Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello!

Ηρθαμε αφου πρωτα πηγαμε στο μαιευτηριο λιγο να δουμε το νεο μπεμπακι!

Πολυ συγκινηθηκα..ειναι ακομα για παρακολουθηση αλλά μου φανηκε μια σταλιτσα μπροστα στα θηρια μας.

Κατα τα αλλα ολα καλα!

Σχετικα με τη συνεργασια και την αντιδραση που λετε.

Εγω νομιζω οτι κανενα παιδι αν του πεις οχι σε κατι για το οποιο δεν εχει προηγηθει μια συζητηση σε ασχετη φαση δε θα συνεργαστει.Εδω εμεις κοτζαμ ανθρωποι οταν ακουμε οχι απο γνωστους, αγνωστους,φιλους και συγγενεις αντιδρουμε δεν θα αντιδρασει ενα μωρο μεσα σε ενα πχ.καταστημα παιχνδιων που θα τα βλεπει ολα καινουργια?

Αυτο ειναι το φυσιολογικο αυτο λαχταρανε αλλωστε.

Απλα το θεμα ειναι σε ασχετες φασεις να τους περναμε τα μυνηματα που θελουμε,υπο μορφη κουβεντας ή παιχνιδιου.

Εγω παντως εχω επιμεινει επειδη ειναι ζωηρος παρα πολυ στην εννοια της ιδιοκτησιας πχ.αυτο ειναι του μπαμπα και δεν το πειραζουμε ,του κυριου,του μαγαζιου κτλ παντα με αιτιολογια και επισης στο θεμα του δανεισμου.Δλδ μπορει να ειναι δικο σου αλλα να το δινεις να παιζετε με τα αλλα παιδακια να χαρουν κτλ.Κανουμε και παιχνδικακι γυρω απο αυτο.

Οπως λεει και η παιδιατρος μου δεν εχει αποτελεσμα απο τη μια μερα στην αλλη θελει πολυ επαναληψη για να το μαθουν και φυσικα πολυ υπομονη και ευρηματικοτητα.

Συνεχεια να βρισκουμε αλλους λογους για τους οποιους πρεπει ή δεν πρεπει να κανουν κατι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aαα και συμπτωματικα αυτη τη βδομαδα το ξενο σαιτ που εχω γραφτει και μου στελνει μυνημα για τα χαραχτηριστικα του παιδιου στη συγκεκριμενη φαση σημερα μου εστειλαν αυτο:

New this month: Raising a well-behaved child

What does discipline mean to you? Your definition of this fundamental part of parenting will determine your approach to it. If you think of disciplining your child as training him to do what you want him to do, you will be frustrated. On the other hand, if you think of discipline as teaching your child the limits of acceptable behavior, you will help him develop into a responsible and independent person.

To cut down on power struggles as your toddler strives for independence, make sure you treat him the way you'd like to be treated. Try compromise instead of commands — he'll respond more amicably. "You can't go outside right now," you might say if it's time for a nap instead, "but we can read a book now and take a nap and go outside later." Instead of "You must pick up the blocks before dinner," make it "I'll pick up the puzzle pieces if you pick up the blocks."

What you can do

• Establish rules, but keep them simple and limit yourself to a few — a toddler isn't capable of keeping track of more than a few basic expectations. Make your enforcement of household rules consistent.

• Maintain a sense of humor. Remember that your toddler is a work in progress and you can't expect him to always act the way you want him to.

• Spanking does not teach children anything but fear, and that aggression is a way to solve problems.

• You must find ways of setting limits (and use your words) to assure him that even when he is doing something you don't want him to do you still love and accept him. You can kindly and firmly stop him from hurting himself or someone else by saying, "No, I can't let you do that," and remove him physically from the sandbox or top of the couch, and then reassure him that you love him.

