Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια αφου είναι για κάρτα και υπάλληλο να μην εχει την αφήνεις εκει με ευθυνη καποιου αντικατστατη υπαλληλου και την παίρνεις όταν επιστρεψεις θεωρημενη, θα σου πουν "μα, μου", αλλά εξηγησε τους οτι εσυ πηγες μεσα στην προθεσμια, δεν βρηκες τον υπάλληλο, απο εκει και πέρα δεν θα πηαγινεις και καθε μερα..Αν θελουν να σε εξυπηρετησουν θα γινει η δουλεια σου....

πολυ καλη η ιδεα σου.ετσι θα κανω αν δεν βρω κανεναν!

Λαζαρενια πιστευω οτι επειδη παρεμβάλεται Σαβ/κο και αργιες στο καπάκι δεν θα εχεις πρόβλημα να την πας και στις 4/1..Σε καθε περίπτωση πάντως εγώ θα έπαιρνα τηλ. αυριο κιόλας να ρωτησω για σιγουρα...

πηρα τηλεφωνο και πηγα και απο εκει και μου ειπανε το ιδιο πραγμα.οτι προθεσμια μεχρι τις 3\1.

επειδη θα την θεωρησω πειραια πηρα και εκει τηλεφωνο και ρωτησα και μου ειπανε οτι θα ειναι ανοιχτα.

αλλα πολυ βαριουνται να μιλησουν βρε παιδι μου!

παντως αν γινει στραβη θα γινει χαμως και παλι!εχω θεμα με οαεδ!!!

σε ευχαριστω πολυ.

δεν σας διαβασα αναλυτικα.μαζευω πραγματα και ειμαι και μονη ,,χαμως!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

heloooooooo!!!! Πω πω χρυσοχέρες μου! Μπράβο σε όλες σας!

Τα αρρωστούλικα πως είναι?

Εμείς πηγαμε το πρωί να πάρει παπουτσια η πεθερά μου στην Εύα. Πήγαμε στο crocodilino και της βάζουμε ένα ζευγάρι που μας άρεσε πολύ και η Εύα ξετραλλάθηκε. Πήγαινε περα-δώθε και έκανε καμάρια. Το περπάτησε με τη μία τέλεια, οπότε ήταν ιδανικό! Μόλις πήγαμε να της το βγάλουμε για να το πάρουμε έγινε ο κακός χαμός! Έβαλε τα κλάματα, δεν ήθελε με τίποτα να τα βγαλει! :lol: Μόλις της είπαμε οκ θα βάλεις αυτά άρχισε τα γέλια, έστειλε φιλιά σε όλες τις πωλήτριες τους έκανε ''γεια'' και ''ευχαριστώ''. Αχ το κοριτσάκι μου που ήταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικότητας χαιρετάει και στέλνει φιλιά! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!! Μετά ήθελε να της πάρει και ρούχο, της είπα να πάρουμε μόνο ένα παντελονάκι γιατί τα παπούτσια έκαναν 65 ευρώ και της είχε παρει και παιχνίδι και τελικά φύγαμε από τη benneton με λογαριαμσό 95 ευρώ 2 παντελόνια, ένα πουκάμισο και μία ζακέτα. Η πεθερά μου δεν είναι για ψώνια, αν δεν την συγκρατoύσα κι αλλα τόσα θα έπαιρνε! :lol: Με το πήγαμε εν τω μεταξύ η πωλήτρια λέει στην Εύα ''πω πω τι ωραία παπούτσια'' ε, και από κει και πέρα γυρνούσε σε όλο το μαγαζί και έδειχνε συνέχεια τα παπούτσια της! :lol: Το χάρηκα πολύ αλλά με έχει πιάσει τρομερός πονοκέφαλος από το πρωί και δεν λέει να μ'αφήσει γμτ..

stone πότε έχεις τραπέζι? Σήμερα?

Ρίτα αν το κάνεις σε κατσαρόλα το μοσχαράκι πειράζει???

Σαρδελάκι τόσα σοκολατάκια, δεν στέλνεις κανένα κι από εδώ? Τι θα τα κάνεις τόσα βρε μάτια μου? :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

armaki μου κι εσύ πονοκέφαλο; Κι εμένα με έπιασε και πάλι σήμερα...να μην ξεχνιόμαστε γιατι είχε καιρό να μας πιάσει...απο χθές...γκρρρρρρρρ

τί θα τα κάνω τα σοκολατάκια; Θα τα μοιράσω αγάπη μου...πεθερά, 2 θείες και στους κουμπάρους...αυτάαααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

Οχι βρε τι να πειραξει καντο στην κατσαρολα απλα εγω για το μοσχαρι παντα χρησιμοποιω τη χυτρα για να ειναι καλοβρασμενο και λιγοτερο χρονοβορο.

