Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα και Ευα καλοφορετα τα ρουχακια σας!!!Αυτα παλιά και άλλα καινουρια!!!

Βρε κοριτσια και εμενα μου αρεσουν πολύ τα παιδικα και δεν μπορώ να αντισταθώ να μην του πάρω και κτ παρολο που απο τα δωρα που μας εφεραν εχουμε ακομη 2 ντουλάπες αφορετα ρουχα..Ποτε θα προλάβουμε να τα φορεσουμε όλα;;Και τα πιο πολλά είναι και καλά...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ το εχει κανει η Μαργαριτα και μονο που το σκεφτομαι λιποθυμω..

Το βρηκα..Θα μου πετυχει (σαν πρωτη φορα) ή θα καταλήξει σαν το μπροκολοσουφλέ...Ρεζίλι έγινα, είναι οι ιδιοι καλεσμένοι και πρεπει να πάρω το αίμα μου πίσω....

Είναι στεγνό σαν γλυκό, δλδ τυπου κεικ;;Δεν μπορώ να καταλάβω....

Διαφημίσεις

ειναι σαν brownies δλδ λογικο ζουμερο ..

Πρωτη φορα θα το φτιαξω αλλα οτι συνταγη μου δινει η ριτα ειναι υπεροχη παντα και δεν το φοβαμαι ασε που φαινεται και ευκολο

για γλυκο μπορεις να κανεις μπανοφι που ειναι πολυ ευκολο και διαφορετικο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

για γλυκο μπορεις να κανεις μπανοφι που ειναι πολυ ευκολο και διαφορετικο

Το εκανα την προηγουμενη φορα, πάλι ήταν οι ιδιοι..Νοστιμοτατο αλλά δεν το λές και ευκολο...

joa μου τελεια μου φαινοντε ολα που θα κανεις αν και νομιζω οτι ειναι παρα πολλα!

τα δικα μας νεα ειναι ο μικρος μου ανεβασε πυρετο 38,3 ειχε πριν λιγο και βαλαμε υποθετο το απογευμα θα παμε στη γιατρο να μας δει!

υοφ χριστουγεννιατικα μωρε μου ρχεται να βαλω τα κλαματα με τις παλιο αρρωστιες!

ελπιζω εως τα χριστουγεννα να ειμαστε καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κι εγώ ρε κορίτσια έχω τρελό κόλλημα με τα παιδικά θέλω να τα πάρω ΌΛΑ! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τώρα που περιμένουμε τη μπέμπα είμαι πιο συγκρατημένη γιατί πριν γεννηθεί ο Γώγος είχα ξεσηκώσει όλη την αγορά! Εντομεταξύ το Σάββατο που ήρθε ο νονός του του έφερε ένα σετ παντελονάκι κοτλέ και μπλουζάκι και ένα παιχνιδάκι τηλέφωνο με ρόδες! Αυτό που τον ενθουσίασε? Η σακούλα!:P Εντομεταξύ πέρασα από τα allouete σήμερα γιατί έπρεπε να πάρω το παντελόνι 1 νούμερο μικρότερο και μαντέψτε πόσο έκανε! 60 ευράκια μόνο το παντελόνι!!! Κάθε φορά λέω ότι είναι κοροϊδία και κάθε φορά παίρνουμε ένα σωρό! Βέβαια τώρα με το σχολείο έχουμε 5 ζευγάρια φόρμες που είναι πλύνε -φόρεσε και μόνο Σκ βάζουμε κανένα παντελονάκι!

Joa ο μπουφές σου μου φαίνεται μια χαρά, πλήρης από κάθε άποψη! Εξάλλου 11 άτομα θα είστε! Εγώ να δεις τι θέμα έχω, ήταν να ήμαστε το μεσημέρι οι γονείς μας και τα αδέρφια μας με τις οικογένειές τους και οι κουμπάροι μας!12 άτομα, 1 παιδάκι και 3 μικρούτσικα! Όμως ο ανηψιός του άντρα μου ανέβασε από το Σάββατο 39,5 πυρετό και πονόλαιμο και μόλις πήγε σχολείο το οποίο είχε κλείσει λόγω της γρίπης. Σήμερα είναι και η αδερφούλα του με πυρετό μέχρι 38,5 και μετά ντεπόν! Φοβάμαι μήπως είναι η γρίπη και στη φάση που είμαι δε θέλω με τίποτα να κολλήσω εγώ ή ο μικρός μου! Ο άντρας μου είναι κάθετος να μην έρθουν που σημαίνει ότι δε θα έρθουν ούτε τα πεθερικά μου(θα μείνουμε 8 μεγάλοι, ο Γώγος μου και η μπέμπα του αδερφού μου δηλαδή) αλλά νομίζω ότι θα γίνει χοντρή παρεξήγηση, αφού θεωρούν ότι μέχρι τότε θα είναι εντελώς καλά αφού ήδη ο μικρός έχει μόνο δέκατα! Τι να κάνω? Εντομεταξύ δε μπορώ να κανονίσω και το μενού έτσι! Λέγαμε να κάνουμε τα εξής:

1. Γαλοπούλα γεμιστή (made by mama-Roula!)

