Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααααααααχ εχουμε και την ρημάδα την καμπύλη...αι στο καλό.

Κι εγώ που είχα αρρωστήσει στην πρώτη εγκυμοσύνη και είχα πάρα πολύ βήχα δεν με άφησε να πάρω τίποτε ο γιατρός!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε βατραχακι..ποσες μερες πια θα κρατησει αυτος ο εφιαλτης? Αντε να συνελθετε γρηγορα.....

αrma κριμα την κοπελα στο κομμωτηριο... τι τραβηξε η καημενουλα...Οσο για το μαλλι ειμαι σιγουρη οτι ειναι υπεροχο και παει με το "σετ" :D :D

Τι κάνετε κορίτσια? Εμείς κομμάτια αφού γυρίσαμε κατά τις 7 από το Ιατρικό Αθηνών και είχαμε πάει από τις 6.30 το πρωί! Ο Γώγος ενώ κοιμήθηκε μια χαρά κατά τις 4.30 άρχισε να βήχει, συνέχισε κατά τις 5 και τον ακούω να κάνει εμετό πάω στο δωμάτιο και βλέπω ότι είχε βγάλει πάρα πολύ. Με το που τον σηκώνω και παρόλο που δοκίμασα να τον αφήσω και έξω από το παράθυρο και έδωσα σταγόνες soldesanil συνέχισε να βήχει και να κάνει εμετούς, κυρίως φλέμματα αφού δεν είχε τίποτα άλλο να βγάλει, αλλά έβλεπα και λίγο αίμα, οπότε τα είδα όλα και ξεσηκωθήκαμε για το ιατρικό! Μας έκαναν εισαγωγή μη χάσουν και τα φράγκα επειδή και καλά είχε αφυδάτωση ενώ στην πορεία μας είπαν ότι δεν είχε αφυδάτωση! Τέσπα μεγάλη ταλαιπωρία για τον μικρούλη μου γιατί είδαν κι έπαθαν να του βάλουν την πεταλούδα και να του πάρουν τα ούρα! Τον ορό τον κράτησε με χίλια ζόρια και όχι για πολύ ώρα! Τέσπα, τελικά δε βρήκαν να έχει κάτι μάλλον κάποια ιωσούλα και το αίμα που με ανησύχησε ήταν γιατί από την πίεση στους εμετούς έσπασαν κάποια αγγεία. Ουφ πάει κι αυτό, νιώθω τόσο κομμάτια, ψυχολογικά κυρίως οπότε μάλλον θα ακυρώσουμε και το τραπέζι των Χριστουγέννων γιατί δέν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ! Αύριο θα είμαι και όλη τη μέρα μόνη μου με το μικρό και με την κοιλούμπα δεν την παλεύω καθόλου!

Αρκετά σας ζάλισα, σταματάω εδώ και εύχομαι καλό βράδυ σε όλους και η αυριανή μέρα να είναι πολύ καλύτερη!!! (Θα είναι δεν μπορεί...)

mGKop3.png60Jvp3.png

περαστικά σας μαρίνα!

Μόλις τέλειωσα με τις καρυδομπουκίτσες κοριτσάκια...τις μισές τις βούτηξα σε άσπρη σοκολάτα και τις άλλες μισές θα τις κάνω αύριο μιά βουτιά σε σοκολάτα γάλακτος!

m57Zp2.png

Τι κάνετε κορίτσια? Εμείς κομμάτια αφού γυρίσαμε κατά τις 7 από το Ιατρικό Αθηνών και είχαμε πάει από τις 6.30 το πρωί! Ο Γώγος ενώ κοιμήθηκε μια χαρά κατά τις 4.30 άρχισε να βήχει, συνέχισε κατά τις 5 και τον ακούω να κάνει εμετό πάω στο δωμάτιο και βλέπω ότι είχε βγάλει πάρα πολύ. Με το που τον σηκώνω και παρόλο που δοκίμασα να τον αφήσω και έξω από το παράθυρο και έδωσα σταγόνες soldesanil συνέχισε να βήχει και να κάνει εμετούς, κυρίως φλέμματα αφού δεν είχε τίποτα άλλο να βγάλει, αλλά έβλεπα και λίγο αίμα, οπότε τα είδα όλα και ξεσηκωθήκαμε για το ιατρικό! Μας έκαναν εισαγωγή μη χάσουν και τα φράγκα επειδή και καλά είχε αφυδάτωση ενώ στην πορεία μας είπαν ότι δεν είχε αφυδάτωση! Τέσπα μεγάλη ταλαιπωρία για τον μικρούλη μου γιατί είδαν κι έπαθαν να του βάλουν την πεταλούδα και να του πάρουν τα ούρα! Τον ορό τον κράτησε με χίλια ζόρια και όχι για πολύ ώρα! Τέσπα, τελικά δε βρήκαν να έχει κάτι μάλλον κάποια ιωσούλα και το αίμα που με ανησύχησε ήταν γιατί από την πίεση στους εμετούς έσπασαν κάποια αγγεία. Ουφ πάει κι αυτό, νιώθω τόσο κομμάτια, ψυχολογικά κυρίως οπότε μάλλον θα ακυρώσουμε και το τραπέζι των Χριστουγέννων γιατί δέν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ! Αύριο θα είμαι και όλη τη μέρα μόνη μου με το μικρό και με την κοιλούμπα δεν την παλεύω καθόλου!