Μεγεια τα ρουχαλακι!!!Κουκλα η ευουλα ε?Σενιαριστηκε ολοκληρη!!χαχαχΑ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

armaki μου κι εσύ πονοκέφαλο; Κι εμένα με έπιασε και πάλι σήμερα...να μην ξεχνιόμαστε γιατι είχε καιρό να μας πιάσει...απο χθές...γκρρρρρρρρ

Ναι ρε γμτ..κι εσύ πάλι? Μ'αρέσει που έλεγα ότι δεν με πιάνει συχνά. Σε αυτή την περίοδο είχα σχεδόν όλες τις μέρες...χάλια!

μιά χαρά κοινωνικότατη είναι η Ευούλα σου καλέ...τι το θήγεις το κορίτσι;

Μωρέ δεν ήταν..έβλεπε άγνωστο και κρυβόταν ανάμεσά μας και κατέβαζε μούτρα μέχρι το πάτωμα ή έβαζε τα κλάματα. Την χαίρομαι τώρα που δεν φοβάται!

Οχι βρε τι να πειραξει καντο στην κατσαρολα απλα εγω για το μοσχαρι παντα χρησιμοποιω τη χυτρα για να ειναι καλοβρασμενο και λιγοτερο χρονοβορο.

Μεγεια τα ρουχαλακι!!!Κουκλα η ευουλα ε?Σενιαριστηκε ολοκληρη!!χαχαχΑ

Ωραία, γιατί δεν έχω χύτρα..(τις φοβάμαι...:oops: ). Πραγματικά σενιαρίστικε αλλά τώρα τhς έβαλα τα παντελονάκια και της είναι φαρδιά πάνω και κοντά κάτω...το ένα μαζεύει στην κοιλιά βέβαια αλλά στο μάκρος νομίζω ότι ήθελε μεγαλύτερο. Σε ένα μήνα θα της είναι κάπρι :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αρμακι μεγεια τα παπα και τα ρουχα!!!

καλε σταματηστε να λετε για φαγητα αμαν εχουμε κι εγκυους αλλα με το χαλι μου δεν εχω ορεξη καθουλου για φαγητο!

ο μικρος ειναι απυρετος ολη μερα ευχομαι να παραμεινει και το βραδυ αλλα ειναι πολυ ακεφος και γκρινιαρης και τον πιανει ξεροβηχας που του φερνει αναγουλα και καμια φορα κανει κι εμετο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

όλα ετοιμα...

μπηκα να σας πω μια καληνυχτα γιατι δεν ξερω αν σας προλάβω αργοτερα

Αρμα με γεια τα καινουρια αποκτήματα της Εύας!!Μερακλού η γιαγια, μπραβο της!!Το πρωτο της εγγονι είναι η Εύα;;

Βατραχακι πως πατε;;

Ο δικος μου μαλλον εχει το αυτακι του..Πηγα τώρα να του τα καθαρισω και πεταχτηκε ως το ταβάνι..αυριο στο γιατρό..

Καλο βραδυ κοριτσια μου!!!

Λαζαρενια καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Ακόμα δεν είμαστε στα καλά μας. Χτες το βράδυ έφτασε μέχρι 38,6 και της δώσαμε αμέσω ντεπόν. Πήγαμε το μεσημέρι στον παιδίατρο, μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο από τα κλάματα που έκανε η Αλεξάνδρα και μας είπε ότι είναι ίωση και να δίνουμε μόνο αντιπυρετικό. Όλη μέρα είχε 37,3 -37,6 αλλά πριν το μπάνιο που βάλαμε θερμόμετρο είχε 38. Της δώσαμε ντεπόν, κάνει μπάνιο, πίνει το γάλα και καπάκι μου κάνει έναν εμετό που δεν ήξερα τι να πρωτομαζέψω. Ήμαστε στο δωμάτιό μου και την πλήρωσε το χαλί μου, το πάπλωμά μου και η τουαλέτα μου. Αααα και τα ρούχα μας (ευτυχώς που αύριο έχω γυναίκα για καθάρισμα). Όλα αυτά έγιναν πριν από 2 ώρες. Σε λίγο τελειώνει και το πλυντήριο αλλά η Αλεξάνδρα ακόμα να κοιμηθεί. Της ξαναδώσαμε λίγο γάλα.........αλλά μάλλον κάποια βιταμίνη που δίνει ενέργεια έχουν προσθέσει. Αύριο θα πάρω στη ΔΕΛΤΑ να ρωτήσω. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα και να μπορέσω να την πάρω στην πεθερά μου για να καθαρίσει η γυναίκα με την ηρεμία της.