Αν θελετε να διαβασετε περισσοτερα αυτο ειναι το λινκ

http://www.babycenter.com/0_your-19-month-olds-behavior-raising-a-well-behaved-child_1214073.bc?scid=mbtw_post19m_3w:603&pe=2UwriJ0

Καιαυτο πολυ καλο για τα νευρα...

http://www.babycenter.com/0_aggression-how-to-deal-with-hitting-biting-and-more_11550.bc

εδω θα βρειτε πολλες πληροφοριες για ολα τα θεματα και αναλογα τους μηνες

http://www.babycenter.com/toddler-behavior-problems?intcmp=lnav_bc20toddler_bc20toddgbehaveprob&pn=Article%20page

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια τι κανετε;

εμεις εχουμε βηχα κι εγω κι ο μικρος εγω νομιζω οτι κρυωσα αλλα συμπτωση κι ο μικρος μαζι;

πολυ φοβαμαι οτι προχθες στη κουμπαρα μου κατι αρπαξαμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

εγραφα μια ωρα και με πεταξε εξω:mad::mad::mad:

Γεια σας κοριτσακια.

χθες το βραδυ ηθελα να ερθω στην παρεα σας αλλα η κορη μου κοιμηθηκε 12 και μιση και μετα ειχα φρικτο πονοκεφαλο:(:(

Εμεις ολη μερα μεσα δεν πηγαμε πουθενα.

Ο καλος μου βγηκε και εγω με την κορη αγκαλια.

Γεια σας φιλενάδες. Λοιπόν η γιορτούλα ήταν πολύ ωραία. Η πρώτη μας σχολική γιορτή..........συγκινήθηκα λίγο.:):):):) Τα μικρούλια δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο. Τα είχαν ντυμένα χιονανθρωπάκια, τα έβγαλαν όλα στη γραμμή και τα κάθησαν μπροστά στη σκηνή. Είχαν στα χέρια κάτι κουδουνάκια και έπρεπε να τα κουνάνε, αλλά κανένα δεν το έκανε. Είχαν σαστίσει από τον κόσμο, τα φλας και τα βίντεο.:-):smile::-):smile: Η Αλεξάνδρα μου έκανε κάτι γκριμάτσες 'όλα τα λεφτά'. Νομίζω πήρε τον τίτλο του πιο μουτρωμένου μωρού.:lol::lol::lol::lol: Ήταν πολύ όμορφα. Ήταν όλα κουκλιά. Τα μεγαλύτερα παιδάκια τραγουδούσαν από πίσω και είχαν και ένα σκετσάκι με τον Άη Βασίλη.......το οποίο........να πω τη μαύρη μου αλήθεια........δεν παρακολούθησα, γιατί τραβούσα φωτογραφίες την Αλεξάνδρα. Στο τέλος μοίρασαν και δωράκια σε όλα τα παιδάκια. Τα μικρούλια όμως, ηλικία Αλεξάνδρας, δεν τα πήραν στα χέρια τους.......τα πήραν οι μαμάδες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

giovanna τι ωραια που τα λες???αχ ζηλεψαααα θελω κι εγω να την δω στο σχολειο ντυμενη χιονανθρωπακιιιιι!!!

αχ να την χαιρεσαι την αλεξανδρα σου!!!!

κοριτσια σας ψιλοδιαβασα που λετε για την γκρινια .

θυμαστε που λιγο καιρο πριν σας ελεγα οτι η λαζαρενια μου τσιριζε και εκανε πεισματα?

ε λοιπον παρατηρησα οτι αυτο ξεκινα στους 18 μηνες.

ειναι απολυτως φυσιολογικο και θα σταματησει στα 2,5 περιπου.

αυτο που εκανα και δουλεψε?

υπομονη!!!!

αλλα και πολυ κουβεντα σε ασχετο χρονο.

πχ μιλαω και καλα στο τηλεφωνο με την γιαγια και της λεω πως η λαζαρενια ειναι πολυ καλο κοριτσι αλλα η συμπεριφορα της δεν ειναι καλη γιατι τσιριζει και πεφτει κατω.

αυτη με ακουει εντωμεταξυ.

'η το συζηταω με τον μπαμπα της ή παιζουμε το σπασμενο τηλεφωνο αλλα μιαω φωναχτα και καλα οτι δεν με ακουει.αυτην τα τυπωνει ολα και πραγματικα τα εκοψε!!!

επισης να βαλετε εναν τριτο να τους το πει.

πχ εμενα της το πε η παιδιατρος και το καταλαβε.

αυτο που δεν καταφερα ακομα ειναι να μην μου τραβαει τα μαλλια.πιστευω οτι θα το κοψουμε κι αυτο.

αλλα κοριτσια η κορη μου ειναι πολλυυυυυ καλο παιδακι.

