Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Της ξαναδώσαμε λίγο γάλα.........αλλά μάλλον κάποια βιταμίνη που δίνει ενέργεια έχουν προσθέσει. Αύριο θα πάρω στη ΔΕΛΤΑ να ρωτήσω.

Καλε φανταζομαι πλακα κανεις ετσι?

Περαστικα σας γιοβαννα μου!Μακαρι να σας βρουν τα Χριστουγεννα μεσα στην υγεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone μπραβο!Ειχε επιτυχια το τραπεζι ωραια!

Το μοσχαρακι ειναι σουπερ και πολυ χαιρομαι διοτι ειναι δικη μου επινοηση χαχα

Οσο για τα αυτακια υπαρχουν 2 λογιων σταγονιτσες τις μεν που τις βαζουμε προληπτικα αν εχει πολυ μπουκωμα το παιδι και λεγονται garamad και κατι αλλες κορτιζονουχες που τις βαζεις οταν εχει υγρο στο αυτακια μηπως και προλαβεις την ωτιτιδα.

Κανουν πολυ καλη δουλεια και εγω του εβαλα οταν ειχε υγρο και γλιτωσαμε την αντιβιωση.

Αλλα πολυ φοβαμαι οτι απο τη στιγμη που εχει ενοχληση το παιδι οτι δε θα κανουν δουλεια.

Εμενα ο μικρος οταν ειχε υγρο δεν ειχε καμμια απολυτως ενοχληση τυχαια το μαθαμε οταν πηγαμε για εμβολιο.

Οπως και να εχει αν ειναι να βαλεις σταγονες θα στο πει ο γιατρος εμενα μου εχει πει ειδκα τις κορτιζονουχες ποτε χωρις να μου το πει η ιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου καλες γιορτες να περασετε τελεια!

Να ανανεωθεις και να ξεκουραστεις.

Αν κανονισετε τπτ με την αρμα να με παρετε τηλεφωνο ξερει το Μαρακι μηπως καταφερω να σας δω .

Καλο ταξιδι!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα πραγματικά όλα είχαν επιτυχία εκτος απο τις πατατες καλές ήταν κι εκεινες αλλά οχι σπιτικές, τις πηραμε απ'εξω :oops::oops:..Δεν αντεχα άλλη ορθοστασία..Ηθελα να κανω ενα ντουζακι και να κάτσω να πιω μια γουλιά καφε γιατι σταματησα 8 και τους περιμενα στις 9, αλλά μου ηρθαν 8.30 και εμεινα με την ορεξη του καφε..

Χαρηκα παρα πολύ γιατι είναι πολύ ενθαρρυντικό να ακους καλά και επαινετικα λόγια απο μια γυναικα που ασχολειται και εκεινη με τη μαγειρική εδώ και 10 χρόνια..και ο αντρουλης μου ξετρελάθηκε με όλα και ειδικα με το γλυκό που εγινε παρα πολύ νοστιμο αλλά λίγο σκληρό..μαλλον επρεπε να το βγαλω 5 λεπτα νωριτερα , να μείνει λίγο εξω πριν το τσακισουμε..Πήρα και σαντιγυ και γαρνιρισα με σταγονες σοκολατας..τι να σου λέω..

α εβαλα και λιγο καριδακι μεσα, αφου υπήρχε απο τα μελομακαρονα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε καμμια φωτο εβγαλες..?

Ααα μην με ξεχνατε οταν φτιαχνετε συνταγες μου πρεπει να τις φωτογραφιζετε!χαχαχα

Χμμ μαλλον με το καρυδακι εσφιξε και αλλο..

Κοιτα ειναι χειμωνας τωρα ενω το καλοκαιρι ισα που το πραλαβα να το φωτογραφισω μη λιωσει χαχα

Ισως επρεπε να σου πω να βαλεις βιταμ σοφτ χειμωνιατικα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για τον μικρό θα τον πάω αυριο στο γιατρό οπωσδηποτε..Ασε αυτό, εδω και 2 μερες δεν τρωει καλά..Σήμερα βεβαια εφαγε το ψαρακι του και πατατούλα βραστη, αλλά το απόγευμα τπτ και μετα στο τραπεζι τι μοσχαρακι να του δινω, τι ρολό με σαλτσούλα τπτ εκεινος, μόνο ψωμί και πιπί (πιπίλα)

Καλε καμμια φωτο εβγαλες..?

Ααα μην με ξεχνατε οταν φτιαχνετε συνταγες μου πρεπει να τις φωτογραφιζετε!χαχαχα

Τι φωτογραφια θες;;Μονο μοσχαρακι δεν εχω κι είχε πολύ ωραια χρώματα ρε γμτ..

