Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki ξέχασα να σου πω περαστικά. Να ποσέχεις καλή μου και εσύ λίγο παραπάνω τώρα.

Σήμερα πέρασε από το γραφείο και μία φίλη μου, έγκυος στον 7ο μήνα, με την οποία έχουμε να βρεθούμε από τη βάφτιση της Αλεξάνδρας. Πολύ χάρηκα που την είδα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σ'ευχαριστω πολυ γλυκια μου!

οσο για το δεντρο κι εγω μαζι με τον μικρο λεω να το στολισουμε τωρα μπορει εμεις να στολιζουμε κι αυτος να τα βγαζει αλλα η προσπαθεια αρκει ετσι δεν λενε;χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα.

Εμείς κορίτσια λέμε να στολίσουμε το τελευταίο ΣΚ του Νοέμβρη. Λοιπόν ακούστε τι μου είπαν στο Σταθμό. Να στολίσω το Δέντρο μαζί με την Αλεξάνδρα, γιατί αν το κάνω όταν αυτή δεν είναι σπίτι, το πιθανότερο είναι να τρομάξει όταν το δει. Αν όμως ζήσει όλη τη διαδικασία όχι. Επίσης να μην ανάψουμε φωτάκια από την πρώτη μέρα. Να αφήσουμε ένα 24ωρο για να το συνηθίσει. Αυτά. Να φανταστείτε που σχεδίαζα να πάρω άδεια και να το κάνω. Τώρα που το σκέφτομαι όμως έχουν δίκιο. Ένα δέντρο μέσα στο σπίτι, και μάλιστα να έχει φώτα και να λέει τα κάλαντα είναι τρομαχτικό. ;););););)

Γιοβαννα γελαω μονη μου..εγω αυτο θελω να τρομαξει λιγο και να μην πλησιαζει αλλιως θα τρομαξει το δεντρο και ας ειναι και 2μετρο χαχαχαχα.

Τον εχω προετοιμασει ...καθε μερα του λεω για το δεντρο (λουλουντι μου λεει εκεινος)που θα φερει η Βανα η κοπελα που καθαριζει (και καλα) και θα εχει πανω μπαλες κτλ και μετα θα ερθει ο Αγιος Βασιλης (του τον περιγραφω) θα χτυπησει την πορτα κτλ και θα ρωτησει αν ο Γρηγορης ηταν καλο παιδι αν του αρεσε το δεντρο και θα του δωσει δωρα κτλ.

Καθε μερα τα λεμε και μου επαναλαμβαει εκεινος αυτα που ξερει αν παρεκλινω λιγο και δεν κανω τον Αγιο Βασιλη πως χτυπαει την πορτα τοκ τοκ παει εκεινος και κανει τοκ τοκ χαχαχ

για να δουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας φιλενάδες!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις οδηγίες-συμβουλές, ευτυχώς σχεδόν έχει εξαφανιστεί! Το πιο δύσκολο απ'όλα όμως είναι που δεν μπορώ να φιλήσω την Εύα :-(. Τώρα συνηδειτοποίησα πόσο πολύ την φιλάω όλη μέρα! :tongue:

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη!

Σουλίτσα μου πάλι καλά που η μικρή είναι τελικά καλά..Τι άλλο να πω? Και μη χειρότερα!

giovanna μου εγώ έχω ήδη αρχίσει να λέω στην Εύα πως θα είναι το δέντρο, τι θα έχει επάνω, της δείχνω φωτογραφίες και κάθε φορά που τις περιγράφω φωτάκια και μπάλες χτυπιέται από χαρά. Τώρα κι εγώ σκέφτομαι να το στολίσουμε όλοι μαζί, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα τα καταφέρουμε..χαχαχαχα!!!

Λοιπόν το πικουλινομωράκι, αύριο μπαίνει για χειρουργείο. Το πικουλινάκι σας στέλνει τα χαιρετίσματά του και σας ευχαριστεί όλες για τις ευχές σας. Είναι γενικά αγχωμένη, αλλά δεν είναι σε κατάσταση υστερίας όπως ήταν με τον Παναγιωτάκη που και ο ίδιος 13 ημερών είχε μπει νοσοκομείο. Εύχομαι για ακόμα μία φορά όλα να πάνε καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσια κι εγω τελη του μηνα θα στολισω!

ριτα βαλε τη διευθυνση να μην ψαχνω!

Ο μπεκρη μεζες ειναι εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4015&Itemid=49

το μπροκολο θα σας το δωσω αυριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γιοβαννα γελαω μονη μου..εγω αυτο θελω να τρομαξει λιγο και να μην πλησιαζει αλλιως θα τρομαξει το δεντρο και ας ειναι και 2μετρο χαχαχαχα.

