Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έγώ δεν μπορώ ακόμα να αποκαλύψω τι δέντρο θα έχουμε...ακόμα και εγώ δεν ξέρω...πρέπει να περιμένω να δω τι θα μου φέρει ο άντρας μου....(γιατί εγώ στο βουνό για να διαλέξω, δεν ανεβαίνω!!!):tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω λεω γενικως να βαλω οδοντοπαστα μετα τα 2 και η παιδιατρος αυτο μου ειπε ..

Γιατι να καταπινει εστω και αυτο το χωρις φθοριο υλικο αφου μπορω και του τα βουρτσιζω με νερακι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις δεν πήγαμε τελικά βόλτα, πιαστήκαμε με τις δουλειές και Ο Αναστάσης μας εχει τρελάνει..Την σκούπα κλείνει, τον κουβα αναποδογύρισε, τώρα τον πήρα και παίζουμε για να τελειώνει και η γυναίκα..

Απο δεντράκι, εγώ θα το στολίσω την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη ή την πρώτη του Δεκέμβρη, αλλά επειδήπέφτει του Αγ.Νικολάου και θα βαφτίσω το κοριτσακι μιας φιλης μου, θα το κάνουμε σε 2 βδομάδες απο τώρα..

Θα το στολίσω όσο λείπει ο Αναστασης γιατι θα μου γεμίσει το σπίτι με χιλια δυο στολίδια και κομματακια απο τα φύλλα...Ευτυχως δεν εχει κίνδυνο να πέσει γιατι πολύ πλατια βάση, μόνο τα τελευταια στολίδια κινδυνευουν... Άλλωστε οταν το δει μπαίνοντας θα εκπλαγεί...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω λεω γενικως να βαλω οδοντοπαστα μετα τα 2 και η παιδιατρος αυτο μου ειπε ..

Γιατι να καταπινει εστω και αυτο το χωρις φθοριο υλικο αφου μπορω και του τα βουρτσιζω με νερακι?

Ρίτα μου της ίδιας άποψης είμαι αλλά η κόρη μου για να βουρτίσουμε θέλει το κατιτίς της οπότε...υποκύπτω!!!!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Που είστε βρε κουτσούνες;;Και εγώ που νόμιζα πως θα ερθω να σας βρω να τα λέτε..Πήρα και το κρασακι μου μαζί..

Εβγαλα ενα ουρλιαχτό πρίν, έκλεισε η φωνή μου, και για να ηρεμήσω ξέσπασα στην κουζίνα... Έκανα το τυρόψωμο της Ρίτας...ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!! Απ'τα νευρα μου, έβαζα οτι εβρισκα μπροστα μου, "σιγα να μην τρώγεται" είπα, αλλά βγηκε μούρλια..Επιασε πολύ ωραία κρούστα , στις ακρες ξεροψήθηκε και μεσα δεν ήταν ψίχα, σαν λυωμένο κασερι έμοιαζε η όψη του.. Μας άρεσε πολύ..Αύριο θα φάει κι ο μικρός..

12112009225e.th.jpg

Κορίτσια όσες δεν το έχετε κάνει ακόμη...ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!

Διαφημίσεις

Ριτακι, προσπάθησα να βάλω αλλά δεν είδα κάποια επιλογή και θεώρησα οτι μόνο ο συνταξας μπορεί να βάλει φωτο...

Καλά,ε..Θα στο ξαναπώ..Τέλειο!!!Στάθηκε αφορμή να ξαναμιλήσω με τον αντρούλη μου..Καλα λέω εγώ..Οι συνταγες σου εχουν κτ το αφροδισιακό...

Ξύπνησα με πονοκέφαλο..ίσως επειδή φώναξα εχτες μια φορα πολύ δυνατα και εκείνη τη στιγμή ένοιωσα να μου ανεβάινει όλο το αίμα στο κεφάλι στην κυριολεξία...

Γιατι τι ειχες με τον καλο σου?

