Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οριστε εφαγα 4 κομματια πιτσα!!Τι καταλάβατε τωρα δλδ..???Ενω ειχα βαλει στοχο να φάω μόνο δυο..Ωστοσο δεν μπορεσα να αντισταθω, ηταν απο τα χερακια μου και φυσικα light οποτε το εκανα το παραπτωμα!

Μαρια μονο τα ρουχα με απασχολουν, κατα τα αλλα καλά αισθανομαι..4 κιλά ειναι αυτα αν δεν μπορεσω να τα χασω τουλάχιστον ας μην τα αυξησω!Και μη με κοροϊδευτε ρε κοριτσια, ετσι νιωθω..τωρα αν εχω την αυτοσυγκράτηση να το πραξω κιόλας θα σημαίνει πως πραγματοποιησα ενα στόχο, εστω και τέτοιο!

Καλό βραδυ!Θα τα πουμε αυριο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μη με κοροϊδευτε ρε κοριτσια, ετσι νιωθω..

από αγάπη το κάνουμε βρε, όχι από κακία...

(και να σου πω κάτι που ισχύει για μένα, αν σταματήσω να σε κοροϊδεύω να ανησυχείς!!!! :tongue:)

αυτά που λέτε για τον σταθμό (σε σχέση με το ποιος παραλαμβάνει το παιδί) ισχύουν και σε εμάς. από την αρχή που την έγραψα, δήλωσα και το ποια άτομα θα την παραλαμβάνουν (έπρεπε να δηλώσω ακόμα και τον Παν, γιατί μπορεί να μην είχαμε καλές σχέσεις...), αλλά δεν είχαμε τσεκάρει ποτέ μας αν αυτό ισχύει και στην πράξη!

Κικήηηη πού είναι τα κάλαντα? Να σου στείλω και την Σοφία να τα λέτε παρέα? Τις τελευταίες μέρες την έχουν πιάσει κάτι αναλαμπές με τα Χρισυούγεννα!

Και ναι λοιπόν, μετά από όσα σας έχω πει εδώ και καιρό για το κολυμβητήριο, μετά από έντονη απαίτηση του καλού μου, θα ξεκινήσουμε την Σοφία από αρχές Απριλίου!!! Άντε να δούμε...

Χάθηκα σήμερα γιατί είχα σπίτι την αδερφή μου και με το που έφυγε πήγαμε στην παιδίατρο να πάρουμε χαρτί για το κολυμβητήριο και μετά κούνιες, ποδήλατο κ.λ.π., μετά ήρθε και ο κουμπάρος μας βόλτα, μετά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και τώρα ξύπνησα!!!

Αααααα μου είπε η παιδίατρος, να έχουμε το νου μας ακόμα με τις ιώσεις, γιατί τώρα κυκλοφορούν κάτι 10ήμερες!!!

Άντε... με τις υγείες μας!

mrdIp3.png

Αληθεια η σοφια θα συνεχισει στο ιδιο σχολειο του χρονου;

δεν ξέρουμε ακόμα...δεν το έχουμε συζητήσει... πολύ θα το ήθελα, αλλά τα οικονομικά μας δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση!!! (περίεργο ε? χαχαχα)

mrdIp3.png

Ε, βρε Πετρούλα μου... το βράδυ δεν χρειάζονται πολλά.... βάλε και συ κάτι πιο...αέρινο χιχιχιχι:cool::cool::cool:

ειδικά τώρα που φτιάχνει και ο καιρός.... τα ρούχα είναι περιττά!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλά... χάζευα τώρα τα τικεράκια μας...

Μαρίνα και Πικουλίνα να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας βρε!!!!

Κική, κι εσύ τον Μητσάκο σας!

(δεν ήξερα πως έχουν ίδια μέρα γενέθλια και τα τρία!)

mrdIp3.png

Εχουμε και επετειο αρραβωνα σημερα!!Το 2005 αρραβωνιαστήκαμε!Περασαν κιολας 7 χρόνια!

να ζήσετε!!!!

