Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι Δικαστής Ρίτα μου και εγώ υπάλληλος άρα είμαι υπό. :mad::mad::mad: Υπάρχει πάντα ένας παραπάνω σεβασμός στο πρόσωπό τους, αλλά η συγκεκριμένη έχει και ύφος 10 Καρδιναλίων. Σήμερα είχε νεύρα από το πρωί και φαινόταν ότι τρώγεται για καυγά, και το μεσημέρι για κάτι εντελώς ασήμαντο ξέσπασε πάνω μου. Πόσο ασήμαντο; Είχε κάνει κατάληψη στο γραφείο μου για να δικάσει και πήγα διακριτικά από το πλάι για να σβήσω τον υπολογιστή μου, να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω. Αυτό το θεώρησε μεγάλη προσβολή, ασέβεια και δεν ξέρω τι άλλο μου είπε. Της ζήτησα συγγνώμη και προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, ότι ήθελα να φανώ διακριτική και να μην την διακόψω αλλά δεν το δεχόταν με τίποτα. Να φανταστείς άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται και αρχικά δεν κατάλαβα ότι φώναζε σε εμένα. 'Ηταν και κόσμος έξω, συνάδελφοι και δικηγόροι και με έκανε ρεζίλι. ''Εσείς τι λέτε αυτό διακριτική συμεπριφορά; Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Δείχνει ασέβεια και αγένεια''......και δεν θυμάμαι τι άλλα. Πήγε μετά στην Προϊσταμένη μου, αυτή της είπε ότι είμαι έγκυος (δεν το είχε καταλάβει) και ότι έβρισε την πιο ευγενική υπάλληλο. Μετά πήγε στην Πρόεδρο Πρωτοδικών και ούτε αυτή της έδωσε δίκιο. Ήρθε με βρήκε, μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να διακόψω, της εξήγησα ότι ήταν στο γραφείο μου και ήθελα μόνο να πάρω τα πράγματά μου για να σχολάσω και το δέχτηκε. Μας κάλεσε στο γραφείο της και τις δύο για να μας τα συμβιβάσει αλλά εκείνη δεν δεχόταν καμία εξήγηση και συνέχιζε να λέει για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου...... ουφ...... που να ηρεμήσω μετά εγώ; :cry::cry::cry: Στο τέλος μου είπε και η Πρόεδρος ''πηγαίνετε να πάρετε το παιδάκι σας γιατί θα περιμένει και σκεφτείτε και αυτό που έχετε μέσα σας.'' Η άλλη ασυγκίνητη..... έφυγα και τις άφησα στο γραφείο.....:cry::cry:

Γιοβαννα εφριξα!Δεν εχει καμμια δικαιολογια...δε με ενδιαφερει ποια ηταν..α πα πα...

Εμενα θα με ακουγε ολο το νησι αμα μου μιλουσαν ετσι...δεν υπηρχε περιπτωση.Εσυ τι σκας και κλαις;Ειναι κομπλεξικη η γυναικα παει και τελειωσε!

Τραβα μια αδεια να ηρεμησουν.Εγω ετσι θα εκανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τραβα μια αδεια να ηρεμησουν.Εγω ετσι θα εκανα.

Μωρέ Ρίτα αν τραβήξω άδεια τώρα κακό στους συναδέλφους μου κάνω και όχι στους δικαστές. Αυτοί θα βγάλουν τη δουλειά μου :?:?

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το καταλαβαινω πως το λες αλλα ρε συ Γιοβαννα σκεψου και τον εαυτο σου λιγο.Δε γινεται ουτε να πιεζεσαι ουτε να ταραζεσα στην παρουσα φαση.Εσενα οι συναδελφοι θα σε σκεφτονταν;

Και εγω ολα μου τα χρονια ημουν με το σταυρο στο χερι.Μη λειψω ποτέ,μη χωσω κανενα ,μη το ενα ,μη το αλλο...οταν ηταν να με χωσουν μια χαρα με εχωναν και περιμεναν αμεσα να τους βοηθησω.Και γενικως πλεον βλεπω γυρω μου τετοια γαιδουρια και παρτακισμο που εχω αλλαξει πολυ.Σπανια να σε σκεφτει ανθρωπος...ολοι το χαβα τους και τη βολη τους!!!Σε ολα τα θεματα.