Vatraxaki ελπίζω ο αντρούλης σου να τη γλίτωσε και αύριο να είστε όλοι καλά.

Joa ο σταθμός θα είναι κλειστός μόνο παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά η Αλεξάνδρα δεν πήγε ούτε σήμερα.

Ρίτα σε ευχαριστώ που έβαλε τη φωτογραφία εσύ. Δεν θα τα κατάφερνα........ νομίζω.

Άρμα με υγεία τα παππουτσάκια. Γιατί δεν της τα δοκιμάσατε βρε τα ρούχα πριν τα πάρετε; Κρίμα είναι γιατί έδωσε και αρκετά χρήματα η πεθερά σου. Δεν πας να τα αλλάξεις; Πάντως και η πεθερά μου τα ίδια κάνει. Και εγώ την Κυριακή με νύχια και με δόντια την κράτησα να μην ψωνίσει άλλα. Της πήρε φόρμα με φούτερ για τον παιδικό και καλό φουστάνι. Και η άλλη βλακεία που έκανε..........της αγόρασε 6 λαχεία.........που μεταφράζεται σε 48 ευρώ. Λέτε να κερδίσουμε τα 15.000.0000 ευρώ;

Σαρδελάκι καλά να περάσεις στις διακοπούλες σου. Φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο. Εκμεταλλεύσου τη μαμά.

Stone την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχω τραπέζι σπίτι μου. Πάρε τη Ρίτα και ελάτε να μαγειρέψετε. Θα κάνουμε και ρεβεγιόν μαζί.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Lazarenia καλά να περάσετε κούκλα μου.

Καληνύχτα φιλενάδες. Εύχομαι αύριο να μην είναι κανένας αρρωστούλης και να κάνουμε όλοι ήρεμες γιορτές.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αχ γιοβανα μου.τι ταλαιπωρια ειναι αυτη?

περαστικα στην αλεξανδρα και αυριο να ειναι περδικι!

καλες γιορτες να εχετε και πανω απο ολα υγεια!

αρμα μου μεγια τα νεα της ρουχα....αλλα και η ευουλα σου ολο ναζι βλεπω!!!

θα σε παρω τηλ μολις φτασουμε!

πετρουλα μου σε ευχαριστω πολυ!!!

νατασα μου δεν σου ευχηθηκα προσωπικα.με συγχωρεις!χρονια σου πολλα ,καλα και ευτυχισμενα.να χαιρεσαι το ονοματακι σου!

καλα χριστουγεννα!

ριτα εισαι το next top sef!!!

απορω πως τα προλαβαινεις!κι εσυ αλλα και οι υπολοιπες φυσικα που ακολουθουν τις συνταγες!

απορω...με το ενα χερι μαγειρευετε και με το αλλο γραφετε στο λαπτοπ????

εγω εχω ετοιμασει πραγματα.2 βαλιτσες γεμισα.ενταξει πηρα μπολικα για την μικρη γιατι μου λερωνεται. να πετσετες ,κουβερτουλες,πετσετακια ολα χρειαζονται.2 βδομαδες θα λειπουμε!!

αλλα ακομη δεν το πιστευω οτι φτασανε τα χριστουγεννα.τιποτα δεν καταλαβα!!!

α!μην με ξεχασετε???γιορταζω ετσι???

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσια τελος και το σημερινο!!!!!

Ολα ήταν εξαιρετικά αλλά αυτο που εκανε όλους να γλείφουν τα δαχτυλα τους και οι βουτιες να δινουν και να παιρνουν ήταν το μοσχαρακι..Εξαιρετικό!!Για αλλη μια φορα μπράβο Ριτακι!!

Giovannα, περαστικα στην Αλεξανδρα..μαλλον της ηρθε πολύ το γαλατακι της ή την πειραξε ο συνδυασμός σιρόπι και γαλα;;και ο δικος μου μου εχει κανει εμετό μετα απο σιρόπι πάντως..

Οσο για την πρόσκληση εγω την αποδεχομαι!!Να μας περιμενεις ομως το καλοκαιρι...Η Ριτα τι λέει;;

Λαζαρενια τι ωραια, ποσο σε ζηλευω...Καλα βρε θηριο 2 εβδομαδες διακοπές;;Ουτε το καλοκαιρι καθομαστε τοσο..Μπραβο σας!!!

Τα πήρες όλα;;Φανταζομαι το αυτοκινητο σουζα θα σηκωθει, χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...