Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχουν ημιαργία, που σημαίνει ότι 12 μ.μ. bye bye και αντίο. Να ξέρεις όμως ότι επειδή αυτές τις μέρες όλοι παίρνουν άδειες και οι μισοί αναπληρώνουν τους άλλους μισούς, ίσως να μην εξυπηρετηθείς αυθυμερόν ακόμα και αν πας στις 9 π.μ.

σε ευχαριστω παρα πολυ!πρεπει να παω οαεδ οπως και δηποτε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα μου περαστικα!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και αυριο να ειναι περδικι η μικρη.

Τη φωτο την εβαλα ,σε ευχαριστω..για δες.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4125&Itemid=49&limit=1&limitstart=1

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σχετικα με την τιμωρια που λετε και εγω ειμαι η πρωτη που λεω οτι πρεπει να υπαρχουν απαραβατοι κανονες μεσα στο σπιτι για να μην τρελαθουμε..

Παρολα αυτο ειναι τι ταιριαζει στο καθε παιδι και τι μπορει να επιβαλει ο γονιος εγω ας πουμε τιμωρια δεν μπορω να του επιβαλλω ενω εχω προσπαθησει.Ολο γελαει οσο σταθερη και αυστηρη και αν δειχνω.Ενω με την κουβεντα βλεπω οτι τον ''πειθω''καλυτερα.

Πικουλινακι μου σε καταλαβαινω..σου ελειψε ο μικρος τοσο καιρο και ας ησουν σπιτι και τωρα θες να του δωσεις οσο μπορεις περισσοτερα.

Παντως Πικουλινακι αν καταλαβα καλα θα δουλευεις 3-5?2 ωρες?Ε αυτο ειναι διαλειμματακι μια χαρα θα ειναι για ολους σας!Εκτος και αν καταφερεις επειδη ειναι πολυ μικρη ακομα η μπουμουκα να το τρεναρεις λιγο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα παιδια θα περνανε καλα οπως και να εχει και θα συνηθισουν πολυ γρηγορα.Θα δεις.

Καληνυχτα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα σας.πρεπει να βγαλω μισθοδοσια σημερα και δεν διαβασα τιποτα απο οτι γραψατε.μονο χθες ειδα οτι η ριτα θελει να βαλει τις φωτο στο μασα.βαλτες κουκλα μου,τι αδεια να σου δωσω για να δημοσιευσεις γλυκα.και αλλα αν βαλουμε παλι παρτα και βαλτα.γλυκα ειναι σιγα!!!!

φιλακια κοριτσια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες!

giovanna μου περαστικά στην Αλεξάνδρα σου! Πως είναι σήμερα?

Μαρίνα και βατραχάκι εσείς πως είστε?

Πικουλινάκι μου απόλυτα λογικό να μην θες να πας...όπως όμως μου έλεγες κι εσύ σίγουρα όταν θα ξεκινήσεις θα είναι καλύτερα απ'ότι το φαντάζεσαι τώρα..

Ρίτα 3-5 είπε το πικουλινάκι ότι θα της κρατάει τα παιδια η μαμά της, όχι 3-5 ότι θα δουλεύει. Σωστά πικουλινάκι? Εγώ έτσι κατάλαβα..

Άσχετο, αλλά μήπως έχεις κανα νέο από την Λαμπρινή? Χάθηκε αυτή η ψυχή..

Λαζαρένια μου με το καλό να μας έρθεις!

Βικάκι καλή δύναμη.

fast κι εγώ είχα βάλει τιμωρία την Εύα στο πάρκο τότε που μου έκλεινε το pc αλλά δεν έπιασε. Της γύρισε ανάποδα και το έκανε πιο πολύ. Προτιμά την κουβέντα..

stone που είσαι καλέ???

2628881umlrsz6fpn.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες και μωρακια

περαστικα στα αρρωστουλικα και της αρρωστουλες

χτες η Φωτεινη ειχε δεκατα εως 37.3 αλλα σημερα εως τωρα ειναι καλα και με αρκετη ενεργια, εγω τσιτα τα γκαζια και τρεχω απο πισω της1796971xkozsshmsk.gif

φιλεναδούλες μου καλημέρα...

περαστικά στα αρρωστούλικα.

Κι εγώ τρέχω εδώ με τα γλυκά που φτιάχνω...θα κάνω και γενική καθαριότητα σήμερα και αύριο, μετά θα πάμε στο χωριό και την Κυριακή πετάμε για Γερμανία (τα πάτρια εδάφη για μένα...) αντε να δούμε πότε θα ετοιμάσουμε τις βαλίτσες...

1824245rq0qxnpqyy.gif

m57Zp2.png

Καλημερα!!!

πωπω βρε Μαρινακι !!ελπιζω ο Γιωργος μας να ειναι καλυτερα σήμερα και η νεα χρονια να ειναι χωρις ιωσεις και εσυ με ενα υγιεστατο και χαρουμενο κοριτσακι !!

giovanna η αλεξανδρα πως ειναι???ελπιζω να ειναι καλυτερα!!!ο παιδικος σας εκλεισε για γιορτες ??εμας αυριο θα ειναι κλειστος αλλα απο Δευτερα παλι κανονικα..

