Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες!Και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Περασαμε ησυχα εχθες γιατι ειχαμε και το γιατρο το μεσημερι να δουμε το σπορι μας και δεν ειχα προγραμματισει κατι αλλο.

Το σκ θα μαζευτουμε λιγα ατομα σπιτι να το γιορτασουμε.

Ειμαστε καλα και το μικρακι μας μεγαλωνει μια χαρα!Επομενη επισκεψη η αυχενικη!

Γιοβαννα μου να σου πω την αληθεια καθοτι ο γρηγορης κοντευει τα 20 κιλα συνειδητοποιησα μετα που ανακαλυψα την εγκυμοσυνη οτι εχω πολλους μηνες να τον σηκωσω.Ασυνειδητα το ειχα κοψει.Δηλαδη δε βρισκω και το λογο να τον σηκωνω.Οταν θελουμε να αγκαλιαστουμε,που αγκαλιαζομαστε συχνα χαχα,το κανουμε στον καναπε ή στο κρεβατι ....ειναι μεγαλα παιδια πια γιατι να τα σηκωνουμε;Εκτος και υπαρχει καποιος λογος πχ.να τον κατεβασω απο καπου ή κατι τετοιο.Οποτε μην αγχωνεσαι!Θα συνηθισει.

Να σε ρωτησω της το εχετε πει για το μωρο;Γιατι αν της το πειτε και της εξηγησετε δε νομιζω να εχει κανενα θεμα.Ο ανδρας μου ,επειδη ο γρηγορης γενικως κλωτσοβολαει με τα ποδια του απο βεφος οταν ειναι ξαπλωμενος και πολλες φορες βλεπουμε μαζι τηλεοραση στο δωματιο μου,του εξηγησε να προσεχει με τα ποδια του τωρα που η μαμα εχει το αδερφακι του στην κοιλια.

Εγω νομιζα οτι δεν εδωσε σημασια ωσπου την επομενη μερα ερχεται καθεται ακρη, ακρη και μας λεει ''ξερεις γιατι καθησα εδω;επειδη μου ειπατε οτι εχεις το μωρο στην κοιλια ,για να μην το χτυπησω''.Το καλο μου!!!!!!Κατασυγκινηθηκα !Τον πηρα αγκάλια και του εξηγησα οτι δεν παθαινει ετσι τιποτα το μωρο και οτι μια χαρα μπορουμε να παιζουμε και να αγκαλιαζομαστε απλα να προσεχουμε μη χτυπησουμε και τιποτα αλλο!

Γενικως εχω πολλα καλα να πω για τη συμπεριφορα του Γρηγορη απο τη στιγμη που του ειπαμε για το μωρο και χωρις να του λεμε τιποτα καθημερινα.1-2 φορες να του το εχουμε αναφερει ολες κι ολες και εκεινος το διατυμπανιζει παντου!!!Θα σας πω και κατι αστειες φασεις καποια στιγμη!

εφυγα!Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο μενα κοριτσαρες!

Ριτα συμφωνω!Τωρα πια τα μικρα μας καταλαβαίνουν και δεχονται πολύ εύκολα καποια πραγματα.Ιωαννα μπορείτε να καθοσαστε κατω στο χαλί και να παιζετε ή να αγκαλιαζεστε..Εγω δεν μπορουσα να αποφυγω τοσο εύκολα τις αγκαλιές, αλλα ηταν και 20 μηνών δεν καταλαβαινε οσο και να προσπαθουσα για το αντίθετο!

Sunsun πολύ χαίρομαι που ειναι ετσι θετικη και τρυφερη η Κατια με τον μπεμπουλη σας!Παντα ετσι!

Κικηηη που εισαι βρε ψυχη??Πέρνα κι απο το αλλο μαγαζι να τα λέμε!

Την Παρασκευη γιατι δουλεύεις πλέον?Εγιναν περικοπές και στην αδεια ανατροφής?

Φιλάκια και σε ολες τις υπόλοιπες με τις οποίες τα λέμε και αλλου!

Εφυγα, καλή συνεχεια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα και απο μενα!!!

πωπω δεν μπαινω συχνα πια...γραφειο σημερα αλλα θα ξαναερθω παλι την Τριτη οποτε το ξεχνω...

Ιωαννα ειναι πια μεγαλο κοριτσι η Αλεξ οποτε θα μπρεσετε να παιζετε χωρις να την εχεις αγκαλια (εγω παντως τον χρηστο τον σηκωνα αγκαλια μεχρι και που γεννησα χωρις ομως να ειναι αυτο σωστο..)

