Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα, από την μια κι εμείς αυτό λέγαμε... ότι αποκλείεται να την δώσουν, αλλά από την άλλη είχαμε και κάποιες αμφιβολίες...

Αυτό με τον καλό σου πέρσι, το θυμάμαι που το έλεγες!

mrdIp3.png

Ναι γιατι ηθελες να γραφεις σεντονακια και σε περιοριζε το αλλο.....

δεν έχει σημασία...

το θέμα είναι να νοιώθεις ελεύθερος να γράψεις όσο θέλεις κι όχι όσο σου επιτρέπουν! :tongue:

mrdIp3.png

Καλα κανατε και το τσεκαρατε παντως αν κ παντου και ποσο μαλλον στους ιδιωτικους σταθμους ειναι πολυυυ προσεκτικοι σε τετοια.

Αληθεια η σοφια θα συνεχισει στο ιδιο σχολειο του χρονου;

Καλη ορεξη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγώ...να σας πω την αλήθεια έχω μια μικρή αδυναμία σε αυτό το καφέ...το προτιμώ λίγο περισσότερο απο το άλλο...δεν ξέρω γιατί αλλά το άλλο μου φαίνεται πολύ κλεισούρικο βρε παιδί μου και μελαγχολικό, ενώ εδώ βάζεις τα τικεράκια σου και ανεβαίνει λίγο η διάθεση.

Να πω συγχαρητήρια στις εγκυούλες που φτάσανε στο 5ο μήνα και όλα καλά να συνεχίσουν μέχρι τέλους.

Να πω με το καλό να κάνει την εξέταση ο Βασιλάκης και καλά αποτελέσματα να έχετε Μαράκι.

Να πω Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και του χρόνου με υγεία.

Να πω επίσης ότι και εμείς περάσαμε πολύ όμορφα το ΣΚ (λόγω καιρού) και παρ'όλη τη μύξα - βήχα που επικρατεί στο σπίτι δεν πτοηθήκαμε καθόλου, μόνο εγώ σήμερα έχω πανικοβληθεί γιατί έχω πάλι τα συμπτώματα της ιγμορίτιδας μιας και εγώ μπουκωμένη και δεν ξέρω τι να κάνω.

Να πω ότι εμάς απο την αρχή της χρονιάς μας δώσανε απο το παιδικό να συμπληρώσουμε μια υπεύθυνη δήλωση με τα άτομα που μπορούν να έρχονται να παίρνουν το μικρό πέρα απο τη μαμά και το μπαμπά και μέσα σε αυτά τα άτομα είχα βάλει και εγώ συγγενείς πέρα απο εμάς όπου αργότερα όταν είχε πάει η πεθερά μου να τον παραλάβει της τον δώσανε κανονικότατα (αφού τσεκάρανε τα στοιχεία).

Να πω στη Πετρούλα με το καλό η δίαιτα και καλά αποτελέσματα να έχει μιας και τη χρειάζεται επειγόντως όπως επίσης να προσθέσω ότι καθυστέρησε κι όλας να τη κάνει τη δίαιτά της.

Να πω στη Σουλίτσα περαστικά για τη τενοντίτιδα αλλά θέλει τρελή ξεκούραση το χέρι για να ηρεμήσει τελείως.

Να πω και τα κάλαντα τώρα που πήρα φόρα;

Αντε μωρε, ξεφυγατε...εγω φταίω που μιλάω!

Καλέ δεν ειπα οτι ειμαι χοντρη, ουτε οτι θελω να κανω διαιτα απλά να βαλω ενα φρενο λίγο γιατι τα 68 κιλά -που ειμαι τωρα- τα πάτησα μονο στις εγκυμοσυνες και οτι μου μπαινει πλέον μου μπαινει με πολύ κόπο!Το βραδυ δε, φοραω πολύ συγκεκριμενα ρούχα και δε νιωθω καλά..Δεν ειναι καιροί να αλλάζω καρνταρόμπα ουτε και θέλω όμως γιατι πολλά ρουχα ειναι σχεδον αφόρετα!Θκατούλες!

Και στον δικο μας παιδικό 2 ατομα μπορούν να παραλαμβάνουν τα οποία τα γνωριζουν οι δασκαλες απο τις πρωτες μερες.Αν κατι προκύψει, τοτε ειδοποιεις τηλ μια ωρα πριν την παραλαβη για το ποιος θα παρει το παιδι και μετα ρωτανε το παιδι για επιβεβαίωση αν γνωριζει αυτόν που ηρθε

Σούλα περαστικα!Τις αλλες δε σας μιλάω...:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ααααα εντάξει. Αφού κάνει και η Πετρούλα διατροφή εγώ τι να πω;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μου κόψατε τα φτερά.

Πανμαρ καλά κάνατε και τους τεστάρατε αφού το είχατε στο μυαλό σας. Και σε εμάς πάντως δύο άτομα παραλαμβάνουν το παιδί και αν τυχόν προκύψει κάτι έχεις ειδοποιήσει ποιος θα πάει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ουφ κουραστηκα πολύ!!!

Σας εβγαλα ολες τις αραχνες, σας σκουπισα και σας σφουγγαρισα !!!!

