Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτακι μου μου εδωσες ιδεα για τα γλυφιτζουρια....

Giovanna μου εμενα γυρω στις 12 ωρες κοιμαται.. Νομιζω οτι ειναι μικρη η διαφορα..

Γενικα να ξερεις οτι οσο θα μεγαλωνει θα μειωνεται και ο χρονος του υπνου.

Κοριτσια τελικα ειχα δικιο οτι η γιαγια τον ταιζει στο ποδι τον ΝΙκολα.. Σημερα την ρωτησα και μου το ειπε.. Της ειπα να τον ταιζει στο καρεκλακι ΟΣΟ τρωει. Αν κλαιει να κατεβει να τον αφησει και ας εχει φαει λιγο αλλα να μην τον ταιζει ετσι. Εχει ξεσαλωσει τωρα που μενει με την γιαγια. Κανει διαφορα..αρχισε να χτυπαει..φερεται πολυ πιο νευρικα απο πριν..δεν ακουει..σημερα μπορει να τον μαλωσα και 20 φορες απο την ωρα που γυρισα απο τη δουλεια.. Του μιλουσα συνεχεια..επαιζα μαζι του. Οταν πεταξε ενα dvd player της Ανιας και κοντεψε να το διαλυσει του ειπα να παει τιμωρια στο δωματιο του και πηγε αλλα δοκιμασε 4 φορες να φυγει μεσα σε 2 λεπτα. Δεν γινεται ομως να μην τον μαλωσω η να μην τον τιμωρησω γιατι οσο και να καταλαβαινει η μεγαλη νιωθει αδικια.. ειχε αρχισει να κλαιει η καημενη που της χαλαει τα πραγματα. Της εξηγησα οτι ειναι μωρο αρα παρολα αυτα τον μαλωσα και τον τιμωρησα γιατι δεν πρεπει να το κανει αυτο. Ενιωσε λιγο δικαιωμενη. Ειναι κριμα και για αυτη..οσο και αν προσεχει τα πραγματα της παντα θα βρει τροπο να της τα"πειραξει". Παντως πιστευω οτι ο Νικολας αλλαξε πολυ συμπεριφορα ..που ειναι το αρνακι μου?

Ρίτα κι εμένα τόσο κοιμάται ο Γώγος! Πάντως Γιοβάννα και λίγότερο να κοιμούνται δε νομίζω ότι είναι σοβαρό το θέμα, εκτός κι αν φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις! π.χ. η αισθητικός μου έχει ένα τρίχρονο αγοράκι που μέσα στη μέρα δεν κοιμάται ΚΑΘΟΛΟΥ και το βράδυ πέφτει για ύπνο κατά τις 12 και ξυπνάει 6.30!!!Κάθε μέρα! Σε αυτή την περίπτωση νομίζω θα το έψαχνα παραπάνω!

Ρίτα κόμπλαρα τελείως τώρα που είδα τα σπιτάκια σου! Πραγματικά ζωγραφίζεις! Πάντως Βίκη και τα δικά σου σπιτάκια είναι πραγματικά τέλεια! Οι κατασκευές σας είναι επαγγελματικές!!!

Βατραχάκι πώς είναι ο μικρούλης σου?Εγώ κορίτσια μετά από όλα αυτά που έχει περάσει ο Γωγουλίνος, δεν απευθύνομαι καν στη γιατρό όταν έχει πυρετό μέχρι 38 ή μόνο βήχα! Τις περισσότερες φορές θέλει λίγο χρόνο και περνάει μόνο του!

Αυτά για απόψε λέω να πάω να οριζοντιωθώ!

Α ναι Ρίτα ωραία η ιδέα σου για γλυκό μωσαικό είναι και εύκολο και γρήγορα! Το άσχημο είναι ότι μου αρέσει πολύ και δεν ξέρω με εσάς που έμπλεξα πόσα κιλά θα καταντήσω μέχρι να γεννήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καληνύχτα Νικάκι! Το παραπάνω μου άρεσε, καλέ ένα κι αυτό με το ζόρι!!!

