Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπελιές τι μου κάνετε?

Εμείς πήγαμε σούπερ για να ψωνίσουμε και για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μαζί με τα κρεατικά μας έφυγαν παρακαλώ 300ευράκια! Ήταν αρκετά πράγματα αλλά και πάλι απορώ...Γινόταν όντως χαμός, και ο Γώγος είχε πολύ γκρίνια μάλλον τον πονάει η κοιλίτσα του γιατί έκανε ευκοίλια κάμποσες φορές!

Παρεπιμπτόντως Βατραχάκι δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα κι εγώ σήμερα στεγνωτήριο! Εσύ έπρεπε να δουλεύεις στις πωλήσεις πάντως, μας έπεισες όλες! Πήραμε ένα Siemens 470€ (καλά καταλάβατε μαζί με το σούπερ το δώρο εξαφανίστηκε!!!) και σκεφτόμαστε να το βάλουμε πάνω από το πλυντήριο! Ελπίζω να μπαίνει! Το έχει κάνει καμία?Έχετε βάλει κάποια τάβλα ενδιάμεσα?

Joa πολύ χάρηκα που οι εξετάσεις σας είναι μια χαρά!Αλήθεια αυτές οι εκδηλώσεις που λες σε ποιά πλατεία γίνονται?

Ο Γρηγοράκης και αγγλομαθής ε?Εμείς ακόμα παλεύουμε τις πρώτες λεξούλες στα ελληνικά! Θέλουμε μαθήματα!:wink:

Όσο για την αποτρίχωση, Βατραχάκι καλά στα λένε οι προλαλείσασσες, πήγαινε σε μια αισθητικό και μια χαρά πού να σκύβεις με την κοιλούμπα, άσε που αν βάλεις τον άντρα σου αυτός θα φοβάται περισσότερο και σε βλέπω να κολλάει το κερί στο πόδι και να μη ξαναβγαίνει!!!

Σας αφήνω σιγά-σιγά γιατί περιμένουμε το νόνο του Γώγου! Έχει να τον δει από 30/5 που παντρεύτηκε!!! Εμείς έχουμε ξαναβρεθεί μαζί του αλλά πιο αργά το βράδυ οπότε σήμερα λέει να έρθουμε κατά τις 8 (εννοεί 8.30) και του λέει ο Χ. ναι αλλά τότε το Γώγο δε θα προλάβετε να τον δείτε αφού 9 πάει για ύπνο! Καταλαβαίνω βέβαια ότι επειδή δεν έχουν ακόμα παιδί αυτά δεν μπορούν να τα καταλάβουν αλλά από την άλλη μου τη σπάει που τόσο καιρό έκανε να τον δει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Ιωαννα μου τελεια νεα! Πολυ χαρηκα! Μπραβο!!!

Πετρουλα τιποτα δεν καταλαβα απο τη μεσημεριανη σας συζητηση, αλλα μετα ειδα οτι το γυρισατε στα πμ πουλακια μου!

Μαρινα γιατι εχει διαρροιες το παιδι?

Καλα Ριτα δε θα μιλησω! Και αγγλομαθης ο Γρηγορης? Ε, αυτο το παιδι ειναι φαινομενο!!!:lol::lol::lol::lol:

Το βραδυ οποια εχει ορεξη για κουβεντα θα ειμαι εδω μετα τις 10 και μιση. Ο αντρας μου ειναι ερειπιο απο την κουραση συν του οτι χθες ανεβασε πιεση και εχουμε αγχωθει οικογενειακως, οποτε θα τον στειλω για υπνο απο νωρις να ξεκουραστει λιγο... Πετρουλα εισαι μεσα για το βραδυ???

t7fQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Χτες το βράδυ βγήκα με συναδέλφους και περάσαμε τέλεια. Χορέψαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Στις 03.00 μαζεύτηκα σπίτι μου. Βέβαια σήμερα ξύπνησα από τα χαράματα, αλλά δε βαριέσαι.......

Εδώ σήμερα βρέχει, αλοίμονο........ΣΚ και να μην βρέχει. Μόνο Σούπερ Μάρκετ πήγαμε.

Το απόγευμα η Αλεξάνδρα μου ξύπνησε με πυρετό, 37,9 και πολύ γκρίνια. Δεν έχει άλλα συμπτώματα, εκτό του ότι συνέχεια βάζει τα χέρια στο στόμα. Λέτε να είναι τα δόντια; Πήραμε το γιατρό και μας είπε να μην ανησυχούμε και να την παρακολουθήσουμε. Δώσαμε αμέσως ντεπόν και τώρα είναι απύρετη. Λυπάμαι γιατί αύριο το απόγευμα έχουν ετοιμάσει μια γιορτούλα στο Σταθμό και έχουν και κάποια έκπληξη για τους γονείς. Μας ζήτησαν να γράψουμε και ευχές για τα μωράκια μας, αλλά να είναι ανυπόγραφα. Έχω μεγάλη περιέργεια και το περίμενα πώς και πώς. Αν όμως είναι άρρωστη θα το χάσουμε......:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Vatraxaki εγώ χρησιμοποιώ libero και σίγουρα δεν θα έλεγα όχι σε εκπτωτικά. Να σε βάλω όμως στον κόπο να τα στέλνεις;

Arma σίγουρα θα μας περάσετε στα δόντια. Σε ένα μήνα μέσα θα τα έχει βγάλει όλα.

