Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone πεθανα στα γέλια με την κουκουβάγια! Πάντως το κουκουβάγισμα δεν πρέπει να σταματήσει από καμία! :lol: :lol: :lol:

Ναι καλααααααα μας εχουν παρει στο ψιλο φιλεναδααααα :lol:

Αμα ξαναγραψω ιστορια σφυριxτε μου κλεφτικα..:tongue:

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα πηγαμε για καφε στη μαμα μου και μετα στο μαγαζι του μπαμπα!

καλα ηταν ξεσκασαμε λιγο αλλα δεν καναμε τα ψωνια που θελαμε ελπιζω να στρωσει ο καιρος και μεσα στη βδομαδα να βγουμε!

ουφ αλλο τι νεο εχουμε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πήγαμε κι εμείς και βολτάραμε! Ήταν τέλεια, καλός καιρός, πολυς κόσμος, πετύχαμε και τους νονούς και μας έδωσαν και τα ρουχαλάκια που της πήραν! Η Εύα μες την τρελλή χαρά! Το απόγευμα αν είμαστε καλά έχει καφεδάκι με τον αντρούλη...

Πάντως ρε κορίτσια γενικά δεν είμαστε πολύ στα καλά μας ούτε εγώ, ούτε ο καλός μου με όλο αυτό που έχει γίνει με τα οικονομικά μας, μας έχει ρίξει αρκετά, αλλά όταν βλέπουμε την Εύα χαρούμενη, ξεχνάμε τα πάντα! Πόση ευτυχία μπορεί να σου δώσει ένα τόσο μικρό πλασματάκι ε?

Ναι καλααααααα μας εχουν παρει στο ψιλο φιλεναδααααα :lol:

Αμα ξαναγραψω ιστορια σφυριxτε μου κλεφτικα..:tongue:

Έλα ρεεεεεεε!!!!!!!!! Δεν μπορώ χωρίς κουκουβαγιοιστορίες! Μη μου το χαλάς!

Βατραχάκι μου δεν πειράζει για τα ψώνια, το θέμα είναι ότι περάσατε καλά!

Πικουλινάκι αστέρι ο Παναγιώτης! Μπράβο του! όσο για τα μάτια κι εγώ έχω την εντύπωση ότι γύρω στο εξάμηνο φαίνονται αλλά αν είναι ανοιχτόχρωμα φαίνονται πιο νωρίς. Αν είναι γκρίζα, παίζεται, αν μπλεδίζουν τότε σίγουρα θα είναι μπλε!

Πάω να ρίξω έναν υπνάκο τώρα..

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!!

Ο Χρηστος κοιμαται και να μαι και εγω!!!

Σήμερα πηγαμε να του παρει δωρο ο αδελφος μου . Του χρηστου του αρεσει πολυ η σειρα παιχνιδιων little people οποτε του πηρε το αεροδρομιο ...Αλλα τελευταια φορα που παμε με τον Χρηστο σε παιχνιδαδικο γιατι λυσσαξε ηθελε να παρει ολα τα κουτια και αμα του επαιρνες κατι ουρλιαζε ..Εμας αυτο που λετε οτι του λετε μη και δεν πειραζει δεν παιζει καθολου ..εχει πολυ πεισμα ο ατιμος , τι του μιλαμε ,τι του δειχνουμε , τι το λενε και στον παιδικο..εκει αυτος ..αυτο που θελει να κανει ..

Εμεις επισης τρωμε μεγαλο ζορι με το αλλαγμα..δεν θελει με τιποτα να του αλλαζεις πανα ..περναμε τα μυρια οσα ..οποτε το πρωι επλενα πιατα και ηταν ο Χρηστος στο σαλονι και ακουω ενα μαμααααα παω μεσα και τι βλεπω ???τον Χρηστο στρωμενο στο χαλι και με την πανα στο χερι και να μου λεει κακα...τον σκατουλη!!!