Όσο για το Νικόλα μου φαίνεται ότι σας κάνει κολπάκια γιατί δεν είχε συνηθίσει πολλές ώρες μακρυά σου και τον ψιλοκακομαθαίνει και η γιαγιά! Λίγο υπομονή και θα στρώσει, μου φαίνεται σωστή η αντίδρασή σου γιατί όσο καλή διάθεση αν έχει και η κόρη σου αν σε ακούει συνέχεια να λες δεν πειράζει είναι μικρός, φοβάμαι ότι θα της βγει "κάπως" απέναντι στο γιο σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!!

Βατραχακι περαστικα στον Τιμουλη μας ...ε λιγο κοκκινος λαιμος και λιγο πυρετος να μην σε ανησυχει ολα θα πανε καλα!!!εσυ με τον βηχα εισαι καλυτερα???

Εμας ο Χρηστος κοιμαται γυρω στις 11-12 ωρες περιπου ..

Με το σχολειο φευγουμε πιο ανετα και το κλειδι σε αυτο ειναι να φευγω ποταν ειναι κοιμαται ακομη ..Αμα φυγω και ειναι ξυπνιος με αγκαλιαζει και δεν θελει να φυγω λεπτο απο διπλα του..

Και ναι!!!πιστευω οτι σήμερα εχουμε εορταζουσα!!!(το νομιζα για χθες χαχα)

Νατασσουλα χρονια πολλα και καλα!!!οτι επιθυμεις !!!να χαιρεσαι το ομορφο αγορακι σου!!

Βικακι τα σπιτακια σου υπεροχα!!!αλλη μια χρυσοχερα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ πήγα εχτές κομμωτήριο αλλά από την ώρα που γύρισα το Ευάκι είχε πολύ γκρίνια. Το απόγευμα που ξύπνησε ήταν κακόκεφη, νόμιζα ότι στάνταρ θα αρρωστήσει. Την έπιασα και ψιλοζεστή, τελικά δεν είχε πυρετό και μετά από πολύ πολύ παιχνίδι κάπως συνήλθε. Ξύπνησε στις 4 και ουρλιαζε πάλι, κάτσαμε αγκαλιά μέχρι τις 4.30 και την πήρε ο ύπνος πάνω μου(πρωτοφανές! τρελλάθηκα! :lol:). Οπότε μάλλον τα δοντάκια της θα ήταν..το ελπίζω κιόλας...

Καλημερα!!!!

Χθες του πηρε ο αδελφος μου αυτο το αεροδρομιο της fisher price - little people και ξετρελαθηκε ο μικρος επαιζε μεχρι αργα το βραδυ !!!!βεβαια ο γιος μου εχει και τρελα με τα αυτοκινητακια ..

Και η πεθερά μου της έφερε εχτές την φάρμα. Στην αρχή έπαιζε με τα κουτιά αλλά μετά έπαιξε αρκετή ώρα. Της αρέσουν τα ζωάκια πολύ(κάνει ότι τα ταίζει) αλλά και τα αυτοκινητάκια χαχαχα! Είναι πολύ ωραία σειρά παντως!

όσο για το τραπέζι σου είναι υπεραρκετά! Κι εγώ κάθε φορά που έχω τραπέζι μαγειρεύω πολύυυυυ παραπάνω και τελικά τρώμε για μέρες...Το μοσχαράκι με την μπύρα λέω να το φτιάξω την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να φάω με τον καλό μου...

Αρμα, μη στενοχωριεσαι, οι καιροί είναι δυσκολοι για όλους μας..Πολύ συντομα πιστευω θα ερθει και η ανακαμψη..Και εμεις προβληματιζομαστε πολλές φορες αλλά βλέπουμε τι γίνεται γυρω μας, λέμε Δόξα τω Θεό έχουμε την υγειά μας και συνεχίζουμε..Ολοι ευχομαστε να μην μας παρασυρει το ρεμα..

