Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά να σε χαίρεται ο σύζυγος που μέσα σε τόσες δυσκολίες τα καταφέρνεις τόσο καλά! Joa να χαίρεσαι κι εσύ το μικρό ζαβολιάρικό σου και υγεία πάνω από όλα από εδώ και πέρα!

Σε όλες μανούλες και γιαγιάκα εύχομαι τα καλύτερα για τη σημερινή μέρα αλλά κυρίως να νιώσουμε την ευτυχία που φέρνει η γέννηση του Χριστού μας!

Εμείς πρωί-πρωί πηγαμε και κοινωνήσαμε οικογενειακώς και μετά πήγαμε με το Γωγουλίνι για καφεδάκι αλλά στη φάση που είναι μάλλον δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να καθόμαστε σε καφετέρια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

707885ufbj85qkps.gif

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για όλους μας.

Lazarenia μου να ζήσεις και χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Joa χρόνια πολλά για το Χρηστάκο σου και εύχομαι με τον καινούριο χρόνο να μην σου ξανααρρωστήσει.

Ρίτα μπράβο στο Γρηγόρη σου. Μεγάλωσαν μωρέ τα ζουζούνια μας. Να σας ζήσουν και οι μελλόνυμφοι. Πότε θα έχετε τους γάμους; Θα αργήσουν;

Deleni και εγώ, όπως και η Άρμα, νόμιζα ότι θα μας πεις ότι γεννάς. Να είσαι πάντα καλά και με το καλό να δεχτείτε τον μπέμπη.

Αυτό ισχύει και για τη Μαρίνα. Εύχομαι το Γωγουλίνι σου να είναι τόσο σκανδαλιάρικο όσο ήταν τις δύο προηγούμενες μέρες, να έχει πάντα υγεία και να δεχτείτε και την μπέμπα με το καλό.......και σύντομα.

Βίκυ αλήθεια τα πήρες εργολαβία τα σπιτάκια. Εμείς το φάγαμε :lol::lol::lol::lol::lol: Θα φτιάξω όμως και άλλο. Δουλειές μας ένοιξες Ρίτα.:-):-):-):-):-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!

Γιοβαννα οι γαμοι δε ξερω ακομα ποτε θα ειναι. νομιζω ομως κανα χρονο τον εχουμε μπροστα μας.

Εμεις περασαμε τελεια σημερα πηγαμε εκκλησια και μετα στο κεντρο οπου ναι μεν γινοταν χαμος αλλα ηταν υπεροχα.

Το τι παιδακια και μπαλονια κυκλοφορουσαν δε λεγεται.

Ηταν και το γνωστο παριζακι εκει το gummy bear και ο Γρηγορης τρελαθηκε.Μιλαμε ηταν μπροστα μπροστα και μολις του ειπα πηγαινε κοντα του να βγαλουμε φωτο ετρεξε..Μολις ομως τον πηρε αγκαλια το παριζακι τα επαιξε..τρομοκρατηθηκε ...δεν εκλαψε αλλα τεντωνε τα χερια να τον παρουμε.

Μετα βεβαια ολο τον τριγυρνουσε και μας ζητουσε να τον παμε ξανα πισω να το δει.

Πολυ ωραια ειναι στο κεντρο αυτες τις μερες!Πηγαμε και για καφεδακι οπου φυσικα δεν εβαλε πωπο κατω αλλα χαλαλι του καταδιασκεδασε.

Τωρα παμε στη μαμα για φαγητο.Για τον Γρηγορη δε μαγειρεψα τιποτα ιδιατερο θα φαει ελπιζω λιγο απο ολα αν και εχουμε παλι λιγη ανορεξια..συνεχεια τριβει τα τελευταια πισω δοντια.

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χρονια Πολλά και καλά με υγεία και αγάπη!!!

Να αρχισω με το μικρακι της παρεας μας, τον Χρηστακο της Ιωάννας..Ιωάννα να τον χαίρεστε, να είναι γερός και να τον καμαρωσετε μεγαλο και όμορφο αντρα!!!

Χριστινουλα να είσαι γερη, να σε χαίρεται η οικογενεια σου και καλά να περνατε εκει που ειστε!!!

Ριτα να σας ζήσει το ζευγαρι!!Στεριωμενοι και ευτυχισμενοι!