Παω να μαζεψω λιγο τον χαμο και επανερχομαι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πάντως ρε κορίτσια γενικά δεν είμαστε πολύ στα καλά μας ούτε εγώ, ούτε ο καλός μου με όλο αυτό που έχει γίνει με τα οικονομικά μας, μας έχει ρίξει αρκετά, αλλά όταν βλέπουμε την Εύα χαρούμενη, ξεχνάμε τα πάντα! Πόση ευτυχία μπορεί να σου δώσει ένα τόσο μικρό πλασματάκι ε?

armaki μου οντως κι εμενα ενα του χαμογελο με κανει να ξεχναω τα παντα οταν ειναι ο τιμος χαρουμενος εγω ειμαι ευτυχυσμενη!!!

οσο για τα οικομικα θα ερθουν και καλυτερες μερες υπομονη μην σας περνει απο κατω ολα θα στρωσουν!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνουλες κ μωράκια

Τα μικρά μας μεγαλώνουν και έτσι αποκτούν διάφορες ιδιοτροπίες καθώς διαμορφώνουν χαρακτήρα, γενικά πρέπει να είμαστε οπλισμένη με μεγάλη υπομονή….πολλές φορές από πού να την βρούμε? όταν η καθημερινότητα μας τρέχει μαζί με τα διάφορα προβλήματα μικρά, μεγάλα και κάποιες φορές ασήμαντα. Σήμερα έχω την μικρούλα μου και θα κοιμηθεί εδω το βραδύ. Το priorix πότε κάνει πυρετό? φέρνει και γρίνια> γιατί από αυτό έχουμε λίγο,:):) έχω και την μαμά μου εδω να παίζει με την Φωτεινή …..αλλά βρε κορίτσια σήμερα έχω τα νευρά μου δίχως λόγο και ακούω και την μανα μου μπουρ μπουρ μπουρ με την μικρή…. Δεν το αντέχω ….η καημενούλα έχει πολύ καλή πρόθεση να με βοηθήσει και αν δεν ήταν εκείνη δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω γιατί από την φύση μου είμαι κομμάτι νευρόσπασμα:confused::confused: φαινετε ολη αυτη η υγρασια μου την εχει δωσει στο κρανιο..πολυ μουχλα καλε δεν αντεχετε τοσες μερες:mad::mad:

Γεια σας!!!

Εγω εκανα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος να παω με τον Σωτηρη τα δυο μας βολτα στα μαγαζια για ψωνια, να τον παω στο καρουζελ οπου ξεσαλωσε, ανεβηκε και στο πιο ψηλο αλογο, και μετα να τον παω στο early learning... Εκει τα ειδα ολα! Λυσσαξε! Τον πηγα και χωρις καροτσι και στην κυριολεξια δεν υπηρχε παιχνιδι που να μην το πειραξει... Ολα τα αλλα παιδακια ηταν ησυχα, μονο το δικο μου δημιουργησε τοοοοοοοοοση φασαρια... Ο,τι του επαιρνα απο τα χερια ξαπλωνε στο πατωμα και χτυπιοτανε, επαιρνε τα παιχνιδια απο τα αλλα παιδακια, ηθελε σωνει και καλα να ανεβει στις σκαλες... Δραμα... Τωρα κοιμηθηκε και τρεχω κι εγω για νανι...

Αρμακι μου μη στενοχωριεσαι... Πιστεψε με ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουμε.. Δεν μπορει κατι θα γινει και θα ερθουν καλυτερες μερες για ολους μας...

t7fQp3.png

Κυρια Φωτεινη το priorix κανει πυρετο απο την 8η εως την 14η μερα απο την μερα εμβολιασμου .Η γκρινια μπορει να οφειλεται και απο την εμβολιο -μου ειχε πει η παιδιατρος οτι ολα τα εμβολια μπορει να προκαλεσουν καποια ανησυχια..

Οσο για αυτο που λετε για την υπομονη ..εχετε δικιο υπομονη χρειαζεται και μαλιστα παρααα πολυ αλλα με τους ρυθμους που ζουμε πια μερικες φορες δεν τα καταφερνουμε ..