Μοσχοβολαει το παλιό μας σπιτακι!!!!

Αι μαρί που έχω σηκωθεί από τις 7 να το καθαρίσω να το βρείτε καθαρό και είπες τέτοια ώρα ότι καθάρισες εσύ..! Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τώρα αλλά αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο!:tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αι μαρί που έχω σηκωθεί από τις 7 να το καθαρίσω να το βρείτε καθαρό και είπες τέτοια ώρα ότι καθάρισες εσύ..! Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τώρα αλλά αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο!:tongue:

Ουτε που φανηκε οτι ειχε καθαρισει αλλος. Ρε Συγνωμη αλλακατι εκανες λάθος!!!

Να 'μαι κι εγώ!!!

Πετρουλίνι τι εννοείς το βράδυ φοράς πολύ συγκεκριμένα ρούχα??? :tongue:

Κατά τα άλλα εγώ με το σταθμό την έχω πατήσει μία φορά, όπου έπρεπε να πάει η μαμά μου να παραλάβει τα παιδιά και δεν τα δίνανε, παρόλο που το πρωί τα είχε παραδώσει η ίδια! Δεν είχα ειδοποιήσει λέει και μπορεί να είχε πάει με δική της πρωτοβουλία! :D

Κατά τα άλλα μια χαρά αερίστηκε το καφέ, σιγά τώρα με την πολυκοσμία μη σκονιστεί ξανά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αρμα πες ρε τιποτα για Βασιλη,μπουσουλαει,περπαταει,μιλαει;Καιρο εχουμε να μαθουμε τετοια νεα του και μεγαλωνει καλε το αντρακι.Μονο οτι μας βγηκε καλοφαγος (φτου φτου φτου) μας ειπες...χαχα!!

Λοιπόν ακόμα δεν περπατάει μόνος του, εδώ και δυο τρεις μέρες άφησε το ενα χέρι. Είναι πολύ ατσούμπαλος βρε παιδί μου!Σήμερα ήθελε να αφήσει και τα δυο και νευρίαζε αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Καλά μπουσουλάει πάρα πολύ καιρό τώρα και λέει ''ευα, μπαμπα, μαμα (εμάς αν έχει κέφια) νάνα=νερό και φυσικά μαμ η νιαμ(εννοώντας πάντα φαγητό :mrgreen: ). Α, λέει και νταντά(και το εννοεί δυστυχώς και δεν ξέρω πως το έμαθε αυτό) και τατα όταν τρώει πατάτα! :lol: Αυτά το αντράκι μου! Χρονίζει 11 Απριλίου.

Μαράκι μου άντε με το καλό η εξέταση και είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι σούπερ. Πάρε την αισιοδοξία μου καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλέ αισιόδοξη είμαι! (λέμε τώρα..) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βρε Αρμα εσυ που ηρθες πρωτη και οι υπόλοιπες (εξαιρούνται οι εγκυουλες) ανοιξατε κανενα παραθυρο, κανατε καμια δουλειά??Δυο μηνες ηταν εγκαταλελειμμενο!

Ορίστε, τέτοια λες κι εσύ και έχω την κουμπάρα μετά να λέει ότι δεν φάνηκε τίποτα. Τι να σας πω! Τσάμπα ο κόπος μου! Όσο για την διατροφή καλή αρχή βρε! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ήθελα να σε κοροιδέψω λίγο αλλά μόλις είπες για τα ρούχα το κατάλαβα τι εννοείς γιατί κι εγώ ήθελα να μπαίνω στα ρούχα που ήδη είχα ότνα γέννησα τον Βασίλη. Εγώ πάντως κάνω πολύ ωραία διατροφή, τρωω τα πάντα αλλά απαραίτητα κάθε μέρα μία σοκολάτα συν ότι άλλο προκύψει...:tongue:

Σουλίτσα μου μπράβο που περάσατε καλά! Άντε από δω και πέρα μόνο τέτοια! Περαστικά για την τενοντίτιδα, βάζε πάγο αφου δεν μπορείς να το ξεκουράσεις και να το δένεις το χέρι σου.

Να πω και τα κάλαντα τώρα που πήρα φόρα;

Να τα πεις να τα πεις! :lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε Κική!!!! Πότε είπαμε ότι ξεκινάς να γράφεις βιβλίο? Δεν πρέπει τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο. Να το σκεφτείς!

Ουτε που φανηκε οτι ειχε καθαρισει αλλος. Ρε Συγνωμη αλλακατι εκανες λάθος!!!

271805ldndqr6j2o.gif

Ε, βρε Πετρούλα μου... το βράδυ δεν χρειάζονται πολλά.... βάλε και συ κάτι πιο...αέρινο χιχιχιχι:cool::cool::cool:

Σωστήηηηηηηη!!!Καλά εσύ πως κατάφερες και έχεις ίντερνετ χωρίς τηλέφωνο???

Αχ περιμένω να γίνει και το φαί του Βασίλη, και ανυπομονώ να πάω στο κρεβατάκι μου...Τι καλά που θα ήταν ένας συνεχόμενος 7ωρος ύπνος...

121068lwj45xqdb5.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...