Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

fast

Θα ρωτήσω την ανίψια μου για την διατροφή της και θα σου πω.

Το καλοκαίρι πήγε και σε μια ιριδολόγο όπως και εγώ, λοιπόν μας είπε απιστευτα πράγματα και η διατροφή της είναι τέλεια ότι διάβασε στην ίριδα του ματιού ήταν ότι πρόβλημα και ενόχληση εχουμε

Πως γινεται αυτο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ τα ποπ κορν και το καλαμποκι γενικα εχουν φλοιο... Ο φλοιος το τσακιζει το εντερο. Και στα οσπρια ο φλοιος ειναι το θεμα... Σε εφτιαξα ε???

Με σακατεψες...:(:(:(:(:(:(

:-P:-P

Αυτό για το ποπ κορν δεν το ήξερα! Δεν πολυτρώω κιόλας και δεν το είχα προσέξει!

Κορίτσια εγώ σας λέω πάντως να το προσπαθείτε ξανά και ξανά με την κουβέντα, όσο και να δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή ότι σε ''γράφουν'' αυτά ακούνε και λαμβάνουν. Και η Εύα μη φανταστείτε ότι παντα κάθεται και με ακούει με προσοχή..με προσοχή μεγάλη με ακούει μόνο το βράδυ, όλη την υπόλοιπη μέρα εγώ τα λεώ κι εκείνη λέει ..τα δικά της! :lol: Να όμως που τελικά πιάνει. Αλλά σας ξαναλέω, πολυυυυυυυυ κουβέντα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Νίκη μου βλέπουμε τη Μάχη των Νυφών και έχει πολύ πλάκα.Είναι πολύ ευχάριστο!!!!

Εχει να κάνει με τον γάμο δύο φιλενάδων.

Αιντε κορίτσια στην υγειά μας!!!!

493954v5pge1abf1.gif

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Με σακατεψες...:(:(:(:(:(:(

:-P:-P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα μωρε, ολα μια συνηθεια ειναι!!!

Λοιπον ρωτα τον παθολογο σου για τα duspatalin. Εμενα με βοηθανε πολυ. Και δεν ειναι δυνατα χαπια. Τα εχω παντα στην τσαντα μου. Και αμα φαω ποπ κορν στο σινεμα ας πουμε και νιωσω οτι αρχιζει ο πονος χτυπαω ενα και σωζομαι!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

arma..την τελευταια φορα που πηγα στην παιδιατρο μου ειπε συγχαρητηρια και εγω φουσκωσα η κουκουβαγια. Ο λογος ηταν οτι του μιλαω συνεχεια και ετσι πρεπει να κανω και μου εξηγησε οτι το γεγονος οτι τα παιδια μου ειναι ησυχα οφειλεται σε αυτο.. Γενικα τους μιλαω παααρα πολυ.. ομως ειναι και στο ποσο ευκολα το αντιλαμβανεται το καθε παιδι αυτο που του λες.

stone γιατι σε εστειλε για προκληση?

Γιατί αρχικα πήγα σε αυτόν στην 5 εβδομαδα κύησης και η προηγουμενη γυναικολογος που είχα πάει μονο μια φορα είχε διαγνώσει "δικερη μητρα".

Επειδη εμενα καθολου δεν μου αρεσε ο τροπος που μου τα παρουσιασε, δεν την πίστεψα και επισκέφτηκα τον σημερινό γιατρό μου..Εκεινος, στην εβδομαδα που ήμουν πια μου είπε οτι δεν μπορούσε να δει κτ τετοιο μιας και το εμβρυο δεν του αφηνε να εχει καθαρη εικόνα, μου επισημανε όμως οτι πρεπει να πάμε πολύ συντηρητικά, να σταματησω τη δουλειά και να ξεκουραζομαι πολύ..Σε περίπτωση ου είχε δικιο η προηγουμενη γυναικολογος να προλάβουμε τα χειρότερα..Επίης μου είπε οτι αν είναι ετσι, η θα γεννησω με καισαρική ή με πρόκληση,προκειμενου να μην ταλαιπωρηθούμε (εμβρυο και μαμα) αν φτασουμε μεχρι 35 εβδομαδα..Για να μην σας τα πολυλογώ είχα μια πολύ καλή εγκυμοσυνη με πολύ προσοχή απο μερους μου και στο τελος μου είπε θα πάμε με προκληση για να δουμε τα ορια της μητρας..Εγω χάρηκα μιας και απεφυγα την καισαρική, όμως μετα μου μπηκαν σκεψεις " γιατι να πάω με πρόκληση και να μην αφησουμε να εξελιχτεί μονο του, αφου ως εδώ όλα καλά;;;" και του τις εξεφρασα....Εκεινος με λίγη δυσκολία μου εκμυστηρευτηκε οτι επρεπε να φυγει σε διακοπές....

