Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσουπ! να'μαι και εγώ...

τι έχουμε εδώ; απ'ότι βλέπω τίποτα , μόνο γκρίνια για το θέμα της έκθεσης αλλά και απο τη Πικουλίνα για τη τιμωρία. Λοιπόν Πικουλίνα μου επειδή ναι μεν ακολουθείς τη τιμωρία αλλά το κάνεις γκρινιάζοντας θα συνεχίσεις και την επόμενη εβδομάδα τις εκθέσεις. όσο για τις απουσίες του ΠΣ αν δεν έχεις χαρτί γιατρού θα τις χρεωθείς κανονικά τώρα με τι κόστος άσε με λίγο να το σκεφτώ.

ας πω τα δικά μου τα νέα λοιπόν. εμείς είμαστε λίγο καλύτερα τα πιτσιρίκια δηλαδή, αλλά σήμερα νομίζω ήρθε και η δική μου η σειρά και έτσι η μύτη τρέχει σαν τη βροχή που ρίχνει εδώ και 2 ωρίτσες και ο λαιμός κάτι πάει να πει και αυτός αλλά με τα ζεστά όλη μέρα ελπίζω να τον κάνω να σωπάσει. όσο για τη τιμωρία του γιου μου να σας πω την αλήθεια δε μου φάνηκε υπερβολικό γιατί η δασκάλα του είναι πολύ γλυκιά και υπομονετική και για να φτάσει η γυναίκα στο σημείο να τον βγάλει έξω πρέπει να το είχε τσακίσει το κορτσάκι στη τάξη του. Η δουλειά ανυπόφορη , τελείωσαν και οι Παρασκευές και εχθές γύρισα στις 930 το βράδυ, τα παιδιά είχαν πέσει για ύπνο και ο άντρας έβραζε:mad::-x:-x

ας μη σας πρήζω όμως με τα δικά μου γιατί έχω μια υποψία (τώρα κάλυψα το θέμα της έκθεσης :tongue:) ότι γίνομαι γραφική. Ελπίζω οι εγγυούλες να είναι καλά και με το καλό να δείτε τα μπεμπέ σας.

ΠανΜαρ πιες ρακόμελα για το λαιμό να δεις πως θα γιάννεις και μετά θα είσαι και πρώτη στην έκθεση:tongue:

Μαρινάκι δεν επικρατούσε ανησυχητική υσηχία που επέστρεψες σπίτι και δεν ήταν κανένας ;;)

Πικουλίνα άσε τις απειλές και κοίτα να στρωθείς τώρα το ΣΚ στις δραστηριότητες γιατί απο Δευτέρα το θέμα μας θα είναι: Ελεύθερο.χιχιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω μια ΥΠΟΨΙΑ οτι τα Σαββατόβραδα βγαίνετε; Μα καμία δεν θα μου συμπαρασταθεί; χιχι... μ' αρέσει... kiko για κάποια δέκατα σε είχα για έγκυο!!

Πήγαμε Φλοίσβο χθες και ήταν πολύ ωραία. Λίγο κρύο αλλά όχι τίποτα φοβερό.. υπάρχει και ένα στεγασμένο φουσκωτό δωρεαν δίπλα σε μια καφετέρια όπου σερβίρουν κιολας οπότε βολευτήκαμε εκεί. Ήταν και μια μεγάλη παρέα από γυναίκες με παιδάκια 1,5 έτους περίπου και τους ρώτησα από πού γνωρίστηκαν και ήταν από το φόρουμ του "Τέλειος γάμος" :) Κόψανε πίτα εκεί. Είχαν φέρει και ό,τι θέλανε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ουουου γεια σας κοπελιες!!!!

Τι κανετε;;;

Εμεις καλα!!!Πηγαμε και ζουζουνια σημερα και ξετρελαθηκε ο γιος μου!Τι χορο εριξε...και δεν του το 'χα....Να τα πατε!Αξιζει!

ολες καλα ελπιζω!!!

Εμεις ολοι καλα νομιζω...