Ρίτα, χτες είχα γενική στο σπίτι, όπως έγραψα και πιο πάνω, και είχα στο πρόγραμμα να φύγουμε με το μωρό, όμως όσο κοιμόταν ο μικρός, έκανα εγώ τα υπνοδωμάτια....Οταν ξύπνησε ο μικρός και επικοινωνησα με τη φιλη μου, μου είπε οτι η μεγαλη της είχε διάρροια και απέφυγα να πάμε.Κάτσαμε στο σπίτι και ο μικρός για πρώτη φορά ήταν πολύ μεγάλο ζιζάνιο..Την τιμητική του είχε ο κουβας με τα vitex και αργότερα με τη σφουγγαριστρα..Με κούρασε πάρα πολύ...

Κατα τις 8.30 τελειώσαμε πια και τότε ήρθε ο μπαμπας μας..Του λέω "αγαπη μου, κρατα λίγο τον μικρό να βάλω τσακα-τσακα το σπανακι", σαν να του είπα, "ασε το μικρό να οργιάσει και εσύ κοίτα τους 300 (του Λεωνίδα)"

Ε λοιπόν ο μικρός η καλύτερη του, άνοιξε όλα τα συρτάρια ακόμη και εκείνα που δεν είχε ανακαλύψει και γεμισε όλο το σπίτι με καλώδια, λογαριασμούς και μαρκαδόρους, εκει πάνω έριξα το ουρλιαχτό της ζωής μου, έκλεισα την τηλεόραση και μετα απο όλα αυτα τα μαζεψανε και τον πήρε να παίξουνε τουβλάκια..Πέταξα το σπανακι απο τα νευρα μου και επειδή είχα τα υλικά -πεινούσα όμως και πολύ - , έκανα το τυροψωμάκι.. Μετα επειδή μετανοιωσα έβαλα κρασακι και απολαύσαμε το γευματακι μας...

Αυτά..τώρα μου έμειναν οι τύψεις και ο πονοκέφαλος...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ο μικρός σχολείο! Μου είπαν οτι είχαν 2 κρούσματα με ψείρες στο σχολείο:mad: και πήγα στο φαρμακείο και πήρα μια λοσιον του κορρε για προληπτική χρήση αλλά μυρίζει πολύ και φοβάμαι μήπως τον ενοχλεί η μυρωδιά.

Χθές πήγαμε στα jumbo με τον μικρό τα 2 μας, αλλά τί το ήθελα? Στην επιστροφή πεσαμε σε κίνηση και κάναμε 40 λεπτά να έρθουμε σπίτι:mad:, το τί κλάμα έριξε στο δρόμο άλλο πράγμα:(. Δεν θέλει να κάθεται και πολύ ώρα στο καρεκλάκι του.

pikoulinaki μου ευχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα με την μπεμπούλα σου!

Κορίτσια καλημέρα!!!

Τώρα τρέχω με δουλειά θα τα πούμε αργότερα...

Κωνκων πιστεύεις ότι κάθε φορά που είναι να πάμε κάπου με την Αναστασία το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η γκρίνια στο αυτοκίνητο;;;:roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κωνκων, καλημέρα!! Μη φοβασαι για τις ψειρίτσες..Δεν κολλάσνε όλα τα παιδάκια..Πωπω τι μου θυμησες τώρα.."τσικ" & "τσακ" έκαναν όταν τις εξόντωνε η μαμακα μου..μπλιάχχχ

pikoulinaki μου ευχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα με την μπεμπούλα σου!

Ναι, να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στη μπουμπουκα της Πικουλινακι!!

Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!

Χθές πήγαμε στα jumbo με τον μικρό τα 2 μας, αλλά τί το ήθελα? Στην επιστροφή πεσαμε σε κίνηση και κάναμε 40 λεπτά να έρθουμε σπίτι:mad:, το τί κλάμα έριξε στο δρόμο άλλο πράγμα:(. Δεν θέλει να κάθεται και πολύ ώρα στο καρεκλάκι του.

Ντίνα και εγώ όταν είμαι με το μικρό μες το αυτοκίνητο το αγχος μου είναι μην αρχίσει να κλαίει, να δυσανασχετεί και τι θα κανω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...