Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ. Φωτεινή το ότι το ανοσοποιητικό της είναι πεσμένο λόγω του εμβολιου είναι δεδομένο, τώρα το ότι τη βγάλατε μια βολτίτσα δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα κρυώσει! Δεν ήρθε σε επαφή με άλλα άτομα εξάλλου, από το κρύο δε νομίζω να πάθει κάτι αφήστε που σήμερα είχε απίστευτη ζέστη! Εμένα η παιδίατρος μου λέει ότι δεν θα τον κλείσουμε και σε γυάλα και συμφωνώ η αλήθεια είναι!

Ρίτα μη μου βάζεις ιδέες για την πρέσα, έχουμε να ξεχρεώσουμε το στεγνωτήριο προς το παρόν! Βατραχάκι το δοκίμασα κι αυτό που λες με το στεγνωτήριο και το "μαγικό" κουμπάκι αλλά κατέληξα ότι μάλλον είμαι λίγο κομπλεξική με τις ζάρες! Πάντως σίγουρα σιδερώνονται πιο εύκολα από όταν στέγνωναν στις απλώστρα και γενικά σε μια μέρα ξεμπερδεύεις με πλυσίματα και σιδερώματα ενώ αν περιμένεις να στεγνώσουν...σωθήκαμε!

Stone δε φταίμε εμείς για τις "υποψίες" που μας γέννησες με αυτά που γράφεις αφήνεις υπονοούμενα...Σε βλέπω να είσαι "αντικαταστάτρια" με τα ποτάκια σου τα βραδινά!!!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone δε φταίμε εμείς για τις "υποψίες" που μας γέννησες με αυτά που γράφεις αφήνεις υπονοούμενα...Σε βλέπω να είσαι "αντικαταστάτρια" με τα ποτάκια σου τα βραδινά!!!:wink:

Και εγω Μαρίνα με βλέπω συντομα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά!

sardelaki μου συγκινήθηκα με το θεματάκι που άνοιξες. Σ' ευχαριστώ πολύ!

armaki μου καλά έκανες που με πήρες τ/φ, αν σου πώ οτι είχα ξεχάσει οτι το έγραψα εδώ και αναρωτιώμουν που το έμαθες:shock::lol:, μιλάμε απο μνήμη χάλια! Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!

Αντε να παίρνετε και οι υπόλοιπες σειρά.....;)

Ριτάκι μου τέλειος ο Γρηγόρης στις φωτο. Ολόκληρος άντρας!

Είχα κόσμο στο σπίτι αυτές τις μέρες και τώρα γίνετε χαμός. Αντε να πλύνω κουβέρτες και παπλώματα χειμωνιάτικα:mad:.

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον χθες πηγαμε στη βαφτιση που σας ελεγα και περασαμε τελεια! Υπεροχα ολα, και η δεξιωση φανταστικη! Ειχε και απασχοληση για τα παιδια και ενα Αγιο Βασιλη που εγινε πρωτος φιλος με τον Σωτηρη και τον τραβολογαγε τον ερημο ο μικρος συνεχεια!!! Ο Σωτος ξεσαλωσε στην κυριολεξια! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εκανε... Ηταν σαν να ειχε πιει 10 red bull μαζι!:lol::lol::lol: Εγινε το επικεντρο της βαφτισης! Βεβαια απο την αλλη ειμαι σιγουρη οτι κατι θα εχει αρπαξει, επαιζε με 30 παιδακια απο 2 ως 10 χρονων σε κλειστο χωρο... Ο Θεος βοηθος!:rolleyes:

Ριτα αστερι ο Γρηγορης!!!

Φωτεινη πως ειναι η μικρη σημερα?

κωνκων ποτε με το καλο γεννας???

Βατραχακι πολυ χαιρομαι που επιτελους ειστε καλυτερα!!!

Εμεις φευγουμε, παμε Αθηνα! Θα τα πουμε αργοτερα! Φιλια!!!

t7fQp3.png

ΚΑλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες.. Ελειπα και δεν ειχα ιντερνετ για να σας ευχηθω νωριτερα...Εχετε γραψει πολλα οποτε δεν διαβασα τπτ εκτος απο την τελευταια σελιδα. Ειδα καλα οτι η κωνκων ειναι εγγυος?????????????????????? Με το καλο κοπελα μου!!!!!!!! Συγχαρητηρια (ΕΛπιζω να μην εχει καιρο και να εχω χασει πολλα επεισοδια)

Τι κανετε? Τα αρρωστουλια πως πανε? Εμεις καλα.Περασαμε ομορφα και οικογενειακα. Πολυ γρηγορα περασαν τα Χριστουγεννα. Γυρισαμε ξημερωματα σημερα..δεν εχω κοιμηθει καθολου...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν από την οικογένεια σας η φίλους και συγγενής.

Η Φωτεινούλα τελικά δεν έκανε και πολύ πυρετό κάτι 37.2 και ξημερώματα σήμερα είχε 37.8. αύριο είναι η 10 ημέρα από το εμβόλιο και δεν πιστεύω και ελπίζω να μην κάνει πυρετό , τα πράγματα τελικά εξελιχτήκαν αρκετά ομαλά, πάρα τους φόβους μου.

