Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπροκολο ογκρατεν?

εγω εκανα ψαροσουπα σημερα για την μικρη κ την τσακισε!εμεινα εκπληκτη.εκανα μια αλλη εκδοχη που το ειδα στο greekmasa..

αλεσα ολα τα λαχανικα κ προσθεσα σουπιτσα μετα κ της αρεσε

Εγω παντα ετσι το κανω το ψάρι εκτος και το κανω στον φουρνο.

Σημερα γιγαντες γιοκ ουτε εναν δεν τους παει καθολου

Το κοτοπουλο με το ρυζι και το χθεσινο μπροκολοφαγακι τα τσακισε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για εμας εκανα μακαρονια με κιμα μοσχαρισιο.

Και εμείς τετοιο φαγακι φάγαμε.. Κοιμηθηκε ο μικρός και ο μπαμπας μας ετοιμάζεται να φύγει..Το πρόγραμμα για σήμερα έχει πλυντήριο, λίγο σίδερο, το απόγευμα θα ερθει η γυναίκα που καθαρίζει και εγώ θα πάρω το μικρο να πάμε σε μια φίλη μου με 3 παιδακια (της οποίας θα βαφτίσω το 3 παιδακι τον άλλο μήνα)..Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο σπίτι με 3 παιδια, το μεγαλύτερο 3 και το μικροτερο 17 μηνών (ο σκατούλης μου)- ( το κουτσικο δεν μετραει είναι 2,5 μηνών)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπον τωρα που συγκεντρωθηκα σας διαβασα.

Αρμακι μου περαστικα!Δεν εχω προσωπικη εμπειρια κανε οτι σου λενε τα κορτισια και βαλε και την κρεμα.

Βατραχακι μου τι επαθε το παιδι?Περαστικα βρε παιδι μου..

Pikoulinaki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Αληθεια κανα νεοτερο απο τη μικρουλα της εχουμε?

Ξεχασα τα υπολοιπα..εδω γυρω θα ειμαι...τωρα καθησα για τα καλα χαχαχα

Α Σουλιτσα αφου ειναι η μικρη καλα αυτο εχει σημασια..σας εμεινε η λαχταρα μονο..

Και εμενα τις προαλλες της επεσε της πεθερας μου πανω στο τραπεζακι του σαλονιου και καμαρωνε οτι μεγαλωσε και 5 παιδια..μολις της εκανε ενα αεροπλανικο ο Γρηγορης παρτον κατω..

Αφου της λεω ..δε θελει αγκαλιες αστον να παιξει και κυνηγα τον αν μπορεις να διασκεδασει.. εκεινη νομιζει οτι οΓρηγορης θα κατσει αγκαλια που δεν εκατσε ουτε νεογεννητο..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια καλησπερα,

η Βικυ εφτασε και λεει ειναι παρα πολυ ωραια,η Φωτεινουλα ειναι καλα, ειναι ολο απο πισω μου δεν μπορω ουτε στο μπανιο να παω. τα χερια μου δεν τα νοιωθω απο τον πονο με πονανε πολυ και ολοι μερα ειμαι με τα αντιφλεγμομωδης φαρμακα. δεν προλαβαίνω να σας διαβασω μια και η Καλλη μου εχει παρει το lap top γιατι ειναι στης Βικυς το σπιτι ως baby sitter του Μπετοβεν, και δεν μπορω να ειμαι στο δωματιο με το computer γιατι η Φωτεινη πιανει τα παντα.

Στο θεμα του φαγητου θελει παλι τρεξιμο και με το ζορι θα φαει 180γρ φαι κραταει σιλουετα,,,,ειπαμε εμοιαξε την αλλη γιαγια, εχετε κανενα νεο για το πικουλινο-κουκλακι? εγινε η επεμβαση?

περαστικα στον Τιμουλη,,,Σαρδελακι καλο δρομο να εχεις1284880jtov6v4a1d.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Επηξα σημερα, τα εχω δει ολα!

Βλεπω ειμαι η μοναδικη χωρις τικερακι, θα το παλεψω το απογευμα απο το σπιτι... Ειμαι και σκραπας σε κατι τετοια, να δω ποσα τεστ θα χρειστει να κανω...

