Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι λέω να μείνω σπίτι και να κάνω της ετοιμασίες για αύριο , το μεσημέρι έχω τραπέζι, αλλά αν μου την δώσει μπορεί και να πάω δεν ξέρω ? φέτος είμαι κάπως ας πρωτοτυπήσω φέτος και να μείνω σπίτι αλλά το μαγείρεμα δεν πρόκειται να το αποφύγω ποτέ…τραβάμε και ας κλαίω είμαι …αφού μου αρέσει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδή δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα τι εγινε με τη Μαρινα; Βατραχακι εσενα επειδη ηταν στο τελος τα νεα σου τα διαβασα. Σας ευχομαι περαστικα.

Χθες εκανε ενα περιραμα με τη μπεμπα και πετυχε (για χθες τουλαχιστον). Την εφερα ετσι ωστε να φαει στις 10 και οχι στις 12. Τελικά το γλυκουλη μου παλι στις 6 ξυπνησε. Πολύ υπνο ριξαμε . Για να δουμε θα ξαναπετυχει;;;

Λοιπον απο εχθες αρχισα να σιδερωνω πρωτη φορά. Ο Παναγιωτης δε με ειχε ξαναδει και εμεινε με ανοιχτό το στομα!!!!! Το πρωι τον εντυσα καλά λογω της ημερας για να παει βολτα με τον αδελφό μου. Πριν φυγει επειδή βλεπει το μπαμπα του που βαζει ζελέ μου λεει , μαμα ελέ και επιανε τα μαλλιά του. Τρελαθηκαμε.

Τουα ανοιξαμε λογαριασμό στο ταμιευτηριο και εχουμε ενα κουουμπαρά τους στο σπίτι. Για τα καλαντα σημερα ειχαμε πάνω στο τραπεζι κερματα. Μολις τα ειδε φωναζε ουμπαλά, ουμπαλα. Εννοειται οτι δε καταλαβαιναμε τι εννοούσε. Μας πηρε από το χερι και μας πηγε στο δωματιο για να δουμε τον κουμπαρα. Οικονομολογος το αγορακι μου!!!! Ευτυχώς δεν εμοιασε στη Μανα του.

Arma μη με ξεχασεις και εμενα για τη συνάντηση. Αν μπορει η μαμα να μου κρατησει τη μπεμπα θα ερθω!!!

Ουφ τα ειπα και ευχαριστήθηκα!!!

Πικουλινακι μου γιαιτ να μην πετυχει?

Και εγω 1 μηνα και κατι αρχισα να του το φτιαχνω και στους 2 μηνες ειχε ρυθμιστει παντως το πρωινο στις 6 το κοψαμε 11 μηνων αλλα δε με πειραζε φτανει που δεν ταιζα τη νυχτα.

Οσο για τον κουμπαρα εχουμε εναν τεραστιο πηλινο τουιτι απο πριν γεννησω και εχει φουλαρει πλεον.Ο Γρηγορης απο πολυ νωρις ξερει οταν βρισκει κερματα οτι τα βαζουμε εκει και παει μονος του και φωναζει τουιτι λετα=λεφτα κουναει και το χερακι του στο στυλ των λεφτων χαχαχα

Πρωτος ο Παναγιωτακης σου!

Καλες γιορτες να εχετε.

Τωρα σας χαιρετω παω κομμωτηριο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Τολμώ να πω ότι είμαστε καλά. Η Αλεξάνδρα μου είναι όλη μέρα απύρετη. Μάλλον πέρασε και αυτό......μακάρι.

Vatraxaki εύχομαι να το ξεπεράσετε και εσείς γρήγορα.

Ριτάκι να σας ζήσουν. Εύχομαι να είναι πάντα γεροί και μαζί.

