Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για δες Ιωαννα:Ετσι το κανω και εγω

2-3 κουταλιές σούπας μέλι

1/3 κούπας βαλσάμικο

3/4 κούπας ελαιόλαδο

πιπέρι χοντροκομμένο

Αλάτι χοντρό

Φλούδες παρμεζάνας ,ροδι,καρυδια για τη σαλατα (προαιρετικά)

τα κτυπάμε όλα μαζί ή στο μπλεντερ,στο μουλτι ή σ'ενα σεικερ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω ξανακανει με μελι και σκεφτομαι για να ρευστοποιηθει να την βαλω σε μπρικακι τη σαλτσουλα ??βλακεια??

Αρχιζω απο αυτο, μιας και το βρηκα μπροστα μου!

Εγω την κανω με μελι, λαδι, βαλσαμικο, λιγη μουσταρδα, αλατι και πιπερι. Το μελι δεν το ζεσταινω, τα πεταω ολα μαζι στο μουλτι. Αναλογα με την ποσοτητα της σαλατας βαζεις και τα υλικα. Δοκιμαζεις και βλεπεις τι λειπει απο τη σως!

Γεια σας κοριτσια, ξεχασα να σας χαιρετησω!:lol:

t7fQp3.png

την ειδα μαργαριτα αλλα βαριεμαι να βραζω κοτοπουλο για να φτιαχνω σαλατα θα την κανω απλη με πρασιναδα ..

δλδ ροκα ,παρμεζανα , προσουτο ,ντοματινια , ροδι και την σαλτσουλα

καλο δεν ακουγεται ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μη τον αφηνεις τελευταια στιγμη για να πας στον ΟΑΕΔ..κτ ξερει κι η Giovanna που στο επισημαίνει..Γιατι δεν πάς αυτες τις μερες βρε παιδι μου;;Για το επιδομα θα πάς;;

πετρουλα πρεπει να θεωρησω την καρτα μου και την θεωρουνε 5 μερες πριν.

δεν μπορω να παω πιο πριν θα με διωξουν το ρωτησα.ληγει στις 3\1 και ειναι αργιες.οποτε στις 31 με βολευει.

στις 30 δεν γινεται...

εγω μαζευω και γινεται χαμως!δεν ξερω τι να πρωτοπαρω.

δεν χωρανε κιολας ...

καλα ειστε εσεις?

1654096yn4fep17z7.gif

Ουφ κοριτσια δεν εκατσα λεπτό...πιαστηκε η μεση μου

Πετρουλα ηθελα να σου πω αν βαριεσαι να κανεις ατομικα τα φορμακια για τον γεμιστο κορμο μπορεις να κανεις ενα μακροστενο σε μακροστενη φορμα του κεικ να βαλεις κατα μηκος της μπαλες

Ρίτα να σου πω το σκεφτηκα, αλλά μου αρεσε πολύ οπως το εχεις στη φωτο να το σερβίρω και εγώ..τωρα που τελειωσα αν το'ξερα θα το εκανα σιγουρα σε μεγαλη φορμα γιατι πολύ με παιδεψαν..Επίσης δεν εβαλα τιποτα μεσα στα φορμακια και η αλλη βλακεια που εκανα και είχα μεγαλη απορία ηταν οτι τα μπισκοτα τα εσπασα σε μεγαλα κομματια και μετα δεν χωρουσαν στα φορμακια και τα ξαναεσπασα και εγιναν όλα ψίχα ... Μπερδευτηκα με ενα άλλο γλυκο που είχα κανει παλιοτερα της κατσαρολας και εκει θελει λιγο πιο μεγαλα τα μπισκοτα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρενια αφου είναι για κάρτα και υπάλληλο να μην εχει την αφήνεις εκει με ευθυνη καποιου αντικατστατη υπαλληλου και την παίρνεις όταν επιστρεψεις θεωρημενη, θα σου πουν "μα, μου", αλλά εξηγησε τους οτι εσυ πηγες μεσα στην προθεσμια, δεν βρηκες τον υπάλληλο, απο εκει και πέρα δεν θα πηαγινεις και καθε μερα..Αν θελουν να σε εξυπηρετησουν θα γινει η δουλεια σου....

Διαφημίσεις

Λαζαρενια πιστευω οτι επειδη παρεμβάλεται Σαβ/κο και αργιες στο καπάκι δεν θα εχεις πρόβλημα να την πας και στις 4/1..Σε καθε περίπτωση πάντως εγώ θα έπαιρνα τηλ. αυριο κιόλας να ρωτησω για σιγουρα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Αααα stone θα αυτοπροσκαλεστω μου φαινεται μιαμ μιαμ ...

πηρα και ροδι χθες να βαλω στην σαλατα...ααα να σε πω την σαλτσα με το μελι πως την κανεις ??για πες??

Ορίστε στην παρεα μας Ιωάννα!!!Να φερεις το συζ και το Χρήστο, να παιξουν και τα παιδιά...χαχαχα

όσο για το dressing όπως σουθ το είπαν τα κορίτσια καλή μου...

Κοριτσια επειδη πηζω απιστευτα, να ευχηθω περαστικα στο Βατραχακι, στη Μαρινα και στην Giovanna και να ευχηθω να ειναι ολα καλα μεχρι τα Χριστουγεννα. Βατραχακι πιστεψε με απο τοτε που εκοψα τις εξοδους του Σωτηρη, ηρεμησαμε απο τις αρρωστιες... Πλεον παμε μονο σε ανοιχτους χωρους... Τωρα ομως τρεμει η καρδια μου γιατι και την παραμονη των Χριστουγεννων εκει που θα παμε θα εχει 30 ατομα καλεσμενους, και στις 26 του μηνος που εχουμε τη βαφτιση θα εχει του κοσμου τα παιδακια που θα παιζουν ολα μαζι... Ας ευχηθουμε να τη γλιτωσουμε...

t7fQp3.png

Ρίτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ

Joa την αναλόγια για την σάλτσα με το βαλσαμικο και το μέλι δεν την θυμάμαι καλά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάνεις διπλή και τριπλή ποσότητα και θέλει καλό χτύπημα με το μηχάνημα για καφέ φραπέ για να γίνει σαν κρεμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...