Θα τα εβγαζα αλλά δεν πρόλαβα..είδες μεχρι να καθαρισω ήρθαν..στο ντουζ με πρόλαβαν.

Εχω απο το γλυκό και τη σαλατα η οποία ανακατευτηκε και εχασε την αρχικη της φρεσκαδα..

Το ρολό εγινε και εκεινο πολύ νοστιμο, είναι της Αργυρώς, και το σπετζοφαι απο το ΜΑΣΑ (νομιζω της vago) και το εκανα με κρασακι και κανελίτσα όπως ευστοχα σχολίασες..Για πολλή βουτια μιλαμε!!

Λαζαρενια τι ωραια, ποσο σε ζηλευω...Καλα βρε θηριο 2 εβδομαδες διακοπές;;Ουτε το καλοκαιρι καθομαστε τοσο..Μπραβο σας!!!

Τα πήρες όλα;;Φανταζομαι το αυτοκινητο σουζα θα σηκωθει, χαχα

πηρα πιο πολλα για την μικρη.για εμας οχι και πολλα και ουτε και επισημα ρουχα.ευκαιρεια να ψωνισω...χαχαχα

οποτε περνω πολλα δεν τα φοραω οποτε πηρα οσα χρειαζομαι.

σουζα θα σηκωθει το αεροπλανο οχι το αυτοκινητο.γιατι αν ταξιδευω με το αυτοκινητο θα επερνα ολο το σπιτι!!!

Λαζαρενια μου καλες γιορτες να περασετε τελεια!

Να ανανεωθεις και να ξεκουραστεις.

Αν κανονισετε τπτ με την αρμα να με παρετε τηλεφωνο ξερει το Μαρακι μηπως καταφερω να σας δω .

Καλο ταξιδι!

ναι ριτακι θα μιλησουμε σιγουρα.μακαρι να συναντηθουμε ολες μαζι!

ευχαριστω

Οσο για τον μικρό θα τον πάω αυριο στο γιατρό οπωσδηποτε..Ασε αυτό, εδω και 2 μερες δεν τρωει καλά..Σήμερα βεβαια εφαγε το ψαρακι του και πατατούλα βραστη, αλλά το απόγευμα τπτ και μετα στο τραπεζι τι μοσχαρακι να του δινω, τι ρολό με σαλτσούλα τπτ εκεινος, μόνο ψωμί και πιπί (πιπίλα)

μπραβο για το τραπεζι σου πετρουλα!!!

οσο για τον μικρο περαστικα να ναι.

τι συμπτωματα εχει?

εμενα ακομη συνεχιζει βηχακαι λιγο μπουκωμα αλλα αυτο μαλλον ειναι απο δοντια διοτι δεν τρεχει η μυτη.αλλα εκανα βλακεια τοσες μερες.

της εβαζα μασκα με αερολιν αλλα το σπρευ το ειχα ναποδα οποτε δεν γινοταν σωστη δουλεια!μα τι χαζη που μαι!

κι εμενα εχει αφαγιες.μονο γαλα πινει καλα.

τι σταγονες ειναι αυτες για τα αυτια?την κοιταξε η παιδιατρος και μου ειπε οτι δεν εχει κατι!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Μακαρι να ειναι τα δοντια και οχι τα αυτια..

πηγαινε τον αν ειναι να δωσει αντιβιωση μη σου κανει κανενα 40αρι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι φωτογραφια θες;;Μονο μοσχαρακι δεν εχω κι είχε πολύ ωραια χρώματα ρε γμτ..

Θα τα εβγαζα αλλά δεν πρόλαβα..είδες μεχρι να καθαρισω ήρθαν..στο ντουζ με πρόλαβαν.

Εχω απο το γλυκό και τη σαλατα η οποία ανακατευτηκε και εχασε την αρχικη της φρεσκαδα..

Το ρολό εγινε και εκεινο πολύ νοστιμο, είναι της Αργυρώς, και το σπετζοφαι απο το ΜΑΣΑ (νομιζω της vago) και το εκανα με κρασακι και κανελίτσα όπως ευστοχα σχολίασες..Για πολλή βουτια μιλαμε!!

Δε με νοιαζουν των αλλων :lol:

Οτι φωτο θες βρε βαλε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α πα πα πα εχω σγουρο μαλλι και ειναι το χειροτερο μου να μου το τραβολλογανε χαχα.

Πραγματικα το κομμωτηριο το απεχθανομαι.

Πηγα προχθες και εκατσα 3 ωρες..αντε ξαναμανα αυριο ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...