Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.

Και παλι τρεξιμο στη δουλεια.Τι καλα τι καλα.

Τα καημενα τα χερακια μου εχουν αναστεναξει.Πηγα χθες στο φαρμακειο και πηρα κατι σταγονες για να τους βαζω και επαθα ενα σοκ.Τι τιμες εινια αυτες οεο?

Εδωσα 20 ευρω για ενα μπουκαλακι μια σταλιτσα και δεν γραφεται κιολας.

Κατα τα υπόλοιπα να πω στο Μαρακι μας (αρμα) οτι συμπαραστεκομαι απολυτα στο ξενυχτι.

Η δικια μου προχθες κοιμηθηκε γυρω στις 2 και κατι και χθες 1 και μιση.

Βεβαια αναμενομενο αου οταν πλεναμε τα δοντια της μου λεει"μανουλα εχω πολυ ενεργεια και δεν νυσταζω καθολου μα καθολου"

Μετα απο τετοια δηλωση τι περιμενα η δολια μανα????

Ευχομαι με το καλο το κολυμβητηριο και εγω σκεφτομαι να την απω φετος αλλα ακομα δεν το εψαξα.

Παωωωωωωω

Διαφημίσεις

Και εγώ μαζί μια και ο Γιάννης χθες είχε βήχα και ήταν εξαιρετικά ανήσυχος... πρέπει να έβλεπε και όνειρα περίεργα γιατί κάποια στιγμή ήθελε ένα άλογο...:rolleyes::rolleyes:

Αλογο ε;Ενδιαφερον..τι χρωμα;Αντε με το καλο!Ο Γιαννακης και η Αθηνουλα Ωναση!

Περαστικα του κιολας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Αχ τι καλά που το ξανανοίξαμε το Καφέ μας. :P:p:p Πολύ χαίρομαι :P:p:p:p

Πανμάρ 04.30 το πρωί τι έκανες κορίτσι μου ξύπνια; Γιατί δεν την έπεφτες στο κρεβατάκι σου;

Άρμα σε ταλαιπωρεί ο Βασιλάκης; Σας βγήκε λίγο νυχτόβιος; Λέτε να μου κάνει τα ίδια ο γιος μου; Βέβαια τα έζησα από την Αλεξάνδρα και δεν θα μου φανεί περίεργο. :tongue::tongue::tongue: Ας μου βγει φαγανό και όλα τα άλλα τα παλεύω :tongue::tongue:

Ριτάκι πολύ σίδερο σε τρώει ρε κορίτσι μου. Παλεύεις με πουκάμισα του καλού σου και ρούχα του Γρηγόρη; Αυτό για το στεγνωτήριο το έχω ακούσει και εγώ αλλά εγώ δεν έχω χώρο να το βάλω και χρήμα να το αγοράσω.:tongue::tongue:

Πετρουλίνι πέρα από την πλάκα που σου κάνουμε εγώ σε καταλαβαίνω. Αν έχεις συνηθίσει σε κάποια κιλά τα 4 κιλά παραπάνω φαίνονται υπερβολικά. Η βραδινή πίτσα όμως ρε καλό μου δεν βοηθάει ;););)

Σας έχω πει ότι στόχος μου είναι να γεννήσω και να είμαι πιο αδύνατη από όταν έμεινα έγκυος;;; Λέμε τώρα :tongue::tongue::tongue:

Soula το difend σου έδωσαν; Πόσο έχει τώρα; Λοιπόν εμένα μου είχε μείνει ένα μπουκαλάκι κλειστό και χτες έκανα μια ξεκαθάριση στα φάρμακα (το τι ληγμένο έβγαλα δεν λέγεται) και το βλέπω μπροστά μου. Σκέφτομαι αμέσως εσένα και λέω θα της το στείλω. Κοιτάζω και έληγε Μάρτιο 2012 :(:(:(