Τα λεμε απο αυριο!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας, γεμάτο ήταν και το δικό μας Σκ αφού περιλάμβανε βολτούλες στην αγορά, ταβέρνα, καφεδάκι και σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη στο Γιώργο αφού πήγαμε για καφέ, πίτσα και καταλήξαμε θέατρο όπου είδαμε το "Οι 3 βασσιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους" και στη συνέχεια είχαμε παρεούλα για παιχνίδι στο σπίτι. Αν και τα πιτσιρίκια ήταν αποσβολωμένα στην παράσταση, εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, είχε πολύ μουσικοχορευτικό που δε με τρελαίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι καταλήξαμε σε αυτή την παράσταση από λάθος αφού είχα από τη δουλειά εισιτήρια για αλλού αλλά ήταν για την άλλη Κυριακή κι εγώ νόμιζα για σήμερα οπότε...καταλαβαίνετε! Επίσης χτες είδαμε το "Κορίτσι με το τατουάζ" φοβερό!!!

Ρίτα για πες, τα ζουζούνια τι ώρα είχαν παράσταση και πόσο είχε το εισιτήριο?

Sun-sun μου έβαλες ιδέα τώρα, μήπως πρέπει να βρεθούμε και εμείς και να κόψουμε πίτα για το 2012???

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Πώς είμαστε? Κι εμείς είχαμε ένα φουλ Σ-Κ.... κι η Σοφία κι εγώ λεπτό δεν κάτσαμε μέσα! Ωραία πάντως περάσαμε!

Το Σάββατο πάλι ξενύχτησα... 4.30 γύρισα σπίτι! Νομίζω ότι θα αρχίσω να το συνηθίζω να βγαίνω κάθε Σαββατόβραδο και να θυμάμαι λίγο από τα νιάτα μου!

Κίκο, το θέμα "υποψία" μάλλον πρέπει να αλλάξει.... έφυγε η υποψία πια.....!

Και θα συμφωνήσω κι εγώ με την sunsun ότι για κάποια δέκατα νόμισα επίσης ότι είσαι έγκυος! χιχιχι!

Τα ρακόμελα, σας έχω πει ότι τα αποφεύγω (ειδικά αυτήν την εποχή)! Είναι πολύ επίφοβα για το μέλλον της οικογενειακής μας κατάστασης, η οποία προτιμούμε να παραμείνει ως έχει....

Λέτε να οργανωθούμε να κόψουμε κι εμείς πίτα?

Ωραία ιδέα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα βρε κορίτσια τι κάνετε; τι γράφω ήθελα να 'ξερα αφού μόνη μου είμαι μόνη μου τα διαβάζω.

γιατί καλέ χάνεστε μου λέτε, εντάξει εγώ δικαιολογούμαι είμαι δασκάλα και κατά καιρούς κάνω τις απεργίες μου γιατί δεν με πληρώνουν, εσείς όμως;; αδικαιολόγητες:tongue:

Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες κυρα ΠανΜαρ, δηλαδή έφυγε η υποψία της Σούλας και που πήγε; έγινε πράξη μήπως;

κορίτσια πιο πιθανό είναι να υποψιαστείτε ότι έμεινε η Ζυγούλη πάλι παρά εγώ.:tongue:

εγώ λέω να μη κόψουμε πίτα αλλά να ντυθούμε μασκαράδες τώρα τις απόκριες και να βρεθούμε, νομίζω θα περάσουμε καλύτερα.έ; τι λέτε;

Καλησπέρα κορίτσια μου. Είστε όλες καλά;

Κίκο μου ναι, η υποψία της Σούλας έφυγε. Δεν νομίζω να πήγε σε κάποια άλλην, αλλά σε αυτό το καφέ είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι.

Τα δικά μου νέα λίγο πολύ τα μάθατε. Το Σάββατο αγχώθηκα αρκετά αλλά τώρα όλα καλά. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι έχω κόψει εντελώς την αγκαλιά στην Αλεξάνδρα μου και μου λείπει πολύ. Νιώθω τα χέρια μου αδειανά :(:(:(:( Επίσης, τα απογεύματα που συνήθως παίζαμε, ζωγραφίζαμε κλπ μαζί, είμαι χάλια από τις ανακατωσούρες και έτσι κόπηκε και αυτό. Να πάνε όλα καλά εύχομαι και να συνέλθω γρήγορα για να μπορέσω να της αφιερώσω και πάλι χρόνο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια μου καλημέρα Χρόνια πολλά να χαίρεστε τους Γρηγόρηδες και του χρόνου με υγεία.

