Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να κάνω μιά χαζή ερώτηση; όταν τελειώνει ο στεγνωτήρας τα βγάζεις απ΄ευθείας τα ρούχα ή τα αφήνεις μέσα π.χ. και τα βγάζεις μετά από μία ώρα;;; :confused:

χαχαχα , καταρχας μου αρεσει ΄΄ο στεγνωτηρας ΄΄ γιατι εμεις στην Αθηνα το λεμε ΄΄το στεγνωτηριο΄΄:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

τα αφηνω και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 ωρες!!! Λες να φταιει αυτο;; Σοβαρα μιλαω τωρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοικοκυροκόριτσο, να σου απαντήσω εγώ, μιας και είμαστε οι μόνες που αφήνουμε τα ρούχα στο στεγνωτήριο και οι μόνες που τα βρίσκουμε καρατσαλακωμένα, μάλλον είμαστε λάθος, εκτός κι αν έχουμε πάρει την ίδια βλακεία στεγνωτήριο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα, πάει ξέχασες κι αυτά που ήξερες:

ΤρεΛά ένα λλλλλ

Γέλιο ένα λλλλλ

ΚαΗμένος ηηηηη

τι ξεχνάω?

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχαχα , καταρχας μου αρεσει ΄΄ο στεγνωτηρας ΄΄ γιατι εμεις στην Αθηνα το λεμε ΄΄το στεγνωτηριο΄΄:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

τα αφηνω και 2 και 3 και 4 και 5 και 6 και 7 ωρες!!! Λες να φταιει αυτο;; Σοβαρα μιλαω τωρα!!!

ναι βρε νούμερο αυτό φταίει...αν δεν τα βγάλεις κατευθείαν κάηκες! Ακόμη και στεγνωτήριο να το λέτε η νοικοκυροσύνη από αλλού φαίνεται :tongue::tongue::tongue:

m57Zp2.png

Νοικοκυροκόριτσο, να σου απαντήσω εγώ, μιας και είμαστε οι μόνες που αφήνουμε τα ρούχα στο στεγνωτήριο και οι μόνες που τα βρίσκουμε καρατσαλακωμένα, μάλλον είμαστε λάθος, εκτός κι αν έχουμε πάρει την ίδια βλακεία στεγνωτήριο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα, πάει ξέχασες κι αυτά που ήξερες:

ΤρεΛά ένα λλλλλ

Γέλιο ένα λλλλλ

ΚαΗμένος ηηηηη

τι ξεχνάω?

χαχαχα πηγα να σε μπερδεψω αλλα ειναι καλη μαθητρια!!

Διαφημίσεις

ναι βρε νούμερο αυτό φταίει...αν δεν τα βγάλεις κατευθείαν κάηκες! Ακόμη και στεγνωτήριο να το λέτε η νοικοκυροσύνη από αλλού φαίνεται :tongue::tongue::tongue:

1ον δεν τα παω τα ρουχα ποτε εγω πανω (ισχυριζομαι οτι ποναει η μεση μου)

2ον δεν τα κατεβαζω ποτε εγω κατω ( γιατι οποιος ξεκιναει μια δουλεια , ο ιδιος πρεπει και να την τελειωνει)

Συμπερασμα: Θα καει ο ανδρας μου!! Και σιγα μη στησουμε καραουλι ποτε θα τελειωσει το στεγνωτηριο. Εχουμε κυρα Σαρδελα αλλες πιο σοβαρες δουλειες!! Εσυ που εχει απειρο χρονο καλα κανεις και παραφυλας το στεγνωτηριο ..........:P:p:p:p:p:p:p

Εχουμε κυρα Σαρδελα αλλες πιο σοβαρες δουλειες!! Εσυ που εχει απειρο χρονο καλα κανεις και παραφυλας το στεγνωτηριο ..........:P:p:p:p:p:p:p

εσύ φαίνεται πως έχεις περισσότερο χρόνο φίλη πικουλίνα μιάς και μετά πρέπει όλες τις μπουγάδες να τις σιδερώνεις :tongue::tongue: ή κι αυτές ο σύζυξ τις σιδερώνει;;;

m57Zp2.png

Καλημερα!!

χαχαχα Ντινα σε ταπωσε η σαρδελα με το σιδερωμα!Καλέ Αλεξανδρα εχουν αναγκη οι Νταλιες?

Κατα τα αλλα βρε κορες, αυτο δεν ειπα κι εγω..?Μονο αν τα βγαλεις κατευθειαν τα ρουχα εχεις καλές πιθανοτητες να ελαχιστοποιησεις το σιδερωμα!Αλλιως γλιτωνεις απο το στεγνωμα αλλα αυξάνεις την ωρα σιδερωματος!

Και τωρα που λέμε για σιδερωμα εχω 2-3 καλάθια!Ενδιαφερεται καμια?:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!

χαχαχα Ντινα σε ταπωσε η σαρδελα με το σιδερωμα!Καλέ Αλεξανδρα εχουν αναγκη οι Νταλιες?