2. Ντολμάδες (επίσης από τη μαμά που έχει αναλάβει τα δύσκολα1;))

3. Μανιταρόπιττα (Rita's)

4. Σουφλέ σπανάκι

5. Μακαρονοσαλάτα (Rita's)

6. Ψωμάκια γεμιστά (δε θυμάμαι πώς τα λένε τα είχε κάνει η μαμά μου και είναι τέλεια!)

7. Ρώσικη

8. Τζατζίκι (αν δε βρωμάμε δεν μπορούμε!)

9. Καμιά σαλάτα εποχής!

Τι λέτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα για δοκιμασε να το πατησεις μαζι με το shift. Λεω εγω τωρα....

Κοριτσια χθες πηγα στο gap και εχει παρα πολυ ωραια πραγματα σε πολυ καλες τιμες. Πηρα στον μικρο ενα φοβερο κοτλε μπλε παντελονι με ωραιες τσεπες, για να το φορεσει στι γιορτες, 26 ευρω μονο. Οποια εχει κοντα της gap, να το επισκεφτει!!!:D

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα και απο'μένα.

Vatraxaki περαστικά στο ζουζούνι σου , ελπίζω να είναι μία ελαφριά ιωσούλα.

Ωραία τα μενού σας κορίτσια

Marina & Soula μου τρέξανε τα σάλια μεσημεριάτικα (δεν έχω φάει κιόλας)

Ριτάκι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να κάνεις , θες να έχεις την εικόνα ως backround στο Desktop;

Νατασούλα για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το GAP , έχει κάπου κοντά εκεί που μένουμε για να το επισκεφθώ και εγώ.

Εμείς επροχθές πήραμε από τα benetton μια τρομερή καζακούλα αλλά εγώ η χαζή την έπλυνα και μου μπήκε .τι χαζή που είμαι ρε παιδιά και δεν βλέπω να την ευχαριστιέται για πολύ.

α΄πήραμε και παπουτσάκια crocodilino τέλεια από το factory.

Για 8 ατομα ειναι υπεραρκετα!!!!

α τζατζικι θα εχουμε και εμεις ..ο μπαμπας μου χωρις τζατζικι και γιορτη δεν το μπορει οποτε θα μου το φερει πεσκεσι !!!

Εγω τον Χρηστακο δεν τον υπολογισα χαχαχα ..μαλλον ομως θα κοιμαται..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια μου δεν διαβασα και πολλα και τωρα σχολαω.

μπαινω απο το κιν αλλα η καθε σελιδα εχει 4-6 υποσελιδα και μαχρι να ανοιξουν εχετε γραψει αλλες 2 σελιδες.και πολλες φορες το αφηνω ανοιχτο και φαινεται οτι ειμαι μεσα.

οσο για σπιτακια ναι εκανα με την βοηθεια της αρμα.εφτιαξα 3 και σημερα θα κανω ενα με μεγαλη αυλη για μας.

βατραχακι να στα στειλω να τα βαλεις εδω?

ελπιζω να ειστε ολοι καλα και τα μωρακια σας τελεια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι περαστικά σας μωρε..Κατι του τριγυρίζει του καημένου, παρε και εσυ τα μετρα σου οσο μπορείς..

Μαρίνα πολύ ωραια όσα σκεφτεσαι και εσύ να ετοιμασεις..Λιγο δυσκολη η θεση σου για τους αρρωστους καλεσμένους γιατι απ'ότι εχω καταλάβει εκεινοι το έχουν δεδομενο οτι θα ερθουν, είναι δεν είναι καλά μια φορα Χριστουγεννα σε εσας τους βλέπω να κάνουν..:-(:-(

Ας το πει με τρόπο ο αντρας σου στους γονεις του..Δεν είστε για να κολλάτε γριπες και ιώσεις τωρα, στη φαση που είστε..

Βικακι στο σπίτι δεν εχεις internet;;Να μας λες μια καλησπέρα και οταν είσαι στη μαμα σου βρε..

Βατραχακι μου περαστικα!!! Καμια ιωσουλα θα ειναι! Μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι μια χαρα!

Μαρινα ασε τον αντρα σου να βγαλει το φιδι απο την τρυπα... Μην μπλεχτεις εσυ καθολου! Ας ελπισουμε πως δε θα παρεξηγηθει κανενας..

Κικο ριξε εδω μια ματια για τα gap. Δεν ειναι καποιο κοντα σου, αλλα απο την αλλη μπορεις να ερθεις μια βολτα στη Γλυφαδα!:wink:

http://www.gapinc.com/international/gap/gr/gap_el/store_locator.html

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...