Πικουλινακι χρονια σου πολλα!!! Ο,τι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Βατραχακι μου περαστικα σας! Αντε να περασει το τριημερο να ησυχασετε!

Θελω τη συνταγη για το μπροκολο παρακαλω! Εχω ενα στο ψυγειο και πρεπει να το κανω αμεσα πριν χαλασει! Ριτα, μη μας ξεχασεις, ε????

Λοιπον αποφασισα την παραπανω Κυριακη να στολισω το σπιτι χριστουγεννιατικο. Μηπως ειναι πολυ νωρις??? Εσεις ποτε θα στολισετε??? Ρωταω γιατι εχω τον αντρα μου που με λεει τρελη! Ακου τρελη...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Θελω τη συνταγη για το μπροκολο παρακαλω! Εχω ενα στο ψυγειο και πρεπει να το κανω αμεσα πριν χαλασει! Ριτα, μη μας ξεχασεις, ε????

Λοιπον αποφασισα την παραπανω Κυριακη να στολισω το σπιτι χριστουγεννιατικο. Μηπως ειναι πολυ νωρις??? Εσεις ποτε θα στολισετε??? Ρωταω γιατι εχω τον αντρα μου που με λεει τρελη! Ακου τρελη...:rolleyes:

Νατασα την εχω δωσει για δημοσιευση στο γρικμασα αυριο θα τη δεις για να μην την ξαναγραφω τωρα.

Σημερα εριξα εναν μπεκρη μεζε στο γκριμασα.

Οσο για τα Χριστουγεννιατικα εγω παιζει να στολισω σε 15 μερες ή θα το καθυστερησω λιγο ..δε ξερω τι ειναι καλυτερο να τα βαζω σιγα σιγα να τα συνηθισει ο μικρος ή μια και εξω..

Απο τωρα παντως δε θα στολιζα ειναι νωρις και δε θα φτουρησει νομιζω χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οκ Ριτα μου, αυριο λοπον!

Εγω θα στολισω τις 22/11. Με βολευει η Κυριακη, μπας και ειναι και ο αντρας μου σπιτι και βοηθησει και λιγο... Το επομενο σκ εχουμε μια υποχρεωση, θα λειπει και η μαμα μου, οποτε μετα παει για αρχες Δεκεμβριου που μου φαινεται αργα... Τωρα ως προς το τι θα φτουρησει, ασε πονεμενη ιστορια! Βλεπω να κανουμε Χριστουγεννα χωρις δεντρο...:D

t7fQp3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα.

Πικουλινάκι, χρόνια πολλά κοπέλα μου. Να είσαι πάντα γερή για να μεγαλώσεις τα τα μωρά σου.

Σούλα τι τραβάς βρε κοριτσάκι μου τις γιαγιάδες και εσύ. Γι' αυτό καμιά φορά λένε ότι είναι καλύτερα στον Παιδικό. Δεν έχουν και υπομονή μωρέ οι μεγάλοι άνθρωποι...........

Ριτάκι το μπρόκολο πώς το έκανες ογκρατέν; Εμείς τρώμε το κουνουπίδι πανέ. Μούρλια είναι.

Arma για τον έρπη είναι καλή και η fenivir. Δεν έχω βγάλει ποτέ αλλά ταλαιπωρείται η μαμά μου συχνά και ο αντρούλης μου.

Εμείς κορίτσια λέμε να στολίσουμε το τελευταίο ΣΚ του Νοέμβρη. Λοιπόν ακούστε τι μου είπαν στο Σταθμό. Να στολίσω το Δέντρο μαζί με την Αλεξάνδρα, γιατί αν το κάνω όταν αυτή δεν είναι σπίτι, το πιθανότερο είναι να τρομάξει όταν το δει. Αν όμως ζήσει όλη τη διαδικασία όχι. Επίσης να μην ανάψουμε φωτάκια από την πρώτη μέρα. Να αφήσουμε ένα 24ωρο για να το συνηθίσει. Αυτά. Να φανταστείτε που σχεδίαζα να πάρω άδεια και να το κάνω. Τώρα που το σκέφτομαι όμως έχουν δίκιο. Ένα δέντρο μέσα στο σπίτι, και μάλιστα να έχει φώτα και να λέει τα κάλαντα είναι τρομαχτικό. ;););););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...