Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι καπου εκει...γιοβαννα βγηκαν τα αποτελσματα απο την αμνιο;Εσυ σηκωθηκες;Πηγες δουλεια;

Ναι στη δουλειά είμαι. Τα πρώτα αποτελέσματα τα περιμένω σήμερα - αύριο και τα πιο εξειδικευμένα θα έρθουν συστημένα σε 3ις εβδομάδες περίπου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα giovanna! Κορίτσια που να δείτε πως θα περνάει ο καιρός όταν γεννήσετε! Εγώ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε λίγο ο Βασίλης χρονίζει. Σαν να είναι 3 μηνών νιώθω!

Ρίτα καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις σιγά σιγά από τώρα, μην τα αφήσεις και τελευταία στιγμή που θα αρχίσεις να δυσκολεύεις με την κοιλιά. Αχ είναι τόσο ωραίες οι προετοιμασίες για τον ερχομό του νεου μπεμπε!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμα πες ρε τιποτα για Βασιλη,μπουσουλαει,περπαταει,μιλαει;Καιρο εχουμε να μαθουμε τετοια νεα του και μεγαλωνει καλε το αντρακι.Μονο οτι μας βγηκε καλοφαγος (φτου φτου φτου) μας ειπες...χαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντε... καλημέρα κι από εδώ!

Αν και τώρα δεν προλαβαίνω να γράψω τα νέα μας, γιατί πρέπει να πάω για δουλειές, να πω ότι εδώ μου αρέσει γιατί έχει τις παραθέσεις!!!!!

Γενικώς είμαστε πολύ καλά και περάσαμε ένα σούπερ και πολύ γεμάτο Π-Σ-Κ!

Φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γειάααααααααααααααααααααααααααα κι από μένα!

Καλέ εγκυούλες μπήκατε στον 5ο; Αχ παναγίτσα μου πως περνάει ο καιρός; Και πως μ΄αρέσει που θα γεννήσετε κοντά κοντά! :wink:;-)

Μαράκι μου άντε με το καλό η εξέταση και είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι σούπερ. Πάρε την αισιοδοξία μου καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ρίτα ακόμη αναρωτιέσαι για το μπεμπέ; Άντε βάψτω ροζ καλέ το τοιχάκι :lol::lol:

πανμαρ τί δουλειές έχεις; Μην μου πείς ότι σε έπιασε προκοπή γιατι θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο! :tongue::tongue::tongue:

m57Zp2.png

Ρε δεν εχω πειστει για το ροζ...εσεις τα λετε αυτα....Λιγη υπομονη ακομα.

Με τη γιοβαννα δε θα γεννησουμε απλως κοντα- κοντα, αν ημασταν στο ιδιο μαιευτηριο θα ημασταν σε διπλανα κρεβατια ...τοσο κοντα δλδ..χαχα!!!

Ο Αστερης πως ειναι που ειχε πυρετουλι;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα καλημερα!!

Καλή εβδομαδα και ηλιόλουστη, χωρις μυξες, βηχες και ιωσεις!

Βρε Αρμα εσυ που ηρθες πρωτη και οι υπόλοιπες (εξαιρούνται οι εγκυουλες) ανοιξατε κανενα παραθυρο, κανατε καμια δουλειά??Δυο μηνες ηταν εγκαταλελειμμενο!

Εμεις ειμαστε καλά,περασαμε ωραια το Σαβ/κο, πήγαμε πάλι στα playmobil και μετα σε καλους φίλους για φαγητό.Χτες βγήκαμε στην παρελαση, χειροκροτουσε ο Αν στην πρωτη γραμμη, καμαρωσαμε τα συγγενικα μας παιδακια και η μερα συνεχιστηκε στην αυλή της γιαγιας με καλό κέφι!

Εχει παρει ο Δ δυο παιδικα κατσαβιδια ηλεκτρονικα και τρεχει περα δωθε..Μου εχει παρει τα αυτια!

Κανονικα απο σημερα θα ξεκινουσα να δουλευω και τις Δευτ και να ρεπαρω μονο Παρασκευή αλλα κτ προέκυψε στην πεθερα μου οπότε εδω και σημερα, παρεα με το κατσαριδακι μου!