η Βίκυ παιρναει καλά αλλά είναι σε αναμενα κάρβουνα και το μυαλό της είναι εδω. Σας εύχομαι μια τέλεια ημέρα έχουμε λιακάδα και έξω στο μπαλκόνι μου θερμοκρασία 15. Σορδελάκι να περάσετε τέλεια και καλή πτήση, καλό ταξίδι, καλη χρονια και καλη ανταμοση:):):)

Καλημερα μανουλες...

Μολις ξυπνησαμε, πολύ λυωσιμο..πωπω ποναει το σωμα μου..

Σαρδελακι να χαιρεσαι τον Αστερη σου και καλό ταξιδι να εχετε!Καλά νε περασετε και καλή Πρωτοχρονιά!

Φωτεινή, είναι καλύτερα το παιδι, ε;;Αν σου πω οτι χτες ετσι βιαστικα που διαβασα τα μηνυματα καταλαβα οτι η Βικυ πήραν και τη Φωτεινή μαζί...Οτι να'ναι είμαι..χαχα

Εδω μας εβγαλε ήλιο..Τετοιες μερες θα του πηγαινε λίγο χιονακι..

Ετοιμαζόμαστε για ουζακι το μεσημερι, το απογευμα θα πάμε σε μια πλατεια που εχει εκδηλώσεις και Αγιο Βασιλη και αυριο αναχωρουμε και εμεις για το ταξιδακι μας!!

Βατραχακι αν ειστε διαθεσιμοι και θελετε να βρεθουμε για καφεδακι στειλε μου πμ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου να χαίρεσαι τον Αστερακο σου να τον καμαρώνεις κάθε μέρα και να σας χαρίζει γέλιο ευτυχία και χαρά

Πετρούλα είναι καλά η Φωτεινή τα περίμενα πιο χαλιά τα πράγματα δόξα Τον Θεό

φτου, φτου

Πικουλινάκι αν η μπέμπα καθόταν στο καθισματάκι του φαγητού και έτρωγε μόνη της από τώρα...ε πάει σίγουρα στην είχε πάρει ήδη η ΝΑΣΑ:lol:! Τις τελευταίες μέρες κι εμείς αφήνουμε το Γώγο να ψιλοτρώει μόνος του, ταυτόχρονα βέβαια για να μην φάει μόνο αέρα κοπανιστό τον ταίζω κι εγώ και είναι ιδιαιτέρως κουραστικό αλλά τι να κάνουμε!

Σαρδελάκι να το χαίρεσαι το αστεράκι σου και καλό σας ταξίδι!

Stone εσείς για πού θα το βάλετε κοπελιά?

Πάω να δω το site που μου πρότεινε η Ρίτα μήπως καταφέρουμε και εκδράμουμε και εμείς το άλλο Σάββατο!

Α, ναι και πού είστε είναι η σειρά μας να περνάμε φάση οξείας γκρινίτιδας αφού ο Γώγος δεν ξέρει τι τον φταίει, τσακώνεται κυριολεκτικά με τα ρούχα του και με τα παιχνίδια του, βγάζει κάλτσες και παπούτσια ακόμα και όταν είμαστε έξω, δε θέλει ούτε να περπατήσει αλλά ούτε και να καθίσει στο καρότσι και γενικά περνάμε ΥΠΕΡΟΧΑ! Πού να γεννηθεί και η μπουμπού! Έμεινε μία εβδομάδα σπίτι και έχει γίνει άλλο παιδί, μάλλον από αύριο θα τον ξαναστείλω σταθμό μπας και ηρεμήσει με τα άλλα παιδάκια! Και να πεις ότι τον έχουμε κλεισμένο μέσα, καμία σχέση όλο και βγαίνει και σήμερα από τις 10-2 είχαμε πάει Ζάπειο αλλά δεν έλειψαν και πάλι οι στιγμές απείρου κάλους, ενώ στη συγκεκριμένη φάση το μπίρι-μπίρι έχει μάλλον μηδαμινό αποτέλεσμα! Γκρίνια τέλος για σήμερα, αύριο πάλι!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Σαρδελακι μου χρονια πολλα!!! Να τον χαιρεσαι τον Αστερη σου!!! Καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε τελεια!!!

Πικουλινακι τον βλεπουμε καλε τον αντρα!!! Δεν ειμαστε και τοσο ασχετες!!!:lol::lol::lol::lol:

Μαρινα κι εμεις στο Ζαπειο ημασταν σημερα τις ιδιες ωρες! Αλλα δε μου αρεσε... Πολυ κοσμοσυρροη, βαβουρα... Δεν ξερω... Βγαλαμε και τις σχετικες φωτογραφιες, μια με το πονυ στο Συνταγμα και μια με τον Αγιο Βασιλη στο Ζαππειο. Μονο αυτο αξιζε, κατα τα αλλα ταλαιπωρηθηκαμε πολυ. Ουτε στο καρουζελ μπορεσαμε να ανεβουμε καθως η ουρα ηταν ατελειωτη...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...