Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δεν σας είδα νωρίτερα!!!!

Giovanna, τέλειο!!Αλλά να σου πω τη μαυρη μου αλήθεια, προτιμώ να βλέπω την Αλεξάνδρα σου που είναι μια ΘΕΑ!!!!!!!Να τη χαίρεσαι Ιωάννα..Πολύ φατσα είναι..Φτου!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν σας είδα νωρίτερα!!!!

Giovanna, τέλειο!!Αλλά να σου πω τη μαυρη μου αλήθεια, προτιμώ να βλέπω την Αλεξάνδρα σου που είναι μια ΘΕΑ!!!!!!!

Και εγώ το κοριτσάκι μου προτιμώ να βλέπω. Το σπιτάκι μου κάνει λίγο σε τσίρκο. Δεν το πέτυχα όπως το είχα φανταστεί. Θα το ξαναφτιάξω όμως μέσα στις γιορτές γιατί σκέφτηκα ότι είναι καλή ιδέα για δωράκι σε επίσκεψη. Κάτι διαφορετικό...... Απόψε θα βγω και εγώ με συναδέλφους και το απόγευμα θα πάω να φτιάξω το μαλλί. Ζήλεψα από το Vatraxaki.

Ana για κοριτ΄σακι 1ης γυμνασίου μπορείς να πάρεις και κόσμημα, κάτι σε μενταγιόν, σκουλαρίκια κλπ, ή (δεν ξέρω τι υποχρέωση έχεις) ipod, κάτι σχετικό με το κινητό κλπ .

Arma οι κουραμπιέδες σου και τα μελομακάρονα φαίνονται πολύ όμορφα. Και η Αλεξάνδρα είχε γκρίνια σήμερα. Με πήραν και τηλέφωνο από το σταθμό για να μου πουν ότι δεν έφαγε τίποτα. Την τάισα λίγο στο σπίτι εγώ, αλλά έχει πολλή γκρίνια. Ελπίζω να είναι δόντι και να μην την τριγυρίζει κάτι άλλο.........

Κάτι λέγατε σχετικά με τα ογκώδη παιχνίδια. Έχω μεγάλο πρόβλημα ρε κορίτσια. Ήδη έχουμε ένα σπιτάκι (σαν αυτά που έχουν οι παιδικές χαρές) και η ξαδέρφη μου μου ανακοίνωσε ότι για την Πρωτοχρονιά θα πάρει στην Αλεξάνδρα κουζίνα. Της είπα, μεταξύ αστείου - μεταξύ σοβαρού, 'κανόνισε να χωράει στο σπίτι' και μου απάντησε και αυτή, μεταξύ αστείου - μεταξύ σοβαρού 'αν δεν χωράει θα φύγετε ο Σπύρος και εσύ'. Τι να κάνω ρε κορίτσια; Πραγματικά δεν έχω άλλο χώρο και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Τι θα τα κάνω μετά; Δεν θέλω να λέω και μην τα αγοράζουν γιατί καταλαβαίνω ότι το κάνουν με χαρά για την Αλεξάνδρα. Εγώ ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι να της πάρω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

όσο για σένα κυρία Μαρία...ένα υποψιάζομαι...ποιον ζαχαροπλάστη χαρτζιλίκωσες καλέ;;;;χαχαχαχα

Καλά, το ξέρω ότι είναι τέλεια αλλά δεν τα λες και ζαχαροπλαστείου! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

stone μου ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα και να μην χρειαστείτε γιατρό..

giovanna αφού δεν πολυτρώει μάλλον κανα δοντάκι θα είναι...Η Εύα από το πρωί που ξύπνησε δείχνει πολύ καλά και πρέπει τελικά όντως να έρχεται το 5ο μας δοντάκι, απ'ότι πρόλαβα να δω..

giovanna αφού δεν πολυτρώει μάλλον κανα δοντάκι θα είναι...Η Εύα από το πρωί που ξύπνησε δείχνει πολύ καλά και πρέπει τελικά όντως να έρχεται το 5ο μας δοντάκι, απ'ότι πρόλαβα να δω..