Εμενα επειδη ο δικος μου ειναι ζορικος και το ψαχνω ,λενε οτι μετα τα 2 1/5 τα περισσοτερα παιδακια ηρεμουν μιας και πλεον μπορουν και επικοινωνουν ανετα μεσω λογου και γινονται κατανοητα αυτα που θελουν να πουν ..

Οποτε υπομονη να ειναι γερα τα παιδακια μας και ολα θα πανε καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Το priorix πότε κάνει πυρετό? φέρνει και γρίνια> γιατί από αυτό έχουμε λίγο,:):)

Πυρετο Φωτεινη μου 6η με 10η μερα με εμφαση την 8η. Αυτα ξερω εγω απο τον παιδιατρο μας.. Σε ποια μερα ειστε??? Για γκρινια, δεν ξερω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα βλεπω οτι τελικα ο Σωτηρης μοιαζει πολυ με τον Χρηστο ..το εχετε και εσεις ευκολο το ξαπλωμα στο πατωμα...

Πολυ... Σε καταλαβαινω Ιωαννα μου απολυτα! Πεισματαρικο μωρο... Και ξερεις αυτο επιδεινωνεται επειδη δε μιλανε... Θελουν να επικοινωνησουν και να τα καταλαβεις και δεν μπορουν...

t7fQp3.png

Πολυ... Σε καταλαβαινω Ιωαννα μου απολυτα! Πεισματαρικο μωρο... Και ξερεις αυτο επιδεινωνεται επειδη δε μιλανε... Θελουν να επικοινωνησουν και να τα καταλαβεις και δεν μπορουν...

Εκει εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου Νατασσα ..στην ομιλια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν σας καλοδιάβασα γιατί δεν προλαβαίνω.

Να σας πω ότι η Αλεξάνδρα μου είναι εντάξει και σε λίγο θα ετοιμαστούμε για τη γιορτή. Το βράδυ θα σας πω τα νεα. Σήμερα κατεβήκαμε και για ψώνια. Πήρα καινούριο κινητό. Το άλλο το είχε δολοφονήσει η Αλεξάνδρα και είχα ένα δανεικό από την αδερφή μου. Sony Ericsson G705.

Ρίτα δεν ξέρω να βάλω φωτογραφίες στο Μάσα.

Πικουλινάκι νομίζω ότι μετά τον 6ο μήνα δείχνει το χρώμα των ματιών καθαρά. Σου εύχομαι να είναι γαλάζια αφού το θέλεις.

Άρμα μπράβο στην Εύα. Η κουβέντα στην Αλεξάνδρα ρε κορίτσια δεν πιάνει και πιστέψτε με έχω καταναλώσει πολύ σάλιο.

Βατραχάκι έχεις π.μ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα σας!!!!

Ηρθαμε και εμεις πριν απο λίγο...

Η μερα μας είχε ως εξής:Σηκωθηκαμε το πρωί, πήγαμε στην εκκλησία, κοινωνήσαμε και στις 10.30 που επιστρεψαμε μας περιμενε ο μπαμπας μας , είχε ετοιμασει και τα φρουτακια μας, τα φαγαμε και βουρ φυγαμε για COSMOS..Εκει ήπιαμε το καφεδακι μας, ο μικρός κοιμηθηκε στη διαδρομή, καναμε μια βολτα στα μαγαζια, όμως γινοταν ο κακος χαμος απο κοσμο και μετα επειδή ο Αναστασης αρχισε να είναι ανησυχος στο καρότσι πήγαμε για φαγητό..Για πρωτη φορα εμεινε τοση ώρα στο καρότσι, δεν ήθελα να τον κατεβασω για να μην ενοχλεί και τους υπόλοιπους πελάτες και τον απασχολούσαμε με παιχνιδακια και τι άλλο...φαγητό!!

Μετα το φαγητο κάναμε αλλη μια βολτίτσα, πήρα μονο ενα σετακι εσωρουχα και επιστρεψαμε πριν λίγο..Ο μικρος κοιμηθηκε στο αυτοκινητο και συνεχίζει να κοιμάται και εγώ μολις εκανα το καφεδακι μου και ήρθα να το πιω μαζι σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...