Εφυγα παμε στον κουνιαδο μου που γιορταζει.Τα λεμε αυριο.Μη σκας!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Αχ βρε Ιωαννα τι επαθες Δευτεριατικα?Μη στενοχωριεσαι βρε κορίτσι μου, παντού υπάρχουν ανεγκέφαλοι και αγενεις ανθρωποι..Προσπαθησε να μη σε επηρεασει αλλο το γεγονός, προσπερασε το και πες πως ησουν τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος.Και η δικη μου άποψη πάντως ειναι πως πρεπει να παρεις την άδεια σου και μην το βλέπεις οτι θα φορτωθούν οι συναδελφοι σου..Σκέψου οτι το κανεις για την ψυχικη σου ηρεμια και να ευχαριστηθεις το κοριτσακι σου λιγους μηνες πριν τον ερχομο του μπέμπη..Σκέψου επίσης ποσοι απο τους συναδελφους σου θα δεν εκαναν το ίδιο...???Εγω και στις δυο εγκυμοσυνες οταν ενιωθα οτι καταπιεζομαι και αυτο τελικα μου κανει κακό πήρα την αδεια μου απο τον 6ο κιολας μηνα και μαλιστα ανευ αποδοχων απο τον εργοδότη και παρα το γεγονος οτι και τις 2 φορες ηταν περιοδος κρισεων και μεταταξεων υπαλλήλων, δεν το μετανοιωσα καθόλου!Ημουν πολύ καλύτερα σπιτι μου εκεινες τις περιόδους!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Ιωάννα μου μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι πρωί πρωί! Δεν θα σχολιάσω γιατί δεν μπορώ να βρίσω δημόσια αλλά θα σου πω ότι κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια. Να πάρεις άδεια και να ηρεμήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σου χαλάει κανείς την ψυχική σου ηρεμία και το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλά για να είναι καλά και ο μπεμπίνης. Άσε τους συναδέλφους, την πολυ δουλειά κτλ και κοίτα λίγο τον εαυτό σου και το μωρό σου!

Κικίτσα ελπίζω να μην έχετε ''επισκέψεις'' από τον παιδικό. Ρίξε κι εσύ βρε παιδί μου λίγο αλάτι, βάλε καμιά σκούπα ανάποδα μπας και αυτή τη φορά δεν σας κατσικωθούν!όσο για το κέικ μην απογοητεύεσαι βρε! Θα βρεις κάτι άλλο να πρωτοπορήσεις! :lol:

Ρίτα καλά να περάσετε σε όλα και καλά αποτελέσματα στον οδοντίατρο. Κι εγώ της έχω κάνει έλεγχο και ήταν όλα καλά, αλλά την ελέγχω συνέχεια μιας και έχω ειδικότητα σε αυτό μετά από αυτά που έχω τραβήξει με τα δόντια μου..:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ιωάννα σκέψου οτι η γυναίκα ξέσπασε, ποιός ξέρει τί είχε όλη μέρα, είναι και η δουλειά αυτή ζόρικη. Τελείωσε τώρα, δεν έγινε και τίποτα που να αισθάνεσαι εσύ άσχημα! Εσύ είχες δίκιο αυτή είναι ανάγωγη και το ξέρεις. Τώρα αν καθημερινά βρίσκεσαι σε κατάσταση στρες σκέψου την πιθανότητα να πάρεις μια άδεια.

Η Σούλα πού βρίσκεται κορίτσια;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Ιωάννα σκέψου οτι η γυναίκα ξέσπασε, ποιός ξέρει τί είχε όλη μέρα, είναι και η δουλειά αυτή ζόρικη. Τελείωσε τώρα, δεν έγινε και τίποτα που να αισθάνεσαι εσύ άσχημα! Εσύ είχες δίκιο αυτή είναι ανάγωγη και το ξέρεις. Τώρα αν καθημερινά βρίσκεσαι σε κατάσταση στρες σκέψου την πιθανότητα να πάρεις μια άδεια.