Fast ευτυχώς με καταλαβαίνεις στο θέμα παιχνιδιών. Δεν έχω μεγάλο σπίτι και το θέμα αποθήκευσης με αγχώνει. Δεν μπορώ να τους μιλήσω όμως και έτσι......γμτ. Ας πούμε, το σπιτάκι που έχουμε, η Αλεξάνδρα ήδη το έχει βαρεθεί. Το χώρο του όμως τον πιάνει. Και να φανταστείς ότι για να το βάλω έβγαλα μια πολυθρόνα που με βόλευε πάαααρα πολυυυυυυύ!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σας πω και ένα διάλογο με την κόρη μου. Για να κοιμηθεί θέλει ή τραγούδια ή παραμύθια. Χτες λοιπόν το μεσημέρι μου λέει: 'Λαλά μαμά' (λαλά σημαίνει τραγούδι). Ξεκινάω να λέω το 'Όταν θα πάω Κυρά μου στο Παζάρι'. Το συγκεκριμένο της αρέσει γιατί στο τέλος κάνει και το 'κικιρικικί'. Μόλις τελείωσε μου λέει: 'Άλλο λαλά' και τότε της λέω το τραγούδι της Βλαχοπούλου 'στο κοτέτσι έχουμε πάρει ένα νέο πετεινάρι κλπ'. Όταν λοιπόν το τελείωσα και αυτό μου λέει 'άλλο κόκκορο'. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ήθελε και άλλα τραγούδια με κοκκόρια.:lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τζα!!!!!Να μαι και εγω!!!

Κορίτσια είπα δεν θα κοιμηθω για να μιλήσουμε το μεσσημέρι αλλά δεν αντεξα.

Το απογευμα μετά μέχρι να ταίσω την μικρή να κάνω κεικ και τρουφάκια πέρασε η ώρα....'απλωσα και ένα πλυντήριο και ΄να΄μαι!!!!!

Stone μου τα μελομακάρονα θα τα κάνω την άλλη βδομάδα.

Κοριτσάκια μου εσείς τι κάνετε???

Πάω πίσω να σας διαβάσω τουλάχιστον τα μεσημεριανά!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κούκλες;;;

Εμεις πριν απο λίγο μας κόπηκαν τα πόδια..Ηρθαν η μανουλά μου με την αδερφουλα μου και τα ανιψια μου να μας δουν και ο ταρζαν - μιας που δεν οργιασε όλη μερα καθολου:mad::-x- είπε να μπει μεσα στο συρταρι του επιπλου της tv, έκατσε και η ανιψια μου απο πάνω και μεχρι να δούμε τι έκαναν, βλέπουμε όλο το επιπλο με την τηλεόραση να γερνει μπροστά.. Στον αερα την πιασαμε την tv...

Τώρα έφυγαν όλοι και πάω να συμμαζεψω, να του κν μπάνιο και κατα τις 10 ύπνο με το ζορι κιόλας!

Νατασα εδώ θα είμαι...Θα πιουμε ποτάκι;;;Καμια άλλη στην παρεα μας;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρίνα περαστικά στον Γιώργο για τις διαρροιες...

Παρεπιμπτόντως Βατραχάκι δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα κι εγώ σήμερα στεγνωτήριο! Εσύ έπρεπε να δουλεύεις στις πωλήσεις πάντως, μας έπεισες όλες! Πήραμε ένα Siemens 470€ (καλά καταλάβατε μαζί με το σούπερ το δώρο εξαφανίστηκε!!!) και σκεφτόμαστε να το βάλουμε πάνω από το πλυντήριο! Ελπίζω να μπαίνει! Το έχει κάνει καμία?Έχετε βάλει κάποια τάβλα ενδιάμεσα?

Το εχω εγω πάνω απο το πλυντηριο Μαρίνα χωρις καμια άλλη ταβλα απο κτ..Του ζήτησα να μου βάλει συνδετικό (υπάρχουν ειδικά) απο κτ αλλά μου είπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να μπει ετσι εφοσον οι διαστασεις είναι ιδιες..Εγω πάλι εχω τις αμφιβολίες μου, περισσότερο για το βαρος του στεγνωτηριου, αλλά θα το δουλέψω ετσι να δω πως θα πάει..