Τα ζουζουνια μου καλα και το μικρο και το μεγαλο και ανυπομονει (ο μεγαλος να ερθει το σκ)

Ματς μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας!!! Διαβάζω οι εγκυούλες μας είναι πολύ καλά και σιγά σιγά προετοιμάζονται τα μεγάλα αδερφάκια για την έλευση των μικρών! Μπράβο στο Γρηγόρη που προσέχει τόσο τη μανούλα που θα του φέρει το αδερφάκι! Γιοβάννα περαστικά στην κορούλα σου, μωρέ άφησέ την και εσύ λίγο περισσότερο στην πεθερά σου να μην παραπονιέται! Σου χρειάζεται και εσένα τώρα, αλλά κυρίως μετά την έλευση του μπεμπέ οπότε καλό είναι να έχει μια καλή σχέση με τη γιαγιά της η μικρή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως πρέπει να πούμε και στις μανούλες που έχουν παιδιά στην ηλικία μας και πιθανόν να ανακαλύψουν κάποια στιγμή το καφέ μας, πως έχουμε μεταφερθεί σε μη ορατή ομάδα, ώστε να μπορούν να μας βρουν εκεί! Εγώ προσωπικά δεν μοιράζομαι ποτέ πληροφορίες που δεν θέλω ο οποιοσδήποτε να γνωρίζει οπότε δεν με πειράζει να το διατηρήσουμε και να γράφουμε εκεί μόνο τις ειδικές περιπτώσεις...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

• 1 month later...

Λοιπόν όπως σας είπα περάσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα υπέροχο σκ! Αυτή η βδομάδα είναι πολυ σημαντική, να γίνει και το σπινθηρογράφημα του Βασιλάκη να δούμε τι θα κάνουμε τελικά. Έχω πολύ αγωνία κι ελπίζω να περάσουν γρήγορα οι μέρες...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

2048764umw5egey02.jpg

Τι λέτε? Θα το ανοίξουμε ξανά??? Σας περιμένω!

Oh yes!!Δηλωνω παρουσια!!!

Καλημερα σας!!

Αρμα μπραβο που περασατε ομορφα στη γιορτη της Ευας!Σας χρειαζοταν μετα απο οοολο αυτο το δυσκολο χειμωνα.Αντε μια αγαντα ακομα για την εξεταση του Βασιλακη και ολα θα πανε τελεια!!!!

Εμεις καλα!Μπαινω στον πεμπτο μηνα σε 2-3 μερες ..πως περναει ο καιρος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ :P:p:p:p:p

Ω ναι!!!! Δηλώνω και εγώ παρουσία εδώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ναι κοντευει η β επιπεδου...ειδες πως περναει ο καιρος...πρεπει να οργανωθω στα του σπιτιου,ρουχα,ντουλαπες κτλ διοτι αμα σφιξουν οι ζεστες θα μου ειναι πολυ δυσκολο.Ασε που μετα τη β επιπεδου πια ευελπιστω να εχω φουσκωσει και τι θα κανω με την κοιλια....

Γιοβαννακι καλημερα!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι λες βρε Ρίτα?? Έφτασες κιόλας στον 5ο?Απίστευτο μου φαίνεται! Καπου τώρα θα κάνετε και την β επιπέδου?

Και εμένα απίστευτο μου φαίνεται που μπαίνω στον 5ο. Εγώ λογικά Β' επιπέδπυ θα κάνω αμέσω μετά το Πάσχα.

Ναι κοντευει η β επιπεδου...ειδες πως περναει ο καιρος...πρεπει να οργανωθω στα του σπιτιου,ρουχα,ντουλαπες κτλ διοτι αμα σφιξουν οι ζεστες θα μου ειναι πολυ δυσκολο.Ασε που μετα τη β επιπεδου πια ευελπισω να εχω φουσκωσει και τι θα κανω με την κοιλια....

Γιοβαννακι καλημερα!!!!!

Ναι και εγώ αυτά σκέφτομαι. Είχα και σχέδια για το ΣΚ που πέρασε να φτιάξω τη μία ντουλάπα κλπ, αλλά έμειναν στα χαρτιά. :tongue::tongue::tongue: Τεσπά. Θέλω να δω πρώτα απ' όλα τι έχω κρατήσει της Αλεξάνδρας, τι θα δώσω και που, γιατί έχω σκοπό να κάνω μεγάλο ξεκαθάρισμα. Έχω και τη μάνα μου, που από τη μία μου λέει, ''μην δώσεις τίποτα μπορεί στο μέλλον να τα χρειαστεί η αδερφή σου'' και από την άλλη ψάχνεται να φτιάξει σεντονάκια, κουβερτούλες και ζακετούλες για τον μπέμπη. Μήπως να της τα δώσω να τα φυλάξει αυτή;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...