Ελίζα το καταλαβαίνω αυτό που λες και το συμμερίζομαι. Όλοι έχουμε άσχημες μέρες και ανθρώπινα μπορεί να ξεσπάσουμε σε κάποιον που δεν φταίει. Επειδή όμως κανένας μας δεν είναι σάκος του μποξ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, όταν τα νεύρα μας περάσουν και δούμε το γεγονός από απόσταση να ζητήσουμε έστω και ένα τυπικό συγγνώμη. Η συγκεκριμένη δεν το έκανε και αυτή η στάση και η συμεπριφορά συνεχίστηκε και σήμερα. Τεσπά. Εγώ το έχω ήδη αφήσει πίσω και νιώθω και δικαιωμένη γιατί δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι έφταιγα εγώ.

Όσο για το θέμα της άδειας που λέτε κορίτσια, αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 6/6, ένα μήνα δηλαδή μετά τις εκλογές, μόνο με αναρρωτική μπορώ να λείψω. Τι να την κάνω; Να πάρω αναρρωτική και να είμαι όλη μέρα κλεισμένη σπίτι; Άσε δεν θέλω. Προτιμώ να είμαι καλά και να κουράζομαι που και που. Γιατί μην νομίζετε ότι θα είμαι με άδεια και θα μπορώ να βολτάρω ανενόχλητη. Ένα μάτι να με δει την έβαψα. Εδώ είναι επαρχία και δυστυχώς λόγω της δουλειάς με γνωρίζουν και αρκετοί. Δύο μήνες έμειναν, θα περάσουν.....

Γιατί μην νομίζετε ότι θα είμαι με άδεια και θα μπορώ να βολτάρω ανενόχλητη. Ένα μάτι να με δει την έβαψα. Εδώ είναι επαρχία και δυστυχώς λόγω της δουλειάς με γνωρίζουν και αρκετοί. Δύο μήνες έμειναν, θα περάσουν.....

Εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει ετσι...υπομονη και θα περασει καιρος.Αν δεις οτι παραζοριζεσαι το ξανασκεφτεσαι.

Ρίτα καλά να περάσετε σε όλα και καλά αποτελέσματα στον οδοντίατρο. Κι εγώ της έχω κάνει έλεγχο και ήταν όλα καλά, αλλά την ελέγχω συνέχεια μιας και έχω ειδικότητα σε αυτό μετά από αυτά που έχω τραβήξει με τα δόντια μου..

Αρμα ναι θα τον παω γιατι εγω δεν εχω καμμια εμπειρια απο τετοια θεματα με σφραγισματα κτλ να φανταστεις ενα εχω ολο κι ολο.Και προχθες που πηγα για αυτο το σφραγισμα που μου εφυγε η οδοντιατρος μου ειπε και αυτη να τον παω να του ριξει μια ματια,η ντελενη μας εχει πιει το ιδιο,ηρθε και το σκηνικο με την μικρη της φιλης μου οποτε ...τρεχουμε!

Τι κανετε;

Εγω σημερα ειμαι στο ποδι απο τις 4μιση το πρωι...ω ναι...αρχισαν οι αυπνιες μου.Επεσα βεβαια ξερη εχθες απο νωρις γιατι βγηκα οφ στο παρτυ που τον πηγα αλλα και παλι 4μιση ειναι πολυυυ νωρις...

Βαλθηκα να σκεφτομαι τα των γενεθλιων του μικρου και τα του δωματου του και κολλησε το μυαλο μου με αποτελεσμα να μην ξανακοιμηθω....

Τωρα δε βλεπω την ωρα να επιστρεψουμε ,που δε θα κοιμηθω παλι γιατι εχουμε να παμε στο σχολειο οικογενειακως για την ημερα με τους γονεις...βρε μπας και τους στειλω μονους να τελειωνουμε;Θα δω...

Την παρασκευη εχουμε το παρτυ μας στο σχολειο ,παραγγειλαμε την τουρτα,πηραμε ολο τον εξοπλισμο,πιατακια,κουταλακια,ποτηρια,καπελα,φρου φρου καθως και δωρακια για τους συμμαθητες του.

Επισης παραγγειλαμε και δευτερη τουρτα που θα κοψουμε το σαββατο σπιτι μας σε ενα μινι παρτυ που ετοιμαζω.Εχουμε καλεσει κοντινους φιλους μας με τα κολληταρια του γρ. και θα περασουμε μια χαρα και σχεδον οικογενειακα γιατι για πολυ κοσμο σπιτι δεν το συζητω για φετος.Δεν εχω το κουραγιο.