Κορίτσια η γέννηση του Ιησού εύχομαι να φέρει γαλήνη και αισιοδοξία στις καρδιές μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κορίτσια και από μένα! Δεν μπήκα 2 μέρες γιατί μετά το επεισόδιο με τους εμετούς και αφού γυρίσαμε σπίτι, άρχισα να πιστεύω ότι κάτι του βάλαν του μικρού στο ορό και είναι μες την ενέργεια σε σημεία να μου χαλάσει σε λιγότερο από 24 ώρες το λαπ τοπ και το κινητό! :D Ευτυχώς μου τα φτιάξανε σε 1 μέρα, χαλάλι του!

Να ευχηθώ να είναι πάντα ευτυχισμένοι η αδερφή σου και ο αρραβωνιστικός της Ρίτα! Να περάσετε πολύ ωραία (αλήθεια θα πάρετε και το Γρηγοράκη μαζί)

Οι υπόλοιπες κορίτσια να περάσετε πολύ ωραία, μακάρι η γέννηση του Χριστού να φέρει γαλήνη και ηρεμία στις ψυχές όλων μας! Πολλά φιλάκια και τα λέμε από αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

1730030lxqwcu36ck.gif

Τετοια ωρα που γραφω να πω Καλημέρα!!!!

Χρονια Πολλα και καλα!Και του χρονου με υγεια για ολους μας!

Να χαιρομαστε τον Χρηστακο της joa και τη Λαζαρένια μας!!

Οτι επιθυμειτε να εισαστε παντα καλα!

Μολις γυρισα απο τον αρραβωνα ειχα ερθει και νωριτερα σπιτι εκανα μπανακι τον μικρο και τον εβαλα για υπνο και ξαναπηγα.Εκατσε η γιαγια μου μαζι του (η προγιαγια) και ολα πηγαν μια χαρα!

Οση ωρα ηταν εκει και ο Γρηγορης περασε τελεια!!!!

Εκστασιαστηκε με τον κοσμο και με τα ανηψακια του γαμπρου που ενω ηταν μεγαλα (8 και 9 ετων)τον επαιζαν και τον καμαρωναν.

Τι αγκαλιες τους εκανε ,τι φιλια δε λεγεται..το κοριτσακι το κυνηγουσε απο πισω και της φωναζε'' Κανινα(= Κατερινα) έλια'' και της εδειχνε να κατσει δπλα του να βγαλει φωτο.Μα ενα λαγνο βλεμμα που της εριχνε..φοβερος καζανοβας :lol:

Τον καμαρωνα ..τον εβλεπα να καθεται με τα μεγαλα παιδια στον καναπε και να επικοινωνει μαζι τους σα μεγαλο παιδι ..

Τελικα μας εχει βγει και πολυ νοικοκυρης εκαναν οι ανθρωποι να μετακινησουν κανα τασακι απο φοβο μην το ριξει ο Γρηγορης( που κατα τα αλλα οργιαζε) και γινοταν εξαλλος ''γιαγια εκει'' τους ελεγε με αυστηρο υφος..αφου εκει τα εβαλε η γιαγια του εκει επρεπε να μεινουν :lol:

Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ηταν αρκετος και με επιασε αγχος μικροβιων...τεσπα ας μην το σκεφτομαι..

Τα φαγητα ηταν να φαει ενας λογχος.. θα τρωμε καμμια εβδομαδα και η διακοσμηση της μανας μου σουπερ!!!!! επαθαν πλακα ολοι..

Αυτα τα νεα μου!

Πολλα φιλια και ευχες σε ολες!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χρόνια πολλά στον χρηστάκο μας κ στη λαζάρενια μας.χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.υγεία να έχουν όλα τα παιδάκια.αυτό είναι αρκετό.

Ρίτακι να σας ζήσουν τα παιδιά,με το καλό κ ο γάμος τους.

Σε μπελάδες με έβαλες ρε φιλενάδα.συγκρότημα έφτιαξα από σπιτάκια, ο άντρας μου με φωνάζει εργολάβο.μόλις τελείωσα ένα μεγάλο σοκολάτενιό ένα μεγάλο από μπισκότα 2 μίκρα από μπισκότα χωριστά κ 2 μίκρα από μπισκότα στον ίδιο δίσκο.δηλαδή 5 σύνολο.θα τα βγάλω φωτό αύριο.

