Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως να ρωτουσες για μασκες?Εμεις δεν εχουμε κανει ποτε ουτε και ξερω πως ειναι αλλα απο οτι λενε τα κοριτσια ειναι πιο αποτελεσματικες στο βηχα

οι μάσκες είναι θαυματουργές...εμείς όταν πέρναμε το aerolin σε σιρόπι δεν έκανε τίποτε στην βρογχιολίτιδα...και μόλις αρχίσαμε μάσκες είδαμε βελτίωση μέσα σε 2 μέρες!

m57Zp2.png

τι να σας πω βρε κοριτσια εμεις δεν εχουμε βροχιολιτιδα μου ειπε τηλεφωνικος γιατι λειπει να του δωσω αυτο το σιροπι κι αν σε λιγες μερες δεν δω βελτιωση θα πρεπει να τον εξεταση τι να πω δεν ξερω δεν εχω ξαναπερασει κατι τετοιο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι μωρε στο ειπε μαλλον αφου δεν εχετε ξανακανει μασκες να μην μπειτε τωρα σε αυτη τη διαδικασια γιατι αφου δεν εχει ξανακανει δυσκολα θα κατσει..

Ετσι μου ειχε πει και εμενα καποια στιγμη που τη ρωτουσα εγκυκλοπαιδικα ..οτι θα τις αποφυγουμε οσο μπορουμε (αν χρειαστει )διοτι μεγαλωσε τωρα και δεν το δεχονται ευκολα.

Τελικα τι ειναι ιωση ή καμμια γουρουνογριπη?Ειχατε και εσεις πυρετο?Πονους στα κοκκαλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δε με πιανει με τιποτα ο υπνος...και θελω πολύ να κοιμηθω..

Ριτα να τους χαίρεστε και καλά να περασετε απόψε!!Θα καταπλήξεις πάλι τα πλήθη με τις μαγειρικες σου ικανότητες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχάκι η Φωτεινή πριν ένα μήνα μπορεί και παραπάνω είχε πολυ βηχα με ακροαστικά και την έδωσε μάσκες αερολιν μαζί με κάτι άλλο σε μάσκα, ήταν πολύ αποτελεσματικό.

Ρίτα καλά να περάσετε και να ζήσουν το ζευγάρι.

Εγώ σήμερα ρεβεγιον μέσα σπιτάκι γιατί ο ανδρούλης μου δουλεύει

καλα με βλεπω εγω να κανω ρεβεγιον στο δαφνη!!!

ηρθε ο αντρας μου χαλια με πυρετο επεσε στο κρεβατι!

πηγε στο γιατρο και του ειπε οτι ειναι φουλ κρυομενος τι να πω!!!

ριτα μου δεν ξερω η γιατρος μας δεν αναφερε καθολου για γριπη

ιωση μας ειπε οτι ειναι

εγω ειχα μονο μια μερα 37,5 και οχι παραπανω τα κοκαλα μου πονουσαν εκεινη την ημερα αλλα δεν ξερω τι να σου πω!

Διαφημίσεις

Βατραχάκι η Φωτεινή πριν ένα μήνα μπορεί και παραπάνω είχε πολυ βηχα με ακροαστικά και την έδωσε μάσκες αερολιν μαζί με κάτι άλλο σε μάσκα, ήταν πολύ αποτελεσματικό.

Ρίτα καλά να περάσετε και να ζήσουν το ζευγάρι.

Εγώ σήμερα ρεβεγιον μέσα σπιτάκι γιατί ο ανδρούλης μου δουλεύει

φωτεινη μου ελπιζω να μην χρειαστουμε μασκες με το σιροπι να γινουμε καλα!

γιατι δεν πας κι εσυ σημερα στο μαγαζι;

Βατραχάκι περαστικά στον σύζυγο,..... εσύ δεν είπες ότι θέλεις τζάκι?

Αν είσαι σε μονοκατοικία πάω πάσο αλλά αν είναι πολυκατοικία δεν το συζητώ. Αυτή την στιγμή άναψε ο 3οροφος, εγώ μαγειρεύω έχω και επαγγελματικό αποροφητήρα και έχει ντουμανιάσει το σαλόνι μου, είναι η κακοτεχνία του εργολάβου, αλλά μέρα που είναι δεν θα φωνάζω, άντε να κάνω μπροκολο και κουνουπίδι τωρα

Επειδή δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα τι εγινε με τη Μαρινα; Βατραχακι εσενα επειδη ηταν στο τελος τα νεα σου τα διαβασα. Σας ευχομαι περαστικα.

Χθες εκανε ενα περιραμα με τη μπεμπα και πετυχε (για χθες τουλαχιστον). Την εφερα ετσι ωστε να φαει στις 10 και οχι στις 12. Τελικά το γλυκουλη μου παλι στις 6 ξυπνησε. Πολύ υπνο ριξαμε . Για να δουμε θα ξαναπετυχει;;;

Λοιπον απο εχθες αρχισα να σιδερωνω πρωτη φορά. Ο Παναγιωτης δε με ειχε ξαναδει και εμεινε με ανοιχτό το στομα!!!!! Το πρωι τον εντυσα καλά λογω της ημερας για να παει βολτα με τον αδελφό μου. Πριν φυγει επειδή βλεπει το μπαμπα του που βαζει ζελέ μου λεει , μαμα ελέ και επιανε τα μαλλιά του. Τρελαθηκαμε.

Τουα ανοιξαμε λογαριασμό στο ταμιευτηριο και εχουμε ενα κουουμπαρά τους στο σπίτι. Για τα καλαντα σημερα ειχαμε πάνω στο τραπεζι κερματα. Μολις τα ειδε φωναζε ουμπαλά, ουμπαλα. Εννοειται οτι δε καταλαβαιναμε τι εννοούσε. Μας πηρε από το χερι και μας πηγε στο δωματιο για να δουμε τον κουμπαρα. Οικονομολογος το αγορακι μου!!!! Ευτυχώς δεν εμοιασε στη Μανα του.

Arma μη με ξεχασεις και εμενα για τη συνάντηση. Αν μπορει η μαμα να μου κρατησει τη μπεμπα θα ερθω!!!

Ουφ τα ειπα και ευχαριστήθηκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...