Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτάκι όχι εγώ δεν σιδερώνω σχεδόν τίποτε (σχεδόν τίποτε) . Μου τα βγάζει τσιλικαδούρα τα ρουχαλάκια. Τα διπλώνω όμορφα και ωραία και μπαίνου ντουλαπίτσα κατευθείαν. Σου είπα τι σιδερώνω μόνο...αλλά το καλοκαίρι δεν τον χρησιμοποιώ κι έτσι τότε έχω πολύ σίδερο :mad:

ΑΜΑΝ κι εσύ ρε μάνα που δεν ξέρεις να φυτεύεις φακές και φασόλια!!! :rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Καλή επιτυχία στον Βασιλάκη μας...ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα και πάνω απ΄όλα ευχάριστα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε Αλεξάνδρα..εσυ αρκετα γλιτωνεις!Εγω υπολογίζω ότι γλιτωνω περίπου τα 2/5 των ρουχων σε καθε πλυντηριο αλλα δεν το βάζω συχνά.Δλδ στα 10 πλυντηρια τα 2-3 μπαινουν στεγνωτηριο κι αυτό σε ημερες με πολλή υγρασία, ίσως για αυτο δε μου φαινεται..

Ριτα ωραια δραστηριότητα αυτη με το φυτεμα για τα πιτσιρικια!Τις θυμαμαι αυτες τις εργασιες στο σχολειο μες το κεσεδακι απο γιαούρτι..μας γυρισες πολύ πίσω!Εμεις φακιτσες δε φυτέψαμε αλλα τωρα που μεγάλωσε η μερα, ερχεται ο μπαμπας μας λίγο πιο νωρίς καθε απόγευμα και ασχολουνται με τον κήπο.Φυτευουν, σκαλίζουν, ποτίζουν και μπαινουν μεσα λασπωμενοι και βρεγμενοι!Τη μεγαλη χαρα βεβαια την εχει ο Σιμπα που μετα απο εναν μοναχικό χειμώνα ξαναβρηκε παρεα και τρελάθηκε!

Το Σαβ/κο έχουμε επίσκεψη σε ανθοέκθεση που διοργανωνουν οι μαθητες του σχολειου που θα πάμε απο Σεπτέμβρη!

Ελένη περαστικα σας!Ελαφρια ειναι αυτα, θα περασουν!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχχχ εχω τρελη αγωνια...γενναει η κουμπαρα μου ,η γυναικα του κολλητου μου τωραααα!Και ειναι νωρις και ελπιζω να πανε ολα καλα.

Κανονικα θα πηγαινε προγραμματισμενα σε 2 εβδομαδες αλλα η μικρη μας βγηκε βιαστικια....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα εγώ τον χειμώνα βάζω όλα τα ρούχα στον στεγνωτήρα...δεν απλώνω τίποτε...αλλά το καλοκαιρι δεν τον χρησιμοποιώ!

Ριτάκι με το καλό να γεννήσει η κοπέλα. Δυο βδομάδες νωρίτερα καλούτσικα είναι μην αγχώνεσαι!

m57Zp2.png

Οχι θα πηγαινε με προκληση ετσι και αλλιως νωριτερα καπου στην 37 εβδμαδα γιατι ειχε καποια θεματα ,ζαχαρο κτλ και τελικα τωρα ειναι ακομα 2 εβδομδαες νωριτερα.

Αντε να δουμε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οχι θα πηγαινε με προκληση ετσι και αλλιως νωριτερα καπου στην 37 εβδμαδα γιατι ειχε καποια θεματα ,ζαχαρο κτλ και τελικα τωρα ειναι ακομα 2 εβδομδαες νωριτερα.

Αντε να δουμε!!!

δηλαδή τώρα είναι στην 35η αν καταλαβα καλά;

m57Zp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο'μένα.

Μαράκι με το καλό να γίνει η εξέταση και να μας πεις τα ευχάριστα κοπέλα μου.

Ριτάκι με το καλό και για τη κουμπάρα σου...όλα καλά να πάνε και να υποδεχτεί το μπεμπέ της.

όσο για τις φακές θα τις προτιμήσω μπας και ηρεμήσει λίγο το πουλί μας γιατί είναι κατάκοπο αυτές τις τρομάρες που έχει πάρει.;););)

κυρα ΠανΜαρ περίμενε εσύ το γειτονάκι και μέχρι να σου πει το καιρό θα έχεις αρπάξει μία πούντα όλη δική σου..:tongue::tongue:

Φυτεψτε και εσεις φακες ,τους αρεσει πολυ!

Εμεις επειδη εχουμε βαρεθει να φυτευουμε φακες, πριν αρκετους μηνες φυτεψαμε σε μια γλαστρουλα φρεζες. Ανθισαν τη προηγουμενη εβδομαδα και εχουμε τρελαθει!!! Με το κρυο και τη βροχη το πρωτο του μελημα ητανε να βαλει τη φρεζουλα του μεσα!!!

Έτσι βγήκαμε με τον καλό μου που έχουμε να βγούμε κάτι χρόνια οι δυο μας και πήγαμε goody's για φαγητό(γυμνάσιο έτσι? :mrgreen: ).

Τι γυμνασιο, δημοτικό και βγαλε!!! Ελεος ρε κουμπαρα !!! Τι παιχνιδακι ειχε μεσα το δικό σου τζουνιορ;;; Δε πιστευω να ηπιες αναψυκτικό,θα σε μαλώσω!!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις απαντησεις για το στεγνωτηριο...με μπερδεψατε...Δηλαδη Σαρδελα εσυ δε σιδερωνεις;

Εμενα παντως βγαινουν κατατσαλακωμενα!!! Θελουν ολα σιδερο!!! Και μονο ομως που εχεις σε 2 ωρες στεγνα ρουχα ειναι μεγαλη υποθεση!! Νομιζω οτι ειναι μια απο τις απαραιτητες συσκευες!! Και εγω δεν εχω χωρο και το εχω στην αποθηκουλα στη ταρατσα.

Διαφημίσεις

Εμενα παντως βγαινουν κατατσαλακωμενα!!! Θελουν ολα σιδερο!!! Και μονο ομως που εχεις σε 2 ωρες στεγνα ρουχα ειναι μεγαλη υποθεση!! Νομιζω οτι ειναι μια απο τις απαραιτητες συσκευες!! Και εγω δεν εχω χωρο και το εχω στην αποθηκουλα στη ταρατσα.

να κάνω μιά χαζή ερώτηση; όταν τελειώνει ο στεγνωτήρας τα βγάζεις απ΄ευθείας τα ρούχα ή τα αφήνεις μέσα π.χ. και τα βγάζεις μετά από μία ώρα;;; :confused:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...