Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον τα νεα μας απο τη γιατρο :

μας βρηκε λιγο ερεθισμενο το λαιμο μας τιποτε αλλο θα δουμε πως θα παει κι αν κι αυριο εχει πανω απο 38 πυρετο εως το απογευμα θα μας δωσει αντιβιωση αν ομως ειναι εως 38 ο πυρετος η κανει μυξες τοτε ολα καλα για να δουμε ελπιζω αυριο να ειμαιστε περδικια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

vatraxaki μου ευχομαι μεχρι αυριο να ειστε καλά.

Αφού ειναι μονο ο λαιμος κανενα κρυωματακι θα ειναι και θα περασει γρηγορα.

Εσυ πωε εισαι?

Τα σπιτακια της Βικυς ΤΕΛΕΙΑ

Βατραχακι και πάλι περαστικα στον Τιμο..Ας ελπίσουμε να είστε συντομα καλά!!

Της Βικυς τα σπιτακια πολύ όμορφα..

Fast, με γεια τις μποτες της μικρής, εξαιρετικές και trendy!!!

και το site πολύ ενδιαφερον..χμμμμμμμμ

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσα!

Κοιτσια μπραβο!!

βικακυ τελεια τα εκανες!!

Οποια θελει να βαλει φωτο στη συνταγη

μπορειτε αφου εχετε συνδεθει στα σχολια να βαλετε το εξης:

[ιμγ]επικολληση το url της φωτο που θα το βρειτε κανοντας δεξι κλικ πανω στη φωτο σας και αντιγραφη url[/ιμγ]

Οπου ιμγ=img

Κανετε πιστη αντιγραφη αυτο που σας εδωσα με τις αγκυλες απλα οπου ιμγ βαζετε img και αναμεσα στις αγκυλες το url που σας ειπα πιο πανω.

Θα ξανρθω σε λιγο να τα πουμε

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι μου περαστικα βρε παιδι μου..μαλλον καποιο παλιοιωση ειναι ..

Ευομαι αυριο να εινα περιδικι!

stone εσεις πως πατε?

Τι εγινε με το βηχα?

Fast τελειες οι μποτες!Καλα τα κοριτσακια ειναι πολυ trendy τελικα!!

Μπραβο!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα το μενου σου μια χαρα ειναι!Ισως σε παιρνει και για κανα γλυκακι...

Τι λες θα κανεις?

Stone το γεμιστο μωσαικο ναι ειναι καλοκαιρινο αλλα εγω δεν εχω προβλημα το τρωω χειμωνα καλοκαιρι χαχα

Απλα θα ειναι παγωμενο αν δεν τους χαλαει γιατι οχι?

Το cream cheese browniew ειναι απιθανο.

Ειναι ζουμερο brownies με απο πανω επικαλυψη κρεμας τυριου ψημενη.

Αν σας αρεσουν αυτες οι γευσεις καντο και θα με θυμηθεις χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κορίτσια καλησπέρα...δεν σας διάβασα γιατι έλλειπα μέρες στο χωριό...σήμερα από το πρωί που γύρισα τρέχω και δεν φθάνω...κι αύριο λέω να κάνω γλυκάκια!

Σας φιλώ

Βικάκι τα σπιτάκια σου τέλεια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον το γραφω το πμ σε ολους και μου λετε την γνωμη σας

Εχω 11 ατομα ανημερα των χριστουγεννων και απο παντα ελαχιστο χρονο

- Κατσικακι στην γαστρα με πατατες

- Μοσχαρακι με μπυρα (της ριτας)

-Κοτοπουλο με φετα και πιπεριες φλωρινης (της ριτας)

-Μακαρονοσαλατα (της ριτας)

-Κις Λωρεν

-Ρολακια μελιτζανας με σαλτσα ντοματας

-Σαλατα ροκα -παρμεζανα -προσουτο -ντοματινια και μπαλσαμικο

-σαλατα λαχανο καροτο (για τους μπαμπαδες )

Γλυκο cream cheese brownies

Aκουω την γνωμη σας

Καλε Ιωαννα τι να σου πω τωρα εγω..

Υπερπαραγωγη εχεις ετοιμασει..ποτε θα προλαβεις?Ελπιζω να αποφασισες να χρησιμοποιησεις τη χυτρα για το μοσχαρι ε?

Ολα τελεια ειναι απο κρεατικα δεν το συζητω εισαι φουλ εχεις για ολα τα γουστα.

Ορεκτικα υπερ αρκετα με μελιτζανες,μακορονοσαλατα μπαλαντερ σε σαλατες και ορεκτικα και κις λωρεν.

Μα τι αλλο να κανεις?

Εχεις κανεναν ενδοιασμο για κατι?Θες να προσθεσεις κατι ακομα?Αν ειναι να το σκεφτουμε αν και νομιζω δε χρειαζεται.

Τελεια θα εισαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα για αλλη μια φορα "ζωγραφισες"... Τρελαθηκα με το καραβακι και με τα γλυφιτζουρακια... και φυσικα με ολα τα αλλα!!!!!!

Αριστα!!!!!

Με βλεπω να κανω το σπιτακι αλλα δεν εχω κορνε ειδικο και δεν ξερω που μπορω να βρω το icing

Καλε γραφω πως θα κανεις το icing ενα απλο κορνε βαλε το πολυ πολυ να σου τρεξει λιγο σιγα υποτιθεται χιονι ειναι..

Τα δε γλειφιτουρακια να τα κανεις σε καμμια γιορτη της μικρη για το σχολειο τα εκανε μια κοπελα και ξετρελαθηκαν τα πιτσιρικια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Πάλι δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Vatraxaki περαστικούλια σας. Ελπίζω άυριο να είναι περδίκι.

Βίκυ άξια! Τέλεια τα σπιτάκια σου. Θα τα πας και εσύ δώρο; Και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Πόσες ώρες κοιμούνται στο 24ωρο τα μικρά σας; Η Αλεξάνδρα δεν ξεπερνάει τις 10-11 ώρες. Σήμερα δε, δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι. Ετοιμαζόμουν κατά τις 20.20 να την κάνω μπάνιο για να πάει για ύπνο, είχε αρχίσει να γκρινιάζει. Είχαμε όμως στο σπίτι ένα ατύχημα, έσπασε ένα ποτήρι, και καθυστέρησα για να μαζέψω τα γυαλιά.........ήμουν και μόνη μου. Η Αλεξάνδρα έβαλε τα κλάματα γιατί την άφησα κάτω και τελικά από το πολύ κλάμα έκανε εμετό. Κακείν κακώς την έκανα μπάνιο και τελικά κοιμήθηκε νηστική. Δεν ήθελε ούτε να το δει το γάλα ενώ άλλες φορές κάνει σαν τρελή. Εντάξει......μπορεί να ένιωθε και το στομάχι ανακατεμένο. Το θέμα του ύπνου με ανησυχεί. Μήπως δεν κοιμάται αρκετά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...