Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασούλα μην το σκεφτεσαι ετσι βρε'συ..

Εγώ κορίτσια τον βγαζω, αποφευγω τους πολύ κλειστούς χώρους με συνωστισμό..Νομιζω όμως πως και το πολύ μεσα δεν φερνει πολλές φορες τα επιθυμητα αποτελέσματα, σίγουρα χρειαζεται μετρο και προφύλαξη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κουραστηκα πολύ Νατασα μου, τα ποδια μου απο κτ με τσιμπάν και τα δαχτυλα μου εχουν μουλιασει..

Πάντως οι μυρωδιες με τρέλαναν και το μοσχαρακι στη χυτρα εχει τελειες!!!

Νατασούλα μην το σκεφτεσαι ετσι βρε'συ..

Εγώ κορίτσια τον βγαζω, αποφευγω τους πολύ κλειστούς χώρους με συνωστισμό..Νομιζω όμως πως και το πολύ μεσα δεν φερνει πολλές φορες τα επιθυμητα αποτελέσματα, σίγουρα χρειαζεται μετρο και προφύλαξη..

Δικιο εχεις, αλλα ρε Πετρουλα ειχαμε περασει 3 ιωσεις μεσα σε εναμιση μηνα με 39 και πυρετο... Χωρις να πηγαινουμε παιδικο....

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Δικιο εχεις, αλλα ρε Πετρουλα ειχαμε περασει 3 ιωσεις μεσα σε εναμιση μηνα με 39 και πυρετο... Χωρις να πηγαινουμε παιδικο....

Σε καταλαβαίνω και εφοσον μιλας για πυρετό συμφωνω απόλυτα..Εμας ο πυρετος μας εχει επισκεφτεί 1-2 φορες στους 18 μηνες ζωής που μετράμε για αυτό είπα οτι τον βγαζω..Ευτυχώς και Δόξα τω Θεώ δεν μου κάνει πυρετό...

Πετρουλα, ποσο κοσμο εχεις και μαγειρεψες ολη αυτη την υπεραπαραγωγη????????????????????:lol::lol::lol:

Είμαστε παρα πολλά ατομα!!! 2 ατομα οι νονοι και 2 εμεις, χαχαχα

Αααα και τα 2 αγορακια τους που αμα δουν τον Ανασταση ξεχνουν και την πείνα και τη δίψα!!!

Είμαστε παρα πολλά ατομα!!! 2 ατομα οι νονοι και 2 εμεις, χαχαχα

Αααα και τα 2 αγορακια τους που αμα δουν τον Ανασταση ξεχνουν και την πείνα και τη δίψα!!!

Καλα, δεν παιζεσαι λεμε!!! αμα ειχες βρε 20 ατομα τραπεζι τι θα μαγειρευες??? Προκοπα μου εσυ!!!

Λοιπον, τερμα το διαλειμμα, παω μπας και φυγω μια λογικη ωρα απο εδω...:rolleyes:

t7fQp3.png

Παντως και εμεις βγαινουμε καθε μερα ανελειπως μη σας πω και 2-3 φορες βγαινει και με τον παποπου και τη γιαιγια και σε κουνιες παμε πλην του τελευταιου μηνα με τα πολλα κρυα.Και σε παιδακια παει τακτικα αλλα αποφευγω τα παιδακια που ξερω οτι μπορει να ειναι αρρωστα και κοψαμε μαχαιρι τους παιδοτοπους..ντροπη μου που το λεω αλλα δεν εχω καμμια ορεξη να τον εχω αρρωστο..

Απλα αποφευγουμε το συνωστισμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Παντως και εμεις βγαινουμε καθε μερα ανελειπως μη σας πω και 2-3 φορες βγαινει και με τον παποπου και τη γιαιγια και σε κουνιες παμε πλην του τελευταιου μηνα με τα πολλα κρυα.Και σε παιδακια παει τακτικα αλλα αποφευγω τα παιδακια που ξερω οτι μπορει να ειναι αρρωστα και κοψαμε μαχαιρι τους παιδοτοπους..ντροπη μου που το λεω αλλα δεν εχω καμμια ορεξη να τον εχω αρρωστο..

Απλα αποφευγουμε το συνωστισμο.

Ετσι και εμείς..Μάλιστα την Κυριακή που μας καλεσαν σε παιδικα γεννεθλια δεν τον πηγα στον παιδοτοπο, πήραμε το δωρακι μας και πήγαμε ήπιαμε το καφεδακι μας στο σπιτι του παιδιου την επόμενη μερα

Ριτα αυτο το μοσχαρακι...τι να σου πω!!!Μολις ανοιξα τη χυτρα έλιωσα..Τι ωραια μυρωδια βγαζει..Μολις εριξα την κρεμα γαλακτος και το΄σβησα..Το μοσχαρακι στη χυτρα κραταει τα ζουμακια του και γινεται λουκουμι..Η συνταγη είναι απλά μοναδική!!!Τα μπραβο ανηκουν σε σένα!!!

Εκεινη την επιταγούλα θα μου τη στείλεις με acs;;;;;

Σαρδελακι σταματα με τα σοκολατακια γιαιτ θα παω να χωθω στην κουζινα παλι...

Εγω εκανα ταρτα σπανακι με μπεσαμελ παιδια εγινε ονειρο..

και συνεχίζω...έκανες τις μπουκίτσες με σοκολάτα γάλακτος...ααααααααααααααααααααααααα κι έκανα και σοκολατάκια με ινδοκάρυδο...τις στιγμής η απόφαση χεχε...τώρα θα κάνω και σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα...

Ριταααααααααααααααα επίτηδες το λέω για να χωθείς στην κουζίνα :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...