Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Κωνκωνακι μου συγχαρητήρια κι από εδώ!!! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!! Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!

667594r62hyr5cwg.gif

Φωτεινή μου η Εύα είχε χτυπήσει 40αρι με το priorix γιατί συνέπεσε με ίωση...ανέβασε την 7η μέρα και κράτησε 2 1/2 μέρες.

Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα και οι αρρωστούλες εγγυούλες και φυσικά τα παιδάκια!

Ετοιμαζόμαστε κι εμείς για βολτίτσα.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερα μου χάρηκα πάρα πολύ.καλή εγκυμοσύνη να έχεις.άντε θα αποκτήσει η Φωτεινούλα κουνιαδακι!

Εμείς είμαστε στο δρόμο για βουλγαρία.δεν θα πηγαίναμε αλλά αφού ξέρουμε ότι ο πυρετός είναι από το εμβόλιο φύγαμε.αν κ η φωτεινή έχει κέφια κ με πυρετό.είχε μια καραμπόλα εδώ κ ο κλασσικός ελληνας δημιούργησε απίστευτη κίνηση.

Καλά να περνάτε κούκλες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα και χρονια πολλα.

Χρονια πολλα στην Χριστινα μας και στον Χρηστακο.

Φυσικα με την κορη μου αγκαλια ειμαι παλι...

Φωτεινη μου περαστικα στο κοριτσακι μας

Ντινακι μου συγχαρητηρια:D:D:D:D

καλημερα!!!!

κωνκωννακι μου συγχαρητηρια τα πιο ωραια νεα που ακουσα!

πολυ χαρηκα φανταζομαι κι εσεις ε; αφου το θελατε τοσο!!!

632640zx6vm25i6x.jpg

τα δικα μας νεα ειναι επιτελους ειμαστε καλυτερα!!!!

το βραδυ το πουλακι μου κοιμηθηκε μετα απο πολλες ημερες και ξεκουραστηκε!

deleni μου περαστικα σου ευχομαι να μην ταλαιπορηθεις!

η Ευα που ειναι ρε κοριτσια;

Βικακι μου καλα να περασετε;που πατε;τις φωτο στειλτες μου οποτε θες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες μου γειά σας...τρέχω να συμμαζέψω βαλίτσες...ουυυυυυυυυυυυυφ...τι σπαστικό πράγμα.

Ελπίζω όλες να περάσατε καλά χθες.

Κωνκωνάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα για την εγκυμοσύνη...να έχεις μιά υπέροχη εγκυμοσύνη!

m57Zp2.png

Κωνκωνάκι χάρηκα απίστευτα με τα νέα σου! Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να χαρίσεις στον Κων/νο σου ένα υγιέστατο αδερφάκι! Άντε κορίτσια για κάθε μία που γεννάει άλλη μία πρέπει να μένει έγκυος! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Η Κωνκων είναι στη θέση της Πικουλίνας, άλλες δύο εθελόντριες να αντικαταστήσουν Deleni και εμένα???

κ. Φωτεινή εμείς κάναμε το MMR και μας είχε πει για πυρετό 8η με 10η μέρα, αλλά φτού-φτού σήμερα είναι η 12η και δεν κάναμε! Βέβαια και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο κυριολεκτικά γονατίζει το ανοσοποιητικό παρόλο που είναι απαραίτητο οπότε είναι πιθανό να τσιμπήσεις μετά από αυτό κάποια ίωση!

Καλά να περάσετε Βικάκι αλλά λογικό τέτοια μέρα να έχει πολύ κίνηση! Όλοι τώρα θέλουμε να εκδράμουμε! Παρεπιμπτόντως ψάχνω κάτι για μονοήμερη (να μείνουμε ένα βράδυ)όχι πολύ μακρυά από Αθήνα για το άλλο Σάββατο λέμε να μείνουμε με τον άντρα μου χωρίς το Γώγο γιατί ποιός ξέρει πότε θα ξαναβρεθούμε μόνοι μας! Έχετε καμιά πρόταση?

Ο μικρός μου εντομεταξύ έχει τρελαθεί! Δεν ξέρει τι τον φταίει γιατί είναι όλη μέρα σπίτι χωρίς σταθμό και είναι και οι γονείς μου εδώ οπότε έχει συνεχή γκρινίτιδα! Ξέρει ότι του κάνουμε όλοι τα χατήρια αυτές τις μέρες και μας έχει κάνει άνω κάτω! Τέσπα ας είναι γερός και όλα τα άλλα!

Καλά να περάσετε όλες σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚωνΚωνακι αφού λοιπόν εισαι ο αντικαταστάτης μου σου εύχομαι να πάνε όλα τελεια και με το καλό να κρατησεις ενα γρό παιδάκι στην αγκαλιά σου!!

Μαρίνα βλέπω δε φοβάσαι τιποτα. Μέχρι και τη τελευταια στιγμή εκδρομούλα. Μπράβο σου. Εγώ θα πήγαινα στο Ναύπλιο που το λατρευω.

Διαφημίσεις

Γεα σας και παλι!!

Σημερα τελικα πηγαμε στο φλοισβο αυτο το μερος ειναι το τελειο για Χειμωνα καλοκαιρι τελικα.

