Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε παιδότοπο έχουμε πάει 1 φορά μόνο. Φυσικά του άρεσε του μικρού αλλά προτειμώ να πηγαίνουμε σε πιο ανοιχτά μέρη. Τώρα που χειμωνιάζει όμως θα δούμε....

Σήμερα φτιάχνω φασολάδα και έχω βγάλει την ηλεκτρική ψησταριά στο μπαλκόνι και ψήνω ρέγγα και πιπεριές, έχει μυρίσει όλη η γειτονιά:D.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα φτιάχνω φασολάδα και έχω βγάλει την ηλεκτρική ψησταριά στο μπαλκόνι και ψήνω ρέγγα και πιπεριές, έχει μυρίσει όλη η γειτονιά:D.

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μ.εχρι εδώ μύρισε καλέ!!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

(βρε Σούλα μου, η φωτο δείχνει ενα φαγανο παιδακι...)QUOTE]

THIS ??? LAST YEAR!!!!!!!!!!!!

Τα μαγουλάκια είναι κληρονομια από τη μανούλα της!!!!

Δεν είχα πρόβλημα μεχρι τώρα stone μου εξάλου είναι και 10,400gr αλλα τον τελευταίο καιρό στραβώσαμε.

Εχει αδυνατίσει κιόλας.

(βρε Σούλα μου, η φωτο δείχνει ενα φαγανο παιδακι...)QUOTE]

Δεν είχα πρόβλημα μεχρι τώρα stone μου εξάλου είναι και 10,400gr αλλα τον τελευταίο καιρό στραβώσαμε.

Εχει αδυνατίσει κιόλας.

Σουλίτσα μου μην στεναχωριέσαι όλα τα παιδάκια πότε τρώνε περισσότερο και πότε λιγότερο!!!!! Εμείς τι να πούμε που δεν έχουμε φτάσει ούτε στα 10 κιλά!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μ.εχρι εδώ μύρισε καλέ!!!!!:P:p:p

χιχιχιχιχιχι:tongue:

Ακουσα τωρα τις γειτόνεισες που ρωτούσε η μια την άλλη "καλέ ποιος ψήνει πιπεριές και μας έσπασε τη μύτη":mrgreen:.

Διαφημίσεις

Εχει αδυνατίσει κιόλας.

Ευτυχώς έχετε αποθεμα ακόμα....

Ας δοκιμάσουν πάντως οι γιαγιάδες να της αφήσουν καμιά πατάτα σε πιατάκι κάπου να το βλέπει, ίσως να φάει μόνη της!

Ντίνα, κόκκινες ε;; Τρελαίνομαι ..Στείλε και απο εδώ καμια, μάλλον πρώτα στις εγκυούλες και μετα εδώ..χεχεχε

Αμε Εύα, να συναντηθούμε γιατι όχι...Αλήθεια κορίτσια ποσες έχετε γνωριστεί και συναντηθεί;;

Εμάς παιδιά τι να σας πώ μας έχει τρελλάνει τελευταία Κοιμάται γύρω στις 9-9,30 γιατί το μεσσημέρι δεν κοιμάται καθόλου η σκατούλα - Θεό την κάνουμε να ξεκουραστούμε λίγο και εμείς - και κατά τις 2,00 το βράδυ ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας.Τι κακό ρε παιδιά και τώρα που είμαι έγκυος δεν μπορώ καθε λίγο και λιγάκι να την πηγαίνω στο κρεβάτι της και έχουμε καταντήσει να κοιμόμαστε όλοι μαζί παρέα!!!!!!!! Και μη σας πώ βέβαια τι ύπνο κάνουμε...................

Ενα θα σου πω μην την μαθαίνεις ετσι!!!Εμένα ο Αναστασης κοιμόταν στην πεθερα μου κατα τις 11 (τον κοιμιζε εκείνη), στο σπίτι κοιμόταν κατα τις 5-7 και μετα το βραδυ κατα τις 12 με τα χιλια ζόρια..

Με πήρε καμια βδομαδα αλλά το αλλαξαμε τώρα..Δεν τον κοιμίζει η πεθερα μου , κοιμάται στο σπίτι 2-5 και το βραδύ 11 το πολύ είναι στο κρεββατακι του, ξυπνέι 8.15 νταν!!..

