Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα.

Από το πρωι παιδευομαι να γράψω αλλα μας πλακωσε δουλειά.

Μαρινάκι πολυ χαρηκα που γυρισε η μπουμπου σου και ολα θα πανε τελεια.

Vatraxaki με γεια το μαλλακι.

Αχ και εγώ θελω η καημενη ενα σουλούπωμα αλλα αντε να δω ποτε θα το κανονίσω.

Σήμερα εχουμε και παιδίατρο για να δει αν η μικρή καθαρισε απο τα ακροαστικά και αν θα συνεχίσουμε τη θεραπεια.

Θα μας ακουσει παλι το συμπαν!!!!

ΚΑλησπερα... δεν προλαβα να διαβασω και πολλα.. Πηρε το ματι μου οτι η γυναικα που σου καθαριζει Ριτα ειναι εγκυος. Για μενα καλα θα κανεις να την αντικαταστησεις αμεσα για οσο καιρο ειναι εγκυος γιατι αν παθει κατι ..ειδικα οταν ειναι στο σπιτι σου και δουλευει μπορει να βρεις τον μπελα σου.

Προσεχε λοιπον πολυ... στο λεω γιατι και εμενα αυτη που ειχα πριν εμεινε εγκυος και το εψαξα λιγακι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές, άντε όταν με το καλό το αποφασίσετε να αποκτήσετε κι εσείς το 2ο και με το καλό οι εγκυούλες!

Φαστ(σαν μάρκα από βούτυρο το έγραψα!) έχεις απόλυτο δίκιο γιατί οι κοπέλες που έρχονται στο σπίτι πολύ σπάνια είναι ασφαλισμένες οπότε αν κάτσει στραβή...Από την άλλη όμως θα λυπόμουν να τη σταματήσω γιατί τώρα θα έχει περισσότερο ανάγκη τα χρήματα!

Και το κορυφαίο: Δεν έχω καταλάβει, η φήμη για το μπομπ το σφουγγαράκι από πού προέκυψε???(Κάτι μου έχει πετάξει και ο δικός μου και δεν έχω καταλάβει!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου στο παιδικο στο τελος ο μπομπ παντρευετε τον φιλο του :confused: και τοτε το ραδιοτηλεοπτικο ζητουσε να σταματησει να παιζετε γιατι εδεινε στα παιδια πως να το πω λαθος εντυπωσεις!

καταλαβες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

=SOULA33;69400

Vatraxaki με γεια το μαλλακι.

Αχ και εγώ θελω η καημενη ενα σουλούπωμα αλλα αντε να δω ποτε θα το κανονίσω.

Σουλα μου σε'ευχαριστω αντε απνε κι εσυ να ανεβεις λιγο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ποιός το περίμενε αυτό από το Μπομπ?Πάει απογοητεύτηκα τελείως! Αλλά πώς τους ήρθε και το σκέφτηκαν έτσι, όντως τα μπερδεύουν τα παιδάκια και άντε να εξηγήσεις γιατί τα κοριτσάκια φοράνε το άσπρο φόρεμα στο μυστήριο και όχι κανένας νταγλαράς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια μου ήρθα!!

Τσακ μπαμ το μεσημεριανό τραπέζι γιατί βιαζόταν ο συζ. να επιστρεψει στη δουλειά..απο τις 3 ακόμη, πήρα και παραταση μιση ώρα..Είναι καμια εδώ;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κούκλες

Μόλις παρέδωσα την τρισχαριτωμένη τσαχπίνα εγγονούλα και συμμαζεύω λίγο για να πάω και σουπερ για ψώνια και μετά για καφέ με τον συζυζο…όπως καταλαβαίνετε η έξοδος μου είναι το σουπερ …τι ωραία τι καλά τραλαλά τραλαλά:lol::lol::lol::lol:

Διάβασα και για τον Μπομπ…κοιτα να δεις πρότυπα που λανσάρουν στα παιδιά..ποιος είναι η νύφη ξέρουμε? μήπως το wettex??:rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα το ματάκι του Ανάσταση πως είναι?