Μολις επιστρεψαμε απο το τραπεζι που μας είχε η πεθερα μου..Χτες γυρισαμε απο τον αρραβωνα στις τρεις και επειδη ο μικρος κοιμηθηκε στης πεθερας μου, δεν ήθελα να τον αφησω, μην ξυπναει το βραδυ και είναι ανησυχος , και κοιμηθηκαμε και εμεις εκει...Θυμηθηκαμε τα νιατα μας...Ο μικρος είναι καλά, κοιμηθηκε μετα απο τρεις μερες όλο το βραδυ και σηκώθηκε με τρελό κεφι και χαρα να ανοιξει τα παιχνιδια του..Τυμπανα και ντραμς , τον παγκο εργασιας mc queen και μια μπαταριοκινητη μηχανη spiderman απο τον παππού και τη γιαγια. Ξετρελάθηκε πολύ με τα αυτοματα κατσαβιδια και το scooter...Αλώνισε ολο το σπίτι

Τωρα τον αφησαμε εκει γιατι κοιμηθηκε πριν μια ωρα και ηρθαμε να ξεκουραστουμε λίγο. Το απόγευμα θα πάμε να ευχηθουμε στο νονο μας και το βραδυ εργασία και χαρα!!!

Οριστε να σας κερασουμε ποτάκι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε Stone μου όλα καλά, αλλά αυτό που γράφεις για το βράδυ εργασία και χαρά εμπεριέχει κάποιο υπονοούμενο???:lol::lol::lol: Τέλειωσε και η νηστεία...

Όσο για τα δώρα του μικρούλη σου τέλεια είναι!

Γιοβάννα μου λες να έρθει τόσο σύντομα το μπεμπέ?Ας περιμένει λίγο γιατί ακόμα δεν έχω πλύνει πόρτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου και ρηλάξ! Μήπως να βάλετε όλες ένα χεράκι γιατί με έχει πιάσει και οξεία τεμπελίτιδα!

Ριτάκι ωραία περάσατε κι εσείς ε?Ο Γρηγοράκης για άλλη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

1766935i5ctajt0rg.gif

χρονια πολλα με υγεια ευτυχια αγαπη χαρα σε ολο τον κοσμο!!!

τι κανετε κοριτσια;πως περασατε σημερα;

εμεις εχθες ειχαμε λιγο τρεξιμο ο μικρος το απογευμα ξανα ανεβασε πυρετο και πηγαμε στο νοσοκομειο για να τον εξετασουν τελικα ειναι καθαρος ουτε ακροαστικα τιποτα λιγο τα αυτακια του ειναι κοκκινα και μας εδωσαν αντιβιωση το βραδυ ηταν παλι ανυσηχος αλλα ελπιζω απο αυριο με την αντιβιωση να καλυτερευσει!

σημερα πηγαμε στη μαμα μου για φαγητο ωραια ηταν!

ευχομαι σε ολες να περασετε ομορφα και να εχουμε ενα ηρεμο βραδυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια γεια σας. Η Αλεξάνδρα μου πάλι έχει δέκατα ρε γμτ. Μέχρι 37,4 έφτασε.:(:(:(:(:( Τι είναι πάλι αυτό; Δόντια; Βέβαια από όρεξη άλλο τίποτα. Μας έφεραν δώρο και την κουζίνα που σας έλεγα και ξεσάλλωσε. Σήμερα θα κοιμηθεί στη μαμά μου. Γιορτάζει ένας φίλος μας και θα μας βγάλει να μας κεράσει. Πηγαίνω με κρύα καρδιά και δεν έχω καμία όρεξη να ετοιμαστώ και να φτιαχτώ. Με έπεισαν όμως.........Ουφ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα!!!

Χρονια πολλα και καλα!!!υγεια σε ολο τον κοσμο!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!Να στε ολες καλα!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας ,να ναι γερα και δυνατα!!

ο Χρηστος ηταν υποδειγμα σημερα!!!ανοιγε τα δωρακια του , επαιζε ολη μερα τραγουδαγε χορευε ,ουτε γκρινιες ουτε τιποτα ..υποδειγματικος οικοδεσποτης!!

Να σας πω και αλλο ενα νεο..Απο χθες το απογευμα κοψαμε την πιπιλα!!!!πως??καθομασταν στο τζακι και ειχε στο χερι την αγαπημενη του πρασινη πιπιλα και κανει μια τσουπ και την ριχνει στο τζακι !!!πωπω του λεω παει η πιπιλα , καηκε !!!συνηδητοπιει τι συνεβει και λεει και αυτος πωπω !!!!το βραδυ παμε για υπνο , μου λεει παπα?? του λεω παει η παπα καηκε ..πωπω ο Χρηστος με τα χερια στα μαγουλα παει η παπα ....κοιμηθηκε ετσι ...Να μην περιαυτολογω κοιμηθηκε και το μεσημερι και τωρα για βραδυ ανευ πιπιλας ..Βεβαια οποιος ερχοταν του εξηγουσε οτι του επεσε η παπα στο τζακι !!!Να δουμε λετε να ηταν τοσο ευκολο???