Για κολυμβητήριο το σκεφτόμουν και εγώ αλλά μάλλον θα μας κερδίσει το μπαλέτο. Το αφήνω για το γιο :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Άρμα Λέτε να μου κάνει τα ίδια ο γιος μου;

Kαι αυτο να μη σου κανει ,θα σου κανει άλλα..:tongue::tongue:

Ριτάκι πολύ σίδερο σε τρώει ρε κορίτσι μου. Παλεύεις με πουκάμισα του καλού σου και ρούχα του Γρηγόρη; Αυτό για το στεγνωτήριο το έχω ακούσει και εγώ αλλά εγώ δεν έχω χώρο να το βάλω και χρήμα να το αγοράσω.:tongue::tongue:

Ναι με τρωει το σιδερο του καλου μου κυριως...τα πουκαμισα...με του γρηγορη και τα υπολοιπα την παλευω πολυ καλα με την πρεσσα.Δεν καθυστερω.Αλλα συν τα πουκαμισα με εχει κουρασει.Ουφ και εγω απο χρημα και χωρο πασχω :rolleyes: αλλα μου ειπε μολις η Αρμομαρια οτι αυτο με το σιδερο κ το στεγνωτηριο ειναι μυθος, οποτε το ξεχναω.

Σας έχω πει ότι στόχος μου είναι να γεννήσω και να είμαι πιο αδύνατη από όταν έμεινα έγκυος;;; Λέμε τώρα :tongue::tongue::tongue:

Εμενα, αν και τα παω ανελπιστα καλα, τετοιο σεναριο δε με απασχολει,ουτε καν μου εχει περασει απο το μυαλο.Αλλα μην το παρακανεις κοριτσι ναι;Οι εγκυες θελουν τουλαχιστον 1600 θερμιδες τη μερα ,αυτο να θυμασαι.

Για κολυμβητήριο το σκεφτόμουν και εγώ αλλά μάλλον θα μας κερδίσει το μπαλέτο. Το αφήνω για το γιο :tongue::tongue:

Kαι καλα θα κανετε!!Εγω πηγαινα μπαλετο απο τα 3 μου εως τα 13 μου,μονο καλα εχω να πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα ξέχασα να γραψω πριν για το στεγνωτήριο..Εγω το πήρα πριν 2 χρονια και με βόλεψε αρκετα ειδικα με τα δυο παιδια και δεδομενου οτι ο Δημ ειναι χειμωνιατικος τα ρουχα τους όλο το χειμωνα ετσι τα στέγνωνα..Φετος μέχρι τον Νοεμβρη δεν το χρησιμοποιησα αλλα εκτοτε επειδη βαλαμε και νυκτερινο ρεύμα το χρησιμοποιώ με χρονοκαθυστερηση και λειτουργει τα ξημερωματα οποτε στις 7 παρα που ξυπνω τα βγαζω κατευθειαν και τα διπλώνω.Το μυστικο ειναι να εισαι εκει μολις βγουν για να τα διπλώσεις αμεσα, αλλιως τσαλακώνονται παρα πολύ γιατι στεγνωνουν κουβαριασμενα.Αυτα που δε σιδερωνω ειναι πετσετες που γινονται σαν βαμβακι, σεντόνια ελάχιστα και όλα τα φουτερ αν τα διπλώσεις καλά και όχι πρόχειρα δε θελουν τπτ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπόν ακόμα δεν περπατάει μόνος του, εδώ και δυο τρεις μέρες άφησε το ενα χέρι. Είναι πολύ ατσούμπαλος βρε παιδί μου!Σήμερα ήθελε να αφήσει και τα δυο και νευρίαζε αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Καλά μπουσουλάει πάρα πολύ καιρό τώρα και λέει ''ευα, μπαμπα, μαμα (εμάς αν έχει κέφια) νάνα=νερό και φυσικά μαμ η νιαμ(εννοώντας πάντα φαγητό :mrgreen: ). Α, λέει και νταντά(και το εννοεί δυστυχώς και δεν ξέρω πως το έμαθε αυτό) και τατα όταν τρώει πατάτα! :lol: Αυτά το αντράκι μου! Χρονίζει 11 Απριλίου.

