Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα και Νατασα η δουλεια η δικη μου είναι πρωινή, του συζυγου όμως καποιες φορες προβλέπει και ξενυχτι..Αυτες τις μερες ο κοσμος το ριχνει εξω, διασκεδαζει, ξενυχτάει και η δικη μας δουλειά προσφερει τετοιου ειδους υπηρεσίες...Για αυτο χτες σας εκανα το οριστε για ποτακι..:wink:;-)

Να υποθέσω ότι έχετε κάποιο μπαράκι ή κάτι τέτοιο; Και εμένα με έχεις μπερδέψει με αυτά τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου σου. :confused: Επιπλοποιός δεν είναι; Και η Βουλγαρία πάλι που κολλάει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις; Ελπίζω να μην είναι αυτό που πήγε το μυαλό μου..........:wink:

Κωνκωνάκι μπαίνεις αραιά και που αλλά τα νέα σου είναι υπεράνω όλων. Εύχομαι να έχεις μία σούπερ εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό.

Vatraxaki χαίρομαι που είστε όλοι καλά. Και η Αλεξάνδρα μου είναι Ο.Κ. Σήμερα βγήκαμε και βόλτα.......επιτέλους......σταμάτησε να βρέχει. Η γλυκιά μου πήρε τα παππούτσια της το πρωί και έλεγε 'βότα - βότα'.

Βικάκι μου καλά να περάσετε. Θα μείνετε μέρες;

Κα Φωτεινή ο πυρετός από το priorix στην Αλεξάνδρα κράτησε 2 μέρες και έκανε μέχρι 37,5. Μετά έβγαλε και το εξάνθημα. Προσοχή όμως, μην βγάλετε τη Φωτεινή αυτές τις μέρες καθόλου από το σπίτι. Ο οργανισμός είναι πολύ ευάλωτος και είναι εύκολο να κρυώσει. Είναι σαν να περνάει την ασθένεια αλλά πιο ελαφριά. Ρωτήστε και την παιδίατρο να σας πει.

Ρίτα ο Γρηγόρης σου φαίνεται όντως πολύ μεγαλύτερο παιδάκι. Μπράβο σας! Εγώ δεν το διανοούμαι ακόμα να αφήσω την Αλεξάνδρα να ανέβει μόνη της σε τσουλήθρα, ούτε καν στην παιδική.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα παραμονή Πρωτοχρονιάς θα έχω ρεβεγιόν στο σπίτι και θα φτιάξω χοιρινό. Κάποια στιγμή είχες πει ότι το περιχύνεις με πορτοκάλι, μουστάρδα, ρίγανη........δεν το θυμάμαι καλά. Σου είναι εύκολο να το ξαναγράψεις;

να 'μαι κι εγω!

επιτελους αρχισαμε να μπαινουμε στο παλιο μας προγραμμα!

γιοβαννα μου χαιρομαι που το ξεπεραστε γρηγορα πηρατε κατι η οχι;

εμεις αν δεν περναμε αντιβιωση δεν θα βλεπαμε προκοπη!

στονε μου μου εχουν λειψει κι εμενα αυτα τα ξενυχτια με εργασια και χαρα απο το κακολαιρι ομως δεν θα την γλυτωσω ;)

αληθεια με στη Βουλγαρια τι κανατε;

Μαρινα μου για το στεγνωτηριο εγω συνηθως το βαζω στο δυνατο στεγνωμα για φυλαξη διαρκει 1:54 λεπτα οταν λεμε οτι δεν θελουν σιδερο δεν λεμε ολα τα ρουχα μονο οι πετσετες τα σεντονια τετοια αν τα βγαλεις αμεσως μολις ειναι ζεστα και τα διπλωσεις καλα ειναι οκ!

α εχει ενα κουμπι anticrease μειωνει το τσαλακωμα το πατας;

φωτεινη μου πως ειναι η μικρη;

ριτα τελειος ο Γρηγορης φτου σας!

α και δωσε συνταγη για χοιρινο στο φουρνο γιατι μου εδωσαν κατι φιλοι που εσφαξαν ενα γουρουνακι το καημενο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω το χοιρινο στο φουρνο ειτε σε ρολο ειτε σε κομματια το περιχυνω με ενα μειγμα που χτυπαω σε σεικερ ή στο μουλτι με:

1μιση ποτηρακι του κρασιου λευκο κρασι

1 ποτηρακι του κρασιου λαδι

2 κ.σ τυρι φιλαδελφεια

1 κ.σ μουσταρδα(ή περισσοτερη αναλογα τα γουστα)

1 κ.σ κετσαπ

1-2 πορτοκαλια τον χυμο τους

αλατι,πιπερι,λιγη ριγανη και λιγη παπρικα αν σας αρεσει

Μεσα στο ταψι μπορειτε να βαλετε κρεμμυδι σε φετες και πιπεριες χρωματιστες σε κομματια.

Επισης με αυτο το μειγμα μπορειτε να μαριναρετε το κρεας απο βραδυς γινεται ακομα καλυτερο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ εσεις θα μου βγαλετε το ονομα...πωπω!!!