Βατραχάκι να στα στείλω να τα βάλεις;

XPONIA ΠOΛΛA

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Χρόνια πολλά στον χρηστάκο μας κ στη λαζάρενια μας.χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.υγεία να έχουν όλα τα παιδάκια.αυτό είναι αρκετό.

Ρίτακι να σας ζήσουν τα παιδιά,με το καλό κ ο γάμος τους.

Σε μπελάδες με έβαλες ρε φιλενάδα.συγκρότημα έφτιαξα από σπιτάκια, ο άντρας μου με φωνάζει εργολάβο.μόλις τελείωσα ένα μεγάλο σοκολάτενιό ένα μεγάλο από μπισκότα 2 μίκρα από μπισκότα χωριστά κ 2 μίκρα από μπισκότα στον ίδιο δίσκο.δηλαδή 5 σύνολο.θα τα βγάλω φωτό αύριο.

Βατραχάκι να στα στείλω να τα βάλεις;

XPONIA ΠOΛΛA

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

1744386rd5f1eb3b5.gif

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Να ευχηθώ Χρόνια πολλλά στη Λαζαρένια και στον Χρηστάκη και σε όδους γιορτάζουν!

Ρίτα μου να σας ζήσουν!

Μην τρομάξετε δεν βρυκολάκιασα Χριστουγεννιάτικα:lol::lol::lol: απλά νομίζω ότι και εγώ την άρπαξα και έχω πονόλαιμο... χώρια που τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ...:roll::roll::roll::roll: ξυπνάω γύρω στις 6 και τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα...:lol::lol::lol::lol: (και μόνο σήμερα σκέφτηκα η χαζή να σας γράψω γιατί όλες αυτές τις μέρες σας έχασα..:rolleyes::rolleyes:)

Γιοβάννα, Στονε και Βατραχάκι ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα....και να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα!

Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, η Αναστασία άρχισε να λέει πολλές καινούργιες λεξούλες και έχει πολύ πλάκα!!!:lol::lol::lol::lol: Χθες με τα κάλαντα ξετρελάθηκε... έδειχνε την πόρτα και έλεγε "λαλα, λαλά" ήθελε και άλλο η καλή μου...;)

Στη γιορτή της ήρθαν τα αδερφια του άντρα μου και τις έφεραν ένα "σταθμό φροντίδας μωρού" Δεν βρήkα φωτό να σας δείξω αλλά είναι σαn κουζινούλα μόνο που έχει λεκάνη για να κάνεις μπάνιο το μωρό, καρεκλάκι για να το ταίζεις και ένα μάτι για να ζεσταίνεις το φαγητό του... τρελάθηκε η μικρή πάντως!!!

Εγώ απο χθες τελίωσα τη δουλειά...αν και θα ξαναπάω τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά μόνο το απόγευμα...

Εντωμεταξύ απο το σπίτι μάλλον θα σας επισκέπτομαι τέτοιες ώρες γιατί όταν είναι ξυπνητή η μικρή δεν τολμάμε να ανοίξουμε τον υπολογιστή γιατί θέλει συνέχεια να βλέπει ζουζούνια στο youtube (και εγώ δεν θέλω γιατί είναι ικανή να κοιτάζει αποσβωλομένη ακόμα και για μισή ώρα :mad: και όταν το κατάλαβα απαγόρευσα τη λειτουργία του ...απλά!:rolleyes:) και μετά έχω να διεκδικήσω και τη σειρά μου απο τον άντρα μου που αν καθίσει ξεχνάει να σηκωθεί...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολλά έγραψα όμως...

Καλά να περάσετε σήμερα όλες με τις οικογένειες σας....:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

1846623bz6j8bqrye.gif

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Να είστε καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και πάνω απ'όλα να έχετε υγεία!

joa μου να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου! Πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Λαζαρένια μου χρόνια σου πολλά και καλά!

