Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες μου!

τι κανετε απο οτι λιγο διαβασα εχουμε κι αλλα αρρωστουλικα ε;

Μαρινα μου και Γιοβαννα μου περαστικα σας!

εμεις εχθες ειχαμε ανυσηχο βραδυ ο μικρος ξυπνουσε κι εκλαιγε γιατι τον επιανε βηχας και του εφερνε ταση για εμετο μου εκανε κι ενα ωραιο εμετο κατα της 12 το βραδυ και μεσα στο χαλι μου σφουγγαριζα και τα χαλια και τα πατωματα αφηστε δραμα κατασταση!

σημερα εγω ειμαι καλυτερα δεν εχω πυρετο ουτε βηχα λιγο πονολαιμο μονο

ο μικρος ειναι τωρα απυρετος μονο κατα της 6:30 το πρωι ηταν ζεστουλης και του εβαλα υποθετο για να δουμε ελπιζω να τελειωνουμε με την παλιοιωση αλλα εχει αρκετη γρινια!

α κι απο εχθες δεν ειναι καλα κι ο αντρας μου μαλλον κολλησε κι αυτος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε ασε joa μου αλλη φορα δεν εχει να παμε πουθενα ουτε σε παιδοτοπο ουτε σε γενεθλεια το ξερω οτι ακουγεται σκληρο αλλα αυτο που περναμε δεν περιγραφετε!!!

μεχρι να σταματησουν οι ιωσεις θα καθομαστε σπιτακι μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλίνα μου ελπίζω κι ο άντρας σου να αναρρώσει γρήγορα...

εγώ μόλις τελείωσα και το φαγητό μου ...έφτιαξα κι άλλα σοκολατάκια...και θα κάνω κι άλλα μετά!

m57Zp2.png

Βατραχακι τι να πώ..Σας θερισε μωρε, όλους με τη σειρα σας πήρε, περαστικά και πάλι..

Εγω μαγειρευω με το γιο μου και ευτυχώς σήμερα, μπορεί να χτυπιεται με τα ταψιά και τα τηγανια στο χαλί, είναι κοντα μου όμως και τον βλέπω...

Λοιπόν μεχρι τώρα έχω κανει σπετζοφάι, ρολο κιμα στο φουρνο, πιλαφακι, το μιξερ δουλεύει το βιταμ για τον κορμο με παγωμενη καρδιά και μου εχουν μείνει μακαρονοσαλάτα, σαλάτα ρόκα και το μοσχαρακι με μπυρα. Α και το βασικοτερο....συμμάζεμα :mad::x:x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα ηθελα να σου πω αν βαριεσαι να κανεις ατομικα τα φορμακια για τον γεμιστο κορμο μπορεις να κανεις ενα μακροστενο σε μακροστενη φορμα του κεικ να βαλεις κατα μηκος της μπαλες πανω στο μικσο μειγμα και να σκεπασεις με το αλλο μισο.

Δλδ το ιδιο σε μεγαλο..

Μετα θα το κοψεις φετες

Γιασ να σου ξεφρμαριστει πιο ευκολα μπορεις μεσα να εχεις στρωσει λαδοκολλα η να βουτηξεις την φορμα ελαχιστα δυτερολεπτα σε μπωλ με καυτο νερο.

Αλλα να ξερεις πρπει να μεινει στην καταψηξη αρκετα μη βιαστεις να το κοψεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι μου ..ακομα ε?και ο καλος σου?

Πω πω γκαντεμια..

Καθολου σκληρη δεν εισαι..ας κανουμε λιγη υπομονη ενας χειμωνας ειναι καθ περασει τι εμεινε?

Μετα θα εχουμε ολο τον καιρο να παμε σε εκδηλωσεις..Εσυ εχεις και το σπορακι να φροντιασεις.

Υπομονη και περαστικα

Μαρινα πως ειναι το παιδι σημερα?

Σουλα τελικα εχεις καταλαβει τι φταιει για την προσκοληση της μικρης?Της λειπεις ή ειναι κατι αλλο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχουλινη περαστικα σας κουκλα μου, και εγω ετσι σκεφτομαι και δεν βγαζω την μικρη εξω και η Βικυ ετσι ειναι φοβομαστε με τοσες ιωσης.

Ριτακιιιιιιιιιι μονο την συνταγη μπορω να βαλω αλλα την φωτο δεν μπορω....τι κανω λαθος?

Διαφημίσεις

Φωτεινη Στειλτη στο μαιλ μου του greekmasa

[email protected]

μαζι με τον τιτλο της συνταγης για να τη βρω και θα τη βαλω εγω στη συνταγη σου.

Τα σπιτακι της βικυς τα εβαλα στα σχολια!Ευχαριστω βικυ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααα stone θα αυτοπροσκαλεστω μου φαινεται μιαμ μιαμ ...

πηρα και ροδι χθες να βαλω στην σαλατα...ααα να σε πω την σαλτσα με το μελι πως την κανεις ??για πες??

Ιωαννα εγω ξερω μελι,μπαλσαμικο,λαδι τα χτυπας ολα μαζι και περιχυνεις.

Το ροδι παει τελεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι καπως ετσι..ισως το λαδι λιγο παραπανω..

Δε ξερω και ποσο μεγαλη θα ειναι η σαλατα σου..

Βαλτο και αν σου φανει λιγο προσθεσε λιγο ακομα..

Με τη γευση θα το πας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...