Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν κάνουμε μεγάλες διαδρομές κάθομαι πίσω μαζί του και όλο και κάτι βρήσκω να τον απασχολήσω, αλλά χθες οδηγούσα.... πέρα απο τα τραγουδάκια δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ασε που κόντεψα να πέσω στον μπροστινό μου 2 φορές επειδή γυρνούσα συνέχεια πίσω να του μιλάω.... Ευτυχώς φτάσαμε σώοι στο σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τώρα σκέφτομαι να βάλω το καρεκλάκι του (στο δικο μου αυτοκινητο, που κάνουμε μικρες διαδρομές) στο κάθισμα του συνοδηγού, αναποδα όμως, για να μπορώ να τον ελέγχω και να με βλέπει και εκείνος..Μου είπε ενας συναδελφος οτι συμβουλεύτηκε και τον παιδίατρο του :confused: και ετσι το έβαλε...

Δεν ξέρω όμως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγώ τώρα σκέφτομαι να βάλω το καρεκλάκι του (στο δικο μου αυτοκινητο, που κάνουμε μικρες διαδρομές) στο κάθισμα του συνοδηγού, αναποδα όμως, για να μπορώ να τον ελέγχω και να με βλέπει και εκείνος..Μου είπε ενας συναδελφος οτι συμβουλεύτηκε και τον παιδίατρο του :confused: και ετσι το έβαλε...

Δεν ξέρω όμως...

Το έχω σκεφτεί και αυτό, αλλά τα ποδαράκια του που θα τα βάλει αν είναι ανάποδα??? Ασε που το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.

Μου είπε οτι κατέβασε λίγο το καθισμα του συνοδηγού..Και εγώ το φοβάμαι..Βέβαια σε μια σύγκρουση -μακρια απο εδώ- ποτε δεν ξέρεις αλλά τουλάχιστον πίσω δεν υπάρχει ο κίνδυνος απο τα σπασιματα του παρμπρίζ..

Θέε μου , τι συζητάμε τώρα.....

Ας τα αφήσουμε καλύτερα εκεί που είναι τα κουτσουνάκια μας...

Βεβαια εγώ αναφερόμουν στην περίπτωση των μικρών διαδρομών και σε ταχύτητες όχι πάνω των 50 χλμ...

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή και ερχεται σ/κο γιατί δεν θα την εβγαζα καθαρή άλλο.

Ρε κορίτσια η μικρή μου εξακολουθεί να μην τρώει τιποτα με τις γιαγιάδες και πλεον είμια σίγουρη ότι προσπαθούνε .

Θα φαει όταν θα γυρίσω εγώ και μην φαντάζεστε τιποτα τρελές ποσότητες.

Χθες για παράδειγμα εφαγε 4-5 πατατες φούρνου και σχεδόν ένα κεφτεδάκι , της αλεσα 1 αχλάδι σχεδόν μια μπανάνα και ένα πορτοκάλι και το ηπιε σχεδόν όλο εφαγε λίγο από το τυρόψωμο της Μαργαρίτας , λίγη γαλακτοφέτα,λίγο ψωμί με σαλαμι και ηπιε 300 Ml γάλα.

Α και μετά το γάλα επιεδή δεν ηθελε να κοιμηθεί ηπιε και αλλα 100 Ml χυμό.

Δεν είναι διατροφή αυτή για παιδί όμως.

Σκέφτομαι μηπως φταίνε οι κυνόδοντες που δε λενε να σκασουν μύτη και μας εχουν βγαλει την ψυχή.

Ελπίζω δηλαδή να εινια από αυτό γιατι θα περασει .

Μαργαριτάκι επειδή θυμάμαι ένα διάστημα αφαγιας του Γρηγόρη πόσο κράτησε?

Εχετε καμμια ιδέα τι θα μπορούσα να της μαγειρεψω που να τη συγκινήσει?

Από τις εμπειρίες σας ?

Διαφημίσεις

Σούλα καλημέρα..Βρε μήπως η μικρή - αν δεν είναι τα δοντακια της- το κάνει απο αντίδραση..Σημασία εχει όμως οτι τρώει απο σενα..Τα φρούτα αφου τα προτιμάει μη της τα αλλάζεις..Εσύ ξερεις τι προτιμήσεις εχει η Ανδριάννα σου και αυτά που βλέπεις οτι προτιμάει να τα βάζεις σε μεγαλύτερη ποσότητα σε αυτη τη φαση που σου κάνει λίγα νερα (βρε Σούλα μου, η φωτο δείχνει ενα φαγανο παιδακι...)..πχ αν της αρεσει η πατατούλα να της κανεις χορτόσουπα με περισσότερη πατατούλα (για να ξεχωρίζει τη γεύση της) και λιγα απο τα αλλα λαχανικά - ο Αναστασης τρελαίνεται για πουρεδάκι..Βάλτης και αλλα λαχανικα μεσα και μπροκολάκι...Καλά ο δικος μου θα φαει και εμενα, αν και βλέπω οτι και εκείνος εχει μειώσει λίγο την ποσότητα

