Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικουλινη κοιτάμε μπροστά κούκλα μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας που έχουν ...γιατί να υπάρχουν παιδάκια που υποφέρουν αυτό και μόνο με κομματιάζει.

Εγώ η νοικοκυρά έκανε τoυς κουραμπιέδες συνολικά 45 κομμάτια και μαντέψτε…πόσα έμειναν …ούτε 30…τους τσάκισα και το καλό είναι ότι δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο γλυκο…αλλά αυτή η συνταγή είναι μούρλια λιωνουν στον ουρανίσκο…αμάν πια τι τους ήθελα, παω τωρα να κανω το ρολο κοτοπουλο για αυριο

Πετρουλα τα ετοιμασεςολα για σημερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκες μου το ευχομαι να ειμαστε αυριο ολοι καλα μπας και καταλαβουμε χριστουγεννα γιατι εως τωρα δεν εχω καταλαβει τιποτα!!!

πηρα τηλ και την γιαρο μας μου ειπε να του ξεκινησω το aerolin αν 8 ωρες ειναι λεει λιγο πιο δυνατο απο το spiropent που περναμε λογικα λεει θα κανει τον κυκλο του κι ο βηχας και θα φυγει αντε στον αγυριστο να παει!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Εγω αδειουχα απο σημερα! Θα σχολασω στις 13:30 και θα ερθουν ο αντρας μου με τον μικρο να με παρουν να παμε στο jumbo!

Βατραχακι μου ολα θα πανε καλα! Αφου πηρε αγωγη το παιδι, καθε μερα θα ειναι και καλυτερα!

Giovanna πως ειναι το παιδι σημερα?

Πετρουλα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!

Αντε κοριτσια ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να εχουμε!!! Με υγεια και αγαπη!!!:D

t7fQp3.png

Α, ξεχασα!

Αρμα αμα κανονισετε μεσα στην εβδομαδα καφε με τη Λαζαρενια παρτε με κι εμενα ενα τηλ! Το κινητο μου το εχει η Λαζαρενια! Μη με ξεχασετε, μπορει να πεταχτω!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και από μενα.

Ως συνηθως τρεχω.

Εχουν ερθει οι κουμπαροι μου . η νονα της μικρης επισης ερχεται και η αδερφη της μαμας μου και φυσικα ενα σωρο αλλοι.Οποτε τρεχω να συμαζεψω το σπιτι να κανω και κανενα γλυκο.

Χθες πηγαμε για παπουτσια και η μικρη σηκωσε τον κοσμο.Δεν ηθελε με τιποτα να μπει στο μαγαζι και της τα δοκιμαζα εξω με κλαματα.

Τελικα της πηρα ενα ζευγαρι που ακομα δεν εχει πλησιασει.

Τι αν πω?

Σας αφηνω παω να σιδερωσω και να μαγειρεψω.

Καλα Χριστουγεννα!!!

Καλησπέρα!!!!Χρόνια Πολλά και καλά!!!Με υγεια πάνω απ'όλα...

Πρωί-πρωί ο γιος με εφρε το τριγωνο στο κεφαλι...χαχαχα

Θα ξεκινησω με τα νεα απο τον γιατρό, ο οποίος διεγνωσε μια ωτίτιδα σε πολύ αρχικο σταδιο, με ενα μικρο ερεθισμο στο αυτι και ερεθισμενο το λαιμο του..Μας εδωσε αντιβιωση augmentin και σταγονες garamat για αυτί και μυτη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατάσα μου αν είχες κάποιον να αφήσεις το μωρό θα ήταν ό,τι καλύτερο. Εγώ ομολογώ ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχω βάλει ούτε μία φορά μέσα στα τζάμπο...και για να μην τρελλαίνεται και κατά κύριο λόγω για τις ιώσεις που κυκλοφορούν!

m57Zp2.png

Το βραδυ μας ήταν καλό αλλά επειδη είχα καλή παρεα κοιμηθηκα στις 3 και οταν πήγα για υπνο δεν μπορούσα να κοιμηθω απο την υπερενταση...δεν ξερω..Ξυπνησε και ο Αν. κατα τις 4 και επειδη δεν είχα αντοχες για νταντεμα τον πήρα το κρεβατι και κοιμηθηκαμε όλοι μαζι..

Τα δωρα της νονας μας ήταν ενα ζευγαρι φορμες adidas, ιδιο μουφαν, παπουτσια ΝΙΚΕ και παιχνιδι μουσικο βιβλίο..Μου αρεσαν πολύ τα δωρακια του..Εχουν χαρούμενα χρωματα...

Φωτεινη χτες ήταν το τραπέζι!!!!Σήμερα εχει clubbing..χαχα

Βικακι μη στενοχωριεσαι, να κοιτας μπροστα και να ξεχασεις οσο γινεται εκεινες τις ασχημες μερες..

Σούλα καλή προετοιμασία και καλα να περασετε το βραδυ!!

Βατραχακι πως είστε εσεις;;;

Λαζαρενια και πάλι καλο ταξίδι και Πολύχρονη!!!!

Ιωαννα εσυ πως τα πηγαίνεις..Ξεκινησε το αλαλουμ στην κουζίνα;;;

Μαρίνα ο Γιωργος πως είναι;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...