Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας κοριτσούδια!!!!

Σας έχασα και πάλι χθες.Είχα τρομερό πονοκέφαλο χθες και δεν μπορούσα καθόλου να κάτσω στο computer.Και το βραδάκι πήγαμε στην αδελφή μου γιατί γιόρταζε το ανηψάκι μου και γυρίσαμε αργα.

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα αν και το μεσσημέρι θα φύγουμε να πάμε στην μαμα μου.

Η πεθερά μου σήμερα εν ήρθε και είμαι σπίτι με την μικρή, το πρωί είχα κόσμο και τώρα ξεμπέρδεψα.

Σαρδελάκι μου θέλω να σου ζητήσω χίλια συγνώμη κούκλα μου γιατί με την μικρή δεν θα μπορ΄σω να έρθω να πάρω την οδοντόκρεμα , οπότε αφού θα φύγεις όταν με το καλό θα γυρίσεις τότε θα έρθω να την πάρω.Μην νομιζείς ότι την ξέχασα!!!!

Κατα τα άλλα κοριτσάκια μου τι νέα???Εύχομαι να είστε όλες καλά με τα παιδάκια σας.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάρες!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ , Να είσαι γερή να σε χαίρονται και να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου, άντε και σύντομα με ένα άλλο νινί.

Delenaki και εσύ με το καλό να γεννήσεις και να χαίρεσαι την κοράκλα σου.

KAL0003.jpg

Sardelaki για στείλε τη θεραπεία για τους πονοκεφάλους και απο δω γιατί και εγώ είμαι παθούσα ρε κορίτσι. Από μικρή έχω μπεί στα βάσανα και από τότε που έπιασα δουλειά έχει επιδεινωθεί πολύ η κάτασταση. Μια φορά την εβδομάδα είναι στανταρντ η ημικρανία , δεν τη γλιτώνω και ότι και να πάρω δεν μου περνάει με τίποτα, άσε δε που δεν μπορώ να πάρω και δυνατό παυσίπονο γιατί μετά με πιάνει το στομάχι μου και θέλω να τα βγάλω όλα...

στείλε επίσης και τη συνταγή με σοκολατάκια με κορν φλακεσ γιατί δεν μπορώ να μπω στο μασα.

φιλιά σε όλες.

Υ.Γ Ριτάκι είσαι τρομερή καλλιτέχνης, εσύ μιλάμε ζωγραφίζεις δεν φτιάχνεις απλά γλυκά....

και εσύ όμως Βίκυ ήταν καταπλητικά τα σπιτάκια σου.

Μη με ξεχασετε θελω τα ποσοστα μου :lol::lol::lol:

Αντε βρε Φωτεινη βαλε τις φωτο της βικυς εσυ στο μασα που εισαι γραμμενη.

αν μπορουσε να τις βαλει θα τις εβαζε και εδω.γι'αυτο αγκαρευω το βατραχακι!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

kiko μου έκανα θεραπεία με φυτικά χάπια από Γερμανία...με βοήθησε αρκετά θα έλεγα...φαντάσου ότι εκείνο το διάστημα που την έκανα τη θεραπεία το αποφάσισα φυσικά γιατι με παρότρυνε ο γιατρός κι επειδή τουλάχιστον μία φορά το μήνα με πήγαιναν στο νοσοκομείο για να μου χορηγήσουν παυσίπονο ενδοφλέβια διότι έκανα εμμετό τουλάχιστον δυο μέρες από τον πόνο...ο κουβάς ήταν ο μόνιμος σύντροφός μου! Άστα να πάνε...

τα σοκολατάκια που έκανα τώρα τα έκανα με κουβερτούρα...έλιωσα κουβερτούρα (στον φουρνο μικροκυμάτων την λιώνω) έτρυψα μέσα κορν φλέικς έτσι ώστε να γίνει μιά σφιχτούτσικη μάζα. Έπειτα στρώνω μία λαδόκολλα...πέρνω ένα κουταλάκι του γλυκού...πέρνω από την μάζα της σοκο με κορν φλέικς και την βάζω πάνω σε λαδόκολλα...το κάνεις αυτό μέχρι να χρησιμοποιήσεις όλη την κουβερτούρα ...και τα αφήνεις απλά να στεγνώσουν.

Το απόγευμα θα κάνω και με λευκή σοκολάτα και με γάλακτος...γίνονται υπέροχα...ααααααααααααααα και θα σας δώσω και μία άλλη συνταγή που την κάνουν στην Γερμανία τα Χριστούγεννα...πολύ εύκολα και εντυπωσιακά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

νικη ξεχασα!ουτε εγω εχω κορνε αλλα εχω μια μεγαλη συριγγα και με αυτη κανω τα σχεδια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

kiko μου έκανα θεραπεία με φυτικά χάπια από Γερμανία...με βοήθησε αρκετά θα έλεγα...φαντάσου ότι εκείνο το διάστημα που την έκανα τη θεραπεία το αποφάσισα φυσικά γιατι με παρότρυνε ο γιατρός κι επειδή τουλάχιστον μία φορά το μήνα με πήγαιναν στο νοσοκομείο για να μου χορηγήσουν παυσίπονο ενδοφλέβια διότι έκανα εμμετό τουλάχιστον δυο μέρες από τον πόνο...ο κουβάς ήταν ο μόνιμος σύντροφός μου! Άστα να πάνε...

εδώ κυκλοφορούν βρε Sardelaki αυτά τα χάπια, μπορώ να τα πάρω και εγώ χωρίς συνταγή γιατρού; γιατί ειλικρινά σου λέω υποφέρω κάθε φορά που με πιάνει το κεφάλι μου και όπως λες και εσύ επειδή δυσκολεύομαι να κάνω εμμετό είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Η μόνη περίοδος που ήταν ειδυλλιακή για'μένα ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης. Μιλάμε 9 μήνες δεν ένιωσα ίχνος πόνου στο κεφάλι μου. Αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω το 2ο παιδάκι προκειμένου να υσηχάσει πάλι το κεφαλάκι μου αλλά θα έχω για μια ζωή μετά 2 πονοκεφάλους πιο πολύ έντονους,χιχιχιχι

σαρδελακι μου ευχαριστω πολυ ωραιες συνταγες εχω μια συνταγη Γερμανικη με μελασσα και σε θυμιθηκα την εκανα και η Φωτεινη την εχει τσακιση λεγετε Pfeffernuesse θα προσπαθησω να την βαλω στο μασα

Ναι!!!!!Πολυ μου αρεσουν οι γερμανικες συνταγες τελικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

[ Αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω το 2ο παιδάκι προκειμένου να υσηχάσει πάλι το κεφαλάκι μου αλλά θα έχω για μια ζωή μετά 2 πονοκεφάλους πιο πολύ έντονους,χιχιχιχι

:lol::lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ και εγω πειναω ...

εχει ερθει και η κοπελα που καθαριζει σπιτι ,ειναι και η μαμα και εχει σιδερωσει 2 πλυντηρια και εχει μαγειρεψει !!!Αχ μεγαλεια που εχω σήμερα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...