Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Από όλα το τραπέζωμα τους στρόγγυλους λουκουμάδες λιμπήστικα. Όταν πήγα Αυστραλία το 2007, με 4 φίλες μου πήγαμε ένα Σαββατοκύριακο στο Sydney, εκεί έχει τους πιο τέλειους λουκουμάδες που έχω φάει στην ζωή μου και πουλούντε μόνο εκεί πουθενά αλλού, μα τέτοια γεύση και πως έλειωναν στον στόμα δεν θα το ξεχάσω πότε, και η συνταγή είναι επτασφράγιστη

Ε ρε και να'χαμε απο 2 ντονατς η καθεμια και να τα τσακιζαμε!!!

Φωτεινη πιστεψε με, αν δεν ειχα πολυ καλο μεταβολισμο με τοσο που τρωω δε θα επρεπε να χωραω να περασω απο την πορτα!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Άρμα όντως φαίνονται ζαχαροπλαστείου τα γλυκά σου, έχουν τέλειο σχήμα!

Άντε καλε! Μη λες τέτοια!!!χαχαχαχα!!!

Καλορίζικο το στεγνωτήριο!!!!!

Πηραμε τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις του Χρηστακου κααιιιιιιιιιι ναι !!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Μπράβο βρε joa μου! Χάρηκα πάρα πολύ!

Τι κανετε?

Ολο το πρωι βολταρα με τον γιο μου!Πηγαμε σε κατι παιδακια φιλους μετα ολοι μαζι βολτα, ειδαμε αη Βασιληδες μονο ο γρηγορης δεν εκλαψε με τον Αη Βασιλη (η πλυση εκγεφαλου που λεγαμε...χαχα)του εκανε πως κουναει την κουδουνα του,τον χαιδευε του ''μιλουσε'',στο τελος εσκασε και ενα φιλακι!Αντε να δουμε οταν θα μας χτυπησει το κουδουνι μας τι θα πει ο μικρος...

Ριτάκι όσο και να μας το αποδεικνύουν τελικά τα ζουζούνια μας ότι η ''πλύσηη εγκεφάλου'' έχει αποτελέσματα εμείς αν δεν το βλέπουμε δεν θα το πιστεύουμε!χαχαχα! Και σε εμάς έπιασε και κμε το κομμωτήριο, θα τα πω πιο κάτω...

Φώτο στο μάσα δεν ξέρω πως να βάλω. Πάντως και τα μελομακάρονα που έφτιαξα εγώ μοιάζουν με τα δικά σου οπότε μπορώ να βάλω κι αυτά εκτός από τους κουραμπιέδες. Να μου πεις πως θα το κάνω.

Arma σίγουρα θα μας περάσετε στα δόντια. Σε ένα μήνα μέσα θα τα έχει βγάλει όλα.

Όχι μωρέ giovanna μου και να σας περάσουμε! Μέσα σε ένα μήνα βγάλαμε 5! (σήμερα το είδα το 5ο..) Έχουμε πολύυυυυυυυυυυ μέλλον ακόμα..

Ελπίζω το κοριτσάκι σου αύριο να είναι περδίκι και όλο αυτό να ήταν από τα δόντια!

Φωτεινηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! Τι να πω γι'αυτό το τραπέζωμα σήμερα??? Μας σκλαβώνεις! Η Βίκυ τα κατάφερε τελικά με το σπιτάκι?

fast καλό μασλαζ και καλή............συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Νατάσα μη τυχόν αφήσεις τον άντρα σου να σου πάρει τον υπολογιστή αν ξυπνήσει! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

fast

Να το απόλαυσης και να χαλαρώσεις με το μασάζ για τα επακόλουθα

Αυτο εχω σκοπο Φωτεινη μου... να κοιμηθουν πρωτα τα τεκνα

και μετα η χαλαρωση...

Ας πω και κατι για να περασει λιγο η ωρα...

με επιασε μια μερα ενας πονος φριχτος στη δουλεια ...ηταν στη μεση αριστερα ..και νομιζα οτι ηταν το νεφρο παλι..αρχισα να παιρνω τηλ στο γυναικολογο ,σε παθολογο..τελικα πηγα στον παθολογο που εχουμε εδω και ενα χρονο (με τον οποιο παρεπιπτωντος εχω παθει πλακα σαν γιατρο) και αφου με εξετασε πολυ προσεκτικα και με εστειλε για μια αναλυση ουρων η οποια βγηκε καθαρη διεγνωσε σπαστικη κολιτιδα αν τα λεω καλα.. ενα "προβλημα" στο εντερο. Μου εδωσε χαπια για 10 μερες. Ειμαι πολυ καλυτερα αλλα το σχολιαζω γιατι ταλαιπωρουμαι με αυτον τον πονο κοντα 1 χρονο τωρα και δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ταν απο εκει.. νομιζα το νεφρο..

Να πω και για τον γυναικολογο μου γιατι το εθιξε η Ριτα το θεμα.. Ριτακι μετα απο 2 παιδια και πολλα πολλα προβληματα που μου εχει λυσει ο συγκεκριμενος (μεχρι και για το τελευταιο αυτος μου ειπε οτι δεν πιστευει να εχει σχεση με γυναικολογικο θεμα και να παω σε παθολογο) τον ακουω "τυφλα" και νιωθω πολυ "δεμενη" μαζι του. Ειναι μια "σχεση" (μη με παρεξηγησετε) τυφλης εμπιστοσυνης γιατι πραγματικα τον θεωρω κορυφη στο ειδος του και κυριως ηταν διπλα μου σε οτιδηποτε και αν χρειαστηκα. (του εχω τηλεφωνησει 2.30 ωρα τη νυχτα γιατι κοντευα να πεθανω απο ημικρανιες αφου ειχα πιει οτι φαρμακο υπαρχει και μου ελυσε το προβλημα σε 20 λεπτα παρολο που δεν ειχε σχεση με την ειδικοτητα του.Ευτυχως δεν κοιμοταν ο ανθρωπος..ηταν σε ενα γλεντι)

Καλως η κακως η οικειοτητα που νιωθει μια γυναικα για τον γυναικολογο που της εχει ξεγεννησει 2 παιδια ειναι λιγο λιγοτερη απο οτι για τον αντρα της. Ετσι νιωθω εγω τουλαχιστον.

