Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειδές την Βίκυ online, θα μπήκε από το κινητό της, σε κατάλαβα που είσαι πειραχτήρι και Πετρα άμα δεν φοβομουν τις βελόνες θα έκανα πολλά πράγματα για το πονεμένο σωματάκι μου χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

άμα δεν φοβομουν τις βελόνες θα έκανα πολλά πράγματα για το πονεμένο σωματάκι μου χα χα

Τωρα που θα'ρθει ο συζ. ζητα να σου κάνει και σενα ενα μασαζακι, θα ανακουφιστείς..Καντου λίγα τσαλιμακια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

2613628v9ie3eqlcc.gif

Καλημέρα φίλες μου!!! Καλά μας έβγαλε η Φωτεινή off εχτές? Φωτεινή δεν παίζεσαι! Μας έφαγες λάχανο! :lol:

Arma καλα η Ευουλα σκιζει!Εντωμεταξυ οταν την περιγραφεις ειναι σα να τα εγραψα εγω..εκτος απο τις σκανδαλιες φυσικα..χαχα

Ακριβως ετσι αντιδρα και ο δικος μου οταν ειμαστε καπου και του πω οχι αμεσως μαζευεται και μπορω να πω οτι καμαρωνω τον τελευταιο καιρο !κουκουβα!

Κι εμένα Ρίτα ο Γρηγόρης μου θυμίζει πολύ την Εύα εκτός βέβαια από την ομιλία! Ο Γρηγόρης είναι πολύ προχώ!! Η Εύα το παλεύει ακόμα..χαχαχαχα!!! Πάντως να σου πω την αλήθεια και εγώ καμαρώνω!!!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Καλο Stone!xaxaxaxa

Το επιασα το υπονοουμενο και το βουλωνω απο εδω και μπρος..χιχιχι

Stone πεθανα στα γέλια με την κουκουβάγια! Πάντως το κουκουβάγισμα δεν πρέπει να σταματήσει από καμία! :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά και όλα τα παιδάκια να είναι καλά σήμερα! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κορτισια!!!

καλε σας εχασα εχθες κριμα!!!

αλλα δεν γινοταν ολη μερα δεν ειδα τον αντρουλη μου ασε που ημουν και κομματια γιατι ο μικρος δεν κοιμηθηκε ολη μερα καθολου ευτυχως επεσε για υπνο απο της 9 ψοφιος ηταν!

εδω παλι βρεχει και ηθελα να παμε βολτα μακαρι να σταματησει θα παμε σε λιγο στη μαμα μου για καφεδακι!

τα διαβασα τα χθεσινα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα τοσα που ειπατε :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα και απο εμας,

δε σχολιαζω τιποτα γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα.

Λοιπον ο Παναγιωτης δε σταματαει να μιλαει. Τρελό γελιο κανουμε. Οτι λεμε το λεει. Προτασεις εννοειται οτι δε κανει, αλλά ξαφνικά εχει αρχισει να λεει τα πάντα. Απάνταει στο πώς τον Λένε και λέει Πάνος γιατι το Παναγιωτης δε το καταλαβαινεις οταν το λεει. Ευτυχως που υπάρχουμε και εμεις και το ειδος της κουκουβαγιας δε θα εξαφανιστεί ποτέ!!!!!

Νομιζω οτι η μπέμπα μου ειναι γαλανοματα. Τουλάχιστον να τα κληρονομησε ο αντρούλης μου στη μπέμπα γιατι στον Παναγιωτη δεν τα καταφερε. Αληθεια ποτε καταλαβαινουμε το χρωμα ;

Kαλημέρα!

Μπραβο Πικουλινακι μου στον Παναγιωτακη.Ειδες ειναι η ηλικια τους να επαναλαμβανουν οτι ακουν τελικα.Ο παναγιωτης το κανει και νωριτερα αφου σας ριχνουμε κατι μηνακια.. αυτο ελεγα και εγω τις προαλλες και μου το εβγαλαν το ονομα της αρχικουκουβαγιας οι ατιμες.. χεχεχε ..

Και εγω παντως ωρες ωρες νομιζω οτι εχω εναν μεγαλο ανθρωπο να παρακολουθει τη συζητηση και συμμετεχει κιολας με οτι ξερει(αφου καμμια φορα αμα θελουμε να πουμε κατι που περιεχει λεξη κλειδι για να μην καταλαβει το λεμε στα αγγλικα χαχαχα).

Οσο για τα ματακια εγω που ειχα ρωτησει επειδη στην αρχη ηταν γκριζο..κατι ..μου ειχαν πει εως τους 6 μηνες σταθεροποιειται το χρωμα.

Καλημερα σε ολες !βγηκαμε βολτα ψωνισαμε και τωρα παει με τον μπαμπα του βολτα με το αυτοκινητο..γανιασε να μας το ζηταει!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...