Πλάκα κάνουμε. Ελπίζω να το κατάλαβες.....:D Τον Αναστάση ποιος τον κράτησε χτες;

Αχ και εμείς πήγαμε σε μπαράκι χτες βράδυ, μετά από ακριβώς ένα χρόνο. Την Αλεξάνδρα την είχε η μαμά μου και άρα γυρίσαμε ότι ώρα θέλαμε και κάναμε και σπίτι μας ότι θέλαμε.....:wink: Ωραία ήταν.

Κοριτσια εγω το χοιρινο στο φουρνο ειτε σε ρολο ειτε σε κομματια το περιχυνω με ενα μειγμα που χτυπαω σε σεικερ ή στο μουλτι με:

1μιση ποτηρακι του κρασιου λευκο κρασι

1 ποτηρακι του κρασιου λαδι

2 κ.σ τυρι φιλαδελφεια

1 κ.σ μουσταρδα(ή περισσοτερη αναλογα τα γουστα)

1 κ.σ κετσαπ

1-2 πορτοκαλια τον χυμο τους

αλατι,πιπερι,λιγη ριγανη και λιγη παπρικα αν σας αρεσει

Μεσα στο ταψι μπορειτε να βαλετε κρεμμυδι σε φετες και πιπεριες χρωματιστες σε κομματια.

Επισης με αυτο το μειγμα μπορειτε να μαριναρετε το κρεας απο βραδυς γινεται ακομα καλυτερο.

Ευχαριστώ. Να φανταστείς ότι το είχα διαβάσει, συμβούλεψα μια φίλη μου να το μαγειρέψει έτσι και μετά το ξέχασα.

Δεν κανει τιποτα γιοβαννα.

Kαι εμεις βγηκαμε εχθες με παρεα!

Πηγαμε για ποτακι και μετα τσιμπησαμε μια ποικιλια χαχαχα(μη χασουμε..)

Αυριο λεμε να εκδραμουμε με το γιο μας εχετε καπου να μας προτεινετε να παμε ?καπου για φαγητο κοντα στην Αθηνα που να εχει χωρο και για παιχνιδι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τον Ανασταση εχτες τον είχα η μαμα μου..Τωρα πήγα τον πήρα απο την πεθερα μου και θαα είμαστε τα 2 μας..Θα κανουμε μπανακι, θα συμμαζεψω λίγο, θα παίξουμε και μετα νωρις για ύπνο..Ο βραδινος υπνος δεν αναπληρωνεται ευκολα...

Βατραχακι χαίρομαι που επιτελους ειστε ολοι πολύ καλύτερα.

Στη Βουλγαρια είχε ο πεθερος μου εργοστασιο κατασκευης επίπλων..

Ρωταει η Giovanna για σαλτσα χοιρινού..Χτες που μας εκανε το τραπέζι η πεθερα μου, είχε ψησει αποβραδις ρολό χοιρινό και επειδη δεν το κατεχει το μαγειρεμα, το εψησε λιγο παραπάνω και της στεγνωσε το κρεας, ετσι μου ήρθε στο μυαλό η σαλτσα της Ρίτας που είχα κανει την προηγουμενη μερα με το μοσχαρακι και έκανα τσακα-τσακα αυτην..Κρεμμυδια, πιπεριτσες, μπυρα, κρεμα γαλακτος και περιχύσαμε το ψητό, που την ηπιε και απέκτησε τελεια γευση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα μάνουλες κ μωράκια, καλά είναι η Φωτεινή δεν έκανε πυρετό περά από χτες, αλλά μήπως έκανα λάθος που την πήγα με τον παπουκα μας βόλτα στο κέντρο?

Ο καιρός ήταν καλώς και την είχα ντυμένη καλά όχι σαν κρεμμύδι αλλά κανονικά, αχ βρε Giovanna μου με εβαλες σε σκέψη τωρα.

Διαφημίσεις

Kαι μολις γυρισαμε απο το athens heart.

Ρε κοριτσια εχω βγει off απο τοσες βολτες πονεσαν τα ποδια μου αυτος ο μικρος πως αντεχει μου λετε?

Duracell το ατιμο.Παω τωρα να χουχουλιασω με τον καλο μου διοτι αυριο εχουμε και εκδρομουλα αν δε βρεχει.

Πολλα φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχα λιγο απο ολα σαρδελακι μου..χιχιχιχι..

Ασχετο τωρα κοιμηθκε ο μικρος..μεσα στην υπερενταση ειναι με τοσο παιχνδι..

Παω και εγω στον καλο μου.

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα μάνουλες κ μωράκια, καλά είναι η Φωτεινή δεν έκανε πυρετό περά από χτες, αλλά μήπως έκανα λάθος που την πήγα με τον παπουκα μας βόλτα στο κέντρο?

Ο καιρός ήταν καλώς και την είχα ντυμένη καλά όχι σαν κρεμμύδι αλλά κανονικά, αχ βρε Giovanna μου με εβαλες σε σκέψη τωρα.

Εντάξει μην αγχώνεστε. Και εμένα μου είχε πει ο γιατρός να μην την βγάλω αφού πρώτα τον είχα ρωτήσει εγώ. Ρωτήστε την και εσείς. Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά αρρώστησε με μία βόλτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...