Για ανοικτο παρτυ παλι, οπως σκεφτομουν ,θα δω αν τελικα θα κανουμε τον αλλο μηνα καπου σε ανοικτο χωρο.Αλλα τελικα ισως το αφησουμε για φετος...θα δουμε.....

Δεν εχετε παραπονο σας τα ειπα ολα!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα και απο μενα...

τι ομορφη μερα εχει σημερα....για καφεδακι και αραγμα στο ηλιο ειναι ...

Εμεις ολοι καλα ..χθες ηθελα να παρω κατι πραγματακια απο παιχνιδαδικο και αντι να παμε jumbo πηγαμε στο river west και το παιδι μου εκσταστιαστηκε με τα playmobil ,το μικρο ετρεχε σαν παλαβο λες και το ειχαμε εσωκλειστο ..αλλα ενταξει και παιξαμε και τις δουλειες μας τις καναμε..

Γιοβαννα μου εγω μονο υπομονη θα σου πω και να γινεις και λιγο βουδας να μην σε αγγιζει τιποτα...ωωωωωμμμμμμμ...

Μαργαριτακι πλησιαζουν και τα γενεθλεια του Γρηγορη ε ??καλα και αυτα που κανεις πολλα ειναι ...εισαι εγκυος γυναικα μην κουραζεις πολυ τον ευατο σου..

Πλησιαζουν και εμας σιγα σιγα τα γενεθλεια μας και οπως ξερετε σε εμας απαγορευονται οι τουρτες μονο κεικ βανιλια ή πορτοκαλι ..οποτε αν το βαλω σε φορμα στρογγυλη θα φουσκωσει λετε ή θα γινει μαπα??το κανω παντα στην κλασσικη με την τρουπα στην μεση φορμα..

Ματς μουτς...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πλησιαζουν και εμας σιγα σιγα τα γενεθλεια μας και οπως ξερετε σε εμας απαγορευονται οι τουρτες μονο κεικ βανιλια ή πορτοκαλι ..οποτε αν το βαλω σε φορμα στρογγυλη θα φουσκωσει λετε ή θα γινει μαπα??το κανω παντα στην κλασσικη με την τρουπα στην μεση φορμα..

Ματς μουτς...

Μια χαρα θα σου γινει!! Τη βασιλοπιτα κεικ εγω σε ταψακι την κανω!!

Οδοντιατρο εμεις πηγαμε περυσι το καλοκαιρι και θα παμε και φετος προληπτικα. Και εγω δεν εχω καμμια σχεση με το επαγγελμα ,αφου παω μονο για καθαρισμο δεν εχω ουτε ενα σφραγγισμα!! καλα ειμαι και μικρη ακομα!!!

Φ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Φτανουν και τα πρωτα γενεθλια εε??Ριτα πολύ καλά το σκέφτηκες!Τα μικρα το ευχαριστιουνται περισσότερο στον παιδικο με τους φιλους τους, ειδικα αν στην τούρτα εχει και καμια παρασταση ή σχεδιο της επιλογης τους, ξετρελαίνονται όλα μαζι!

Κι εγω φετος δεν ξερω αν θα εχω τοσο πολύ κόσμο, θα το μελετησω...

Με το καλό και στον οδοντίατρο, κι εμεις την καναμε την επίσκεψη μας μιας και τους τελευταιους 2 μηνες ο Χ. επισκεπτόταν σε εβδομαδιαια βαση την οδοντιατρο και σε μια απο αυτες πήρε και τον Αν. ηρθε περιχαρης και με τα δωρακια του!Εναν απλό έλεγχο του εκανε και 2-3 συμβουλες για αρχη

Ιωαννα δε σκέφτεσαι ενα νηστισιμο κέικ με επικάλυψη σοκολατας υγειας?

Πάω να ξυπνησω τα κουτσουβελα και φευγουμε παιδότοπο!Περιμένουμε και παρεϊτσα, για να δούμε!

Καλό απόγευμα σε όλους!

Ελίζα δες λίγο το θεμα για την εκδρομη στο fb, κτ σε ρωταω!!

stone δεν βλεπω πού με ρωτάς αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνουμε...

Γιοβάννα σιγά μη ζητήσει συγνώμη. πολλά θέλεις από ένα άτομο που είναι έτσι.. για να ζητήσει κάποιος συγνώμη πρέπει να είναι άνθρωπος.