χθες ειχαμε επισκεψη σπιτι .ηρθανε 2 παιδακια αλλα παλι την χτυπησανε.

η δικια μου δινει τα παιχνιδια της ολα και δεν κλαιει αλλα ουτε και παραπονιεται.τα δινει απλοχερα αλλα αυτα δεν την παιζανε και την σπρωχνανε!

λυπηθηκα παρα πολυ παλι γιατι μου το λεει συνεχεια.δεν ξερω τι νατης πω αλλα ουτε και τι να κανω.

να της πω να χτυπαει κι αυτη?θα την μπερδεψω αφου τοσοοοσο καιρο της ελεγα οτι κανουμε μονο καλο!

η παιδιατρος μου ειπς οτι θα ξεθαρεψει μονη της αλλα μπορει και να παρει χρονο.δηλ στο σχολειο οταν παει.

με μπερδευει η λαζαρενια μου.

ενω δειχνει δυναμικη και ζωηρη σε εμας στους εξω ειναι φοβιτσιαρα και ανασφαλης.

ειναι κι αυτο φαση???

κα φωτεινη σιγουρα ειναι απο το εμβολιο εκτος αν βγαζει και κανα δοντακι.

ριτα στα ελληνικα δεν μπορω να το διαβασω?

βατραχακι περαστικα σας .να προσεχεις!

αρμα τι επαθες?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Ax Λαζαρενια μου δυστηχως δε ξερω καμμια σελιδα που να κανει μεταφρασεις...αν ξερουν τα κοριτσια να σου πουν..

Κριμα διοτι εχει αυτο ακριβως που ψαχνεις για το τραβηγμα των μαλλιων''hair pulling''

http://www.babycenter.com/0_hair-pulling_11553.bc

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φίλες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ωραία ήταν το σκ! Σήμερα επιτέλους θα πάω κι εγώ κομμωτήριο να γίνω άνθρωπος!

giovanna μου και του χρόνου! Συγκινήθηκα με την περιγραφή της γιορτούλας! Φαντάζομαι τι θα έπαθες εσύ! :lol:

Λαζαρένια δεν έχω κατι, απλά έλεγα στα κορίτισα ότι είμαστε λίγο πεσμένοι με τα οικονομικά αλλά όταν είναι η Εύα καλά και χαρούμενη τα ξεχνάμε όλα!

Ρίτα κάποια στιγμή θα τα βάλω σε κανα μεταφραστικό αυτα που έβαλες γιατί κι εμένα τα αγγλικά μου δεν είναι καθόλου καλά.

Πάντως κορίτσια αυτό το βιβλίο που σας είχα πει εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Το βασικό πράγμα που λέει και το έβαλα καλά στο μυαλό μου είναι πως πίσω από κάθε συμπεριφορά (έντονος θεμος, πολύ κλάμα, επιθετικότητα κτλ.)κρύβεται κάτι, το οποίο πρέπει να βρούμε εμείς και να δώσουμε τη λύση έχοντας από μέρους μας την κατάλληλη συμπεριφορά. Εγώ θα σας το ξαναβάλω μήπως θέλει κάποια να το πάρει http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=147407

Αυτά! Α, να και η κουζίνα που πήραμε στην Εύα http://www.smoby.com/jeux-dimitation/cuisine/les-ensembles-cuisine/liste/cuisine-studio-tefal

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα.

Τελευταία μερα στη δουλειά και εχει παλι τρεξιμο.Αμαν πια.

Οσο για τη συμπεριφορά που λέτε η Ανδρεάνα από τοτε που αρρώστησε "χαλασε" λίγο γιατι της καναμε ολα τα χατηρια και τωρα θελει λίγη προσπάθεια για να στρώσει.

Αν και σε γενικές γραμμες είναι καλό παιδί.

Βεβαια ειναι αρκετα πεισματαρα και θελει πολύ μπλα μπλα για να καταλαβει ότι κατι δεν μπορουμε να το κανουμε .Τι να πω θελει πολυ υπομονη.

ΜΑράκι πολύ ωραια η κουζίνα και εγω σκέφτομαι να της παρω.

Να σου πώ φτάνει στον παγκο η Ευούλα γιατι στη φωτο φαινεται αρκετα ψηλή!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...