Λαζαρενια μου χρονια πολλα και καλα!!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας!!!!

Ελπίζω να περάσατε όλες πολύ όμορφα σήμερα με τις οικογένειες σας...:D:D:D

Γέλασα πολύ που νομίσατε ότι γεννάω πρωί πρωί!!!!:lol::lol::lol: Την Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό για να κλείσουμε και την ημερομηνία και πιστέψτε με θα είστε οι πρώτες που θα το μάθουν!!!!;)

Εγώ μόλις γύρισα απο τη βραδυνή μας έξοδο, άφησα τον άντρα μου μαζί με τον αδερφό μου να το γιορτάσουν μιας και γιορτάζει (ο αδερφός μου) γιατί μάλλον το πάω για κρεβάτωμα....έχω καταρροή, ο λαιμός ψιλοχάλια (αλλά τον παλεύω) και έχω και ρίγη... να φανταστείτε έχω στο σπίτι 25 βαθμούς και έχω και τη ρόμπα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα πάντως είμασταν όλη μέρα στη μαμά μου και η Αναστασία είχε πολύ γέλιο...έκανε τρελές τσαχπινιές σε όλους μας...τι χαμόγελα, τι ματιές χαμός!!!Της πήρανε και κάτι σαν φάρμα απο τα Little people και τρελάθηκε με τα ζωάκια...

Αύριο το πρωί θα παμε να την παρουμε και να χαλαρώσουμε και την Κυριακή περιμένουμε τη νονά μας :D:D:D

Λοιπόν πάω να κουκουλωθώ... καλό βράδυ σε όλες....;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα φίλες μου!!!!

Οχι δεν ξυπνησα, τώρα θα πάω για ύπνο...

Μαρίνα κανενα υπονοούμενο, όπως ακριβως το λέω, εργασία και χαρα, μιας και τωρα επεστρεψα απο ξενυχτι-εργασία!!!

Θα τα πουμε το μεσημερι...

ευχομαι μια καλή και ομορφη μερα σε όλους!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες μου λειψατε! Χρονια πολλα με υγεια! Ο μικρος ειναι μια χαρα κ εγω ειμαι λιγο εγκυος! Ναι τα καταφεραμε. Μολις βρω λιγο χρονο θα μπω απο τον υπολογιστη γιατι τωρα γραφω απο το κινητο. Να ειστε ολες καλα! Φιλια πολλα!

καλημερα μανουλεσ κ μωρακια,

πανε τα Χριστουγεννα:-(:sad::-(του χρονου παλι με υγεια για ολους μας, ευχομε\αι να περασατε ομορφα με την οικογενεια κ φιλους

Ελενη να χαιρεσε τον αδελφο σου και μακαρη να μην την αρπαξες με καμιά ιωσουλα

καιιιιιιιιι !!!!!!!! κωνκωνακι τι τελεια νεα ειναι αυτα που μας λες, μπραβο κουκλα μου πολυ το χαρηκα που το διαβασα,:D:D:D:Dκαλορυζικη η εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα2191092yph0dinlux.gif

Κορίτσια μήπως θυμάστε ποσo κραταει ο πυρετός από το priorix.

Σήμερα είναι η 8 ημέρα που το έχει κάνει η Φωτεινή και ανέβασε έως 37.8, σήμερα το πρωι, και εως ποσο σας εχει ανέβει??

Kαλημερα!

Φωτεινη μου εμεις δεν καναμε πυρετο αλλα μου ειχε πει οτι αν εκανε θα κρατουσε 2-3 μερες.

Κωνκωνακι μου !!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

εμεις καλα ετοιμαζομαστε να βολταρουμε!

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κωνκων μου συγχαρητηρια!!! Μπραβο!!! Σου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!! Αντε κι αλλη εγκυουλα προστεθηκε! Να δουμε ποια θα ειναι η επομενη!!!:rolleyes:

Φωτεινη μου εμενα μου ειχε πει ο παιδιατρος 6η με 10η μερα με εμφαση στην 8η, οπως συνεβη και σ'εσας... Μεχρι ποσο θα ανεβει δεν ξερω, παντως απ'ο,τι εχω ακουσει ο πυρετος απο το εμβολιο δεν κραταει πανω απο 3 μερες... Περαστικα στη Φωτεινουλα σας!!!!!

Βρε Πετρουλα, επειδη ουτε εγω το εχω πιασει, τι εργασια κανεις νυχτιατικο???

Εμεις εχουμε βαφτιση σημερα και το τι το βαριεμαι δε λεγεται... Η βαφτιση ειναι στις 5 στο κεντρο... Μονο που το σκεφτομαι, μου ερχεται κατι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...