Μέχρι 9 μηνών ξυπνουσε 2 φορες το βραδυ και το πρωί απο τις 7 στο ποδι.. Το σταυρο μου κν να κρατησει αυτο το πρόγραμμα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε Ντινάκι ,

Εγώ τους το είπα ελπίζω να το κάνουν!!!!!

Α και μια και λέμε για φαγητά εγώ σήμερα ζήτησα να μου κανει η μαμα μου μακαρόνια με κιμά .Κορίτσια δεν θυμαμαι από πότε εχει καποιος αλλος να μου μαγειρέψει!!!!

Α από αυτα σκεφτομαι ν αταισω και στην κόρη μου.

Εν τω μεταξύ χθες μεσα σε όλη την τρελα με πήρε ο καλός μου τηλέφωνο μεσα στην τρελή χαρα και ρωτούσε τι κανουμε (εσείς ξέρετε τι κανουμε ) και τι μου λεει?? αχ είμαι πτώμα μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας στη Βενετία και ετοιμαζόμαστε για μπανακι και φαγητό!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????????

Καλημερα σε όλες!

Δεν σας διάβασα..μπήκα να σας πω τα καταπληκτικά νέα από το πικουλινομωρό! Η κυστη σήμερα το πρωί ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!! ΘΑΥΜΑ!!!! Εχτές το βραδυ το ματάκι της ήταν στη χειρότερη φάση,πάρα πολύ πρησμένο, τρόμαξε πολύ το πικουλινάκι μας και το πρωί που ετοιμάστηκαν για το νοσοκομείο είχε φύγει...όλα ήταν έτοιμα για το χειρουργείο και μόλις είδαν το μωρό οι γιατροί της είπαν πάρτο και φύγε. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Χάρηκα τοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!

Θα σας διαβάσω και θα σας γράψω αργότερα...φιλιά σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!!

εμεις οι υπναραδες ξυπνησαμε στης 10 κεφατοι και απυρετοι!!!!!

εχθες δεν μου εκανε πυρετο μονο λιγο το βραδακι ελπιζω να τελειωσε και να μην ξανασηκωσει!

πηγαμε και στη γιατρο ιωσουλα μας ειπε την γνωστη με ερεθυσμενο λαιμο μου ειπε αν μεχρι αυριο συνεχιζει να κανει πυρετο πανω απο 38 να παρουμε αντιβιωση μου την εγραψε γιατι θα λειπει το σ/κ αν σταματησει δεν θα παρουμε τιποτα ελπιζω να μην χρειαστει!

και ειμαστε 10,300 και 86 ποντους θα κανουμε τελικα το εμβολιο της γριπης της παλιας μολις ειναι καλα θα κανουμε λεει δυο δοσεις σε ποσες μερες γινεται η δευτερη;

αυτα τα νεα μας!

stone τι μου εκανες πρωι πρωι με το τυροψωμο!!!!!

κι εσυ κωνκων μου με την ρεγγα!!!!

αχ!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ντίνα, κόκκινες ε;; Τρελαίνομαι ..Στείλε και απο εδώ καμια, μάλλον πρώτα στις εγκυούλες και μετα εδώ..χεχεχε

Αμε Εύα, να συναντηθούμε γιατι όχι...Αλήθεια κορίτσια ποσες έχετε γνωριστεί και συναντηθεί;;

Ενα θα σου πω μην την μαθαίνεις ετσι!!!Εμένα ο Αναστασης κοιμόταν στην πεθερα μου κατα τις 11 (τον κοιμιζε εκείνη), στο σπίτι κοιμόταν κατα τις 5-7 και μετα το βραδυ κατα τις 12 με τα χιλια ζόρια..

Με πήρε καμια βδομαδα αλλά το αλλαξαμε τώρα..Δεν τον κοιμίζει η πεθερα μου , κοιμάται στο σπίτι 2-5 και το βραδύ 11 το πολύ είναι στο κρεββατακι του, ξυπνέι 8.15 νταν!!..

Μέχρι 9 μηνών ξυπνουσε 2 φορες το βραδυ και το πρωί απο τις 7 στο ποδι.. Το σταυρο μου κν να κρατησει αυτο το πρόγραμμα...