Stone μου κι εγώ αυτό λέω..όσο έχουμε την υγεία μας να λέμε Δόξα τω Θεό...εντάξει μας πέρνει από κάτω αλλά δεν παύουμε ποτέ να εκτιμάμαι ό,τι έχουμε. Υπάρουν τόσα προβλήματα γύρω μας που τα δικά μας δεν είναι τίποτα...

Εύα και Νατάσα καλοφόρετα τα ρουχλάκια!

Εμείς επροχθές πήραμε από τα benetton μια τρομερή καζακούλα αλλά εγώ η χαζή την έπλυνα και μου μπήκε .τι χαζή που είμαι ρε παιδιά και δεν βλέπω να την ευχαριστιέται για πολύ.

Κι εγώ φέτος πήρα από εκεί καζακούλες στην Εύα και με βόλεψαν πολύ..αλλά ναι! θέλουν πλύσιμο στο χέρι...

οσο για σπιτακια ναι εκανα με την βοηθεια της αρμα.εφτιαξα 3 και σημερα θα κανω ενα με μεγαλη αυλη για μας.

χαχαχαχα!!! Τρομερή βοήθεια! Της είπα τα υλικά από το τηλέφωνο! :lol: :lol: :lol: Βικάκι βγήκαν τέλεια πάντως! Μπράβο!!!!

fast φανταστικές οι μπότες και τέλεια τιμή!!!!

Όσο για την συμπεριφορά του Νικόλα αναμενόμενο νομίζω ήταν..το έλεγα και στα κορίτσια η Εύα την βδομάδα που δούλεψα ήταν άλλο παιδί...η παιδίατρος μου είχε πει γενικά αν της κάνω τα χατήρια όσο περισσότερο μπορώ, αλλά τώρα εσύ βέβαια έχεις και την Ανια που φυσικά δεν μπορεί να αισθάνεται αδικιμένη..υπομονή μέχρι να συνηθίσει...αντιδράσεις είναι όλα αυτά..

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Πόσες ώρες κοιμούνται στο 24ωρο τα μικρά σας; Η Αλεξάνδρα δεν ξεπερνάει τις 10-11 ώρες.

Εμένα κοιμάται γύρω στις 12-13 ώρες. Αν πήγαινε σταθμό πάντως νομίζω ότι όσο και η Αλεξάνδρα θα κοιμόταν

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη! Πως ήταν το βράδυ σας? Εσύ πως είσαι?

Μαρίνα σιγά καλέ τα κιλά που θα πάρεις!!! Φάε καλέ να το ευχαριστηθείς!!! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμα μου καλημερα!!!

αυτο που εκανε χθες η Ευα ειναι σιγουρα δοντια...το εκανε και ο Χρηστος πριν μια εβδομαδα που εβγαζε τους τραπεζιτες , ξυπναγε και ηθελε αγκαλιτσα και κοιμοταν πανω μου ,πραγμα που δεν το εχει κανει ουτε νεογεννητο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημερα!

Εχε πεσει πολυ δουλεια στο γραφειο μας και πηρα λιγη δουλεια για το σπιτι αυτες τις μερες..

Κατι προσφορες κτλ...

Αντε να δω πως θα τα κανω με το θηριο..

Φιλια

Ιωαννα θα σου απαντησω σε λιγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας.Τι καλά να είσαι σπίτι..Αρχίζει να μ'αρεσει, δεν θα πω ψεματα...

Νατασα Χρονια Πολλά με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!Συντομα και μ'ένα δευτερο παιδακι να ομορφαινει περισσότερο τις μερες σας!!

Βατραχακι πως είστε σημερα;;

Ο δικος μου ξυπνησε στις 2.30 με μια γκρινιτσα μες τον υπνο και μολις πήγα κοντα του αρχισε να κλαίει πιο εντονα και δεν ηρεμουσε όπως τις αλλες φορες, τον αφησα κι εφυγα και μετα σηκώθηκε ο συζ. και τον εφερε μιας και δεν ησυχαζε, μολις ξαπλωσε διπλα μας ηρεμησε κατευθειαν και κοιμηθηκε..καποιο ονειρο μάλλον θα τον τρομαξε..

