Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλά λες αν προλάβουμε θα πω τον άντρα μου να παμε στο Cosmos, εκεί έχει πολλά και ωραία μαγαζιά για παιδικά.Και θα βρω και παπούτσια που θέλω.

Που ξερεις μπορει και να συναντηθούμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το βλέπω πιο πρακτικά τα πράγματα, έχει και η Φωτεινή από τα βαφτίσια της που είναι 3 νούμερο αν δεν κάνω λάθος και αλλά πιο απλά. Δεν έχει βολέψει έως τώρα να το βάλει και πολλές φορές από εδω και πέρα μάλλον. Το που χρειάζεται ένα καλό παλτό σύμφωνο δεν διαφωνώ μαζί σου

Διαφημίσεις

Stone μια που δεν θα δουλευεις και συ δεν κανονίζουμε κανένα πρωινό να έρθετε σπίτι να πιούμε καφέ μαζί με την Φωτεινή και την εγγονούλα της???

Τι λέτε κορίτσια???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ναι Πετρουλα απο 9 ετων εως το 20 δηλαδη πριν 30 χρονια, αλλα εχω καλους φιλους απο το γυμνασιο που δεν χασαμε επαφη καθολου

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Stone μια που δεν θα δουλευεις και συ δεν κανονίζουμε κανένα πρωινό να έρθετε σπίτι να πιούμε καφέ μαζί με την Φωτεινή και την εγγονούλα της???

Τι λέτε κορίτσια???

Εγώ είμαι μεσα και διαθεσιμη Ευα μου..Αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, θα χαρώ πολύ!!

Κοριτσάκια μου κουράστηκα και νυσταξα.λέω να σας αφήσω να πάω να κοιμηθώ!!!!

Φιλάκια και ονειρα γλυκά....και απονύρευτα!!!!!:P:p:p Τα λέμε αύριο.

και σκεφτειτε αυτό που σας είπα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα μου τελεια η προσκληση αλλα με την μικρη δεν παω πουθενα, αυτη την εβδομαδα λιγο δυσκολο μια και τα πρωινα εχω babysitting και τα Χριστουγεννα μεσημερι τραπεζομα. η Βικυ θα φυγουν ταξιδακι 26 εως 29 και οπως καταλαβενεις δυσκολο. εκεινη την περιοδο θα ανεβασουμε και πυρετο απο το εβολιο που καναμε την Παρασκευη

ναι Πετρουλα απο 9 ετων εως το 20 δηλαδη πριν 30 χρονια, αλλα εχω καλους φιλους απο το γυμνασιο που χασαμε επαφη καθολου

Αρα υπήρξε δυνατη φιλία και σχέση...Δεν κρατας μια σχεση τόσα χρόνια, έτσι για πλάκα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...