Ριτάκι να σας ζήσει η αδερφούλα σου, η ώρα η καλή! Για ακόμα μία φορά φοβερός ο Γρηγόρης!!! Μπράβο του!

Deleni μόλις είδα την ώρα που έγραφες νόμιζα ότι θα μας πεις ότι πας να γεννήσεις! :lol:

Βικάκι μια χαρά σε βρίσκω! Είπαμε βρε κοπέλα μου, να φτιάξεις κανα σπιτάκι για το καλό, μα εσύ το έκανες επαγγελμα! :lol: Στείλε και κανένα από εδώ που βαριέμαι να φτιάξω! χαχαχαχα!!!

Βατραχάκι μου ελπίζω σήμερα να είστε όλοι καλά και να περάσετε υπέροχα!

Εμείς εχτέ καθίσαμε σπίτι, το απόγευμα ήρθαν οι νονοί για καφεδάκι και το βράδυ η αδερφή μου και παίξαμε ένα καινούριο επιτραπέζιο που μας έφεραν δώρο. Τρελλό γέλιο και πάλι. Η Εύα ξετρέλλανε τους νονούς της, έχει αρχίσει κι εκείνη να λέει καινούρια πράγματα και τα είπε και μπροστά τους και έπαθαν πλάκα! :lol: Σήμερα τελικά θα πάμε στην αδερφή μου γιατί ο γιος του αδερφού μου ήταν άρρωστος(είναι καλά βέβαια εδώ και 2 μέρες) αλλά φοβάμαι να πάω με την Εύα. Οπότε κανονίσαμε να πάει ο αδερφός μου στη μαμά μου κι εμείς να κάνουμε με την αδερφή μου.

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά κοριτσάρες και στην γλυκήτατη γιαγιά του Φόρουμ. Σας εύχομαι υπέροχες γιορτές με τις οικογένειές σας...εμείς σε λίγο αναχωρούμε για το χωριό κι αύριο θα γυρίσουμε να μαζέψω καμιά βαλίτσα γιατι Κυριακή πετάμε.

Βικάκι μου είσαι κι ο πρώτος εργολάβος....καλέ θα πάρεις την δουλειά του άντρα μου χεχε

Χρόνια Πολλά στην Χριστίνα και στον γλυκό Χρηστάκο της Ιωάννας μας!

2456704uxw70ekdst.gif725055ca5o6cleij.gif842191yjexmmv1su.gif

m57Zp2.png

Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα στον Χρηστακο μας και στη Λαζαρενια μας!!!

Ριτα να ζησουν και να ειναι παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!!

Εμεις χθες πηγαμε στη νονα του Σωτηρη και περασαμε πολυ ωραια! Ο Σωτηρης μου ηταν υποδειγμα κοινωνικοτητας, παρολο που το περιβαλλον του ηταν τελειως αγνωστο... Πηγαινε σε ολους, επαιζε, μιλαγε σε ολο τον κοσμο! Εφαγε του κοσμου τα τσιπς και τις σοκολατες, μεχρι και αποξηραμενα βερυκοκα! Του εδιναν ολοι να φαει, αφου τους ζηταγε κι εγω τον αφησα για μια μερα τον χρονο! Οταν κατσαμε στο τραπεζι εφαγε μονο ντοματες (το εθνικο μας φαγητο) και κατα τις 12 παρα αρχισε λιγο να γκρινιαζει και τα μαζεψαμε και φυγαμε. Ηρθαμε σπιτι, τον αλλαξαμε, ηπιε το γαλα του και κοιμηθηκε κατα τις 12:30. Βεβαια ξυπνησε στις 8:30... Αλιμονο! Σημερα θα φαμε οικογενειακα, η γαλοπουλα ηδη ψηνεται και το απογευμα θα παμε στη βαφτισιμια μας για καφε!

Χρονια Πολλα και παλι σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...