Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτάκι μου τελικά είσαι φαν των γερμανικών γλυκών ε;;; χεχε

Εγώ ξεκουράστηκα λιγάκι και ετοίμασα τώρα την ζύμη για τα μάτια αγγελων...θα την αφήσω καμιά ώρα στο ψυγείο κι έπειτα θα ετοιμάσω τα νοστιμότατα μπισκοτάκια...ριτάκι έκανα παραλλαγή εκεί...σήμερα αντί ξύσμα λεμονιού έβαλα ξύσμα πορτοκάλι...αν γίνουν εξίσου καλά θα το γράψω και στο μάσα στα κορίτσια!

Νατάσα μου τις εξετάσεις που λες τις έχω κάνει κι εγώ αλλά στην Γερμανία...για πες μου την δραστική ουσία απο τα υπόθετα που λες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ και εγω πειναω ...

εχει ερθει και η κοπελα που καθαριζει σπιτι ,ειναι και η μαμα και εχει σιδερωσει 2 πλυντηρια και εχει μαγειρεψει !!!Αχ μεγαλεια που εχω σήμερα!!

Τα ιδια μεγαλεια εχω και εγω εκτος απο το μαγειρεμα..ειχα γυναικα σπιτι και η πεθερα εκανε το σιδερο...

Καλησπέρα φιλενάδες! Εγώ περιμένω τη μαμά μου για να σιδερώσω τα 4 υπέροχα πλυντηριάκια που μου μαζεύτηκαν! Κανένα μεγαλείο σήμερα! :lol:

arma μου "κατουρηθηκες" που κοιμηθηκε η μικρη πανω σου ε? Τελεια αισθηση δεν ειναι?

Το μαλλι τι λεει απο το κομμωτηριο?

Μόνο κατουρήθηκα??? Άστα! Από τη μία έκλειναν τα μάτια μου και ήθελα να πάω να ξαπλώσω και απο την άλλη δεν χόρταινα να την βλέπω να κοιμάται πανω μου! Καλό το μαλλί έγινε, αμα είσαι ΘΕΑ όπως εγώ ό,τι κι αν κάνεις καλό είναι...:lol: :lol: :lol:(και μετά ξύπνησα..χαχαχαχαχα)

Το βραδυ θα πάμε στο βαφτιστηρι μου-εξου και τα γλυκα που ετοιμάζω- και ετσι θα ησυχασει και η Αρμα απο εμενα για σήμερα!!!:tongue::tongue:

Έλα ρε stone! Είπα ότι κάνεις τη ζημιά εσύ! Δεν είπα να μην την κάνεις!!! χαχαχαχα! Ποιος σου είπε ότι θέλω να ησυχάσω???

Βατραχάκι πως είστε?

Κορίτσια εγώ για τις ημικρανίες έκανα θεραπεία με βαλμαν(βαλεριάνα)2 χάπια την ημέρα και μαγνήσιο. Μου είχε πει ο γιατρός πως αν δεν μου περνούσαν σε ένα μήνα θα πήγαινα για αξονική. Κι εγώ πάντα ημικρανία-εμετό. Επίσης μου είχε δώσει σκόνη egicalm θαυματουργή αλλα δεν κάνει να την πέρνεις στην περίοδο. Από τη θεραπεία και πέρα ηρέμησα πολύ, στην εγκυμοσύνη κι εγώ ηρέμησα τελείως γιατί μου έφυγαν όλα τα άγχη και τα είχα φορτώσει όλα στον ''κόκορα'' και τώρα έχω μόνο στην περίοδο και πολύ σπάνια έντονες κρίσεις..

Ρίτα τι κάνει ο Γρηγόρης? Έκανε κανα καλό???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ρίτα τι κάνει ο Γρηγόρης? Έκανε κανα καλό???

Δε λεω τιποτα κραταω το στομα μου κλειστο...:lol:

Ααα.. μονο που να μωρε οδηγησε λιγο το αυτοκινητο του μπαμπα του :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα ρε Ρίτααααα!!!!! Του άρεσε η οδήγηση??? Η Εύα οδηγεί από το καλοκαίρι...αχ! τώρα σκέφτομαι τι αμάξι να της πάρω...χαχαχαχαχα!!!

Εγκυούλες αυτές τις μέρες προσέχτε την πολυκοσμια. Εχτές στο κομμωτήριο ήταν μια εγκυούλα, κανονικά έμπαινε αύριο στον μήνα της. όμως θα πήγαινε χτες βράδυ να γεννήσει. ήταν το 3ο παιδάκι της. Έστειλε τα παιδάκια της και τους συγγενείς της να εμβολιαστούν και τελικά 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό κόλλησαν γουρουνογρίπη..:-(. Κόλλησε κι εκείνη και από τον πολύ βήχα έχασε τα αμνιακα υγρα οπότε θα της το έπαιρναν νωρίτερα. Την καημενούλα, την λυπήθηκα..ταλαιπωρήθηκε πολύ..λογικά τώρα θα έχει το παιδάκι της αγκαλίτσα όμως..:-)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Έλα ρε Ρίτααααα!!!!! Του άρεσε η οδήγηση??? Η Εύα οδηγεί από το καλοκαίρι...αχ! τώρα σκέφτομαι τι αμάξι να της πάρω...χαχαχαχαχα!!!

Οριστε βλεπεις για αυτο δεν ηθελα να το πω.... εμεινε πισω ο μικρος μου.

Ασε που πρεπει να τρεξουμε στις αντιπροσωπειες μερες που ειναι...:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε ακόμη στο αυτοκίνητο είστε άρμα και ρίτα;;;

Εμείς οδηγούμε αεροπλάνο...μιλάμε για πολύ ταλέντο...σύντομα θα πάμε στο διάστημα :mrgreen:

λοιπόν ριτάκι θα βάλω κι άλλες συνταγές...γερμανικές έχω αρκετές...τι στο καλό έκανα εκεί 26 χρόνια;;;

Τώρα ψήνω τα μάτια αγγέλων και στο καπάκι θα κάνω μπουκίτσες καρύδας να μην πάει και χαμένο το ασπράδι μιάς και στα μάτια αγγέλων χρειάστηκα μόνο τους κρόκους!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε;

εμεις χαλια εγω κομματια πηρα το μεσημερι ενα ντεπον και λιγο ηρεμησα τωρα αν το παλεψω εως το βραδυ να μην παρω αλλο θα δω παντως η γιατρος μονο ντεπον μου επιτρεπει προς το παρων και βλεπουμε ο μικρος τωρα μου ανεβασε λιγο πυρετο πριν ειχε 38 για να δουμε πως θα παει ας ελπισουμε απο αυριο να ειμαστε και οι δυο καλα!

εγω σημερα δεν ειχα κουραγιο ουτε να κουνηθω ειπα τον αντρα μου να ερθει νωριτερα απο τη δουλεια γιατι δεν αντεχα τωρα ειναι εδω η μαμα μου και προσεχει τον μικρο κι εμενα μαζι :D και προσπαθει να συμαζεψει το χαος που εκανε σημερα ο μικρος μιας κι εγω δεν ειχα κουραγιο ουτε να φωναξω ουτε να τρεχω απο πισω του!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

σ'ευχαριστω σαρδελινα μου!

μαλλον ιωση περναμε κι εγω κι ο μικρος ο βηχας ελατωθηκε αλλα πονανε τα λαιμα μου πυρετο ευτυχως δεν εχω μονο ο μικρος εχει 38!

οσο για το γλυκακι ευχαριστω αλλα δεν θα παρω μετα την καμπυλη δεν τα ακουμπαω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...