Τι να κάνω βρε κορίτσι μου τώρα που είμαι έγκυος το βράδυ δεν έχω το κουράγιο να την πηγαινοφερνω.μέχρι πριν από κανένα μήνα κοιμόταν στο κρεβάτι της και ξυπνούσε κατα τις 4,00 ή και 6,00 ακόμη την έπερνα λίγο ξανακοιμόταν και αμέσως την έβαζα στο κρεβατάκι της.

Εδώ και ένα μήνα όμως από τότε που την έπιασαν πάλι τα δόντια της ξυπνάει και αν δεν την πάρεις είναι ικανή να ξεσηκώσει όλη την οικοδομή.Εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν την αρέσει το κρεβατάκι της θέλει περισσότερη άπλα και τα κάγκελα την περιορίζουν.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα σε όλες!

Δεν σας διάβασα..μπήκα να σας πω τα καταπληκτικά νέα από το πικουλινομωρό! Η κυστη σήμερα το πρωί ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!! ΘΑΥΜΑ!!!! Εχτές το βραδυ το ματάκι της ήταν στη χειρότερη φάση,πάρα πολύ πρησμένο, τρόμαξε πολύ το πικουλινάκι μας και το πρωί που ετοιμάστηκαν για το νοσοκομείο είχε φύγει...όλα ήταν έτοιμα για το χειρουργείο και μόλις είδαν το μωρό οι γιατροί της είπαν πάρτο και φύγε. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Χάρηκα τοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!

Θα σας διαβάσω και θα σας γράψω αργότερα...φιλιά σε όλες!!!

δεν το πιστευω!!!!!

υπεροχα νεα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

χιχιχιχιχιχι:tongue:

Ακουσα τωρα τις γειτόνεισες που ρωτούσε η μια την άλλη "καλέ ποιος ψήνει πιπεριές και μας έσπασε τη μύτη":mrgreen:.

Καλά για τις πιπεριές ρωτάνε;;;;:shock::shock::shock: Εγώ με το που είπες ρέγγα άρχισε το σάλιο να μαζεύεται....:D:D:D

Stone αυτό το πρόγραμμα έχουμε εμείς και σου εύχομαι να κρατήσει γιατί είναι σχετικά ξεκούραστο...;)

Σούλα και μένα η μικρή αν είναι να φάει μεσημεριανό σε κάποια απο τις γιαγιάδες κάνει χίλια δυο κόλπα και στο τέλος δεν τρώει... σε μένα πάντα τρώει...μήπως θα ήταν καλό να δοκιμάζατε καινούργια φαγάκια με τις γιαγιάδες.. εμένα όταν τρώει καινούργιο φαγητό στη μαμά μου συνήθως κάτι κάνει....

Πάντως αυτό που τρώμε σίγουρα είναι μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα και ζυμαρικό (ό,τι να'ναι), τραχανά και κοτόσουπα...(όπως βλέπεις έχουμε μεγάλη ποικιλία :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) και είμαστε και εμείς αισίως 10400!!!! Όλοι πάνω κάτω στα ίδια κυβικά βγαίνουμε...(καλά η Άρμα και η Φωτεινουλα είναι εκτός συναγωνισμού...)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Arma, μας εφερες τα πιο όμορφα και αισιόδοξα νέα!!! Μπράβο στη μπέμπα.. Περαστικα και Αγύριστα!!

Vatraxaki, είναι πολύ εύκολο, αν δεν το εφτιαξες, είναι 5 λεπτα υπόθεση (και μια ώρα το ψήσιμο :rolleyes:)..

Εγώ σήμερα πάλι τραπεζώματα,τους νονούς, αλλά είναι πολύ νωπό ακομη το προηγούμενο τραπέζωμα, οπότε ή θα κανω κανενα σνιτσελακι και κανενα μακαρονικό ή θα παραγγείλουμε απ'εξω ...Εχώ και "βαλιτσοποίηση", αυριο φευγουμε για διήμερο..(Εύα ή που θα αναθερμανθούν οι σχεσεις ή θα με χώσει μεσα στα χιόνια και θα με φανε οι λύκοι....)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...