Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο μου αν δεν θες να τον παραγγείλεις απο Γερμανία γιατι δεν βγαζεις ακρη,δες εδώ:http://toysshop.gr/eshop/epaggelmata/44.html

Είναι ο ιδιος με μικρή διαφορα στα χρήματα..Και εγώ αυτό είχα δεί.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια για πειτε καμια ιδεα... Εχω τρεις βαφτισιμιες και πρεπει να τους παρω δωρα. Για τις δυο μικροτερες δε με πολυνοιαζει κατι θα βρω... Στη μεγαλη ομως που παει πρωτη γυμναριου, τι να της παρω? Σε παιδικα καταστηματα δεν παω, ειναι πολυ μπεμπε για εκεινη που ειναι αναπτυγμενη και γυναικαρα. Τα γυναικεια μου φαινονται λιγο μεγαλιστικα για την ηλικια της. Τις εχω παρει περσι all star, το Πασχα εσωρουχα... Τωρα? Καμια ιδεα???

t7fQp3.png

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου ...εγώ πάντως από σένα τα λιγουρεύτηκα και μου κόλλησαν!!!!!Λοιπόν αν συναντηθούμε την άλλη βδομάδα με το καλό θα περιμένω τάπερ.....:tongue::tongue::tongue:

Μέσα!!!Αν δεν σου αρεσουν όμως δεν θα μπυ φερεις το ταπερ καπέλο, ε;;;

Αχ κοριτσια για πειτε καμια ιδεα... Εχω τρεις βαφτισιμιες και πρεπει να τους παρω δωρα. Για τις δυο μικροτερες δε με πολυνοιαζει κατι θα βρω... Στη μεγαλη ομως που παει πρωτη γυμναριου, τι να της παρω? Σε παιδικα καταστηματα δεν παω, ειναι πολυ μπεμπε για εκεινη που ειναι αναπτυγμενη και γυναικαρα. Τα γυναικεια μου φαινονται λιγο μεγαλιστικα για την ηλικια της. Τις εχω παρει περσι all star, το Πασχα εσωρουχα... Τωρα? Καμια ιδεα???

Νατασα all star for ever!!

Πάρτης ενα ωραίο μπλουζακι απο καταστημα ρούχων με εφηβικά, ή κπ NIKE μπλουζακι, ή και καποιο ωραιο βαμβακερό σουτιενάκι..Υπάρχουν πολύ όμορφα εφηβικα σχεδια, πήρα στην ανιψιά της πεθερας μου πρίν 15 μερες, είναι και εκείνη στη Α' Γυμνασίου και ξετρελάθηκε, καμαρωνε μωρε..

Διαφημίσεις

Νατασα all star for ever!!

Πάρτης ενα ωραίο μπλουζακι απο καταστημα ρούχων με εφηβικά, ή κπ NIKE μπλουζακι, ή και καποιο ωραιο βαμβακερό σουτιενάκι..Υπάρχουν πολύ όμορφα εφηβικα σχεδια, πήρα στην ανιψιά της πεθερας μου πρίν 15 μερες, είναι και εκείνη στη Α' Γυμνασίου και ξετρελάθηκε, καμαρωνε μωρε..

Stone μου τετοιο σουτιενακι της πηρα κι εγω το Πασχα με βρακακια ασορτι απο κατω, θαυμα! Ηταν και το πρωτο της και καμαρωνε πολυ! Παντως μου εδωσες ιδεα! Θα παω στο nike ή στο gap και θα δω για κανενα φουτερ. Θα της αρεσει φανταζομαι.. Για το σχολειο θα ειναι ο,τι πρεπει!:D

t7fQp3.png

Κορίτσια σήμερα έχω διπλή έξοδο!!

Αν δεν με διώξει ο αντρας μου σήμερα, να είμαι ήσυχη για το μέλλον..

Το μεσημερι έχουμε τραπέζι με συναδελφους, προεορταστικό και το βραδυ θα βγούμε γυναικοπαρέα - όχι όπως την άλλη φορα- με φίλες και ξαδερφες...

Κορίτσια ο γιος μου, εχει κουβαλήσει όλο το ασιδερωτο εδώ μέσα..Εχουν μαζευτεί μια στοιβα και το μικρό με πήρε γραμμή!!!

Πάω για σίδερο λοιπόν, θα τα πούμε μετά!!

Διαφημίσεις

Βατραχακι πως το εκανες το μαλλί;;Στο βαφτιστηρι τι πήρες τελικα;;;

στονε μου εκανα ανταυγειες το εκοψα λιγο και το φιλαρισα και μετα ενα πιστολακι ωραιο εγινε αλλαξε λιγο η διαθεση μου!