Οσο για τον υπνο ο μικρος κοιμαται 10 ωρες το βραδυ και 2-3 το μεσημερι..Συνολικα 13 ώρες το μεγιστο...

1789733yu4dhkmbvs.gif

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χτες δεν σας επισκέφτηκα καθως η βραδια ήταν αφιερωμένη στο συζ. Αναψαμε το τζακι, ο μικρος κοιμηθηκε νωρίς, ηπιαμε και το κρασακι μας και ειδαμε μια πολύ ωραια και συγκινητική ταινία

Λεονέρα *** image1dp.th.png

Αγώνας επιβίωσης μιας μητέρας στη φυλακή

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Τραπέρο

Ερμηνεία: Μαρτίνα Γκουσμάν, Ελι Μεδέιρος, Ροντρίγο Σαντόρο.

Ενα δράμα με μια εξαιρετική, δυνατή και παθιασμένη ερμηνεία από τη Μαρτίνα Γκουσμάν είναι η «Λεονέρα», μια ταινία που συνδυάζει το δράμα φυλακής με τη μητρότητα. Στην ταινία, που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του περασμένου φεστιβάλ των Καννών, κεντρική ηρωίδα είναι η Χούλια, μια νεαρή γυναίκα που μπαίνει στη φυλακή για τον φόνο δυο αντρών. Ο ένας είναι ο πατέρας του παιδιού που πρόκειται να γεννήσει. Η Χούλια θα μπει σε μια ειδική πτέρυγα των φυλακών, θα γεννήσει εκεί το μωρό της, τον μικρό Τομάς, και θα προσπαθήσει να τον μεγαλώσει όπως μπορεί.

Η ζωή της Χούλια στη φυλακή είναι ένας αγώνας. Αγώνας να μπορέσει να επιβιώσει στη φυλακή, να μεγαλώσει τον γιο της και να καταφέρει να τον κρατήσει κοντά της. Η ερμηνεία της Γκουσμάν δίνει όλες αυτές τις αποχρώσεις, ενώ ο τρόπος που την παρακολουθεί με την κάμερα ο -σύζυγός της- Τραπέρο φανερώνει, εκτός από τις αλλαγές στην ψυχολογία της ηρωίδας, και τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής της φυλακής.

Το τρέιλερ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα,

τι παθατε καλε και δεν γραψατε κατεβατα?

ευχαριστω για τα σπιτακια μου ειναι πολυ ευκολο τελικα.χθες εκανα ενα που μ'αρεσε παρα πολυ.τα εδωσα δωρο μονο το χτεσινο κρατησα.

ειπα και στον διευθυντη μου οτι θα ασχοληθω με αυτα απο τον αυγουστο που θα μας απολυσουν ολους.

βατραχακι μου σ'ευχαριστω παρα πολυ.τι κανει ο τιμουλης σημερα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!!

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ευχες σας! Ειναι λιγο περιεργη η γιορτη μου, σπανια να τη θυμηθει καποιος... Ολοι με θυμουνται το Πασχα... Ιωαννακι ευχαριστω πολυ που με θυμηθηκες βρε!!!

Να πουμε ομως και χρονια πολλα στην Αναστασια της Deleni, που γιορταζει κι εκεινη!

Ελενακι να τη χαιρεσαι την κουκλα σου!!! Παντα γερη και καλοτυχη να ειναι!!!:D

t7fQp3.png

Ωχ!Νατασσα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ξεχαστηκα!!

Παντα υγεια καιευτυχια να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Οτι επιθυμεις.

Deleni γιορταζει και η μικρη?Αν ναι παντα γερη η κουκλιτσα σου με το καλο να δεχτει το αδερφακι της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...