Σήμερα κάναμε και το priorix και μέσα στα Χριστούγεννα θα περιμένουμε αν θα ανεβάσει πυρετό

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες

Μόλις παρέδωσα την τρισχαριτωμένη τσαχπίνα εγγονούλα και συμμαζεύω λίγο για να πάω και σουπερ για ψώνια και μετά για καφέ με τον συζυζο…όπως καταλαβαίνετε η έξοδος μου είναι το σουπερ …τι ωραία τι καλά τραλαλά τραλαλά:lol::lol::lol::lol:

Διάβασα και για τον Μπομπ…κοιτα να δεις πρότυπα που λανσάρουν στα παιδιά..ποιος είναι η νύφη ξέρουμε? μήπως το wettex??:rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα το ματάκι του Ανάσταση πως είναι?

Σήμερα κάναμε και το priorix και μέσα στα Χριστούγεννα θα περιμένουμε αν θα ανεβάσει πυρετό

Φωτεινή και για μας το Σ/Μ έξοδος θεωρείται..εκεί εκτονώνομαι μάλιστα!!χαχα

Το ματακι μας βελτιώνεται και ο βηχας επιδεινώνεται..Τι να πώ..απο αλλού το περιμένεις και απο αλλού ερχεται!!

Χαίρομαι πολύ που διαβαζω πως μια γιαγια (που θα "έπρεπε" να κάτσει στη tv να ξεκουραστεί μιας και εχει μολις παραδώσει την εγγονούλα και θεωρείται κουρασμένη) κανονίζει shopping και καφεδακι μετα του συζυγου!!!

Μπραβο Φωτεινή, πάντα τέτοια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα έχω μάθει να μην κοιμάμαι το μεσημέρι όταν καμιά φορά πολύ παλιά κατά λάθος με έπαιρνε ο ύπνος, ξυπνούσα σαν άρρωστη.

Είναι ευκαιρία να πάω τώρα για ψώνια για να τα πούμε και λίγο με τον τροφαντουλη σύζυγο γιατί τελευταία δεν τον βλέπω καθόλου με της 2 ταβέρνες που έμπλεξε.

Για τον βήχα δίνεις κάτι στο παιδάκι?

Φιλενάδες μου γεια σας και πάλι! Ταβλιάστικα για τα καλά σήμερα, το ξενύχτι εχτες με τσάκισε λόγω περιόδου, ήρθε και η ημικρανία και ''έδεσε'' το γλυκό! Τώρα είμαι κάπως καλύτερα..Αργότερα θα πάμε την Εύα για το πρώτο της κούρεμα στο κομωτήριο (σας είχα πει ότι μετά την τελευταία φορά που την κούρεψα υποσχέθηκα πως δεν θα την ξανακουμπήσω :lol:). Είμαι περίεργη να δω αντιδράσεις...η κλασσική ''πλύση'' εγκεφάλου έχει γίνει μερες τώρα και θέλω να δω αν θα πιάσει και εδώ ή αν θα μας ακούσει το σύμπαν!

Βατραχάκι και εγώ είχα ακούσει τη φήμη για τον μπομπ αλλά αυτό περί γάμου δεν το ήξερα!

Μεγεια και το μαλλί, εγώ θα πάω την Δευτέρα να το φτιάξω επιτέλους!

Πάντως αγορομάνες και εγώ θα ήθελα να πάρω έναν πάγκο με εργαλεία για την Εύα (αφού της αρέσουν τα εργαλεία) όπως εσείς αντίστοιχα κουζινικά, αλλά ουτε εγώ το κάνω.. Τώρα με την κουζίνα αρχιζω να το σκέφτομαι πάλι γιατί η Εύα έχει καιρό να παίξει μα τα δικά της κουζινικά. Προτιμά να την βάζω όρθια στην καρέκλα να μαγειρεύει με τις κατσαρόλες μας στην δική μας κουζίνα...

stone μου μίλησες καθόλου με γιατρό για τον βήχα του Αναστάση?

Ρίτα δύσκολο αυτό με την εγκυμοσύνη...τελικά τι αποφασίσατε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Υποσχεθηκα ότι θα σας βάλω φωτογραφία από το σπιτάκι που έφιαξα..........λοιπόν

http://img695.imageshack.us/g/23551440.jpg/

Εδώ είμαστε και μαζί και μια φωτογραφία της Αλεξάνδρας μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...