Αρκετά σας ζάλισα, σταματάω εδώ και εύχομαι καλό βράδυ σε όλους και η αυριανή μέρα να είναι πολύ καλύτερη!!! (Θα είναι δεν μπορεί...)

Πω πω βρε Μαρινα μου φανταζομαι το σοκ σου να βλεπεις το αιμα..

Κοκκαλωσα μιλαμε..

Μα τι παλιοιωση ειναι αυτη...?

Ας ειναι ολα καλυτερα αυριο τι να πω κουκλα μου χαρα στην υπομονη σου και στις αντοχες του μωρου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Ρίτα και Σαρδελάκι! Η αλήθεια είναι οτι μιας και δεν είχαμε πυρετό, ούτε και συνεχόμενο τρελό βήχα ήταν από τις ιώσεις που πέρασε πιο ελαφρά αλλά με τη δική μου τρομάρα με το λιγοστό ομολογουμένως αιματάκι του προκάλεσα ταλαιπωρία με τις εξετάσεις κτλ! Τέσπα, τέλος καλό, όλα καλά!

Με τα δικά μου ξέχασα να ευχηθώ στην Αναστασία τα χρόνια πολλά και στη μικρή Αναστασούλα της Deleni πολλές-πολλές γλυκές ευχές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ρε Μαρίνα πολύ στενοχωρήθηκα..:-( :-( :-(. Ταλαιπωρήθηκε ο Γωγούλης ταλαιπωρήσε κι εσύ με την κοιλιά στο στόμα..τι να πω? περαστικά και αγύριστα! ξουτ ξουτ!! Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν ήταν κατι το αίμα..

Βατραχάκι μου περαστικά και σε εσάς. Αφού δεν μπορείς να πάρεις κάτι, τουλάχιστον ξεκουράσου όσο μπορείς..

Καλό βράδυ σε όλες! Εύχομαι αύριο να είμαστε ΟΛΟΙ καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Χρονια πολλά στις εορτάζουσες και του χρόνου με υγεια!!!!

Αμαν βρε Μαρινα με τα τρεχαματα!!! Περαστικά στο Γωγούλινι σου. Καλά θυμαμαι και εγω πριν γεννησω ολο κατι παθαινε ο Παναγιωτης.

Περαστικά στο βατραχακι και στο Τιμουλη!!!

Εγ'ω περιμενω να παει 11:30 για να ταϊσω τη μπουμπουκα. Με εχει πιασει καταθλιψη που θα παω στη δουλεια. Δε θελω να αφησω με τιποτα τα παιδακια μου. Ισως μου κανει καλό για να ξεκολήσω και λίγο . Με παρακαλαει ο καλός μου να παμε καμια βολτα και εγω δε θελω να τα αφησω ουτε λεπτό.

Φιλιά

Γεια σας κοριτσάκια. Διάβασα τα νέα σας και μπήκα να σας πω ότι ούτε και εμείς είμαστε στα καλά μας. Η Αλεξάνδρούλα μου είναι άρρωστη. Ξεκινήσαμε από το απόγευμα με γκρίνια και δέκατα και τώρα έκανε 38,6. Της δώσαμε ντεπόν και τώρα κοιμάται. Ουφ:-(. Αύριο θα την πάω στο γιατρό γιατί έχει και λίγο βήχα.

Μαρίνα μου περαστικά σας ........για άλλη μια φορά. Πολύ έχετε ταλαιπωρηθεί μωρέ.

Νάτασα χρόνια σου πολλά και καλά. Δεν σε ξέχασα, απλά δεν βρήκα χρόνο να μπω νωρίτερα.

Deleni χρόνια πολλά και για την κούκλα και πάντα με υγεία. Βιαζόταν η κυρία στη μεταλαβή, έτσι; :):):):):):)

Fast διάβασα ότι έβαλες το Νικόλα τιμωρία. Καλά έκανες, γιατί από ότι μου έχει πει μια ψυχολόγος, είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν πολύ καλά τι απαγορεύεται και τι όχι. Δεν πρέπει να τα βάζουμε όμως τιμωρία στο δωμάτιό τους γιατί αυτό τους δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα για το χώρο αυτό και δεν το θέλουμε. Η καλύτετη τιμωρία για την ηλικία αυτή είναι να τα καθήσουμε σε ένα χαλί και να μην τα αφήνουμε να σηκωθούν αν δεν το πούμε εμείς. Δεν τα αφήνουμε όμως παραπάνω από 3 λεπτά. Στην Αλεξάνδρα πιάνει.

Ρίτα αν θέλεις βάλε εσύ και τη δικιά μου φωτογραφία από το σπιτάκι στο ΜΑΣΑ. Στις 18/12 την έβαλα στο καφέ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γεια σας κοριτσια.

να ευχηθω κι εγω χρονια πολλα στις εορταζουσες και στα μωρακια που γιορταζουν και θα γορτασουν!

