Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

Η χαμηλή ΑΜΗ δε σημαίνει απαραίτητα σύντομη κλιμακτήριο αλλά σίγουρα χαμηλή απόκριση ωοθηκών ποσοτικά στη διεγερση με ενεσεις και πολλές φορές, όπως αποδείχθηκε σε εμένα, ποιοτικά. Μη το βάζεις κάτω όμως. Βάλε ένα πρόγραμμα να δεις τις επιλογές σου.

εσύ έχεις ξεκινήσει την διαδικασία?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριχνω ενα σφουγαρισμα στα τακα τακα και περνω θεση, θα σας ετοιμσω και το τραπεζι

φωτεινη μου τετοια ωρα σφουγγαρισμα;απαπα

παντως θα σωθεις με το στεγνωτηριο οσοι περνουν μετα λενε οτι ειναι απο τις πιο χρησιμες συσκευες ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδεεεεεες!!!!!!!!!! Μόλις κοιμηθεί η Εύα θα έρθω κι εγώ για ποτάκι! Τώρα την έχω αφήσει να κάνει κακά μέχρι να σας διαβάσω. Έχω να σας πω και εγώ τα δικά μας! Ελπίζω να σας βρω όταν θα τελειώσω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

εεεεεεεεεε δεν παιζω!!!! Οργανωνετε ποτακι αλλα μαλλον θα λειπω!!! Ο αντρουλης μου θελει να μου κανει μασαζακι με λαδακι και αποκλειεται να αρνηθω την προσφορα..κακουργες ..σημερα βρηκατε!!!!

Βατραχακι μου θελει 3πλασιο χρονο να το κανεις σωστα μονη σου (για την αποτριχωση μιλαω) παρα να πας σε μια αισθητικο της γειτονιας να σου κανει.. Εγω παω σε αισθητικο για μπικινι καθε μηνα και εχω βρει την χαρα μου.. το ποδι συνεχιζω ξυραφι αλλα αν βελτιωθουν τα οικονομικα μπορει να τα κανω εκει και αυτα μαζι... το μπικινι μου το κανει σε 3-5 λεπτα οποτε αντε να θελει 15 μαζι με τα ποδια.

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι το εχεις στις πωλησεις Και εγω σκεφτηκα οτι αν χαλασει το πλυντηριο μου θα παρω με στεγνωτηριο.

Πολυ χαιρομαι που εχετε διαλογο με τα μικρα σας ..Εμεις εχουμε μεινει στις ιδιες λεξεις.. Καμια εξελιξη. Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα... θα θυμηθω ομως

κοριτσακια γεια σας και απο μενα.

ολη μερα ετρεχα με δουλειες αλλα προλαβα και πηγα κομμωτηριο..

αν τα καταφερω και εγω μεσα για το βραδυ

εγω παλι για κομμωτηριο 0 χρονος..θελω να κουρευτω και το σκεφτομαι...

Επισης να πω οτι σας θαυμαζω για τα γλυκα που φτιαχνετε..δεν εχω ουτε ορεξη ουτε κουραγιο φετος να κανω οτιδηποτε..ουτε καν να φαω.. εφερε ο πεθερος μου 2 κουτια γλυκα (μελομακαρονα και κουραμπιεδες) και μαλλον θα πεταχτουν οπως ηρθαν.Εχουν ηδη 1 εβδομαδα σπιτι και κανενας δεν εχει φαει.. Τελικα η οικογενεια μου ειναι εναντιον των γλυκων.

Διαφημίσεις

Λοιπον, εγω ηρθα! Ειμαι ολη δικη σας!!!:lol::lol::lol::lol: Ανοιγω το μπαρ και περιμενω τις πρωτες παραγγελιες!!!

Ο αντρας μου ροχαλιζει, ο γιος μου επισης... Ευχομαι μονο να μην κανει και ξυπνησει ο αντρας μου και μου παρει τον υπολογιστη μεσα απο τα χερια...

Νικη πιστεψε με αν ειχα κι εγω προταση για μασαζ θα την ειχα κανει και χωρις τυψεις μαλιστα!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Κυρία Φωτεινή τι τραπέζωμα είναι αυτό; ΣΟΥΠΕΡ!!

Κορίτσια θα ήθελα να βγω με την παρέα σας απόψε αλλά έχει βάλει ποτάκι ο αντρούλης μου για να το πιούμε παρέα και περιμένει. Αχ ευχηθείτε να είναι καλά η Αλεξανδρούλα μου αύριο. Σας φιλώ. Καλά να περάσετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλα Φωτεινη τι τραπεζωμα κι αυτο! Μας υποχρεωνεις!!!

Μου αρέσει που σκεφτόμαστε ακριβώς με το ίδιο τρόπο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...