Κριμα που δεν το σκεφτηκαμε νωριτερα να σας ελεγα να βρισκομασταν.

Ο Γρηγορης εχει περασει σε αλλη διασταση πλεον δε θελει τις παιδικες χαρες που ειναι για μικρα παιδια(εχει για διαφορες ηλικιες εκει μεσα) αλλα ηθελε μονο για μεγαλα..τα εδωσε ολα..ολες οι μαναδες αναρωτιοντουσαν πως κατεβαινει αυτο το μωρο γελωντας τις τεραστιες κατασκευες.

IMG_0589.jpgIMG_0594.jpgIMG_0607.jpgIMG_0610.jpgIMG_0613.jpgIMG_0585.jpg

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα είσαι σίγουρη κορίτσι μου για την ημερομηνία γέννησης του γρήγορου?Μπας και μας δουλεύεις και γέννησες κανένα χρόνο νωρίτερα? Σαν 2,5 μοιάζει ο Γρηγόρης στις φώτο που παρεπιμπτόντως είναι τέλειες!

Κι εγώ για Ναύπλιο λέω κορίτσια παρόλο που έχουμε πάει πολλές φορές αλλά νομίζω ότι για ένα βράδυ, και ειδικά το συγκεκριμένο βράδυ, αποκλείεται να μας κλείσουν δωμάτιο! Θα δοκιμάσω δε χάνω τίποτα!

Πικουλίνα δε φοβάμαι όντως καθόλου, το πολύ-πολύ να γεννήσω:wink: αν και ακόμα μου φαίνεται ότι έχω καιρό! Σήμερα αξιωθήκαμε να πλύνουμε τα πράγματα για τη μπουμπού και τώρα έχω 2 πλυντήρια για σίδερο, ενώ σιδέρωσα ήδη δύο!

Όσο για το στεγνωτήριο όντως σήμερα μας έσωσε αφού με 4 πλυντήρια θα θέλαμα μέεεερες για να ξεμπερδέψουμε, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν κάνω κάτι σωστά γιατί σε καμιά περίπτωση δε βγαίνουν σιδερωμένα τα ρούχα! Σίγουρα είναι κάπως πιο μαλακά και σιδερώνονται πιο γρήγορα αλλά δε μπορώ να τα φορέσουμε έτσι! Έχω δοκιμάσε 3-4 προγράμματα-κυρίως αυτό που λέει στέγνωμα για φύλαξη για τους γνώστες- αλλά μπαααα, η σιδερώστρα είναι μόνιμα απλωμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xαχαχα μαρινα.Η αληθεια ειναι οτι και οι γονεις που εχουν παιδακια 2,5 ετων οταν βλεπουν τον Γρηγορη λενε αα εσυ εισαι μεγαλυτερος..και εγω παντα ρωταω ποσο ειναι το παιδακι σας και μου λενε 2,5 συν ...οταν ακουνε την ηλικια του απορουν..

Τι να το κανω ειναι ψηλο και φαγανουτσικο...

Οσο για το Ναυπλιο ψαξε το ξενοδοχειο Καποδιστριας ειναι πολυ ομορφο και νομιζω οτι θα βρεις δωματιο.

Αν θες ριξε μια ματια και σε αυτο το σαιτ(δικο μας ειναι χαχα)

www.altergreece.gr

συγκεκριμενα εδω(στο περισσοτερες πληροφοριες και κρατησει θα δεις πολλες φωτο και θα ελεγξεις και για τιμη)

http://www.altergreece.gr/com_reservations/nauplio/

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για το σιδερο ξερω οτι θα σας βαλω σε εξοδα αλλα μια ειναι η λυση.

Πρεσσα...

Μιλαμε τελειωνω ενα πλυντηριο ρουχα του μικρου σε 10 λεπτα και λιγοτερο καμμια φορα.

Με εχει σωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα υπέροχα τα νέα της εγκυμοσυνης σου!!!Να εχεις μια πολύ καλή εγκυμοσυνη και συντομα να το αποφασιζουμε και εμεις!!!

Ρίτα ωραιοτατες οι φωτογραφιες του Γρηγορακη!!!Το καταδιασκεδασε...

Μαρινακι και εγω Ναύπλιο ψηφιζω..για εμενα ο καλυτερος προορισμος, χειμώνα-καλοκαιρι.Θα πάμε μεσα Γεναρη για το γαμο μιας φιλης μου..

Βικυ καλά να περασετε και να μας πεις εντυπώσεις..Τη Βουλγαρια την εχω γυρισει και εγω λόγω δουλειας του συζυγου..Που πάτε Μπάνσκο για σκι;;;

Μαρινα και Νατασα η δουλεια η δικη μου είναι πρωινή, του συζυγου όμως καποιες φορες προβλέπει και ξενυχτι..Αυτες τις μερες ο κοσμος το ριχνει εξω, διασκεδαζει, ξενυχτάει και η δικη μας δουλειά προσφερει τετοιου ειδους υπηρεσίες...Για αυτο χτες σας εκανα το οριστε για ποτακι..:wink:;-)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...