Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ αφινιασατε!!!!

Σας διάβασα...ουφφφφ!!Φωτεινή να φανταστεις οτι πριν ερθω τσιμπισα ντοματούλα και λιγες ελίτσες και νομιζα οτι με επιασε..Τι φαγητα είν'τούτα;;Στο τσακιρ κεφι πάντως μου είσαι σήμερα!!!

Αρμα, με γεια το κουρεμα!!!Και ο δικος μου κάθεται με προσοχή και ηρεμία..

Νίκη, ακομη εδώ είσαι καλέ;;Πήγαινε βρε παιδι μου, μη σου κοιμηθεί κι οσυζ. μαζι με τα παιδιά!!!

Και εγώ με το γυναικολογο μου διατηρω αριστες σχεσεις, άλλωστε2 άλλαξα για να καταλήξω σε αυτόν. Λίγο είχα πικραθεί (και του το είπα) που με εστειλε με προκληση, αλλά το καταλαβε και εκείνος και το συζητησαμε..Και με το θηλασμό με στηριξε αρκετα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

arma εμενα πρεπει να με πειραξαν ξηροι καρποι..ετρωγα πολλους γιατι δεν προλαβαινα να φαω φαγητο και τους ειχα μπροστα στη κουζινα οποτε ολο ετρωγα και απο λιγους.

eva καλωσορισες...

Βρε arma μου εγω οσο και αν του μιλαω και αν του εξηγω..εχω την εντυπωση οτι παει ...στον τοιχο εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.

Κι εγω το νιωθω αυτο καμια φορα... Εγω του μιλαω κι εκεινος σηκωνεται και φευγει, μου γυρναει την πλατη, παει να καταστρεψει κατι κτλ... Με γραφει κοινως. Στην αρχη ανησυχουσα, αλλα επειδη εχω πολλους συναδελφους που εχουν αγορια στην ιδια ηλικια με καθησυχασαν ολοι... Κι εκεινων τα ιδια κανουν! Ειναι και μπουνταλαδες μωρε τα περισοοτερα αγορια. Αυτο μου το λεει ο παιδιατρος!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι κι εγω ολα τα απιθανα και κυριως οσα ειναι ψυχοσωματικα, τα εχω ολα... Σιγα μη δεν τα ειχα... (κολιτιδα, ημικρανιες)!

Κράτα με να σε κρατώ ν'ανεβούμε στο βουνό! :lol:

.

Βρε arma μου εγω οσο και αν του μιλαω και αν του εξηγω..εχω την εντυπωση οτι παει ...στον τοιχο εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.

Να είσαι σίγουρη ότι κάτι που το επαναλαμβάνεις συνέχεια δεν πάει στον τοίχο! Και εγώ έτσι πιστεύω πολλές φορές αλλά στο τέλος πάντα μου δείχνει αλλες φορές αμέσως αλλες φορές μετά από πολλές μέρες ότι το έχει ''πιάσει'' το νόημα.

Καλώς την Εύα μας!

Εγώ δεν ξέρω αν θα κάτσω για πολύ..ξαναέκανε κακά η Εύα ενώ κοιμόταν, την άλλαξα αλλά τώρα γκρινιάζει. Την αφήνω λίγο και θα δω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Fast όταν κοιμηθεί, μετά δεν έχει φόβο να ξυπνήσει, θα την πάρει ο ύπνος γρήγορα?

Ναι ναι πεφτει για υπνο βαθια και συνηθως κοιμαται μεσα στο μισαωρο..

ana ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω..ειναι μπουνταλαδες τα αγορια...

Τους μιλας και ειναι 3 πουλακια καθονται..απο μωρα μεχρι ...μεγαααλααα μωρα

arma εμενα πρεπει να με πειραξαν ξηροι καρποι..ετρωγα πολλους γιατι δεν προλαβαινα να φαω φαγητο και τους ειχα μπροστα στη κουζινα οποτε ολο ετρωγα και απο λιγους.

Α, ναι και ξηροι καρποι! Εννοειται! Ξεχασα να στο γραψω... Και κυριως οι πασατεμποι. Με στελνουν λεμε!!! Α, και το ποπ κορν...:wink:

t7fQp3.png

stone μη φοβασαι δεν θα κοιμηθει..παιζει προ 10.. (που του ειχα παρει δωρο αν θυμαστε) και ειναι διπλα μου οποτε το ελεγχω το θεμα ...

Και εμένα pro παίζει τώρα! :lol:

stone όλα καλά?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Α, ναι και ξηροι καρποι! Εννοειται! Ξεχασα να στο γραψω... Και κυριως οι πασατεμποι. Με στελνουν λεμε!!! Α, και το ποπ κορν...:wink:

Οχι και το ποπ κορν..ελεος...:-(:sad: τι θα τρωω απο αυριο?

fast

Θα ρωτήσω την ανίψια μου για την διατροφή της και θα σου πω.

Το καλοκαίρι πήγε και σε μια ιριδολόγο όπως και εγώ, λοιπόν μας είπε απιστευτα πράγματα και η διατροφή της είναι τέλεια ότι διάβασε στην ίριδα του ματιού ήταν ότι πρόβλημα και ενόχληση εχουμε

Οχι και το ποπ κορν..ελεος...:-(:sad: τι θα τρωω απο αυριο?

Ρε συ τα ποπ κορν και το καλαμποκι γενικα εχουν φλοιο... Ο φλοιος το τσακιζει το εντερο. Και στα οσπρια ο φλοιος ειναι το θεμα... Σε εφτιαξα ε???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...