ο αρραβώνας σας είναι τότε που είχατε πάει και αυτήν την αξέχαστη εκδρομή στο Πήλειο? :tongue:

mrdIp3.png

καλά.... αφού λείπετε όλες και δεν μου κάνει καμμία παρέα, πάω να την πέσω λιγάκι...

(Φιλάκιιιιιιιιι μου.... πού είσαι να θυμηθούμε τις παλιές εποχές? πάει... γέρασες κι εσύ και κοιμάσαι!)

mrdIp3.png

Kαλημερούδια!

Τι κανετε;Εγω σηκώθηκα με ενα βαρύ κεφάλι..τωρα πίνω το καφεδακι μου και συνερχομαι σιγα σιγα

Λέω σήμερα να ξεκινησω τη γενική καθαριότητα απο την κουζίνα, για να δούμε...

ειδικά τώρα που φτιάχνει και ο καιρός.... τα ρούχα είναι περιττά!!!!

Και τα ρούχα και τα λόγια Μαριιιι μου!

να ζήσετε!!!!

ο αρραβώνας σας είναι τότε που είχατε πάει και αυτήν την αξέχαστη εκδρομή στο Πήλειο? :tongue:

15.000 φορες τιμωρια τη λέξη Πήλιο, για να μαθεις να την γραφεις!!

όχι αυτο ηταν στο λόγο..χαχα Αρχες Γενάρη 2005

Καλημέρα φιλενάδες! Το όνειρό μου για συνεχόμενο ύπνο έμεινε και πάλι ένα όνειρο...4-6.30 ο Βασιλάκης ξύπνιος! γκρρρρρρ!!!! Και είχε ξυπνήσει και στις 1.30 για γάλα...Μαρί που να το ήξερα ότι ήσουν μέσα τέτοια ώρα, τουλάχιστον να κάναμε παρέα! χαχαχαχα!

Πετρούλα μια χαρά ξεκίνησε η διατροφή σου βλέπω!:tongue: Αλλά αφου η πίτσα ήταν light δεν πειράζει! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Και μη με κοροϊδευτε ρε κοριτσια, ετσι νιωθω..

Ελα βρε Πετρουλινι ...ας με κοροιδευαν και μενα για τετοιο λογο....:tongue:Καλη επιτυχια στην προσπαθεια αν και τα 4 κιλα οπως λεει ενας καλος φιλος μου για εμας τους παχουλοκομψους ειναι 2 φορες στην τουαλετα....:lol::lol::lol:

Και ναι λοιπόν, μετά από όσα σας έχω πει εδώ και καιρό για το κολυμβητήριο, μετά από έντονη απαίτηση του καλού μου, θα ξεκινήσουμε την Σοφία από αρχές Απριλίου!!! Άντε να δούμε...

Kαι εγω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....Απο 2 Απριλη δεχονται τα διακαιολογητικα και τις αιτησεις στο κολυμβητηριο που θελω και γινεται σκοτωμος για το ποια παιδια θα πρωτοπαρουν,τα εχω ολα ετοιμα,θα στησω αντισκηνο απεξω πρωι πρωι και αλιμονο τους αν μου πουν οτι δεν τον παιρνουν.

δεν ξέρουμε ακόμα...δεν το έχουμε συζητήσει... πολύ θα το ήθελα, αλλά τα οικονομικά μας δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση!!! (περίεργο ε? χαχαχα)

Aπο πολλους το ιδιο εχω ακουσει...λογικο.

Καλημερα σας!Εγω σπιτι σημερα ,εφερα εκτακτως τη γυναικα να καθαρισει γιατι νιωθω πολυ κουραση.μεχρι τις 2 σιδερωνα παλι χθες...τι θα γινει με αυτο το σιδερο, μου εχει βγει το λαδι.

Ρε κοριτσια ισχυει οτι τα ρουχα απο στεγωτηριο δε θελουν σιδερο;εστω καποια;

Πειτε μου.. να δω τι θα κανω,χωρο δεν εχω ,αλλα να το βαλω στο μπαλκονι το πισω εν αναγκη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kαλημερούδια!

15.000 φορες τιμωρια τη λέξη Πήλιο, για να μαθεις να την γραφεις!!