στο βαφτιστηρι μου πηρα ενα ωραιο συνολο με κοτλε παντελονι με τυραντες και μπλουζακι και θα παρω κι ενα παιχνιδακι δωρο

αλλα πηρα και στα αλλα δυο αδρφακια του στο αγορι φορμες και στο κοριτσι μια κουκλα απο αυτες τις χανα μοντανα που ειναι της μοδος :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τσουπ!!Ήρθα.....

Δεν είναι η μερα μου σημερα..Πάνω που αποφάσισα να πάω να κλείσω το στεγνωτηριο μου το πήρανε μεσα απο τα χερια...:mad::x

Της AEG είχα δεί , μου το αφηνε 550 ευρώ και μιση ώρα πριν πάω το πουλήσανε..Εμ τι εμενα θα περιμένανε...

Τελικα το μονο ετοιμοπαραδοτο ήταν της Bosch, το 8κιλο αυτό εδώ: http://www.bosch-home.gr/gr/produkte/produkte/det/show3.aspx?menu_child_id=25&menu_parent_id=1&product_id=704&category_id=25 με 150 ευρώ επιπλέον .Βατραχακι και το δικο σου Bosch δεν είναι;;

Ο μονος μου ενδοιασμός έιναι οτι το πλυντηριο είναι AEG και δεν ξερω αν θα κατσει επάνω το στεγνωτηριο..Εκεινος μου εγγυηθηκε για αυτό, καθως μου είπε οτι αυτα τα βγαζει μια εταιρία και οι διαστασεις είναι ίδιες...

stone μου εγω πηρα της siemens αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με το bosch δεν εχουν καμια διαφορα σε ολα ιδια ειναι.

τελικα το πηρες η οχι;

παντως δεν νομιζω να εχεις προβλημα ολα αυτα εχουν της ιδιες διαστασης και η μαμα μου εχει διαφορετικες μαρκες και το εχει ετσι πανω κατω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τι λες για ενα ζευγάρι μποτούλες, ένα ωραίο μπλουζάκι από bsb (επειδή είναι μικροσκοπικά τα νούμερα) για τώρα τις γιορτές , ένα άρωμα, ένα ημερολόγιο , μια ωραία φόρμα βελουτέ που είναι πολύ της μόδας , αλλά εξίσου ωραία και η προταση της Πετρούλας για το φουτεράκι. Εσύ την ξέρεις καλύτερα και είσαι σίγουρη τι θα της ταιριάζει περισσότερο από όλα αυτά.

Σήμερα 10:48

StoneΚικο μου αν δεν θες να τον παραγγείλεις απο Γερμανία γιατι δεν βγαζεις ακρη,δες εδώ:http://toysshop.gr/eshop/epaggelmata/44.html

Είναι ο ιδιος με μικρή διαφορα στα χρήματα..Και εγώ αυτό είχα δεί.

Πετρούλα thanks για το σαίτ που μου έστειλες, να πω την αλήθεια μου φάνηκε λίγο ακριβούτσικο 80? γιατί φοβάμαι το ενδεχόμενο να ασχοληθεί μαζί του μόνο 2-3 μέρες και μετά να μου το πετάξει στην άκρη όπως κάνει και με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του.

Σήμερα 10:48ριτα79Κικο εχει τετοιον παγκο της bosch το elc (easy learning center)

Ρίτα αν μάθεις και εσύ τιμούλα πες μας.

ευχαριστώωωω

Ουφ , δεν ξέρω ειλικρινά γιατί μ'αρέσει πολύ σαν δώρο αλλά που θα το βάλω αν ο σκατούλης μου το βαρεθεί αμέσως. Εμένα πιο πολύ ασχολείται βρε κορίτσια με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια , μιλάμε είναι η καλύτερη του , μήπως να του έπαιρνα καμια κουζίνα είμαι σίγουρη ότι αυτή δεν θα τη βαριότανε με τίποτα αλλά ο πατέρας μας θα με έδιωχνε από το σπίτι guarantee.

stone μου εγω πηρα της siemens αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με το bosch δεν εχουν καμια διαφορα σε ολα ιδια ειναι.

τελικα το πηρες η οχι;

παντως δεν νομιζω να εχεις προβλημα ολα αυτα εχουν της ιδιες διαστασης και η μαμα μου εχει διαφορετικες μαρκες και το εχει ετσι πανω κατω!

Ναι Βατραχακι μου, έδωσα προκαταβολή και περιμενω να μου το φερουν , να μου το στήσουν και να το αποπληρώσω...

Με γειά και το μαλλί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...