Εμείς είμαστε στο 11ο. Αρκετά πίσω και εμείς........ Εντωμεταξύ είναι και πολύ θέατρο. Για να τη λυπηθώ, και να μην την ταϊσω, και καλά μου κάνει ψέματα ότι κλαίει ή ότι έπεσε κλπ. Από τη μία θέλω να γελάσω και από την άλλη.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλά στο πόσο είμαστε εμείς πίσω στα δόντια δεν θα το συζητήσω...είμαστε εκτός συναγωνισμου! χαχαχαχα!

Αυτό με την ψεύτικη γκρίνια το κάνει κι εμένα και συγκεκριμένα μου δείχνει ότι έχει χτυπήσει το χέρι της. Και αν το συνεχίσει πολύ μπορεί να αρχίσει να κλαίει στ'αλήθεια και μόλις της πω ''στα ψέμματα το κάνεις?'' λέει ''ναι!'' και βάζει τα γέλια! Τα παλιοκόριτσα! :lol:

Τα ψευτικα τα δακρυα τα έχουμε και εμεις και εχει πολύ πλάκα..Βάζει μπροστα στα ματια τα χαρακια του για να μην τον δούμε που κλαίει..Κι όταν του λές Ανασταση κλάψε ψευτικα, συνοφρυώνεται και βγαζει ήχους οτι κλαίει..Τον κλόουν!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ κοριτσια ειδα μονο τις φωτο και θα σχολιασω αργοτερα τα υπολοιπα γιατι πνιγομαι στην κουζινα..ξανακανω κουραμπιεδες και πρπει επειγοντως να γινουν τα μελομακαρονα εως το βραδυ.

Κουκλες τελεις οι δημιουργιες σας η δε αλεξαναδρα ειναι μια μικρη κουκλα!!Τι τσαχπινικη κυριουλα ειναι αυτη?Φτου φτου!!

Κοριτσια μην τυχον και δε βαλετε τις φωτο σας στο μασα?

Θα περιμενω ε?

Αμα θελετε να ρωτησετε πως θα τις βαλετε εδω ειμαι εγω...

Λοιπον παω ακι θα σας πω μετα τα υπολοιπα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

giovanna μου πατα ποδι απο τωρα γιατι εχει να γινει ο ΜΕΓΑΣ χαμος απο παιχνιδια.. Οσο μεγαλωνουν αυξανονται και τα παιχνιδια και σε λιγο δεν θα χωρατε να στριψετε.. εχω φτασει σε σημειο να "ξεφορτωνομαι" ακομα και καινουργια παιχνιδια με τα οποια απλα δεν ασχολουνται τα παιδια. Δεν γινεται αλλιως. Εν το μεταξυ πειτε με περιεργη αλλα προτιμω καποιος να μου δωσει τα λεφτα να παρω εγω το παιχνιδι που μου αρεσει στο παιδι μου (Οταν αυτο ειναι μεγαλου μεγεθους εννοω) παρα να μου φερνουν τεραστια παιχνιδια που δεν θα ταιριαζουν και στον χωρο μας. Ας πουμε στην ξαδερφη μολις σου ειπε οτι αν δεν χωρατε να φυγεις εσυ και ο αντρας σου επρεπε να της απαντησεις Οχι...αν δεν χωραμε θα φυγεις εσυ ..μαζι με την κουζινα σου....(ειμαι κακια αλλα δεν γινεται αλλιως)... ολοι χαιρονται να φερνουν παιχνιδια το ξερω....και εμενα μου αρεσει να πηγαινω παιχνιδια σε παιδια αλλα πρεπει να σκεφτουμε και την νοικοκυρα που θα τα μαζευει.

Εσεις θα μας περασετε στο τελος να με θυμηθεις.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...