Βατραχακι μου περαστικα και σε σενα και στον γιοκα σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια γρηγορη καλημερα και απο μενα.

ΚΑταρχην χρονια πολλα στους εορταζεντες εστω και λιγο αργα.

Περαστικα και στα αρρωστουλικα.

Αμαν Χριστουγεννιατικα.:mad:

Ευχομαι να περασει γρηγορα

Εγω φυσικα τωρα που εχω αδεια τρεχω στο σπιτι.

Κορίτσια η μικρή είναι κυριολεκτικα κρεμασμενη επανω μου.Μιλαμε την πιανει υστερια χωρις εμενα.

Δεν ξερω τι να κανω.Εχει ξεφυγει απο τα ορια.

Συζητησαμε και με τον αντρα μου αλλα τι λυση να βρουμε?

Ελεγα οτι ωρα που θα ,ε εχει ολη μερα θα ειναι καλυτερα αλλα τελικα οσο πιο πολλες ωρες με βλεπει τοσο το χειροτερο.

Τωρα κοιμαται αλλα θα παω να την ξυπνησω γιατι μετα χαλαει ολο το προγραμμα της και το βραδυ κοιμαται με φασαριες.

Καλημερα φιλενάδες...

Δεν κοιμηθηκαμε καθολου καλά πάλι..Δετρεη μερα μου κανει το ιδιο κολπάκι ο μικρός και δεν ξερω τι εχει..Απο τις 4 εως τις 5 ασταματητο κλάμα, μολις τον έπαιρνα ησύχαζε, κοιμόταν μολις τον αφηνα γκρινια και κλάμα...

Μολις ξυπνησαμε, εχω ενα κεφαλι κουδουνι, 'σπασαν τα υδραυλικα μου, εχω να ετοιμάσω και τραπέζι για σήμερα...:-(:sad:

Βατραχακι και Μαρίνα πολύ στενοχωρεθηκα με αυτα που σας συμβαινουν..

Βατραχακι να είστε γρήγορα καλά και εσύ και το παιδί.Πίνεις κανενα χαμομηλάκι για το βηχα;;Κι εγω είχα περασει πολύ δυσκολα με το βηχα στον 3ο μηνα, μονο ντεπον και καραμαλες λαιμου. Εχει και ο κορρες εχει κτ πολύ καλές με θυμαρι..

Μαρίνα να γινει το παιδι συντομα καλά και για το τραπέζι μη στενοχωριεσαι θα καταλάβουν οι συγγενεις οτι δεν γινεται αλλιώς, που να βρεις διαθεση για τραπεζώματα..Κατσε να χαρεις λίγο τον μικρό και να τον φροντίσεις γιατι τα γεννητουρια ερχονται...

Giovanna ευχομαι να μην είναι τπτ τα συμπτώματα της Αλεξανδρας και να είναι σημερα κιολας περδικα!!

Πικουλινακι να μην αγχώνεσαι καθόλου, η πρωτη εβδομαδα θα είναι λίγο δυσκολη αλλά θα κανεις καλή εργασιοθεραπεία και θα συνελθεις γρηγορα..Το ξερω οτι ο χρονος παραμονης στο σπίτι είναι παρα πολύ σημαντικος και προσφερει στο παιδι και τη μαμα μοναδικες στιγμές αλλά εγώ επειδη δεν είχα άλλα εριθωρια αρχισα να το βλέπω διαφορετικά και τον τελευταίο μηνα πριν πάω στη δουλειά, αρχισα να το βλέπω θετικά και να το επιθυμώ κιολας..

Λαζαρενια μη τον αφηνεις τελευταια στιγμη για να πας στον ΟΑΕΔ..κτ ξερει κι η Giovanna που στο επισημαίνει..Γιατι δεν πάς αυτες τις μερες βρε παιδι μου;;Για το επιδομα θα πάς;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Stone και εγω απο οσο ξερω τα κλαμματα μεσα στη νυχτα ειναι αυτακια ή δοντια.

Και ο βηχας προκαλει ερεθισμο στα αυτακια να ξερετε.

Αρμα οχι δεν εχω νεο απο τη Λαμπρινη θα την παρω κανα τηλεφωνο να δω τι κανουν.

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια αυτη η αντιδραση πραγματι μου θυμιζει και μενα δοντια αλλά εδώ και 2 μηνες τα εχουμε βγαλει όλα..μονο οι τραπεζίτες μας εμειναν..Για αυτακια δεν θα μου εδειχνε κτ, δεν θα τα επιανε;;Πάντως κπ ενοχληση εχει γιατι ολο ψαχνει την πιπιλα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χμ μπορει και να μη στο εδειχνε το αυτακια ακομα...

Ξερεις ετσι εχω παει να την πατησω και εγω 2-3 φορες και τελικα ηταν στην αρχη του.

Εχουν μια γενικοτερη ενοχληση απο τα αυτια και δε ξερουν τι τους φταιει μπορει απλα να ειναι υγρο και τα βοηθαει η πιπιλα να ξεβουλωνουν οπως καταπινουν.

Ισως ομως και να ειναι δοντια απλα τσεκαρε το για τα αυτια μη σας γυρισει σε καμμια ωτιτιδα μερες που ειναι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...