Καλε απο εδω ηθελα να ξεκινησω μιας και ειναι τα αγαπημενα μου ποστ αυτα,αλλα ειδα τη μαγικη λεξη πιτσα στο επομενο μηνυμα και ξεχαστηκα....:lol:

11 απριλιου μεσα στη Μεγαλη Εβομαδα δλδ εχει γενεθλιακια το ζουζουνι;Θα του κανεις τιποτα;Μια καλη ιδεα ειναι να τρεναρεις λιγο τον Βασιλη καμμια 15αρια μερες ,να κανεις και της Ευας λιγο νωριτερα και ετσι θα εχεις παρτυ 2 σε 1 και για τα δυο.Και η φιλη μου που κανει παρτυ αυτη την κυριακη ετσι θα τους το κανει και ειναι πολυ βολικο νομιζω.

Οσο για τα κατορθωματα σας ,τα ειπαμε κιολας .Ειναι ζωηρουλης ο Βασιλακης,δε χρειαζεται να περπατησει νωρις..καλα ειστε τωρα :tongue:... και απο ομιλια νομιζω οτι τα παει σουπερ(παρεπιπτοντως ''νταντα'' ο γρ. πριν χρονισει ελεγε τη ''γιαγια'' μπας και ο Βασιλης λεει το ιδιο; )!!!Φτου φτου!

Ριτα ξέχασα να γραψω πριν για το στεγνωτήριο..Εγω το πήρα πριν 2 χρονια και με βόλεψε αρκετα ειδικα με τα δυο παιδια και δεδομενου οτι ο Δημ ειναι χειμωνιατικος τα ρουχα τους όλο το χειμωνα ετσι τα στέγνωνα..Φετος μέχρι τον Νοεμβρη δεν το χρησιμοποιησα αλλα εκτοτε επειδη βαλαμε και νυκτερινο ρεύμα το χρησιμοποιώ με χρονοκαθυστερηση και λειτουργει τα ξημερωματα οποτε στις 7 παρα που ξυπνω τα βγαζω κατευθειαν και τα διπλώνω.Το μυστικο ειναι να εισαι εκει μολις βγουν για να τα διπλώσεις αμεσα, αλλιως τσαλακώνονται παρα πολύ γιατι στεγνωνουν κουβαριασμενα.Αυτα που δε σιδερωνω ειναι πετσετες που γινονται σαν βαμβακι, σεντόνια ελάχιστα και όλα τα φουτερ αν τα διπλώσεις καλά και όχι πρόχειρα δε θελουν τπτ!!

Ευχαριστω Πετρουλα!Και η Αρμα πανω κατω τα ιδια μου ειπε για τις πετσετες κτλ.Αλλα και εκεινη μου ειπε οτι πρεπει να εισαι απο κοντα να το παρακολουθεις για να γλυτωσεις σιδερο...το θεμα με τα πουκαμισα μαλλον δε λυνεται...

Απο την αλλη και που γλυτωνεις αυτο το απλωμα ,μαζεμα ειναι κερδος...θα το δω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

να πω ότι εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου..είμαι ξύπνια από τις 530 η ώρα...κοιμήθηκε ο γιος μου χθες απο τις 730 και 530 ήταν όρθιος και μαζί με αυτόν και εμείς μαζί του.

Να πω ότι το πρωί που του έκανα παρατήρηση σε κάτι μου λέει αν το κάνω τι θα μου κάνεις; θα μου φωνάξεις μήπως; και τι νομίζεις ότι θα σε φοβηθώ αν μου φωνάξεις:shock:

να πω ότι η δασκάλα του με φώναξε σήμερα να μου πει ότι προσπαθεί να προσεγγίσει τα παιδιά με λάθος τρόπο, δηλαδή τα πειράζει συνεχώς.