ρίτα πολύ χάρηκα με τις φωτό και με τις περιγραφές της γιορτής.

η μικρή μου έκανε δύο εμβόλια σήμερα. είχα πάει και τον μπέμπη αλλά χρειάζεται ΑΜΚΑ και δεν μου το 'κανε αυτή τη φορά. Είχα ξεχάσει που μου 'χει πει την άλλη φορά να βγάλω! πω πω κορίτσια δύσκολα με τα δύο παιδιά.. όλη μέρα κάτι γίνεται! πολλή κούραση...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημερα!Τι κανετε σημερα, πως ειστε?

Εμεις μια χαρούλα, ειχαμε κι ενα ατυχημα χτες το βραδυ στο σπίτι, επεσε ο Μίμης και ματωσαν τα δόντια του..Τον ειδε ο Αν. έτσι και πατησε κι εκεινος τα κλάμματα!Ανεβηκε ο σκατούλης στο παιχνιδόκουτο να φτασει κτ στη βιβλιοθηκη και σαβουρντιάστηκε!Αυτο το παιδι δεν το προλαβαινουμε, ολο τουμπα και πληγη ειναι, βλέπει τον Αν που κανει τα αλματα και ολα τα ταρζανιστικα και τον μιμειται με αποτέλεσμα να τρωει τα μούτρα του γμτ!

Sun sun σε ρωταω αν το αποφασισατε τελικα και τι ειδους δωματιο θελετε..Σκεφτειτε το, εχουμε ακομη καιρό και υπαρχουν και δωματια και για εσας και για όποιον άλλο θέλει..Εχω κανει εγγραφο και με τις τιμές

Ιωαννα εισαι καλύτερα σημερα?Αφου λοιπόν λές οτι δεν μπορεις να παρεις αδεια μπορεις να γίνεις αναισθητη και να γραψεις στα @#$^% του γιού σου όλους αυτους τους κομπλεξικούς που σε χαλάνε?Καντο και θα με θυμηθεις!Εγω εχω ποικιλία και το κανω ανετα!!!:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Επιτέλους έχει βάλει λίγο ζέστη και έφτιαξε η διάθεσή μας. Να δείτε που θα καλοκαιριάσει ξαφνικά. :P:p:p

Πετρούλα περαστικά για το Δημητράκη. Ο γλυκός μου έχει λαχτίσει τελευταία. Μία το γυαλί, μία τα δοντάκια..... :(:( Να τα προσέξεις τώρα για ένα μήνα τα δοντάκια μη μαυρίσουν τα ούλα. Εγώ είμαι καλά. Με τη συγκεκριμένη έχουμε απόσταση αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. ;););)

Χτες και προχτές πάλευα με την ντουλάπα της Αλεξάνδρας. Να δω τι της πάει, τι όχι, τι μπορεί να φορέσει ο μπέμπης κλπ. Ακόμα δεν έχω τελειώσει....ουφ.... μα που μαζεύτηκε τόσο ρούχο. :confused: Ευτυχώς έχω 2 κοριτσάκια 2 και 3 χρονών που θα δώσω αρκετά και μου προέκυψε και μια μπεμπούλα 4ων μηνών που κάτι θα πάρει και αυτή. Το αστείο είναι ότι είχα κρατήσει κάτι ρούχα για την Αλεξάνδρα με τη λογική ότι θα τα φορέσει και φέτος και είναι όλα κοντά και μίζερα. Έριξε μπόι απότομα νομίζω. Αφού της δοκίμασα τρία φουστάνια και ήταν όλα κοντά γυρίζει και μου λέει: ''Αυτά δεν καλύπτουν ούτε το κωλί μαμά" :P:p:p

η μικρή μου έκανε δύο εμβόλια σήμερα. είχα πάει και τον μπέμπη αλλά χρειάζεται ΑΜΚΑ και δεν μου το 'κανε αυτή τη φορά. Είχα ξεχάσει που μου 'χει πει την άλλη φορά να βγάλω! πω πω κορίτσια δύσκολα με τα δύο παιδιά.. όλη μέρα κάτι γίνεται! πολλή κούραση...

Τι εμβόλια; Είχατε παραλείψει κάτι; ΑΜΚΑ ναι, χρειάζεται από τη στιγμή που θα γεννηθεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...