Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑράκι πολύ ωραια η κουζίνα και εγω σκέφτομαι να της παρω.

Να σου πώ φτάνει στον παγκο η Ευούλα γιατι στη φωτο φαινεται αρκετα ψηλή!!

Σουλίτσα μου να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν φτάνει!:oops::oops::oops: Είναι στο κουτί ακόμα γιατί θα την φέρει ο Αγ. Βασίλης την Πρωτοχρονιά! :lol: Θα δείξει τότε..Αν δεν φτάνει θα βρω κάτι να ανεβαίνει για να την φτάνει;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε;

εμεις εχουμε ακομη βηχα ευτυχως ο μικρος κοιμηθηκε καλα το βραδυ ηταν ηρεμος βεβαια εβηχε που και που αλλα ηρεμα εγω παλι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ ειχα εντονο βηχα και ξερενεται ο λαιμος μου δεν εχουμε κανενα αλλο συμπτωμα θα δω πως θα παει και το απογευμα μπορει να παμε στη γιατρο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα !!ο Χρηστος στο σχολειο ..Χθες του πηρε ο αδελφος μου αυτο το αεροδρομιο της fisher price - little people και ξετρελαθηκε ο μικρος επαιζε μεχρι αργα το βραδυ !!!!βεβαια ο γιος μου εχει και τρελα με τα αυτοκινητακια ..Ακομη και τα τουβλακια βαζει 2-3 μαζι και τα σερνει για βου βουμ στο πατωμα ..

Αμα δεν εχετε ακομη βρει τι δωρο να παρετε στα μωρα σας τα χριστουγεννα ειναι μια καλη λυση ..(τα αγορακια εννοω...)ειναι και οικονομικο ..30 ευρω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

για τον βηχα στο εχω πει το φαρμακο ???

1 κουταλια μελι , 1 κουταλια χυμο λεμονι και 1 κουταλια κονιακ

κανει καλο;θα το κανω γιατι δεν μπορω να παρω και τιποτα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα Μανουλες!!

Βατραχακι ο βηχας δεν υποχώρησε, ε;;Αυτο που λέει η Ιωάννα το εχω ακουσει και εγώ..

Giovanna, και του χρόνου και με ποίημα!!Μπραβο στο κορίτσι μας!!(Θυμησε μου , σου χρωσταω μια..κουκουβαγια!!χαχα)

Λαζαρενια, χαθηκες απο προσωπου.. parents!! H Λαζαρενια σου καλά;;Τα μαλλιά σου τα τραβαει σαν να σου κάνει "ντα" δλδ, ή θελει μονο να τα πιάνει;;

Αρμα, μη στενοχωριεσαι, οι καιροί είναι δυσκολοι για όλους μας..Πολύ συντομα πιστευω θα ερθει και η ανακαμψη..Και εμεις προβληματιζομαστε πολλές φορες αλλά βλέπουμε τι γίνεται γυρω μας, λέμε Δόξα τω Θεό έχουμε την υγειά μας και συνεχίζουμε..Ολοι ευχομαστε να μην μας παρασυρει το ρεμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις πάλι ακουμε όλα τα Χριστουγεννιατικα παιδικα τραγουδακια απο το You Tube και εχει τρελαθει το μικρο μου..Του εβαλα και το Ηλεκτρακι, την περσινη διαφημιση απο τα Jumbo, δεν περιγραφεται πως έκανε...

μπα στονε μου δεν υποχορησε εσεις τι κανετε;ο μικρος ακομη εχει βηχα;

Εχουμε λίγο βήχα ακομη, σε καμια ωρίτσα θα τον παω στο γιατρό να δουμε για κανενα σιροπάκι..

πετρουλα αν ο βηχας ειναι με φλεμμα μην τον φαβασαι απλα καθαριζει ο οργανισμος

αν ειναι κοφτος και ξηρος πρεπει να τον δει ο γιατρος

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λαζαρενια, χαθηκες απο προσωπου.. parents!! H Λαζαρενια σου καλά;;Τα μαλλιά σου τα τραβαει σαν να σου κάνει "ντα" δλδ, ή θελει μονο να τα πιάνει;;

καλημερα και απο μενα.ναι χαθηκα και θα χαθω παλι μου φαινεται...

οχι δεν το κανει απο θυμο.το κανει απο παιχνιδι.δηλαδη εκει που παιζουμε και ζουζουνιζουμε αν παω να την αγκαλιασω και καλα να την πιασω ,αυτη μου τραβαει τα μαλλια και γελαει δυνατα.το ευχαριστιεται παιδι μου!!!

αλλα γενικως εχουμε θεμα με τα μαλλια.τα χαιδευει τα μυριζει και οταν θελει να κοιμηθει μου τα πιανει.

και τα δικα της μα λλια χαιδευει συνεχως.τι να σημαινει?

ερχομαι σε λιγο...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...