Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι Νικη μου δουλεια του γραφειου μας μου εφερε ο καλος μου σπιτι για να βοηθησω λιγο αυτες τις μερες.

Απο την καινουργια χρονια θα δω αν θα παω.

Εχω καλομαθει τωρα εδω με τον μικρο και δεν πολυθελω.

Εχει στρωσει ο σκατουλης πολυ και δε θελω να τον αφησω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Νικη μου δουλεια του γραφειου μας μου εφερε ο καλος μου σπιτι για να βοηθησω λιγο αυτες τις μερες.

Απο την καινουργια χρονια θα δω αν θα παω.

Εχω καλομαθει τωρα εδω με τον μικρο και δεν πολυθελω.

Εχει στρωσει ο σκατουλης πολυ και δε θελω να τον αφησω.

Αχ ποσο σε νιωθω.... σιγα σιγα να ξεκινησεις για να μην καταλαβει και την αλλαγη αποτομα..

Παντως κοριτσια στην ψυχολογια της γυναικας η δουλεια κανει μεγαλο καλο... εγω οπως ξερετε ειμαι υπερ στο να μενει η μαμα σπιτι αλλα αυτες τις μερες ειδα διαφορα στον εαυτο μου. Αρχισα να με προσεχω πιο πολυ απο πριν (οχι οτι ποτε ημουν παρατημενη) αλλα δεν ειχε και ιδιαιτερο νοημα να ειμαι και στην τριχα για να μαγειρεψω

Κοριτσια χιλια ευχαριστω!!! Να ειστε καλα!!!:D

Τα εχω παιξει σημερα... Μια η δουλεια, μια το τηλεφωνο που χτυπαει για χρονια πολλα, δεν μπορω να σας παρακολουθησω.:-(

Σαρδελακι δε σου εχω πει για αυτα τα θαυματουργα παυσιπονα που σου περναει αμεσως η ημικρανια? Σου εχω πει νομιζω... Τα εχεις δοκιμασει? Για να μην παιδευεσαι βρε πουλακι μου...

Βατραχακι μπραβο στον Τιμουλη! Εσυ ομως να πας σε εναν παθολογο ή ακομα καλυτερα ωρλ να σε εξετασει. Η εγκυμοσυνη σου ειναι προχωρημενη, μπορεις να παρεις καποιο φαρμακο σε συνεννοηση με τον γυναικολογο για να ανακουφιστεις. Ερχονται και Χρισουγεννα, μην εισαι ετσι... Κι οχι τιποτα αλλο αντε να βρεις γιατρο μεσα στις γιορτες... Οταν ημουν στον τεταρτο μηνα, τετοιες μερες δλδ Παραμανοες Χριστουγεννων ειχα παθει μια απιστευτη φαρυγγιτιδα, εκλαιγα απο τους πονους. Πηρα τον γυναικολογο και με εστειλε κατευθειαν σε ωρλ. Εκεινος εκρινε οτι πρεπει να παρω οπωσδηποτε αντιβιωση, μιλησε με τον γυναικολογο μου, πηρε το οκ του και ετσι πηρα αντιβιωση που επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη και εκανα γιορτες ανθρωπινες! Μην το αφησεις!!!

t7fQp3.png

Αχ ποσο σε νιωθω.... σιγα σιγα να ξεκινησεις για να μην καταλαβει και την αλλαγη αποτομα..

Παντως κοριτσια στην ψυχολογια της γυναικας η δουλεια κανει μεγαλο καλο... εγω οπως ξερετε ειμαι υπερ στο να μενει η μαμα σπιτι αλλα αυτες τις μερες ειδα διαφορα στον εαυτο μου. Αρχισα να με προσεχω πιο πολυ απο πριν (οχι οτι ποτε ημουν παρατημενη) αλλα δεν ειχε και ιδιαιτερο νοημα να ειμαι και στην τριχα για να μαγειρεψω

Νικη εγω το πιστευω απολυτα αυτο!

Αληθεια, με τι ασχολεισαι???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα ειχα ξαναπει στα κοριτσια οτι απο οικονομικης αποψης το οτι καθομαι εγω τωρα σπιτι ειναι πολυ πιο μειον στον οικογενειακο προυπολογισμο απο το να αφηνα μια δουλεια αν ημουν υπαλληλος απλα γιατι εχουμε προσλαβει 3 ατομα για να κανουν οσα εκανα.

Αυτο ειναι και ο μονος λογος που σκεφτομαι να γυρισω μπας και ξαλαφρωσουμε λιγακι διαφορετικα εγω προσωπικα αν γυρισω και δω οτι το παιδι μου αλλαξει θα στεναχωριεμαι και δε νομιζω να περασω καλα.

Ουτε και μου λειπει πλεον..θα δειξει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νικη εγω το πιστευω απολυτα αυτο!

Αληθεια, με τι ασχολεισαι???

Δουλευω στην διευθυνση ενος κινηματογραφου.