Τον εχω προετοιμασει ...καθε μερα του λεω για το δεντρο (λουλουντι μου λεει εκεινος)που θα φερει η Βανα η κοπελα που καθαριζει (και καλα) και θα εχει πανω μπαλες κτλ και μετα θα ερθει ο Αγιος Βασιλης (του τον περιγραφω) θα χτυπησει την πορτα κτλ και θα ρωτησει αν ο Γρηγορης ηταν καλο παιδι αν του αρεσε το δεντρο και θα του δωσει δωρα κτλ.

Καθε μερα τα λεμε και μου επαναλαμβαει εκεινος αυτα που ξερει αν παρεκλινω λιγο και δεν κανω τον Αγιο Βασιλη πως χτυπαει την πορτα τοκ τοκ παει εκεινος και κανει τοκ τοκ χαχαχ

για να δουμε...

χαχαχα! μαζί γράφαμε! Κι εγώ τα ίδια όπως είδες, για τον Άγιο Βασίλη της λέω ότι θα του έχουμε νεράκι και μελομακάρονο να φάει για να μας αφήσει το δώρο. (μαμ μαμ η Εύα και δείχνει και τη μύτη της γιατί στο τζάμπο πήγαινε και πείραζε τις μύτες από τους Αγιους Βασίληδες :lol: ). Επίσης περιγράφουμε και τον Χριστούλη στην φάτνη που είναι μωράκι και έχει δίπλα του ζωάκια(η χαρά της!). Να δω όταν θα τα γκρεμίζουν τι θα λέμε..χαχαχαχα!!!

χαχα αρμακι το θυμασαι ε;

ναι και το δικο μου ειναι υπερπαραγογη 2,10 σε υψος και ξεκιναει απο κατω και ειναι φουλ στο στολιδι αχ το καημενο το λυπαμαι και κανει και μια περουσια μηπως να ξανασκεφτω το δεντρο αυτοκολλητο;χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

χαχα αρμακι το θυμασαι ε;

ναι και το δικο μου ειναι υπερπαραγογη 2,10 σε υψος και ξεκιναει απο κατω και ειναι φουλ στο στολιδι αχ το καημενο το λυπαμαι και κανει και μια περουσια μηπως να ξανασκεφτω το δεντρο αυτοκολλητο;χαχαχα

Ξεχνιέται τέτοιο δέντρο??? Χμ...μήπως να ξανασκεφτόσουν το αυτοκόλλητο??? χαχαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Παντως και πειρισυ που ηδη μπουσουλουσε πολυ γρηγορα παρατηρησα το εξης ..τις πρωτες μερες μεχρι να εξοικιωθει το αγνοουσε.Τις τελευταιες μερες πηγαινε ντουγρου επανω του.

Τωρα παιζουν 2 εκδοχες ή να μην του κανει ιδιαιτερη εντυπωση (μη γελατε)ή να εχει ξεπερασει την συστολη του και να παει απευθεις πανω του (εδω γελατε)

Χχαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια βρειτε τις περσινες φωτο να αρχιζουμε να βαζουμε σιγα σιγα και να γελαμε με την κατρακυλα τους.

Σοτ τελος θα μεινουν μαδημενα και αγνωριστα.

Αστα Βατραχακι θα μου εχουν κοστισει και κανα χιλιαρικο δεντρο και στολιδια..

Παντως περιμενω πως και πως

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλενάδες λυπάμαι που θα σας το πω αλλά την πατήστε! χαχαχαχα!:tongue: Εγώ ευτυχώς δεν έχω δέντρο υπερπαραγωγή, όχι βέβαια ότι είναι και για δυάλυση, αλλά οκ. δεν θα τρελλαθώ κιόλας αν έχουμε ατυχήματα..μονο να μην της έρθει στο κεφάλι!

Και εμενα δε με νοιαζει ας γινει οτι να ειναι φτανει να μην χτυπησει..

Εγω απλα δε θα βαλω πολλα στολιδια και θα αποφυγω τις γυαλινες μπαλες.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βλέπω ήδη το ρίξαμε στους στολισμούς....:D:D:D

Εγώ λέω κατά τις 22 και αναγκαστικά θα το στολίσουμε (όσο μπορέσουμε) όλοι μαζί καθώς οι μέρες που είμαι σπίτι είναι λίγες....

Επανέρχομαι στο θέμα της οδοντόπαστας καθώς είδα τις συστάσεις της ελληνικής παιδοδοντικής εταιρείας οι οποίες αναφέρουν ότι περιεκτικότητα φθορίου απο 250 έως 500 ppm θεωρείται ασφαλής για τα παιδάκια της ηλικίας μας... Οπότε Βατραχάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οδοντόπαστα που είχες πάρει...;)

Προσωπικά πάντως φθόριο στην οδοντόπαστα θα προτιμήσω μετά τα δύο...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...