Καλά να περάσετε απόψε με τους νονους σας!

Giovanna εύχομαι να είναι περαστικός ο πυρετος της Αλεξάνδρας, να οφείλεται στα δοντακια της και αυριο να πάτε και στην γιορτούλα σας..Θα περασετε πραγματικά υπεροχα και θα χαρεί πολύ και το παιδί!!

Ευακι τελευταια πολλές απουσίες βλέπω...

Ρίτα πως είστε;;και σενα σε χασαμε..Τουλάχιστον αξιζει τον κοπο, τι ετοίμασες;;;

Κορίτσια σήμερα που κοιμήθηκα και το μεσσημέρι θα σας κάνω και εγώ παρέα.

Θα κοιμήσω την μικρή και μετά θα πιούμε τα ποτάκια μας!!!!!:P:p:p

Ιωάννα μου πολύ χάρηκα που οι εξετάσεις σας είναι καλές.Μπράβο!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Παρεπιμπτόντως Βατραχάκι δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα κι εγώ σήμερα στεγνωτήριο! Εσύ έπρεπε να δουλεύεις στις πωλήσεις πάντως, μας έπεισες όλες! Πήραμε ένα Siemens 470? (καλά καταλάβατε μαζί με το σούπερ το δώρο εξαφανίστηκε!!!) και σκεφτόμαστε να το βάλουμε πάνω από το πλυντήριο! Ελπίζω να μπαίνει! Το έχει κάνει καμία?Έχετε βάλει κάποια τάβλα ενδιάμεσα?

Όσο για την αποτρίχωση, Βατραχάκι καλά στα λένε οι προλαλείσασσες, πήγαινε σε μια αισθητικό και μια χαρά πού να σκύβεις με την κοιλούμπα, άσε που αν βάλεις τον άντρα σου αυτός θα φοβάται περισσότερο και σε βλέπω να κολλάει το κερί στο πόδι και να μη ξαναβγαίνει!!!

καλοριζικο Μαρινα μου!!!

οντως στο μπλα μπλα ειμαι καλη για πωλητρια καλη θα ημουν!

λες κι εσυ να παω σε αισθητικο ε;που να βρω χρονο η ερμη ομως ε;

ποιο μοντελο siemens πηρες τοσο καλη τιμη;

Vatraxaki εγώ χρησιμοποιώ libero και σίγουρα δεν θα έλεγα όχι σε εκπτωτικά. Να σε βάλω όμως στον κόπο να τα στέλνεις;

γιοβαννα μου ευχομαι να ειναι απο τα δοντια ο πυρετος!

οσο για τα κουπονια στειλε μου με πμ τη διευθυνση να σου τα στειλω δεν ειναι καθολου κοπος οκ;θα περιμενω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μάνουλες κουκλάρες καλησπέρα

Τι μούχλα είναι αυτή βρε κορίτσια , τώρα που έχω τελειώσει με της εξάψεις μου μετά από 5 χρόνια αρχίζω και κρυώνω τα καλοριφέρ στο φουλ

Βατραχάκι ξύνεις πληγές με το στεγνωτήριο, έχω 2 πλυντήρια που στο καλό να τα βάλω για να στεγνώσουν δεν ξέρω

Ιωάννα χάρηκα για τον Χρηστακο ειδές που πρέπει να ήταν από τα δοντια1814395csak65nol2.gif

Μάνουλες κουκλάρες καλησπέρα

Τι μούχλα είναι αυτή βρε κορίτσια , τώρα που έχω τελειώσει με της εξάψεις μου μετά από 5 χρόνια αρχίζω και κρυώνω τα καλοριφέρ στο φουλ

Βατραχάκι ξύνεις πληγές με το στεγνωτήριο, έχω 2 πλυντήρια που στο καλό να τα βάλω για να στεγνώσουν δεν ξέρω

Ιωάννα χάρηκα για τον Χρηστακο ειδές που πρέπει να ήταν από τα δοντια1814395csak65nol2.gif

Φωτεινή και εγώ σημερα δεν μπορώ να ζσεταθώ...Δεν βγηκα ούτε στο μπαλκονι..και Σ/Μ άφησα γιια αυριο..

Εσυ κι αν πρεπει να παρεις στεγνωτηριο!!Οταν με το καλό ερθουν κι άλλα εγγονακια, σε βλέπω να μην προλαβαίνεις...

ουτε με σφαιρες δεν θα τα προλαβαινω.

προετοιμαζω το εδαφος για το ποτακι που λεγαμε για το βραδυ, εγω μεσα ειμαι χα χα χα

Σφυρίξτε κλεφτικά και κερνάω το κρασί με της λιχουδιες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...