ωωωχ! με τιμωρία ξεκινάμε? καλά κυρία... αλλά μήπως, λόγω της ώρας που έγραφα, θα μπορούσα να την γραψω μόνο 500 φορές και όχι 15.000? είναι πολλέεεεες!

Καλημέρααααααα!

ρε Αρμάκι ήσουν ξύπνια τέτοια ώρα και δεν εμφανίστηκες? κρίμα....

Μαργαρίτα, μην λες για σίδερο!!! Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το τι με περιμένει πάνω... για το στεγνωτήριο δεν ξέρω να σου πω...

Με το κολυμβητήριο, θα την στείλουμε σε ένα σύλλογο στο ΟΑΚΑ με τον παιδικό, οπότε δεν το έψαξα και πολύ! Πάντως η Σοφία είναι ενθουσιασμένη! Από σήμερα ήθελε να πάρει το μαγιώ της!

Εμείς καλά! Η Σοφία σταθμό κι εγώ πίνω καφεδάκι και πάω να πλύνω πιάτα και να μαγειρέψω. Ρεβύθια σήμερα...

mrdIp3.png

Καλημερούδια!!! Μ' αρέσουν τα πάλια λημέρια!!!:D:D:D

Μαρια μονο τα ρουχα με απασχολουν, κατα τα αλλα καλά αισθανομαι..4 κιλά ειναι αυτα αν δεν μπορεσω να τα χασω τουλάχιστον ας μην τα αυξησω!Και μη με κοροϊδευτε ρε κοριτσια, ετσι νιωθω..τωρα αν εχω την αυτοσυγκράτηση να το πραξω κιόλας θα σημαίνει πως πραγματοποιησα ενα στόχο, εστω και τέτοιο!

Καλό βραδυ!Θα τα πουμε αυριο!

Πετρούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ με 3 κιλά παραπάνω και ασφυκτιώ σε όλα μου τα παντελόνια...και αναρωτιέμαι ένα κιλό απο αυτά δεν μπορούσε να πάει στο β#ζι;;Έστω και μισό βρε αδερφέ, δεν είχα και δεν είχα μετά τις γέννες ισοπεδώθηκα εντελώς!

Καλημέρα φιλενάδες! Το όνειρό μου για συνεχόμενο ύπνο έμεινε και πάλι ένα όνειρο...4-6.30 ο Βασιλάκης ξύπνιος! γκρρρρρρ!!!! Και είχε ξυπνήσει και στις 1.30 για γάλα...Μαρί που να το ήξερα ότι ήσουν μέσα τέτοια ώρα, τουλάχιστον να κάναμε παρέα! χαχαχαχα!

Και εγώ μαζί μια και ο Γιάννης χθες είχε βήχα και ήταν εξαιρετικά ανήσυχος... πρέεπι να έβλεπε και όνειρα περίεργα γιατί κάποια στιγμή ήθελε ένα άλογο...:rolleyes::rolleyes:

Kαι εγω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....Απο 2 Απριλη δεχονται τα διακαιολογητικα και τις αιτησεις στο κολυμβητηριο που θελω και γινεται σκοτωμος για το ποια παιδια θα πρωτοπαρουν,τα εχω ολα ετοιμα,θα στησω αντισκηνο απεξω πρωι πρωι και αλιμονο τους αν μου πουν οτι δεν τον παιρνουν.

Καλή επιτυχία Ρίτα!!!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Με το καλό να ξεκινησουν οι κολυμβητες και οι κολυμβητριες!Το δικο μας κολυμβητηριο ειναι ανοιχτό οπότε απο Ιούνη και μετα ξεκιναν οι εγγραφες..φετος θα τον στειλω κανονικά!Και περυσι τον επαιρναν με την προϋποθεση να εμπαινα κι εγω αλλα δεν ειχα τετοια διαθεση, εδω όλοι γνωστοι ειμαστε...

Ελένη και Αρμα κουραγιο, θα βγει η μερα με χαλαρους ρυθμους..

Ριτα καλές δουλειές..κι εγω όλα βρωμικα και ακατάσταστα τα βλέπω!!

Μαριιιι ξεκινα, μη χαζεύεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...