Επίσης γιουβαρλάκια σε σουπίτσα με ρυζάκι και κιμα μοσχαρίσιο, ελαφρια φαγακια και υγιεινά..άλλο..τραχανούλι με μπουτάκι κοτόπουλο, ψαράκι (πέρκα ή γλώσσα) με πλιγουράκι και λαχανικάκια..Σπανακακι με ρυζακι και ντοματούλα...

Μακαρι να σε βοήθησα..Σου είπα τα top 5 του Αναστάση..Τα τρώμε με κλειστα μάτια..

Ααα, και γαλακτοκομικα απο τυράκι, κασεράκι μέχρι και ρυζόγαλο με καστανη ζάχαρη..

Σούλα μου απ' οτι βλέπω μαζί σου τρώει καλά, τώρα με τις γιαγιάδες μπορεί να τις έχει βαρεθεί και όντως να το κάνει απο αντίδραση. Αν της δώσουν λίγο ψωμάκι στο χέρι το τρώει? Αν καθήσουν και αυτές στο τραπέζι να φάνε και τις βλέπει η μικρή μήπως φάει κάτι? Μήπως θέλει να φάει μόνη της και δεν θέλει να τη ταϊζουν? Αν της βάζαν σε ένα πιατάκι καμιά πατάτα και το άφηναν κάπου που να βλέπει μήπως πάει και πάρει μόνη της??? Δεν μου έρχονται άλλες ιδέες...

Καλημερούδια και από εμάς !!!!!!

Τι κάνουν τα κοριτσούδια μου???? Εμείς είμαστε μια χαρά . χθές πήγαμε το απόγευμα στην μαμά μου που είχε και τα δίδυμα της αδελφής μου και κουτουρντήσανε όλα μαζί.Η ραφαελίτσα το καταευχαριστήθηκε???? Με τα παιδάκια τρελαίνεται. Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω σε παιδότοπους πηαίνετε????

Εγώ να σας πώ την αλήθεια φοβάμαι λίγο με αυτή την γρίπη αλλά και πάλι το σκέφτομαι δεν ξέρω.Εσείς τι λέτε???

Να ευχηθώ και στο Πικουλινάκι να πάνε όλα καλά με την μπουμπούκα της!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βρε κορίτσια δεν εχω όρεξη για δουλειά (ασε που δεν εχει κιόλας κτ σημερα).. Πωπω έχω φάει κόλλημα..Ελάτε να τα λέμε..

Ελα κορίτσι μου να κάνουμε παρέα και εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλεια!!!! Και όσο βλέπω το ρολόι ούτε 10,00 ακόμη τρελαίνομαι.

Τώρα θα ήθελα να είμαι με το κοριτσάκι μου, να πηγαίναμε βόλτα και να περνούσαμε καλά!!!!

Πάντως Stone ήθελα να σε συγχαρώ που χθες το βράδυ μετά τις φωνές σου μπόρεσες το ξεπέρασες και δεν χάλασες την υπόλοιπη βραδιά σας. Εγώ έχω δυστηχώς έχω κάτι κολλήματα και ο θυμός δεν μου φεύγει τόσο γρήγορα.....:(:(:( με αποτέλεσμα να χαλάμε τις καρδιές μας!!!!!Μπράβο κορίτσι μου!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ευούλα μας Σαλονικια!! (κουτουρντήσανε, ε;;)

Έγώ Ευά έχω κόψει τους παιδότοπους (και τώρα εχει ανοιξει ενας καινούριος στη γειτονια μου πολύ σουπερ) και προτιμώ να τον πηγαίνω ή στης αδερφης μου, ή στη νονα του ή σε κα΄ποια φίλη μου που εχουν παιδακια..Προτιμώ να περιορίσω λίγο τον "κύκλο συναναστροφών " του, αν ακι εκείνος μολις δει παιδακια παθαίνει παρακρουση..

Σήμερα ας πουμε που θα ερθει η νονα μας θα φερει και τα δικα της (λίγο μεγαλύτερα βεβαια) αλλά τον εχουν τρέλα το δικο μου.. Πάντως τι σου είναι..όταν ήμουν εγκυος, και ερχόντουσαν παιδακια, δεν ήθελα καθόλου...Μου εκαναν ενα σπίτι..ας μην πώ..