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί αρχικα πήγα σε αυτόν στην 5 εβδομαδα κύησης και η προηγουμενη γυναικολογος που είχα πάει μονο μια φορα είχε διαγνώσει "δικερη μητρα".

Επειδη εμενα καθολου δεν μου αρεσε ο τροπος που μου τα παρουσιασε, δεν την πίστεψα και επισκέφτηκα τον σημερινό γιατρό μου..Εκεινος, στην εβδομαδα που ήμουν πια μου είπε οτι δεν μπορούσε να δει κτ τετοιο μιας και το εμβρυο δεν του αφηνε να εχει καθαρη εικόνα, μου επισημανε όμως οτι πρεπει να πάμε πολύ συντηρητικά, να σταματησω τη δουλειά και να ξεκουραζομαι πολύ..Σε περίπτωση ου είχε δικιο η προηγουμενη γυναικολογος να προλάβουμε τα χειρότερα..Επίης μου είπε οτι αν είναι ετσι, η θα γεννησω με καισαρική ή με πρόκληση,προκειμενου να μην ταλαιπωρηθούμε (εμβρυο και μαμα) αν φτασουμε μεχρι 35 εβδομαδα..Για να μην σας τα πολυλογώ είχα μια πολύ καλή εγκυμοσυνη με πολύ προσοχή απο μερους μου και στο τελος μου είπε θα πάμε με προκληση για να δουμε τα ορια της μητρας..Εγω χάρηκα μιας και απεφυγα την καισαρική, όμως μετα μου μπηκαν σκεψεις " γιατι να πάω με πρόκληση και να μην αφησουμε να εξελιχτεί μονο του, αφου ως εδώ όλα καλά;;;" και του της εξεφρασα....Εκεινος με λίγη δυσκολία μου εκμυστηρευτηκε οτι επρεπε να φυγει σε διακοπές....

:?:-?:?:-?:? τι να πει κανεις.....

τσιν τσιν Ευα μου

. Fast φωτογραφίζει την ίριδα του ματιού και μετά την κάνει μεγέθυνση και την μελέτα. Η ίριδα δείχνει τα πάντα στον οργανισμό μας. Δεν το πίστευα τόσο πολύ αλλά η κοπέλα είναι αστέρι. Αλλά αργά την ανακάλυψα έφυγε πίσω στην πατρίδα της είναι Ελληνιαυστραλεζα κατά σύμπτωση και όταν με το καλό του χρόνου θα πάω να την επισκευτώ

Νίκη όντως τα duspatalin είναι πολύ καλά. Κι εγώ αυτά πέρνω όταν με πιάνει.

ΘΑ τα εχω υποψιν μου.... θα ρωτησω και τον γιατρο..

Κοριτσια σας φιλω εγω..καλο βραδυ και καλη συνεχεια.. Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε γιατι ειχα καιρο να "φλυαρυσω" μαζι σας.

Φιλια πολλα και στην υγεια σας

Εχεις κι εσυ τα δικια σου Πετρουλα...

Εγω τον γυναικολογο μου τον γνωρισα οταν εμεινα εγκυος. Ειχα εναν αλλο πιο πριν αλλα δε μου γεμιζε το ματι... Κι εγω τον αισθανομαι πολυ κοντα μου, μονο καλα λογια εχω να πω... Δε με εστειλε για καισαρικη παρολο που ημουνα με πονους 18 ωρες... Ηταν διπλα μου συνεχεια, πολυ cool αλλα μου ενεπνεε και εμπιστοσυνη. Το μονο σπαστικο ηταν που ειναι και αυτος και ο αντρας μου τελειωμενοι ολυμπιιακοι κα σε καθε ραντεβου, αλλα ακομα και την ωρα που γενναγα, λεγανε για την ομαδα τους!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

ΘΑ τα εχω υποψιν μου.... θα ρωτησω και τον γιατρο..

Κοριτσια σας φιλω εγω..καλο βραδυ και καλη συνεχεια.. Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε γιατι ειχα καιρο να "φλυαρυσω" μαζι σας.

Φιλια πολλα και στην υγεια σας

Καλό βραδυ Φαστ και με το μαλακό,ε.....:tongue::tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...