χρονια πολλα σε ολους!

μαρινακι περαστικα σας κι ευχομαι ο νεος χρονος να σας φερει υγεια πανω απο ολα και ενα υγιεστατο μωρακι!ποτε να μην ξαναταλαιπωρηθειτε!

πολυ λυπηθηκα για ολο αυτο που περνατε.και στην κατασταση σου πολυ δυσκολα!!!

κουραγιο...

βατραχακι περαστικα σας κοριτσι μου.κι εσυ εγγυουλα και να εισαι αρρωστη ειναι δυσκολο!

τις καλυτερες ευχες μου εχετε!

πικουλινακια πως να μην στεναχωριεσαι μωρε...

αλλα θα δεις που θα εγκληματιστεις γρηγορα!

πως ειναι τα παιδακια σου?

υπολοια κοριτσια ειστε καλα?

εγω τρεχω τρεχω για να προλαβω να συμαζεψω και να μαζεψω τα πραγματα για το ταξιδι μας.

η λαζαρενια μου εχει βηχα και μπουκωμα.πηγαμε την περσμενη βδομαδα στην παιδια;τρο και μας εδωσε μασκα με αερολιν χωρις κορτιζονη να κανουμε για 10 μερες.συγχρονως της δινω και σιροπι προσπαν αλλα δεν βλεπω βελτιωση.μου ειπε οτι ειναι μαλλον αλλεργικο ή χρειαζεται υγραντηρα στο δωματιο.δεν ειναι ιωση μου ειπε.

τι να πω εγω τωρα???

δεν βηχει ολη μερα αλλα πολυ το πρωι αλλα οχι συνεχομενα.αυτο ειναι καλο τουλαχιστον.

ξερετε αν στις 31\12 οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι ανοιχτες???

επισης αν θελετε να συναντηθουμε τωρα που θα ερθω να μου πειτε...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Βρε Πικουλινάκι μην στεναχωριέσαι. Η αρχή θα είναι δύσκολη το καταλαβαίνω, αλλά σιγά - σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας όλοι. Ποιος θα τα προσέχει;

Vatraxaki περαστικά και σε εσάς κορίτσι μου και σε ευχαριστώ για τα κουπόνια εκ των προτέρων.

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά μέχρι τα Χριστούγεννα. Καληνύχτα κορίτσια μου.

ξερετε αν στις 31\12 οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι ανοιχτες???

επισης αν θελετε να συναντηθουμε τωρα που θα ερθω να μου πειτε...

Έχουν ημιαργία, που σημαίνει ότι 12 μ.μ. bye bye και αντίο. Να ξέρεις όμως ότι επειδή αυτές τις μέρες όλοι παίρνουν άδειες και οι μισοί αναπληρώνουν τους άλλους μισούς, ίσως να μην εξυπηρετηθείς αυθυμερόν ακόμα και αν πας στις 9 π.μ.

Giovanna επειδη θα δουλευω απόγευμα από 3-5 θα τα κραταει η μαμά μου (μενει διπλα αλλωστε) και μετά θα τα αναλαμβανει ο ανδρας μου.

Εννοειται οτι θελουμε να συναντηθούμε lazarenia!!!!

Βρε ΜΑρινακι μου τι τραβηξες στην κατασταση σου? Φανταζομαι ενα κουρελι εισαι μετα απο ολο αυτο..Δεν πιστευω οτι υπαρχει χειροτερο πραγμα απο παιδακι σε αυτη την ηλικια σε νοσοκομειο με ορο... Τρομαξες και με τους εμετους και το βηχα. ΚΑλα εκανες παντως που πηγες νοσοκομειο και ας ταλαιπωρηθηκατε.Περαστικα βρε κοριτσακι και οσο για το τραπεζι μην το σκεφτεσαι..Ξεκουρασου...εχεις μια ζωη μπροστα σου να κανεις τραπεζωματα..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.... ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ. Ειναι προτεραιοτητα.

Πικουλινακι μου κι ολας επιστρεφεις στη δουλεια? Απογευματινη ειπες οτι ειναι? Πολυ λιγο καθησες μωρε....

giovanna εχεις δικιο για την τιμωρια.. Το εχω ακουσει και εγω αυτο για το δωματιο.. ΠΑντως επειδη και την μεγαλη στο δωματιο της την εστελνα οταν ηταν μικρη για τιμωρια (δεν το ηξερα τοτε) δεν προσεξα καποια απεχθεια για το χωρο. Πιστευω οτι ειναι πολυ εξυπνα και καταλαβαινουν τη διαφορα. Παρολα αυτα εχεις δικιο και ειναι καλυτερα να γινεται με τον τροπο που ειπες. Οσο για το αν πρεπει η οχι..και για μενα πρεπει. Δεν μπορω να αποδωσω αλλιως "δικαιοσυνη" εδω μεσα.

Σημερα γελασαμε πολυ με τον Νικολα. Μου εκανε μπου και οταν τρομαζα ξεκαρδιζονταν.Ειπε και καινουργια λεξη ...γαλα.

(Εμεις δεν ειμαστε της ΝΑΣΑ χιχιχιχι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...