Nαι joa μου εχω τελικα ιντερνετ και αρκετο χρονο ευτυχως .

Ριτακι εχεις δικιο οπως το σκεφτεσαι. Και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Μην κοιτας που γυρισα στη δουλεια..δεν θα ξεκινουσα αν δεν γινομουν "μονιμη"

Εγω δυστυχως δεν μπηκα ποτε στην σκεψη να μεινω παραπανω με το παιδι γιατι απλα δεν γινοταν . Θεωρω καλο - στην περιπτωση παντα που ειναι δυνατο - το παιδι να μεγαλωνει με την μαμα του μεχρι τα 2 αλλα λιγες γυναικες εχουν την δυνατοτητα να το κανουν .

Παντως εγω αν και καθησα μεχρι που ο Χρηστος ηταν 9 μηνων και στεναχωριομουν πολυ που θα αφηνα το ζουζουνι μου τελικα η εργασια μου εκανε πολυ καλο ..εγινα λιγοτερο γκρινιαρα ,μου ανεβασε αρκετα την ψυχολογια χωρις βεβαια αυτο να μην εχει και τα αρνητικα του οπως προβληματα με τον παιδικο , αρρωστιες , πιο νευρικος ο Χρηστακης και αλλα πολλα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σαρδελακι μου γιατι εχεις τοσους πονοκεφαλους? Μηπως παιρνεις αντισυλληπτικα?

όχι γλυκιά μου δεν παίρνω αντισυλληπτικά...ούτε κατά διάνοια!

Απλά υποφέρω από ημικρανίες κι αυτό από την ηλικία των 11ετών :(:(

Βικάκι μου έχω κάνει εξετάσεις και σε νευρολόγο γιατι κάποια στιγμη νόμιζα πως θα έχω κανεναν όγκο στο κεφάλι από τους τόσους πόνους...αλλά όλα καλά...και τα νεύρα μου καλά (ήταν τότε καλά τώρα δεν ξέρω :lol: ) είναι ημικρανίες...αυτό!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Νικάκη η βατραχουλινα αγοράκι περιμένει...γεννημένει αγορομάνα!

Νατάσα μου μου είπες αλλά δεν θυμάμαι που τα σημείωσα γμτ...πες μου λίγο κι αν τα έχεις εύκαιρα να μου πείς και τη δραστική ουσία!

m57Zp2.png

κοριτσάκια μου κάνατε γλυκάκια για τα Χριστούγεννα; Αν ναί τι;

Εγώ ακόμη δεν έκανα...σήμερα είπα να καταπιαστώ, αλλά τώρα συνήρθα από την ημικρανία και δεν έχω και πολύ όρεξη και με τον μικρό δύσκολα. Θα τα έκανα το μεσημέρι αλλά θα την αράξω λιγάκι γιατι λόγω ημικρανίας το ξενύχτησα!

Ελπίζω να μου ξαναέρθει η όρεξη!

Τρείς συνταγές λέω να κάνω...

m57Zp2.png

ναι fast η Βικυ με συμβαση εργου ειναι....γιαυτο μετα τον Αυγουστο θα ασχοληθει κανοντας σπιτακια σοκολατενια επαγελματικα:):).

εξακολουθεις να πηγαινεις στην δουλεια με το ποδηλατο:?::?:

Να σας γράψω και εγώ το μενού των Χριστουγέννων για 8 άτομα

Αρνί με πατατούλες στην γάστρα

Ρολό κοτοπουλάκι με ρετσίνα η μπύρα η κρασί …δεν αποφάσισα:confused::confused:

Λουκάνικα χωριάτικα…για τον γαμπρό μου που του αρέσουν

Σουφλέ μακαρόνια

Ντολμαδάκια

Τζατζίκι

Ισπανίας αντζούγιες …για την Βικούλα και καπνιστό σκουμπρί

Τυριά μαλακά διάφορα

Σαλάτα μαρούλι με λιαστή ντομάτα, ρόδι, ρόκα, πεκορινο

Μπρόκολο και κουνουπίδι που αρεσει στην Φωτεινουλα:):)

Από γλυκά λέω να κάνω την φουντουκοπιτα της Ρίτας η προφιτερολ με σουδακι δίκια μου συνταγή και τα διάφορα γνωστά κουραμπιέδες και μελομακάρονα απο ολα αυτα εγω θα πλακοθω στα γλυκα:lol::lol::lol:

Φωτεινή μου συγχαρητήρια...υπέροχο το μενού σου...

εγώ λέω να κάνω τους κουραμπιέδες, τα μάτια αγγέλων (γερμανικά υπέροχο μπισκοτάκια), τα χριστουγεννιάτικα ραφαέλλο και σοκολατάκια με κουβερτούρα και κορν φλέικς. Αυτά...θα έφτιαχνα περισσότερα αλλά επειδή θα φύγουμε Γερμανία αυτά φθάνουν για να τα μοιράσω φυσικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...