Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχεις κι εσυ τα δικια σου Πετρουλα...

Εγω τον γυναικολογο μου τον γνωρισα οταν εμεινα εγκυος. Ειχα εναν αλλο πιο πριν αλλα δε μου γεμιζε το ματι... Κι εγω τον αισθανομαι πολυ κοντα μου, μονο καλα λογια εχω να πω... Δε με εστειλε για καισαρικη παρολο που ημουνα με πονους 18 ωρες... Ηταν διπλα μου συνεχεια, πολυ cool αλλα μου ενεπνεε και εμπιστοσυνη. Το μονο σπαστικο ηταν που ειναι και αυτος και ο αντρας μου τελειωμενοι ολυμπιιακοι κα σε καθε ραντεβου, αλλα ακομα και την ωρα που γενναγα, λεγανε για την ομαδα τους!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ετσι ακριβώς Νατασα!!!Δεν το πιστευω...και οι δικοι μου Αριανοί!!!Μετα απο καθε ραντεβού έλεγαν τις εξελίξεις και τις μεταγραφες της ομαδας και δεν προλάβαινα η κακομοιρα να ρωτησω τπτ γιατι ειδοποιουσε η γραμματεας για το επόμενο ραντεβου!!Και ναι την ώρα που γεννούσα και εγώ εκεινη ελεγαν για τον Αρη που κερδισε σε ματς με μια ισπανικη ομάδα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι ακριβώς Νατασα!!!Δεν το πιστευω...και οι δικοι μου Αριανοί!!!Μετα απο καθε ραντεβού έλεγαν τις εξελίξεις και τις μεταγραφες της ομαδας και δεν προλάβαινα η κακομοιρα να ρωτησω τπτ γιατι ειδοποιουσε η γραμματεας για το επόμενο ραντεβου!!Και ναι την ώρα που γεννούσα και εγώ εκεινη ελεγαν για τον Αρη που κερδισε σε ματς με μια ισπανικη ομάδα....

Πωπω ιδιοι!!! Αντρες.... Οσο χρονων κι αν ειναι εχουν το ιδιο μυαλο... Κι εμενα την ωρα της γεννας ελεγαν για μεταγραφες..... Αισχος!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Η αληθεια είναι οτι αν δεν είχα αυτον ον γιατρό (ψυχολογικα) δεν θα την πάλευα με τπτ..Κι εμενα ήταν πολύ κατα της καισαρικής και περιμεναμε 14 ώρες τον σκατούλη να κανει την εμφανιση του..Απο τις 8 (πρωί) γέννησα 11.30 (βραδυ) φυσιολογικά..Τι του ηταν να με ρίξει στο χειρουργείο και να ξεμπερδευει απο το μεσημερι κιόλας....

Απλά μωρε τον καταλαβα κι εκεινον..Ειχε την οικογενεια του, ήθελε να κν τις διακοπές του..δεν θα ήμουν εγώ θα ήταν καποια άλλη..

Λοιπον ομορφες την κανω κι εγω! Ειναι και 12 και δεν ξερω τι ωρα θα μου κανει την τιμη το καμαρι μου να ξυπνησει αυριο... Συνηθως τις Κυριακες μου το φυλαει και ξυπναει απο τις 7...

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη καλά να περάσεις βρε!!!!!:P:p:p

Εγώ κορίτσια τον γυναικολόγο μου τον ξέρω χρόνια και τον εμπιστεύομαι πολύ.Είναι πολύ ομηλιτικός και πολύ γλυκός στους τρόπου του.Τον ίδιο έχει και η αδελφή μου είναι δηλ.οικογενειακός μας γιατρός.Και εγώ κορίτσια πήγα με πρόκληση γιατί είχα μπει σον 10ο μήνα και για το λόγο όι η ραφαέλα ήταν πολύ ψηλά και δεν κατέβαινε και από την άλλη πόνοι δεν μου έρχονταν κάναμε τελικά καισαρική.Πάνως το προσπαθήσαμε αλλά....

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς Stone μου αύριο θα βγούμε για ψώνια.Θα πάρουμε και τα ανηψάκια μου που τον έναν τον έχουμε βαπτίσει εμείς και θα πάμε για τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα δωράκια.Θα πάρω και ο άλλο βαπτηστήρι μου και θα αγοράσω και την Ραφαέλα ένα παλτουδάκι που θέλω και παπούτσάκια.Δηλαδή όλη μέρα στους δρόμους.Τώρα μετά τα ψώνια δεν ξέρω ακόμη.

Εσεις???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμείς βγάλαμε το πρόγραμμα το απόγευμα..Θα πάμε COSMOS, έγώ ήθελα μες την πόλη, αλλά ο συζ., ήθελε να πάμε εκεί για να μην περιφερόμαστε έξω και μετα θα πάμε για φαγητό εκέι εχει ανοιξει ενα πολύ καλό, μου διαφευγει το όνομα του, εκει που ήταν παλια το ΜΕΛΑΘΡΟΝ..Μετα θα μας επιστεψει ο συζ. και εκεινος θα πάει να δει το ματς Αρης-Ολυμπιακός...:mad::-x

Αυτά από τον καλό μου! Είπε να σας κεράσω μια γύρα εκ μέρους του! :lol:

rumepera.jpg w416.png

(τόση ώρα με πεταγε έξω ρε γμτ..)

Νατάσα και Νίκη καλό βράδυ!

Εμένα ο γυναικολόγος μου είχε σώσει την αδερφή μου από μία αποβολή που είχε και κόντεψε να πεθάνει επειδή ο άλλος γιατρός που είχε την είχε αφήσει στο έλεος του Θεού...Είναι φοβερός άνθρωπος, ήρεμος, πάντα διαθέσημος μόνο που είναι λίγο ξεχασιάρης...εγώ θα πήγαινα για πρόκληση το πρωί και το προηγούμενο βράδυ πριν μπω με έπιασαν πόνοι. Πήγα στις 11 και η Εύα δεν κατέβαινε...Θα μπορούσε κάλλιστα να με πάει για καισαρική μιας και ήταν το δεύτερο σερί ξενύχτι για εκείνον (μάλιστα στους δικούς μου το είχε πει ότι μάλλον πάμε για καισαρική και εμένα μου έλεγε ''όλα καλά''). Τελικά περίμενε και στι 5 το πρωί γέννησα φυσ/κα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εμείς αν έχει καλό καιρό θα κατέβουμε για βόλτα με την Εύα εδώ στο Περιστέρι, έχει και καρουζέλ και παγοδρόμιο κλπ. και θα πάμε να βρούμε και τους νονούς της που θα πάνε να της ψωνίσουν.

Αν βρέχει δεν ξέρω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...