να πω ότι γενικώς έχει γίνει ένα παιδί που του μιλάει ο κόσμος και εκείνος γυρίζει τα μούτρα του (μη μου πείτε ότι είναι ντροπαλός γιατί δεν το δέχομαι, ο ντροπαλός κοκκινίζει)

Να πω ότι συμφωνώ και εγώ με τη Ντελένι και ότι αντί για τη κοιλιά καλό θα ήταν τα κιλά που πήρα τελευταία να πήγαιναν λίγο πιο πάνω

Να πω στη Σουλίτσα ότι αν είναι παραφάρμακο (δηλ. δεν έχει κουπόνι) όντως είναι πανάκριβο και δυστυχώς δεν γράφεται (δυστυχώς)

Να πω στο Μαράκι ότι τα πρώτα 20 χρόνια είναι δύσκολα στον ύπνο τα παιδιά...μετά στρώνουν ως δια μαγείας

Να πω στη Ρίτα ότι και εγώ έχω φάει τρελή πίκρα με το σίδερο αλλά πλέον εγώ δε σιδερώνω...εγώ πετάω ...χθες 7 πλυντήρια σε 1 ώρα είχα τελειώσει..φαντάζεστε τώρα το σίδερο που έκανα έ;

Να πω στη κυρα ΠανΜαρ να μη παίρνει φόρα και βγαίνει ξεκάλτσωτη γιατί και αύριο ο καιρός θα είναι 10 βαθμούς μείον

Να πω στο Αρμάκι ότι ο γιος της θα γίνει δημοσιογράφος έτσι όπως πάει...όλα αυτά που λέει εμένα ο δικός μου ο μικρός ούτε για αστείο δεν τα λέει.

Να πω ότι και εγώ θέλω να στείλω κολυμβητήριο τον δικό μου το γιο αλλά θα ήθελα να είναι ανοιχτό και δυστυχώς εδώ κοντά στη περιοχή δεν υπάρχει ανοιχτό κολυμβητήριο...ας ανοίξει ο καιρός και θα του φουσκώσω εγώ μια πισίνα απο τα Τζάμπο να βουτάει εκεί όλη μέρα και όλη νύχτα.

Τα κάλαντα θα τα πω γιατί τώρα τελευταία έχουν φορεθεί πολύ απο το γιο μου.

Αυτά!!!!

Αχ βρε Κικιτσα...σε ταλαιπωρουν ο γιοι σου και ο μεγαλος ζορικος μας βγηκε ε;

Οσο για το κολυμβητηριο και εγω ανοιχτη πισινα θελω για αυτο και κυνηγαω το συγκεκριμενο,σε κλειστη δε θελω να παει....Για να δουμε γιατι ο γρ. το θεωρει δεδομενο....

ελα παμε ολοι μαζι....

τριγωνααα...καλαντα....

Δικο σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα κανα ναρθηκακι δε θα σε βοηθουσε;Η αδερφη μου που εχει τρελο προβλημα ετσι κανει.

Εχω και εγω ΜΑργαριτα μου αλλα με δυσκολευει παρα πολυ στο γραψιμο και αυτες τις μερες εχω παρα πολυ

Soula το difend σου έδωσαν; Πόσο έχει τώρα; Λοιπόν εμένα μου είχε μείνει ένα μπουκαλάκι κλειστό και χτες έκανα μια ξεκαθάριση στα φάρμακα (το τι ληγμένο έβγαλα δεν λέγεται) και το βλέπω μπροστά μου. Σκέφτομαι αμέσως εσένα και λέω θα της το στείλω. Κοιτάζω και έληγε Μάρτιο 2012

Και μονο που με σκεφτηκες αγαπη μου μου φτανει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...