Κατα τα αλλα βρε κορες, αυτο δεν ειπα κι εγω..?Μονο αν τα βγαλεις κατευθειαν τα ρουχα εχεις καλές πιθανοτητες να ελαχιστοποιησεις το σιδερωμα!Αλλιως γλιτωνεις απο το στεγνωμα αλλα αυξάνεις την ωρα σιδερωματος!

Και τωρα που λέμε για σιδερωμα εχω 2-3 καλάθια!Ενδιαφερεται καμια?:tongue:

φώναξε καμιά παραδουλεύτρα της Ντάλιας να σε βοηθήσει φίλη γιατι καμιά άλλη δεν βλέπω να έρχεται τρέχοντας! :D:tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτισια. Ρε προβλήματα που έχετε με το στεγνωτήριο!!!! Ευτυχώς που δεν έχω και κάθομαι και σιδερώνω ;);););)

Το έγραψα και χτες το βράδυ στο φβ, αλλά ας το πω και εδώ, βγήκαν χτες τα πρώτα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης και είναι όλα καλά. Τα πιο εξειδικευμένα τα περιμένουμε με συστημένο σε 2-3 εβδομάδες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Γιοβαννακι μπραβο και απο εδω για τα αποτελεσματα!Αντε τωρα με το καλο η β επιπεδου!

Καλα Πετρουλα και Πικουλινα εσεις το εχετε προχωρησει πολυ το θεμα της κηπουρικης -αγροτικης ζωης.Εγω δεν το εχω καθολου.Δυο γλαστρες εχω ολες κι ολες και αυτες απορω πως ζουν ακομα.Ο μικρος οτι κανει,το κανει στο σχολειο και με τη μαμα μου ,εχει και ποτιστηρι εκει και ποτιζουν,σκαλιζουν,αλλαζουν γλαστρες κτλ

Παντως αυτο το μηνα μιλανε πολυ εντονα για τα φυτα στο σχολειο γιατι στο ξεκαρφωτο μου κανει κατι τεστ που κολωνω του τυπου:Πες μαμα πως λεγετε το μωβ λουλουδι που βγαινει μονο την Ανοιξη ;Και απανταει μονος του μετα ,αφου σκασει πρωτα στα γελια που δε ξερω....

χαχαχα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλό μεσημέριιιιι!

Τι κάνετε κόρες? Εμείς καλά! Τρέχω λίγο αυτές τις μέρες με πολλά και διάφορα! Και λίγο δουλίτσα με τις λαμπάδες και πολύυυυ τρεξιμο με το τέρας που έχω για παιδί και καθόλου τρέξιμο με το σπίτι, το οποίο το έχω παρατήσει στη μοίρα του!

Με κηπουρικές, λουλούδια, φυτά κ.λ.π. δεν έχω καμμία σχέση και ιδέα!

Με στεγνωτήριο, επίσης! Απλά αυτό που ήξερα για τα στεγνωτήρια (βέβαια όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Αγγλία που αναγκαστικά όλοι χρησιμοποιούν στεγνωτήριο, αφού δεν έχουν ήλιο για να απλώνουν) είναι ότι μετά από συνεχόμενες χρήσεις, τα ρούχα βρωμάνε μούχλα και κλεισούρα!!! χαχαχα!

Γιοβάννα μου, μπράβο!!!! Έτσι καλά να είναι όλα μέχρι τέλους!

Εμείς χθες είχαμε μια απρόσμενα υπέροχη βραδιά! Είχαμε πάει στην Πλάκα με την μικρή (για το εργαστήρι που πάμε στο μουσείο) και ήρθε και μας βρήκε ο μπαμπάς μας, οπότε μετά πήγαμε από το μαγαζί που δουλεύει και κάτσαμε μέχρι τις 10.30 και τα πίναμε! Το καλύτερο όλων, όμως, ήταν πως ήταν εκεί η αδερφή του αφεντικού, που έχει τρέλα με την Σοφία, και όοοοοση ώρα καθόμασταν, ασχολιόταν μαζί της, οπότε εμενα με "ενόχλησε" μία φορά για τσίσα και άλλη μία για να της γεμίσω το νερό της!!! Σαν να είχαμε έξοδο τα δυο μας ήταν! Είχε και live στο μαγαζί έναν τυπάκο με κιθάρα που έλεγε τα τραγουδάκια του, κι όλα καλά!

Την Τρίτη είχαμε πάλι live, αλλά στο σπίτι μας αυτή την φορά! Γυρνάμε με την Σοφία κατά τις 8.30 σπίτι και βλέπω καθισμένους στο σαλόνι μας τον νονό της με την κοπέλα του, ένα άλλο ζευγάρι φίλων μας και δύο πιτσιρικάδες, έναν μ'ένα μπουζούκι κι έναν με μια κιθάρα, οι οποίοι ήταν φίλοι των φίλων και είχαν έρθει για να τους ακούσει ο Παν, μήπως και πει στο αφεντικό του να έρχονται κι αυτοί στο μαγαζί να παίζουν! Αρχίσαμε τα τσίπουρα, μπύρες, τραγούδια κ.λ.π., ενθουσιάσηκε και η κόρη μας η οποία έμεινε ξύπνια μέχρι τις 10.30!

Αυτά για την ώρα... Νομίζω σας τα είπα όοοολα τα νέα μας! χαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...