Ριτάκι να χαίρεσαι το μικρό σου το αντράκι και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μπεμπέ.

Καλέ ποιον άλλο Γρηγόρη έχουμε γιατί δεν θυμάμαι; μη με βρίσετε έ;

ΠανΜαρ άναψε ένα κεράκι κοπέλα μου για τον καλό σου γιατί στη κυριολεξία είχε άγιο ο άνθρωπος. Τέλος καλό όλα καλά.

Γιοβαννούλα γιατί αγχώθηκες κοπέλα μου; τι έγινε; όσο για τις αγκαλιές σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ στη 2η εγκυμοσυνή μετά την αποκόλληση ξέχασα τελείως τι σημαίνει αγκαλιά με το γιο μου. Στην αρχή μου κακοφάνηκε πολύ αλλά στη πορεία συνηδειτοποίησα πως μπορώ και με άλλα πράγματα να έχω σωματική επαφή μαζί του και να τον αγκαλιάζω χωρίς να διακινδυνεύω την εγκυμοσύνη μου. Τώρα σχετικά με τις ανακατωσούρες κάνε λίγο υπομονή και θα φύγουν και αυτές και στη συνέχεια θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

Ιωαννίτσα με το καλό να βγείτε σήμερα και να πάνε όλα καλά απο εδώ και στο εξής.

Τη καλημέρα μου σε όλες.

Καλημέραααααα!

Χρόνια Πολλά στον Γρηγόρη της Ρίτας, στον Γρηγόρη της ΜαΕλένης (αν και δεν μας διαβάζει πια.....) και στην μαμά Ρίτα!!!!

Γεροί και τυχεροί και οι τρεις σας και Ρίτα, με το καλό το σποράκι σου να γίνει ένα γερό ανθρωπάκι!

Κίκο, νομίζω ότι κατάλαβες ποιος είναι ο άλλος Γρηγόρης που γιορτάζει σήμερα!

Ξέχασες να ευχηθείς και στην Ρίτα!!!

Γιοβάννα μου, υπομονή και όλα θα φτιάξουν! Μην αγχώνεσαι!!!! Θα ηρεμήσεις κι εσύ και σιγά σιγά θα βρεις τον τρόπο να να γίνουν όλα όπως πριν!

Εμείς καλά... ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

Η κόρη μου σχολείο, ο καλός μου δουλειά κι εγώ χαρούμενη νοικοκυρά!

Αχ! Έβλεπα στο meteo ότι από Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή ξημερώματα αρχίζει χιονόπτωση στο χωριό μας και θα κρατήσει όλη την Παρασκευή!!!! Μακάριιιιιιιιιιι!

mrdIp3.png

ωχ την έκανα πάλι τη πατάτα.

Χρόνια πολλά Μαελένη μου , να χαίρεσαι το γιόκα σου , το όμορφο χαμογελάκι της παρέας.

Ρίτάκι χρόνια πολλά και καλά.

Πωπω , πως το έπαθα αυτό εγώ που δεν κάνω ποτέ λάθη...ποτέ δεν ξεχνάω...ποτέ δεν ...ποτέ δεν...;)

ΠανΜαρ χιόνια έ; για δες θα ρίξει καμιά νιφάδα και στη νότια μεριά της Αθήνας ή θα μαζευτούμε όλοι στο χωριό σου να το απολαύσουμε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Ρίτα χρόνια σου πολλά και καλά και ευτυχισμένα και χρόνια πολλά και στο γρήγορο Γρηγόρη σου!!!! Να είστε όλοι καλά και με το καλό να δεχτείτε και το μωράκι σας. Ετοιμάζεις κάτι για απόψε; ;);)

Μαελένη (αν και έχεις απαρνηθεί το καφέ μας) να σας ζήσει ο όμορφος Γρηγόρης σας και πάντα να χαμογελάει :P:p:p:p:p

Πανμάρ χιόνια ε;;; Δεν αντέχω άλλο τόσο κρύο!! Μπρρρρ. Γιατί δεν ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία; Δεν είμαι του χιονιού εγώ. Θέλω λιακάδα. Εσείς και το Σοφάκι φάντάζομαι θα το χαρείτε. Για εσάς το κάνει βρε. Να μην τρέχετε στα βουνά. Να είναι το χιόνι δίπλα σας :tongue::tongue::tongue:

