Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑρινακι μου γραψε φαστ σαν βουτυρο δεν πειραζει..το πολυ πολυ να μας πιανει μια πεινα.... καλε ποτε εφτασες 35η εβδομαδα??? Το λεγα εγω παντα οτι οι εγκυμοσυνες των αλλων περνουν πολυ γρηγορα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια είμαι ένα πτώμα... μόλις τελίωσα απο δουλειά και πάω να συρθώ στο σπίτι...:-(:sad::-( Καλό Σκ σε όλες, πάω να ξεκουραστώ γιατί αύριο θα έρθει η μαμά μου να κάνουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα... ε, κάποτε έπρεπε να τα κάνω και εγώ ;)

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Deleni κι εμάς το πρόγραμμα αύριο λέει μελομακάρονα,αλλά βλέπω να τα κάνει η μαμά μου κι εγώ να κοιτάω, μου την είπε εξάλλου σήμερα τι να δοκιμάσεις εσύ δεν είναι για τα μέτρα σου! Θα πάω να πάρω της Ρίτας έτοιμους και θα πω ότι τα έκανα εγώ!:lol:

Γιοβάννα το δεσποινάριό σου είναι πολύ κουκλί! Το παλτουδάκι και τα παππουτσάκια τέλεια! Και το σπιτάκι που έφτιαξες είναι πολύ καλό! Και εις ανώτερα!

Άρμα όντως φαίνονται ζαχαροπλαστείου τα γλυκά σου, έχουν τέλειο σχήμα!

Φάστ, περνάει ο καιρός ούτε κι εγώ δε συνειδητοποιώ ότι μέσα στο μήνα θα γεννήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!

Τι κανετε?

Εμεις εδω βλεπουμε παιδικα τραγουδια!

Ειμαι λιγο πτωμα εχθες ημουν 7 ωρες στην κουζινα..αφου καποια στιγμη βγηκα να μιλησω στο Γρηγορη και μου εδειχνε με το δαχτυλο την κουζινα λεγοντας μου ''εκει μαμα'' επιτακτικα χαχα

Με εστειλε τιμωρια!!

Θα τα πουμε λιγο αργοτερα που θα σας διαβασω!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

1024012xbfdj3vakd.gif

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε;

εγω νυσταζω δεν ξερω αλλα απο εχθες εχω μια υπνηλια αλλο πραγμα!

καλα αμαν με τα γλυκα εγω ηθελα να κανω αλλα φοβηθηκα με την καμπυλη και δεν κανω τιποτα!

εχθες περασαμε πολυ ωραια πηγαμε στη κουμπαρα μου τα δωρα καλα το βαπτιστιρη μας εχει γινει μεγαλο νουμερο εχει και τα μεγαλυτερα και περνει μαθηματα!

τελικα δεν τα θελει καμια τα κουπονια libero;να ρωτησω μηπως τα θελει αλλη κοπελα στο φορουμ μην πανε αδικα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!

Εχει μια μουνταδα εξω απιστευτη! Ειμαι σιγουρη οτι θα ριξει καρεκλες! Και ηθελα να παρω τον Σωτηρη να κατεβω για ψωνια... Παει κι αυτο... Τωρα λεω μηπως παμε αυριο που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια! Για να δουμε...

Χθες ειχαν ερθει και φιλοι μας για μπιριμπα και παιζαμε μεχρι τη 1! Τους σκισαμε και το ευχαριστηθηκαμε!

Giovanna η κορη σου ειναι κουκλα και πολυ ωραια ντυμενη! Τι παλτο, τι παπουτσια, δεν εχω λογια! Σωστη κυρια!!!:D

t7fQp3.png

Νατασσα μου ζηλευω θελω κι εγω μπιριμπα!!!

για ψωνια κι εμεις αυριο λεμε να παμε που ειναι ανοιχτα ας ελπισουμε να εχει καλο καιρο!

Να μεναμε κοντα ρε Βατραχακι και θα κανονιζαμε καρε συνεχεια!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είστε κορίτσια;;

Χτες λάκισα..Θεώρησα οτι θα ήταν too much να ξαναεβγαινα το βραδυ και αναψαμε το τζακι έκανα και μια νηστησιμη σπανακόπιτα και τσιμπήσαμε λίγο..

Α Βατραχακι το στεγνωτηριο δούλευε χτες απο τις 9.30 ώς τις 11.30..

Μεγάλα προγράμματα έχει.. 2ωρα, και το δικο σου ετσι είναι;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολύ αφρατα..

Στην αρχή μαλιστα που άνοιξα την πόρτα και τα έπιασα ήταν σαν βρεγμένα, έβραζαν..Μολις τα έβγαλα και τα δίπλωσα πήραν τον αερα τους..

Χτες έβαλα πετσετες και μπουρνούζια, τι άλλα ρούχα βάζεις εσύ;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολύ αφρατα..

Στην αρχή μαλιστα που άνοιξα την πόρτα και τα έπιασα ήταν σαν βρεγμένα, έβραζαν..Μολις τα έβγαλα και τα δίπλωσα πήραν τον αερα τους..

Χτες έβαλα πετσετες και μπουρνούζια, τι άλλα ρούχα βάζεις εσύ;;

σχεδον ολα τα βαζω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...