Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβασα αποσμασματικα...

Λυσσαξατε 2 μερες τωρα...χαχαχα

Εμεις σημερα κατσαμε μεσα να χουχουλιασουμε με τον καλο μου και ειδαμε ταινια.

Ειπα να πω μια καλησπερα και ειδα ατελειωτες σελιδες.

Σε γενικες γραμμες οτι θυμαμαι και συγχωρεστε με οι υπολοιπες..

Ιωαννα μου μπραβο!Παει και αυτο.

Stone τι εγινε με το βηχα?

giovanna τι εγινε με τη μικρη?Ευχομαι αυριο να ειναι και ΘΑ ειναι καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone τι εγινε με το βηχα?

Ρίτα, ήταν το επόμενο μυνημα μου!!!Εχουμε καθαρισει απο μυξες, τσιμπλές και καταροή γενικά, αλλά ο βηχας εδώ και 1 ώρα που κοιμαται δίνει και παίρνει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Θα σας έβαζα και το τραγούδι ..νύχτα ξελογιάστρα αλλά δεν μου αρέσει η φωνή του Καρρά ξελογιαστρες η κορη μου διαμαρτύρεται χα χα χα

Που το πάς που το φερνεις στον Καρρα καταλήγεις!!!!

Διαφημίσεις

καλσικη γιαγια αλλα τσαχπινα χι χι χι.....τρομαρα μου εγω που δεν εβγαινα εξω διχως να μακιγιαριστω η αγαπουλα μου με εχει και τρεχω τωρα φοραω γυαλια ηλιου παντα για να καλυψει της ατελειες

Fast αυτο που ειπες να το αναλυσουμε διοτι εχω εναν παρομοιο πονο πολυ καρο τωρα και αρχικα νομιζα ηταν κανα νευρο μετα ελεγα μηπως ηταν κανα νεφρο αλλα με βαζετε σε σκεψεις τωρα.. και ολο το αμελω βρε γμτ

Arma καλα η Ευουλα σκιζει!Εντωμεταξυ οταν την περιγραφεις ειναι σα να τα εγραψα εγω..εκτος απο τις σκανδαλιες φυσικα..χαχα

Ακριβως ετσι αντιδρα και ο δικος μου οταν ειμαστε καπου και του πω οχι αμεσως μαζευεται και μπορω να πω οτι καμαρωνω τον τελευταιο καιρο !κουκουβα!

Στο δε κομμωτηριο του λεει σκυψε σκυβει,του λεει κλεισε τα ματακια τα κλεινει...

Εχει δικιο κοριτσια η αρμα οταν λεμε για κουβεντα εννουμε πολυυυυυυυυυ κουβεντα και ας σας φαινεται οτι δεν ακουνε,καταγραφουν.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλσικη γιαγια αλλα τσαχπινα χι χι χι.....τρομαρα μου εγω που δεν εβγαινα εξω διχως να μακιγιαριστω η αγαπουλα μου με εχει και τρεχω τωρα φοραω γυαλια ηλιου παντα για να καλυψει της ατελειες

Μιλαμε εισαι η super γιαγια δεν υπαρχει αμφιβολια!!!!!!:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι...τις καλές συνηθειες να μη κοψεις μονο!!Ας φαίνεται η ρυτίδα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...