Κίκο μου λίγο αίμα είδα το Σάββατο και γι' αυτό αγχώθηκα. Τώρα όμως όλα καλά.

giovanna και εγώ τέτοιο καιρό πέρυσι που ήμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα κάτι συσπάσεις και μου 'κοψε το σήκωμα της μικρής η γυναικολόγος και τις επαφές (αυτό το δεύτερο πού το πας;;;) και μου ΄δωσε Utrogestan. Η Κάτια τα 'χε δει όλα εκείνο το διάστημα, έβγαλε φοβερή ανησυχία, τί ανησυχία μας είχε τρελλάνει, δεν έμπαινε στο αυτοκίνητο δεν έβγαινε δεν ντυνόταν δεν δεν δεν, μόνο -ευτυχώς- έτρωγε :lol:. Αυτό κράτησε αρκετά μεγάλο διάστημα, δεν θυμάμαι πότε κόπηκε... Μάλιστα τότε είχα αρχίσει να την βάζω χωρίς πάνα το βράδυ και μερικές φορές ξύπναγε στεγνή, αλλά για να μη χρειαζεται να σκύβω το βράδυ και να αλλάζω σεντόνια της ξανάβαλα πάνα.. Αλλά όταν ήρθε ο μπέμπης το πήρε πολύ πολύ θετικά και τώρα είναι πολύ τρυφερή μαζί του παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά και έχει συνεχώς την προσοχή μου το μωρό. Αυτό πίστεψέ με είναι το πιο σημαντικό! Μπορώ και την αφήνω μόνη μαζί του σε ένα δωμάτιο που λέει ο λόγος χωρίς να φοβάμαι!

ξέχασα να πώ Χρόνια Πολλά στα παιδάκια σας Ρίτα και Μαελένη!! να τα χαίρεστε!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Γεια σας κι από μένα!!! Τι μου κάνετε?

Πολλές ευχές στην εορτάζουσα Ρίτα, με το καλό το μωράκι σου εύχομαι και φυσικά να χαίρεσαι το Γρηγόρη σου, και να τον καμαρώνεις πάντα γερό και δραστήριο!

Μαελένη πολλά φιλιά και ευχές και στον πανέξυπνο Γρηγοράκο σου!

Πολύ τη χάρηκα τη σημερινή γιορτή, τσάκισα 3 γλυκά μμμμ στη δουλειά!Χεχε!:tongue:

Κατά τα άλλα ΠανΜαρ μου σας ερχόμαστε, όχι αύριο την Παρασκευή, άναψε το τζάκι όμως ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Η ζουζούνα μας έκανε μέχρι 38,2. Το βράδυ, γύρω στις 10.30, είχε 38 και της δώσαμε πονστάν και της ξαναδώσαμε στις 05.30 το πρωί το ντεπόν. Έπεσε ο πυρετός και ξύπνησε με 36,1. Τώρα την έχει η πεθερά μου, η οποία με εκνεύρισε όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, αφού μες στη βλακεία της, όταν της είπαμε ότι είναι άρρωστη και αν μπορεί να έρθει να την κρατήσει, γυρίζει και μου λέει: ''Ευτυχώς που αρρώστησε για να τη δω και εγώ λίγο'' :mad::-x:-x:-x ''Πας καλά;'' της λέω. Ε εκεί προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν πια αργά...... καιρό είχε να με εκνευρίσει. Εντωμεταξύ μου είπαν από τον Παιδικό ότι έχουν κρούσματα γαστρεντερίτιδας....... χμμμμ...... αυτό μας έλειπε τώρα....... μια γαστρεντερίτιδα και για την Αλεξάνδρα και για εμένα είναι ότι χρειαζόμαστε τώρα.

Sunsun και εγώ τα ουτρογκεστάν πήρα και τώρα τα κόβω σταδιακά. Και εμένα μου απαγόρευσε να σηκώνω την Αλεξάνδρα και χτες είχε ζαρώσει πανω μου σαν γατάκι :-(:sad::-( Όσο για ''επαφές''.......last year :tongue::tongue: ...... είναι και οι αναγούλες στη μέση και δεν το παλεύω. Ελπίζω να έρθω στα ίσα μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...