Ας πω και κατι για να περασει λιγο η ωρα...

με επιασε μια μερα ενας πονος φριχτος στη δουλεια ...ηταν στη μεση αριστερα ..και νομιζα οτι ηταν το νεφρο παλι..αρχισα να παιρνω τηλ στο γυναικολογο ,σε παθολογο..τελικα πηγα στον παθολογο που εχουμε εδω και ενα χρονο (με τον οποιο παρεπιπτωντος εχω παθει πλακα σαν γιατρο) και αφου με εξετασε πολυ προσεκτικα και με εστειλε για μια αναλυση ουρων η οποια βγηκε καθαρη διεγνωσε σπαστικη κολιτιδα αν τα λεω καλα.. ενα "προβλημα" στο εντερο. Μου εδωσε χαπια για 10 μερες. Ειμαι πολυ καλυτερα αλλα το σχολιαζω γιατι ταλαιπωρουμαι με αυτον τον πονο κοντα 1 χρονο τωρα και δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ταν απο εκει.. νομιζα το νεφρο..

.

Νικη εγω υποφερω απο σπαστικη κολιτιδα απο τα 17 μου περιπου... Ατιμο πραγμα... Να ξερεις παντως οτι ειναι κυριως ψυχοσωματικη. Σε εποχες εντονου στρες, με πιανει και δε με αφηνει. Οσο και να προσεχω τη διατροφη μου. Σε περιοδους ηρεμιας δεν εχω κανενα συμπτωμα... Τι σου εδωσε? Duspatalin???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Fast έτσι νιώθουμε εγώ και η Βίκυ με το γυναικολόγο μας, έχουμε τον ίδιο είναι στην δίκια μου ηλικία και μάλιστα όταν ο άνθρωπος επερνε ειδικότητα δούλευε στον άνδρα μου.

Μαρία το έκανε η Βίκυ αλλά δεν μπόρεσε να το στείλει για να το δούμε, το έχει πάει δώρο

ana μου ibutin 300 μου εδωσε... Δεν περναει τελειως ε? Κριμα...

Μπα... το σερνεις μαζι σου... Απλα παει κι ερχεται... Τωρα ομως που ξερεις τι ειναι δε θα πανικοβαλλεσαι... Οταν εισαι σε περιοδο κρισης να προσεχεις πολυ τη διατροφη σου!!!

t7fQp3.png

Να σας πω και τα δικα μας!

Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου!!! Πήγαμε κομμωτήριο και ήταν ΑΨΟΓΗ! Με το που μπήκαμε άρχισε να λέει ''βουμ βουμ''. Έψαχνε το αυτοκίνητο που της είχα πει ότι θα την κουρέψει πάνω η κομμώτρια. Το βρήκε και ανυπομονούσε ν'ανέβει. Μετά πήγε στην αγκαλιά τς κομμώτριας(να φανταστείτε ότι τόσο γρήγορα δεν έχει ξαναπάει σε κανένα), της έβαλε και μια μπέρτα με παπάκι επάνω τρελλάθηκε η Εύα! Και η κομμώτρια έπαθε πλάκα, αφου φανταστείτε ότι της έκανε μέχρι και χτενισμα με το πιστολάκι! Το πρωί που ξύπνησε μου έδειχνε τα μαλλιά της! Της λέω ''κούρεψες τα μαλλιά σου και έγιναν όμορφα?''

''ναι! βουμ βουμ''(πάνω στο αυτοκίνητο). ''Ντέι ντέι'' λέει μετά.(είχε και ένα αλογάκι η κομμώτρια). Ναι, της λεώ εγώ, ανέβηκες και στο αλογάκι! ''μπαμπά'' λέει μετά και ξαναδείχνει τα μαλλιά(κουρεύτηκε και ο μπαμπάς της μετά). Μιλάμε τρελλός ενθουσιασμός!

Την αφήσαμε στη μαμά μου και πήγαμε για κάποια ψώνια και το απόγευμα ξεκινήσαμε για λητώ αλλά είχε κλείσει στις 6 και έτσι πήγαμε στον μουστάκα και της πήραμε το δώρο της. Της πήρα μία κουζίνα σαν της deleni (tefal) αλλά πολύ μικρότερη με 60 ευρώ.

(Deleni αυτή που πήρες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Ελπίζω να έχεις χώρο! Α, έκανε 150 ευρώ οπότε την πήρες σε τέλεια τιμή.)

Η Εύα ξεσάλωσε και την χάρηκα πολύ που έχει ξεθαρρέψει. Δεν την ένοιαζε ούτε ο κόσμος ούτε τίποτα. Έτρεχε πέρα δώθε αλλά ευτυχώς αγγιζε τα πάντα πολύ προσεχτικά και όταν της έλεγα σε κάτι ''μη'' έφευγε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω μόνο να μη μου τσιμπήσει καμιά ίωση γιατί έλεγα να μην την πάω σε κλειστό χώρο αλλά δεν κρατηθήκαμε τελικά..

Αυτά και τα δικά μας..Περάσαμε τέλεια σήμερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...