Τώρα προκειμένου να παίξει κι ο Αναστάσης τα αφήνω να κανουν ότι θέλουν.. μετα παθαίνω εγώ παρακρουση αλλά χαλαλι!! (όπως θα ελεγε και η Σαρδελίνα)

Καλημερααααα...

Ανησυχο υπνο ο Χρηστος , ανησυχο υπνο και εμεις ...μαλλον καποιο δοντακι μας ετοιμαζεται παλι ...εχουμε μεινει και λιγο πισω στα δοντια...

Ευα εμεις παιδοτοπο εχουμε παει 3 φορες αλλα παντα dead ωρες δλδ Κυριακη πολυ νωρις ..ηταν ο Χρηστος και αλλα 2 παιδακια μονο ..

το τυροψωμο βλεπω grand σουξε...

Οσο για δεντρο εμεις δεν θα στολισουμε αλλα της μαργαριτας οντως ειναι υπερπαραγωγη!!!ειναι christmas girl πως να το κανουμε...βατραχινα μου το δικο σου δεν το εχω δει και ανυπομονω να συγκρινω υπερπαραγωγες!!!

Καλη επιτυχια στην εγχειριση της πικουλινομπουμπους ..Ολα να πανε καλα και να γυρισουν γρηγορα σπιτι τους...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Συμφωνώ απόλυτα φιλενάδα γι΄αυτό και εγώ δεν την πάω καθόλου σε παιδότοπους αλλά ξέρεις βρε κορίτσι μου τι σκέφτομαι ??? Από σπίτι σε σπίτι είναι τα καημένα που αλλού να τα πάς ??? Τώρα έχει και κρύο που να τα πάς??

Θα σκάσουν όλο το χειμώνα μέσα.Αντε την παίρνω καμιά φορά πάμε Jumbo αλλά τι να το κάνεις??? Πόση ώρα θα κάτσεις???? Έστω όμως και αυτό κάτι είναι.

Γι΄αυτό οι Σαλονικιές πρέπει να γνωριστούμε και να μαζευόμαστε στα σπίτια μας!!!! Καλή ιδέα???? Θα κάνουμε παιδότοπο τα σπίτια μας..... χαλάλι που λέει και μια ψυχούλα !!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πάντως Stone ήθελα να σε συγχαρώ που χθες το βράδυ μετά τις φωνές σου μπόρεσες το ξεπέρασες και δεν χάλασες την υπόλοιπη βραδιά σας. Εγώ έχω δυστηχώς έχω κάτι κολλήματα και ο θυμός δεν μου φεύγει τόσο γρήγορα.....:(:(:( με αποτέλεσμα να χαλάμε τις καρδιές μας!!!!!Μπράβο κορίτσι μου!!!!!

Αυτο είναι το καλό με τους δυο μας..Εγώ (το παραδεχομαι) είμαι πολύ απότομη (σπίρτο!) εκεινος παλιιιιι........ μεχρι να σηκώσει το έναααα......

Οπότε φωνάζω, λέω, λέω, μουρμουρίζω, εκείνος δεν απαντάει και όταν ηρεμώ (αφου εχω πει και εγω δεν ξέρω τι) πεταει μια ατακα και γελάμε...

Μετα απο 12 χρόνια είμαστε και οι 2 ήρωες!!Απλά τώρα προσπαθώ λίγο να συγκρατώ τα νευρα μου γιατί δεν θελω το μικρό να είναι παρόν..Χτες ας πούμε (για αυτό στενοχωρεθηκα λίγο...) όταν εγώ φωναζα, εκείνος έσφιξε τις γροθιές του, πέταξε μπροστα το στηθάκι του και φώναζε και εκείνο...Θα μου γίνει νευρικο απο τώρα και δε θέλω ρε γμτ...

Ανησυχο υπνο ο Χρηστος , ανησυχο υπνο και εμεις ...μαλλον καποιο δοντακι μας ετοιμαζεται παλι ...εχουμε μεινει και λιγο πισω στα δοντια...

Εμάς παιδιά τι να σας πώ μας έχει τρελλάνει τελευταία Κοιμάται γύρω στις 9-9,30 γιατί το μεσσημέρι δεν κοιμάται καθόλου η σκατούλα - Θεό την κάνουμε να ξεκουραστούμε λίγο και εμείς - και κατά τις 2,00 το βράδυ ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας.Τι κακό ρε παιδιά και τώρα που είμαι έγκυος δεν μπορώ καθε λίγο και λιγάκι να την πηγαίνω στο κρεβάτι της και έχουμε καταντήσει να κοιμόμαστε όλοι μαζί παρέα!!!!!!!! Και μη σας πώ βέβαια τι ύπνο κάνουμε...................

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...