Φακιτσα θα φτιαξω σημερα και ξεκιναω και διατροφή-όχι διαιτα- κοβω τα χαζά και ξεκιναω και light βραδινο!Το ανακοινωνω μπας και το αποφασισω γιατι το λέω πολύ καιρό αλλα νομιζω πως δεν παει αλλο,ειδικα εν όψει εορτών θα χασω τον έλεγχο!

Εχουμε και επετειο αρραβωνα σημερα!!Το 2005 αρραβωνιαστήκαμε!Περασαν κιολας 7 χρόνια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μην μου πείς ψηλούλα ότι κάνεις κι εσύ διατροφή;;;;;;;;;;;;;;; Θα πάθω ζημιάαααααααααααααααααααααααα...εγώ να σας πω την αλήθεια βαρέθηκα και τις δίαιτες και τις διατροφές! Μέχρι το 2004 ήμουν μονίμως αδύνατη, μετά απέκτησα τον θυροειδή κι από κεί και πέρα ξεκίνησε ο αγώνας μου. Έβαζα βάρος όταν αποσυντονιζόταν ο θυροειδής, έκανα δίαιτα τα έχανα και φτου κι απ΄την αρχή. Ε, ειλικρινά βαρέθηκα. Αυτό γινόταν 7 χρόνια...τώρα βαριέμαι πια!

m57Zp2.png

Φακιτσα θα φτιαξω σημερα και ξεκιναω και διατροφή-όχι διαιτα- κοβω τα χαζά και ξεκιναω και light βραδινο!Το ανακοινωνω μπας και το αποφασισω γιατι το λέω πολύ καιρό αλλα νομιζω πως δεν παει αλλο,ειδικα εν όψει εορτών θα χασω τον έλεγχο!

Τι διαβαζουν τα ωραια μου ματια.....!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα.

Ως συνήθως τρέχουμε και δεν φτάνουμε στη δουλεια.Θα μου πειτε καλο να υπαρχει δουλεια αλλα ουτε στην τουαλετα δεν προλαβαινουμε να παμε.

Το σ/κο περασαμε καλα.Ευτυχως μας βοηθησε ο καιρος οποτε καναμε πολλες βολτιτσες.

Χθες πηγαμε ειδαμε ανιψια και ξαδερφακια στην παρελαση και μετα εξω με φιλους για φαγητο.

Απο χθες ομως με εχει πιασει και παλι η τενοντιτιδα και δεν μπορω να κουναω το δεξι χερι και δυστυχως δεν γινεται να το ξεκουρασω !

Πετρουλα μου ναι βρε να κανεις διατροφη.Την τελευταια φορα που σε ειδα νομιζω οτι ειχες βαλει λιγα ... κοκκαλα!

ποια προκοπή καλέ Σαρδέλα μου...? να μαγειρέψω γρήγορα ήθελα γιατί μετά έπρεπε να πάω να πάρω την αδερφή μου από τον σταθμό... ένα φαγάκι είναι η προκοπή μου... χαχαχα!

ψηλούλα μου, καλά κάνεις και ξεκινάς διατροφή... αν δεν την χρειάζεσαι εσύ ποια την χρειάζεται? ίσως και το Αρμάκι, η Blume, η γιατρός μας... πες και σ' εκείνες τι κάνεις, να σε ακολουθήσουν...!

(έχουμε ξεφύγει λέμεεεεεεεεεεε!!!!)

λοιπόν, μόλις κάνανμε μία δοκιμή με τον καλό μου και μας πέτυχε!!! στείλαμε την αδερφή μου να πάρει την μικρή από τον παιδικό (χωρίς να έχουμε ενημερώσει), για να δούμε αν θα της την δώσουν... και δεν την δώσανε!!!! (κι ο Παν ετοιμαζόταν από τώρα, για το τι θα τους πει αύριο που θα πήγαινε να τσακωθεί! χαχαχα)

πάω να βάλω τραπέζι!!!

mrdIp3.png

Εννοειται πανμαρ μου και δε θα τη δινανε !Αυτο ελειπε δα...δε σας ειχα πει οτι περισυ στις αρχες δεν εδιναν τον γρ.στον ανδρα μου και ειχαν βγει εξω να δουν εμενα στο αυτοκινητο για να του τον δωσουν;

Και με απορια, αντι να χαρει που δεν το εδωσαν το παιδι σε καποιον που δηλωνε πατερας, λεει ο ανδρας μου''Μα καλα δε βλεπουν οτι ειμαστε ολοιδιοι;;;''

(ο μετριοφρων!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...